Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Geen opdringerige verkoper en zeer praktische adviezen. Verkoper Lean de Jong dacht creatief mee en communiceerde prima en tijdig wanneer er iets vertraging was opgetreden. Ook de service na plaatsing was prima geregeld. Je betaalt misschien iets meer voor een keuken, maar daar is de kwaliteit en service ook naar.
T. Jonkman
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 4 juli 2021
Budget en wensen doorgegeven en na een gesprek kwamen we er snel uit, wat mogelijk was. Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Is al geïnstalleerd. Dat is prima gegaan. Een goede vakman. Jammer dat de laatste veranderingen niet door gegeven waren aan de monteur. Nu had deze er meer werk van. En er was een kast beschadigd. Dat kwam niet in het zicht, dus maar geaccepteerd. Laatste aanpassingen moeten nu nog gebeuren maar ik ben wel tevreden over keuken en de installatie.
H. Jansma
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 5 april 2021
Ik ben naar Grando geweest met een globaal idee hoe mijn keuken er uit zou moeten zien, waar vervolgens een tekening van gemaakt is en ik direct overtuigd was. Af en toe twijfelde ik over details, maar de gedane suggesties bleken achteraf toch de juiste te zijn. De keuken is zelf ingebouwd, waarbij een tekening helaas ontbrak en er enig gepuzzel nodig was om alles juiste gepositioneerd te krijgen. Het blad was verkeerd ingemeten (te lang), maar er werd goed mee gedacht over mogelijke oplossingen en ook dit is verder netjes afgehandeld. Een mankement aan de oven werd eveneens snel verholpen. Al met al een positieve ervaring.
Jan
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 29 januari 2021
Fijne ervaring met de aanschaf van de keuken! Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd de tijd voor mij genomen om mijn wensen duidelijk in een ontwerp te verwerken. Ook gedurende het traject dat er na volgde altijd goed contact gehad, evenals het gaat om nazorg. Ik ben zeer tevreden!
Werner
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 27 januari 2021
Het was een prettige sfeer waarin wij ontvangen werden. De kennis van iedereen voldoende om een goed advies te geven. De communicatie was prettig en duidelijk. Toen de datum van installatie niet overeen kwam met de datum die de monteur had, werd het snel opgelost. Kortom; prima service en erg mooie keuken.
Fam. Van der Veen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Prachtige moderne keuken gekocht. Goed en deskundig advies gekregen van Karen de Jong. In meerdere afspraken stap voor stap onze nieuwe keuken met Karen samengesteld. Pas wanneer alle gewenste details tot in de puntjes zijn uitgewerkt is de keuken besteld.(dank voor jullie geduld:) Na plaatsing nog enkele puntjes tot tevredenheid opgelost. Aftersales ook top. Grando Heerenveen aanrader wat ons betreft!
R Veenstra
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 25 september 2020
Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben een T-vorm keuken met een ombouw (zodat het lijkt dat de keuken zweeft) gekocht bij Grando. Onze keuken is niet standaard en er moest behoorlijk wat maatwerk aan te pas komen. De gesprekken met Lean, Menno en Karin hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben verstand van zaken en hebben goed met ons meegedacht. Ook de monteurs die vervolgens de keuken bij ons hebben geplaatst hebben een dikke pluim verdient. Wat een vakmensen! Ter plekke werden alle niet standaard dingen nog voorgelegd en konden we nog kleine wijzigingen aanbrengen. Hierbij bedanken wij Grando voor een schitterende keuken!
Auke en Janine
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 21 september 2020
Deze mail gestuurd naar Grando Heerenveen: Aan Menno en Karin: Allereerst willen wij jullie graag laten weten dat wij echt enorm blij zijn met de nieuwe keuken! Naarmate de tijd verstreek, werd het toch erg spannend en vroeg ik mijzelf af of de keuken wel echt zo mooi was als dat ik hem in mijn hoofd had. En inmiddels kan ik jullie vertellen dat ik hem in het echt nog veel mooier vind! Wij willen jullie dan ook enorm bedanken voor de goede, vriendelijke en professionele hulp bij het uitzoeken van de keuken! Jullie hebben erg goed geluisterd naar onze wensen, dit zien wij dan ook terug in de keuken en de indeling hiervan. Fijn!
Marije
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 6 september 2020
We hebben een keuken gekocht met o.a. een eiland, Quooker, combi-stoomoven en een inductiekookplaat. De verkoper (en collega's) waren zeer vriendelijk en vakkundig. De 3D schets was precies zoals het geworden is.
Ronald van Calker
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 2 september 2020
Om een nieuwe keuken uit te zoeken hebben we een aantal keukenzaken bezocht. Bij Grando werden we vriendelijk ontvangen en er is een grote hoeveelheid aan keukenopstellingen in de showroom aanwezig om eenvoudig de gewenste keuken te ontwerpen. We werden prima geadviseerd door Lean en deze had al snel onze wensen op papier. Omdat we viermaal eerder een keuken bij Grando hebben gekocht zijn we bekend met de uitstekende service en aftersales van deze firma en vinden dat ook erg belangrijk. Vanaf het moment van aankoop zijn we goed geïnformeerd over de levering en plaatsing en verliep alles exact volgens afspraak. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed bij Grando Keukens en wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.
Brenda en Pieter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Wij zijn niet gek op een review te schrijven. Maar voor Grando keukens maken we een uitzondering. Afgelopen januari en februari hebben we vele bedrijven voor keukens bezocht. Veel bedrijven hadden een beperkte opstelling of een (hoge) prijsklasse die ons niet aanstond. Er waren zelfs bedrijven die ons met keukenboeken een keuze wilden laten maken. Wij willen een proefopstellingen zien voor ideeën. Grando Heerenveen liet ons verschillende proefopstellingen zien van keukenstijlen en keukenapparatuur. Daarnaast zat in de aankoopprocedure nog een fijne bedenktijd om na 2 tot 3 weken de keuze zo nodig aan te passen. Hier hebben wij gebruik van gemaakt. Ons eerste gekozen keukenblad is achteraf toch grijs geworden en het is een andere koelkast geworden. Keuzes maken is soms heel moeilijk en details worden soms vergeten. Daarom is echt fijn dat je proefopstellingen kunt zien voor ideeën. Nu in augustus is onze keuken in twee dagen geplaatst door Grando. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. WIj vinden Grando Heerenveen een topwinkel met fijne mensen.
Familie van der Meulen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 30 augustus 2020
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
Rieneke van de Pol
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 29 augustus 2020
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn. Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
Fam. Wolthuizen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 21 augustus 2020
Na aankoop van een nieuwe keuken viel het aanrechtblad na bijna een jaar gebruikt slecht uit. Na diverse telefoontjes en bezoeken aan de vestiging en een inspectie van de leverancier van het blad heeft de heer Menno v/d Berg voor een prima oplossing gezorgd. Een compleet nieuw aanrecht blad zonder verdere kosten. M.a.w. een top service van Grando Keukens Heerenveen.
A.Roorda
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 20 augustus 2020
Zeer goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden. Ze namen hier alle tijd voor. Onderhandelen over de prijs is altijd een dingetje, maar tevreden over. Veelvuldig en attent telefooncontact! Over de planning van de levering, tijdens de levering, tijdens de installatie en na de installatie. Top! dat is nog eens aandacht voor je klanten. Nog even kijken hoe de zwarte keuken gaat bevallen maar het ziet er in ieder geval mooi uit.
P. Schmit
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 24 juli 2020
Dit bedrijf levert kwaliteit en geeft veel vertrouwen. Deskundige vakmensen in de showroom en op de werkvloer. Goede service verlening. Ik ga weer vele jaren plezier beleven aan mijn mooie keuken.
Petra Hoekstra
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 19 juli 2020
Bij de aanschaf van onze keuken zijn we geadviseerd door Menno. Het ontwerp is een aantal malen licht gewijzigd en is uiteindelijk precies geworden wat wij voor ogen hadden. Wij besloten om de keuken zelf te plaatsen, alleen het inmeten is door Grando gedaan. Tijdens het plaatsen heb ik 2x met een vraag Grando gebeld en werd telkens correct geholpen. Tevens heeft Menno uit zichzelf nog geïnformeerd of alles goed ging. Alle onderdelen waren aanwezig en alle delen waren goed verpakt. Dus we zijn dik tevreden en kunnen Grando Heerenveen aanraden als u naar een nieuwe keuken op zoek bent.
T. Boerkamp
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 11 juni 2020
zeer mooi keuken gekocht zeer goede service van manager robbert en zou gelijk weer voor deze vesteging gaan en keuken
otter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 12 mei 2020