Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij de aanschaf van onze keuken zijn we geadviseerd door Menno. Het ontwerp is een aantal malen licht gewijzigd en is uiteindelijk precies geworden wat wij voor ogen hadden. Wij besloten om de keuken zelf te plaatsen, alleen het inmeten is door Grando gedaan. Tijdens het plaatsen heb ik 2x met een vraag Grando gebeld en werd telkens correct geholpen. Tevens heeft Menno uit zichzelf nog geïnformeerd of alles goed ging. Alle onderdelen waren aanwezig en alle delen waren goed verpakt. Dus we zijn dik tevreden en kunnen Grando Heerenveen aanraden als u naar een nieuwe keuken op zoek bent.
T. Boerkamp
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 11 juni 2020
zeer mooi keuken gekocht zeer goede service van manager robbert en zou gelijk weer voor deze vesteging gaan en keuken
otter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 12 mei 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando keukens in Heerenveen. Vanaf de eerste minuut dat we in de winkel kwamen zijn we zeer vriendelijk benaderd en behandeld. Uiteindelijk zijn we samen met de verkoper Menno tot een mooi resultaat gekomen. Een keuken naar onze wens voor een mooie prijs. Wij hadden besloten om de keuken zelf te plaatsen maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Als nog Grando keukens gebeld en binnen een week kon er een monteur komen om de keuken te plaatsen. Binnen een dag was de bestelde keuken geplaatst en het resultaat mag er zijn. We zijn dan ook zeer tevreden over de monteurs. Daarnaast ook de verkopers Menno en Karen bedankt voor de hulp en klantvriendelijkheid. Top!
Tjerk Slim
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 8 mei 2020
Je word goed geholpen en er wordt meegedacht en geluisterd naar je wensen. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 25 maart 2020
Sinds enkele weken staat onze nieuwe keuken van Grando. We zijn er hartstikke blij mee en supergoed geholpen door Karen en Menno het team van Grando Heerenveen.
Willeke B.
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 22 maart 2020
S per tevreden over het advies en begeleiding van Menno Grando Heerenveen bij de keuze en aankoop van onze keuken.
Anoniem
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 11 maart 2020
Prima ervaring. We gingen kijken om ons te laten inspireren en kwamen naar buiten met een nieuwe keuken. Al onze wensen konden worden gerealiseerd.
Marjolein en Frank
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 10 maart 2020
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De service was echt supergoed. Ik zou dit bedrijf ook aan anderen adviseren! Aanvulling ontvangen 8 januari 2019: Keuken is in juli 2019 gemonteerd. We zijn heel tevreden hierover!
Brenda Kamperveen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 4 januari 2020
Wij zijn erg blij met het eindresultaat van de keuken. Vanaf het begin goed geholpen met het juiste advies en ze namen ook de tijd voor je. de bezorging van de keuken ging ook prima. Het monteren van de keuken ging mooi vlot door een ervaren monteur. Ga zo door Grando keukens. Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen!
Sander de Jong
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 10 mei 2019
Bij Grando in Heerenveen een keuken gekocht. Kwamen met goede ideeën mbt de inrichting van de keuken. Levering, installatie en service waren prima.
T. Visser
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 15 oktober 2018
Wij hadden een zeer goede ervaring en mede door de benadering van het personeel.
Ria Landskroon
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 25 juni 2017
De keuken die we hebben gekocht is netjes afgeleverd. Ga zo door. Grando Heerenveen heeft een goed advies gegeven.
B.Span
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 7 mei 2017
we zijn goed en deskundig geholpen in de winkel. er waren mooie showroommodellen zodat het uitkiezen vlot is gelukt. tot slot zijn de afspraken goed nagekomen en zijn we superblij met onze nieuwe keuken !!
legend
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 31 maart 2017
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Martens
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 14 februari 2017
Grando Heerenveen is een gastvrije winkel met super medewerkers. Voldoende keuze en mogelijkheden rekening houdend met het budget. De keuken is volgens afspraak perfect geleverd en geplaatst. Een aanrader!
Dorien en Johannes
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 28 december 2016
Goede service. Altijd even vriendelijk, en het maakt niet uit hoe vaak je een aanpassing wilt doen of nog even een kastje of blad wilt komen bekijken. Hebben we in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig dan gaan we zeker weer naar Grando Heerenveen
Fam Pen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 30 september 2016
Vriendelijk personeel, behulpzaam. Nemen echt de tijd voor je en geven goede adviezen. Veel voorwerk was reeds gedaan door onszelf. Verwijderen oude keuken en omleggen waterleiding. Grando heeft vakmensen die de keuken kunnen plaatsen. Vriendelijk. Alles ging in goed overleg en wordt naar wens van de klant ingevuld en gedaan.
J. otter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 27 mei 2016
Wij zijn prettig behandeld zowel in het voor-traject als in het na-traject.
J.Jongsma
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 21 april 2016