Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Super geholpen, goede informatie vooraf, goede aflevering van keuken en badkamermeubel. Goede montage. Wij zijn zeer tevreden over de service en hartstikke blij met onze nieuwe spullen.
J.knapen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 19 juli 2021
Goede service, afspraken worden nagekomen, montage perfect gedaan, SUPER. Aanvulling ontvangen 22 oktober 2020: We hebben de bestaande keuken, uitgebreid/verlengd.
Ad
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Badkamer keuken en tegels bij grando keukens helmond gekocht! Super service en er word altijd met je mee gedacht! Aanvulling ontvangen 9 december 2020: Ik wil grando keukens helmond 5 sterren geven! De levering en montage zijn gedaan dus graag wil ik vragen of jullie mijn recensie online willen zetten. Ik zou contact opnemen als het plaatsen gebeurd was!
Jessica roost
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 30 september 2020
Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
Stef
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 september 2020
We hebben een keuken gekocht. Door overmacht wat later geplaatst. Voor ons geen enkel probleem. Achterwand moet nog komen
Wim Hubers
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 10 augustus 2020
In een kleine ruimte in een huis van 1920 waar alles op het oog recht lijkt, is een prachtige badkamer gerealiseerd waar het heerlijk badderen en douchen is. Ik ben zeer tevreden!
Diënne Kamphuis
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 mei 2020
Hebben een mooie nieuwe keuken gekocht en waren van een ding niet blij. De wasbak lag te diep in het werkblad maar dit is erg vakkundig opgelost en krijgen een nieuw werkblad met een andere wasbak
v Lieshout
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 8 mei 2020
We hebben een nieuwe keuken in filiaal Helmond gekocht.Supervriendelijke mensen die je ontvangen en helpen bij de keuze.Ze nemen echt de tijd voor je.We hadden nog een vraagje over het schema van electra en water wat we hadden ontvangen.Even langs de winkel geweest en Peter heeft alles duidelijk uitgelegd.Alles in netjes geleverd en geïnstalleerd.Super service
M den Dapperen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 februari 2020
Badkamer gekocht en we zijn goed geadviseerd. Plaatsing uitstekend. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Haans
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 12 februari 2020
Keuken gekocht. Goed verkoopadvies en alles goed geleverd en geplaatst. Kortom top service.
P. Delsing
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 4 februari 2020
Top service
Zorgconsulent Zuid
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Feedback Company - 3 februari 2020
Ik heb een keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door Grando Helmond en ben uitstekend geholpen. Zowel bij het kiezen van de juiste materialen als bij het uitwerken van de tekening. En dit alles binnen mijn budget. De service van Peter en Cristel oversteeg mijn verwachtingen. Altijd welkom om verdere vragen te stellen en zaken te bespreken. Klasse!
Annelies Hoens
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 januari 2020
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden! Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
Anita Kamp
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 december 2019
We hebben in de september in Helmond een keuken gekocht. Hele fijne zaak met een dorps karakter. Heel gastvrij, ook voor de kids. Mooi ontwerp geworden en werd goed meegedacht. Installatie en afwerking top! Aftersales ook heel goed. Enkele puntjes werden meteen opgelost. Peter en collega's: heel erg bedankt!
Bram
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 27 november 2019
Super positieve ervaring zeer zeker aan te bevelen
Fatclaw
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Feedback Company - 26 november 2019
Tijdens verkooptraject alles top en na plaatsen ziet de keuken er mooier uit dan gedacht. Bedankt Peter en de rest
Esther Hendriks
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 14 november 2019
Badkamer en toilet. Goede service en zeer bekwame monteur.
E. Brouwers
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 26 september 2019
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Anne-Marie van Rooij
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 20 september 2019