Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ik wilde iets aparts. Heb heel goed advies gekregen van Grando, ik ben blij dat ze goed met mij meegedacht hebben. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht, gekocht en geleverd gekregen.
Elise van der Heijden
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 september 2020
Wij hebben een geheel nieuwe keuken besteld met verbouwing. O.a. nieuw plafond, vloer, isolatie en openslaande deuren. Een hele klus dus. Na een aantal prettige gesprekken met de geduldige adviseur (Marja) hadden we besloten om met Grando in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van: de verbouwing begon op afgesproken tijdstip, er konden nog wat wijzigingen plaatsvinden tijdens de bouw en Marco heeft na het slopen de boel geweldig opgebouwd. Schilder Johan heeft de boel uitstekend gekleurd in de keuken. Kortom echt een aanbeveling! geschilderd , en de nazorg was er ook., Kortom geweldig
Linda en Marco
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 september 2020
Gekochte keuken inclusief elektra, waterleiding en schilderwerk, met zeer veel zorg geplaatst door zeer klantvriendelijk personeel. Personeel had maar een doel: een zo'n hoog mogelijk afwerkingsniveau.
Richard
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Op basis van maatwerk een nieuwe werkplek/bureau laten ontwerpen en laten installeren. Prachtig en degelijk blad, degelijke kasten en prima montage. Meer dan tevreden met Grando Hilversum en Martin de Winter na meerdere keukens een badkamer en nu ook mijn nieuwe werkkamer.
Pim Eijkelenboom
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 28 juli 2020
Wij wilden de (inmiddels 25 jaar oude) keuken in ons jaren 30 huis vervangen door een moderne keuken met luxe apparatuur. Na een aantal zaken bezocht te hebben, hielden we het beste gevoel over aan Grando Keukens & Bad Hilversum. Een mooie showroom, kwalitatief goede keukens voor een redelijke prijs, een prettige sfeer, niet opdringerig, en kundig advies. Het contact met onze adviseur Marja was heel plezierig, en ze heeft ons uitstekend geadviseerd en op nieuwe ideeen gebracht. Het was ook geen enkel probleem om stalen mee naar huis te nemen om de kleuren thuis te kunnen beoordelen. Marja heeft duidelijke 3D ontwerptekeningen gemaakt die ons een goed beeld gaven, en de offerte was in tegenstelling tot veel anderen volledig transparant in de prijzen en kortingen. Een groot pluspunt van Grando Hilversum is ook dat ze de montage in eigen hand hebben met (grotendeels) eigen personeel. Zeker in deze tijden waarin het niet meevalt om aan goed bouwpersoneel te komen scheelt dat veel geregel. En voorkomt dat verschillende partijen op elkaar gaan wijzen mocht er iets mis gaan. Afspraken zijn goed nagekomen, en de monteur heeft uitstekend werk verricht, werkte nauwkeurig en dacht goed mee, waarbij zelfs nog wat bestaand leidingwerk is aangepast en alles wat nodig was werd gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en hebben inmiddels een nieuwe afspraak met Marja gemaakt om ook de badkamer, toilet en bijkeuken aan te pakken. Kortom, geen enkele aarzeling om Grando Hilversum aan te bevelen.
fam. Koning
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 27 juli 2020
Wij hebben n nieuwe klassiek moderne keuken op maat laten samenstellen voor in ons vooroorlogs huis. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering klopte alles, goed meegedacht, goede communicatie, prima montage team en n geweldig eind resultaat . Dus bij grando hilversum moet je zijn , complimenten voor je bedrijf en team martin
Fam brouwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 maart 2020
Er wordt meegedacht, alles is mogelijk, afspraken worden keurig nagekomen, problemen worden zonder gedoe opgelost, er wordt gewerkt met echte vakmensen die ook tijdens de plaatsing van de keuken en apparatuur ruimte laten voor door ons gewenste wijzigingen. Door dit alles hebben we nu een schitterende keuken waar we nog elke dag van genieten.
Jacqueline en Matthieu de Graaf
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 maart 2020
Wij hebben onze keuken bij Grando Hilversum gekocht. Zijn diverse keren in de zaak geweest: eerste verkenning, onze eigen wensen, meedenken, ontwerpen van diverse opties, bestellen. Prima geholpen. Via Grando zijn ook wat bouwkundige aanpassingen gepleegd, er werd, ook de uitvoeringsfase professioneel meegedacht en vakkundig uitgevoerd; vriendelijk personeel. Er gaat altijd wel wat verkeer: een kast was tijdens transport naar ons toe omgevallen in de vrachtwagen, wat weken de kapotte kast gebruikt, maar alles is in orde nu.
Henk
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 2 december 2019
Wij hebben een prachtige U vorm keuken gekocht bij Grando te Hilversum. Niet alleen de keuken ,maar onze hele beneden verdieping(huiskamer, keuken, plafonds, wanden, elektra etc.) Heeft het team van dhr. M. de Winter bij ons verbouwd. Echt geweldig werk hebben zij geleverd. Met dank aan; Martin, Robert, Marco, Johan, Simon, Bart
Frans en Else van Luxzenburg
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 november 2019
Een aanrechtblad en inductie kookplaat , mijn ervaring met grando is heel positief ondanks dat het blad verkeerd is geleverd en hiervoor een financiële afspraak heb gemaakt en perfect is afgehandeld ikzelf zal grando aan vrienden en familie aanraden
B Pel
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht en zijn geadviseerd door Marja. Zeer tevreden over Marja, we hebben eigenlijk geen enkele opmerking. En dat is best opmerkelijk aangezien wij zelf zeer perfectionistisch zijn en er altijd ergens wel een foutje wordt gemaakt, was dat bij Marja niet het geval. Alles is in goed overleg gegaan. Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst zijn zeer kundig en gingen pas weg als alles keurig af was.
Marielle
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 27 augustus 2019
De ervaring met Grando-keuken was zeer bevredigend. Van begin tot eind heeft het team goed werk afgeleverd. Tijdens de werkzaamheden moesten er veranderingen worden aangebracht, maar deze werden opnieuw ingekaderd met zeer goed advies. We zijn erg blij met onze keuken en badkamers. Het team was warm, behulpzaam en meegaand. Grando Kitchen is zeker aan te bevelen.
Axelle
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 16 juni 2019
Dit voorjaar een keuken laten plaatsen door Grando in Hilversum. Vanaf begin Marja Hofstra als adviseur, heel goed gedaan. Het eindresultaat is erg mooi geworden. De service heel goed, prettig dat er 1 contactpersoon is en alles gewoon geregeld wordt, zonder dat je zelf ergens achteraan moet bellen.
Fam. Vonk Noordegraaf
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 3 juni 2019
Badkamer hier besteld. Goed geadviseerd en alle beloftes zijn nagekomen. Installatie is absoluut vakkundig gebeurd en bovendien werkte men heel netjes. Zeer tevreden en kunnen Grando Hilversum zeker aanraden. Enige verbeterpuntje is dat de communicatie tijdens de installatie via de showroom loopt, wat niet altijd handig is.
Irma
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 2 juni 2019
Keukenbladen, inductiekookplaat. Prima geïnstalleerd door kundige monteur
A.Janson
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 april 2019
Begin dit jaar hebben wij een deels nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Hilversum. Het advies van Martin de Winter, de eigenaar, was ontzettend goed. Echt meedenken en niet alleen maar willen verkopen. Wij hebben ook op advies van Martin onze oude wandtegels laten vervangen door stucwerk, wat onze keuken een veel mooier aanzicht heeft gegeven. De keuken werd op tijd geleverd, vakmanschap van zowel de schilder als de installateur waren erg goed en het contact erg plezierig. Wij zijn ontzettend tevreden en zouden het iedereen, die overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen, naar dit adres verwijzen. Adri en Ans van Heusden 's-Graveland
Adri en Ans van Heusden, s-Graveland
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 maart 2019
Bij Grando Hilversum een keuken laten ontwerpen door Tineke Dam. Ze kwam met een ontwerp waar nog niet iemand eerder op was gekomen, erg leuk. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar onze wensen, ook tussen de regels door. Dit is allemaal meegenomen in het ontwerp. Het plaatsen van de keuken duurde vrij lang (5 werkdagen, 8 kalenderdagen), maar dat ging dan ook met grote precisie. Robert heeft alles heel netjes gedaan, een paar kleine tegenvallers (een muur die toch iets schever bleek dan bij het opmeten, een stopcontact die niet juist was aangesloten in het verleden etc.) heeft hij vakkundig en onzichtbaar opgelost. De keuken is uiteindelijk echt een droomkeuken geworden. Wij kunnen Grando Hilversum dan ook zeker aanraden als je een mooi ontwerp wilt, een secure inbouwer en goede kwaliteit. We zijn echt meer dan tevreden!
Fam. de Groot
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 januari 2019
Super
M van Rooijen
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 24 januari 2019