Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Hilversum. Marja Hofstra heeft daar voor ons daar een geweldige keuken ontworpen waar nog niemand opgekomen was. Echt een prachtige keuken. De plaatsing van de keuken is fantastisch gegaan, zelfs een fout in het leidingwerk is door de monteur van Grando ter plekke aangepast zodat alles perfect kon worden afgemaakt. We zijn echt super tevreden, team Grando, nogmaals super bedankt.
Fam Groote
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 4 november 2018
Keuken gekocht. Fijn personeel, in showroom, bij aflevering en bij montage. Duidelijke afspraken, goede en snelle communicatie. Duidelijk ervaren personeel en klantgericht.
Mel
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 2 november 2018
Badkamer, door kundige mensen geïnstalleerd. Netjes gewerkt.
C.W.J. van Rijsbergen
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 oktober 2018
Keuken en badkamer meubel heb ik gekocht bij grando. De service is top en het product ook
Michelle
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 19 oktober 2018
Wij hebben een keuken gekocht, we werden erg goed geholpen, en de adviseur kwam met een mooi ontwerp. we hadden er een goed gevoel over, de materialen en kwaliteit zien er prachtig uit. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt, wij zijn helemaal tevreden.
Carla Goossens
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 21 augustus 2018
De levering en montage van onze badkamer is boven verwachting. Professionele mensen die goed meedachten en bereid waren net even wat extra te doen.
Martijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 6 augustus 2018
Ik heb een keuken gekocht. Van begin tot einde is alles perfect verlopen. Al mijn keukenwensen zijn vervult. Monteur heeft geweldig netjes werk geleverd. Grando is zeker een aanrader!
Tinka Goudsmit
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 6 juli 2018
In de bijkeuken zijn kasten geplaatst, alles is keurig afgewerkt en gemonteerd. Vooral zeer prettig is dat alle afspraken punctueel zijn nagekomen zonder dat je er zelf achteraan hoeft te bellen.
EP
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 mei 2018
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer te vrede over de gang van zaken. Het is de moeite waard om naar deze zaak te gaan.
Marga Rijkse
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 april 2018
Wij zijn door Grando Hilversum echt fantastisch geholpen met het geheel op maat ontwerpen van onze keuken en het uitzoeken van materialen die wij mooi vonden en ook binnen ons budget pasten. De passie voor dit vak is bij dit team echt merkbaar waardoor in elke fase op elk detail gelet is en het totaal geen probleem was om op ons verzoek ook na plaatsing als extra nazorg hier en daar nog de puntjes op de i te zetten. Wij kunnen dit team aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken van harte aanbevelen.
Saskia Pennekamp
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 6 maart 2018
Reeds bij het binnenstappen wordt er direct met je meegedacht. Van opdringen is geen sprake. Er wordt geluisterd naar wat jij wil en daarbij geven ze goede adviezen waarbij ze ook uitleg geven waarom je bepaalde dingen juist niet moet doen. Er wordt tijd en aandacht besteed zonder dat hieraan direct verplichtingen vastzitten. Grando Hilversum werkt met een goed op elkaar afgestemd team dat vertrouwen uitstraalt. Bij de klant over de vloer wordt alles goed doorgesproken alvorens e.e.a. definitief gemonteerd wordt. De omgang is vriendelijk en beleefd, er wordt met plezier gewerkt. Dit was onze derde opdracht. Onze keuken, badkamer bij onze zoon en nu de onze badkamer en toilet. Waar gewerkt wordt vallen er spaanders, maar alles is in goede harmonie en tevredenheid opgelost. Ze gaan pas weg als de klant tevreden is.
Fam. Legemaat
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 23 februari 2018
De badkamer en toiletten zijn prachtig geworden. Er is goed meegedacht over het ontwerp. De ontvangst was vriendelijk. Het is prettig dat ook het uitvoerend werk onder verantwoordelijkheid van Grando gebeurt. De nazorg is goed.
Jacques en Gera Helling
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 17 februari 2018
Dit jaar (2017) een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren. Vanaf het advies gesprek kregen we een goed gevoel over Grando. De installatie van de badkamer is geheel naar onze tevredenheid. Het team was zeer kundig, nauwkeurig en vriendelijk. Ze overlegden veel met ons en stonden open voor onze wensen en opmerkingen. Ik kan Grando Hilversum alleen maar aanraden!
Robert
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 1 november 2017
In april dit jaar een keuken besteld bij Grando Hilversum. Hierbij werd ik goed geadviseerd door adviseur Martin. Ook wilde ik mijn appartement laten schilderen en moest er een plafond gestuukt worden. En het mooie is dat Grando Hilversum deze werkzaamheden ook kon verrichten.Op deze manier konden alle werkzaamheden goed gecoordineerd worden door Grando. Binnen twee weken was de keuken (beging september)geplaatst en ook al het schilder en stuukwerk gedaan! Er is op vakkundige(en nette)wijze gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn; het is alsof ik weer een nieuw appartement heb. Mijn complimenten dan ook aan alle medewerkers die daaraan hebben meegewerkt. Grando Hilversum kan ik dan ook van harte aanbevelen als men een nieuwe keuken zoekt en nog andere werkzaamheden(zoals boven beschreven) wil laten doen. Vriendelijke groet, Rob
Rob
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 september 2017
Van zo'n verloop van een badkamer verbouwing kan je alleen maar dromen... En dan ook nog eens eerder gereed dan verwacht. Na drie weken flink testdraaien is er geen negatief puntje te vinden. Na 3 weken genieten kan ons gezin enkel 5 sterren uitdelen. Goed gedaan Grando !
M. Noordanus
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 juli 2017
Goed advies en een vast contactpersoon gedurende het hele proces. Alles is volgens afspraak geregeld en geplaatst.
Mark van Dam
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 juli 2017
Onze nieuwe keuken is prachtig geworden. We zijn er erg blij mee
Nanda
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 30 juni 2017
Heel goed geholpen en geadviseerd. Vakwerk. Deskundige en professionele installateurs. Uitstekend eindresultaat waarbij alles heel precies en met detail is afgewerkt. Afspraken nagekomen. Later nog om extra schilderwerk gevraagd en dat werd meteen geregeld.
Karel
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 mei 2017