Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft bij Grando en deze vakkundig door hun eigen personeel laten installeren! Loodgieterswerk, tegelwerk en het stucadoren met beton cire zijn met zorg en vakmanschap uitgevoerd! Al het meubilair en sanitair is naar tevredenheid geplaatst, wij zijn zeer tevreden!
Ron Hagen
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 9 mei 2017
Onze keuken is prima geleverd en gemonteerd. Het personeel, zowel in de showroom als tijdens montage, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten goed mee. Het resultaat is erg mooi geworden. We zijn er heel erg tevreden over.
Haas
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 mei 2017
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Robert
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 april 2017
geweldige service,niet twijfelen of verder zoeken .Het is het 100 procent waard.Zowel de keuken,die vorig jaar is geplaatst als de badkamer die nu is geplaatst.Overal proberen ze de beste oplossing voor te zoeken
h.nieuwenkamp
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 februari 2017
Omdat wij van onze badkamer een inloopdouche wilden laten maken en onze w.c.'s nogal gedateerd waren, zijn wij naar Grando in Hilversum gegaan. De verkoopmedewerkster luisterde aandachtig naar onze wensen en nam vervolgens ruim de tijd om ons over de diverse mogelijkheden te informeren en te adviseren. Dat voelde goed en toen wij een heldere offerte ontvingen, was de koop snel gesloten. Het team dat de installatie verzorgde bestond uit vakmensen met veel ervaring, die goed op elkaar ingespeeld waren. Ze kwamen van tijd tot tijd met vragen en suggesties over en hoe sommige zaken uiteindelijk gedaan moesten worden, zoals de plaatsing van lampjes. En dat ging allemaal op een heel prettige manier. Maar het allerbelangrijkste is het eindresultaat; dat ziet er fantastisch uit. Service en kwaliteit, dat is wat wij ervaren hebben.
Fam. De Groot
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 november 2016
Omdat wij van onze badkamer een inloopdouche wilden laten maken en onze w.c. s nogal gedateerd waren zijn wij naar Grando in Hilversum gegaan. De verkoopmedewerkster luisterde aandachtig naar onze wensen en nam vervolgens ruim de tijd om ons over de diverse mogelijkheden te informeren en te adviseren. Dat voelde goed en toen wij een heldere offerte ontvingen was de koop snel gesloten. Het team dat de installatie verzorgde bestond uit vakmensen met veel ervaring die goed op elkaar ingespeeld waren. Ze kwamen van tijd tot tijd met vragen en suggesties over en hoe sommige zaken uiteindelijk gedaan moesten worden zoals de plaatsing van lampjes. En dat ging allemaal op een heel prettige manier. Maar het allerbelangrijkste is het eindresultaat dat ziet er fantastisch uit. Service en kwaliteit dat is wat wij ervaren hebben.
Fam. de Groot
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 24 november 2016
Grando Hilversum heeft onze keuken renovatie/vervanging adequaat en creatief geadviseerd en begeleid. Enkele punten van aandacht heeft men naar tevredenheid opgelost zonder extra kosten. De montage is verder ook vakkundig verlopen.
Peter en Beata
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 september 2016
De verkoper neemt alle tijd en is creatief in het vinden van de beste voorstellen. Het 3D-ontwerp gaf al een goede indicatie, maar het eindresultaat is grand(i)o(oos)! Aanschaf en verbouwing door hetzelfde bedrijf vonden wij een must; niet iedereen doet dat. Het voorkomt dat bij problemen de een de ander de schuld geeft. Gelukkig geen problemen door goede samenwerking, ervaren en vriendelijke vakmensen en steeds een controle op de werkzaamheden.
Familie Zwart
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 september 2016
Mooie kwaliteitsproducten en zeer bekwame en servicegerichte mensen in de showroom. Zeer tevreden met het eindresultaat, ziet er mooi en strak uit. Monteur ook zeer ervaren. Nu moet ik blijkbaar doortypen totdat ik 200 tekens gebruikt heb, anders kan ik de ervaring niet plaatsen, hoop dat het nu wel lukt.
Juul Pieters
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 juli 2016
Heel goed meegedacht. Oude keuken snel en netjes gesloopt. Nieuwe keuken vlot gemonteerd. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden Grando Hilvesum zeker aanraden.
Matthieu van Maurik
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 juni 2016
We zijn erg prettig geholpen in de showroom en met het uitzoeken van de keuken. Daarna ging de installatie ook top! Medewerkers zijn erg kundig en alles werd elke dag weer netje opgeruimd. We hebben 16 jaar geleden ook een grando keuken gekocht en waren toen tevreden en nu is het weer de juiste keus gebleken.
Linda
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 3 mei 2016
Grando is een prima bedrijf met kundige vakmensen. Ze helpen meedenken dringen niets op en het is fijn dat alles in éen hand is. Zodat druk bezette mensen zoals wij niet naar talloze bedrijven hoeven te gaan noch aan het werk worden gezet achter computers om zelf aan het rekenen en uitzoeken te gaan zoals bij Ikea.
W. L. Gianotten
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 28 februari 2016
We werden altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd meegedacht en we kregen tijdens de verbouwing veel tips. Nette afwerking en degelijk materiaal.
Ron
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 14 februari 2016
Mijn ervaring is super maar dat geld niet voor iedereen
Iesberts
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 10 februari 2016
Enorm vakmanschap en prachtige materialen
Paula Verhaar
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 6 februari 2016
We hadden goed contact met Grando. De monteurs hebben netjes gewerkt en meegedacht om bepaalde problemen op te lossen. Soms vonden ze het ook vervelend wNt zij moesten problemen oplossen die door de tekenaars ontstaan waren. Alles heeft hierdoor meer rijd in beslag genomen. Ze hadden daarnaast goede adviezen om het eindresultaat te verbeteren. Uiteindelijk is alles wel netjes en keurig opgeleverd.
Fam. Groenen
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 6 februari 2016
Goede ervaring heel plezierige werknemer s . Wij kregen Simon toebedeeld en dat was heel prettig meedenken proactief vriendelijk en geduldig
Edith Everwijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 5 februari 2016
Goed voorgelicht en goede service
Fam. Van Bokhorst
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 4 februari 2016