Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb een keuken gekocht. Van begin tot einde is alles perfect verlopen. Al mijn keukenwensen zijn vervult. Monteur heeft geweldig netjes werk geleverd. Grando is zeker een aanrader!
Tinka Goudsmit
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 6 juli 2018
In de bijkeuken zijn kasten geplaatst, alles is keurig afgewerkt en gemonteerd. Vooral zeer prettig is dat alle afspraken punctueel zijn nagekomen zonder dat je er zelf achteraan hoeft te bellen.
EP
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 mei 2018
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer te vrede over de gang van zaken. Het is de moeite waard om naar deze zaak te gaan.
Marga Rijkse
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 april 2018
Wij zijn door Grando Hilversum echt fantastisch geholpen met het geheel op maat ontwerpen van onze keuken en het uitzoeken van materialen die wij mooi vonden en ook binnen ons budget pasten. De passie voor dit vak is bij dit team echt merkbaar waardoor in elke fase op elk detail gelet is en het totaal geen probleem was om op ons verzoek ook na plaatsing als extra nazorg hier en daar nog de puntjes op de i te zetten. Wij kunnen dit team aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken van harte aanbevelen.
Saskia Pennekamp
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 6 maart 2018
Reeds bij het binnenstappen wordt er direct met je meegedacht. Van opdringen is geen sprake. Er wordt geluisterd naar wat jij wil en daarbij geven ze goede adviezen waarbij ze ook uitleg geven waarom je bepaalde dingen juist niet moet doen. Er wordt tijd en aandacht besteed zonder dat hieraan direct verplichtingen vastzitten. Grando Hilversum werkt met een goed op elkaar afgestemd team dat vertrouwen uitstraalt. Bij de klant over de vloer wordt alles goed doorgesproken alvorens e.e.a. definitief gemonteerd wordt. De omgang is vriendelijk en beleefd, er wordt met plezier gewerkt. Dit was onze derde opdracht. Onze keuken, badkamer bij onze zoon en nu de onze badkamer en toilet. Waar gewerkt wordt vallen er spaanders, maar alles is in goede harmonie en tevredenheid opgelost. Ze gaan pas weg als de klant tevreden is.
Fam. Legemaat
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 23 februari 2018
De badkamer en toiletten zijn prachtig geworden. Er is goed meegedacht over het ontwerp. De ontvangst was vriendelijk. Het is prettig dat ook het uitvoerend werk onder verantwoordelijkheid van Grando gebeurt. De nazorg is goed.
Jacques en Gera Helling
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 17 februari 2018
Dit jaar (2017) een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren. Vanaf het advies gesprek kregen we een goed gevoel over Grando. De installatie van de badkamer is geheel naar onze tevredenheid. Het team was zeer kundig, nauwkeurig en vriendelijk. Ze overlegden veel met ons en stonden open voor onze wensen en opmerkingen. Ik kan Grando Hilversum alleen maar aanraden!
Robert
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 1 november 2017
In april dit jaar een keuken besteld bij Grando Hilversum. Hierbij werd ik goed geadviseerd door adviseur Martin. Ook wilde ik mijn appartement laten schilderen en moest er een plafond gestuukt worden. En het mooie is dat Grando Hilversum deze werkzaamheden ook kon verrichten.Op deze manier konden alle werkzaamheden goed gecoordineerd worden door Grando. Binnen twee weken was de keuken (beging september)geplaatst en ook al het schilder en stuukwerk gedaan! Er is op vakkundige(en nette)wijze gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn; het is alsof ik weer een nieuw appartement heb. Mijn complimenten dan ook aan alle medewerkers die daaraan hebben meegewerkt. Grando Hilversum kan ik dan ook van harte aanbevelen als men een nieuwe keuken zoekt en nog andere werkzaamheden(zoals boven beschreven) wil laten doen. Vriendelijke groet, Rob
Rob
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 september 2017
Van zo'n verloop van een badkamer verbouwing kan je alleen maar dromen... En dan ook nog eens eerder gereed dan verwacht. Na drie weken flink testdraaien is er geen negatief puntje te vinden. Na 3 weken genieten kan ons gezin enkel 5 sterren uitdelen. Goed gedaan Grando !
M. Noordanus
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 juli 2017
Goed advies en een vast contactpersoon gedurende het hele proces. Alles is volgens afspraak geregeld en geplaatst.
Mark van Dam
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 juli 2017
Onze nieuwe keuken is prachtig geworden. We zijn er erg blij mee
Nanda
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 30 juni 2017
Heel goed geholpen en geadviseerd. Vakwerk. Deskundige en professionele installateurs. Uitstekend eindresultaat waarbij alles heel precies en met detail is afgewerkt. Afspraken nagekomen. Later nog om extra schilderwerk gevraagd en dat werd meteen geregeld.
Karel
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 mei 2017
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft bij Grando en deze vakkundig door hun eigen personeel laten installeren! Loodgieterswerk, tegelwerk en het stucadoren met beton cire zijn met zorg en vakmanschap uitgevoerd! Al het meubilair en sanitair is naar tevredenheid geplaatst, wij zijn zeer tevreden!
Ron Hagen
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 9 mei 2017
Onze keuken is prima geleverd en gemonteerd. Het personeel, zowel in de showroom als tijdens montage, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten goed mee. Het resultaat is erg mooi geworden. We zijn er heel erg tevreden over.
Haas
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 mei 2017
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Robert
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 april 2017
geweldige service,niet twijfelen of verder zoeken .Het is het 100 procent waard.Zowel de keuken,die vorig jaar is geplaatst als de badkamer die nu is geplaatst.Overal proberen ze de beste oplossing voor te zoeken
h.nieuwenkamp
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 februari 2017
Omdat wij van onze badkamer een inloopdouche wilden laten maken en onze w.c.'s nogal gedateerd waren, zijn wij naar Grando in Hilversum gegaan. De verkoopmedewerkster luisterde aandachtig naar onze wensen en nam vervolgens ruim de tijd om ons over de diverse mogelijkheden te informeren en te adviseren. Dat voelde goed en toen wij een heldere offerte ontvingen, was de koop snel gesloten. Het team dat de installatie verzorgde bestond uit vakmensen met veel ervaring, die goed op elkaar ingespeeld waren. Ze kwamen van tijd tot tijd met vragen en suggesties over en hoe sommige zaken uiteindelijk gedaan moesten worden, zoals de plaatsing van lampjes. En dat ging allemaal op een heel prettige manier. Maar het allerbelangrijkste is het eindresultaat; dat ziet er fantastisch uit. Service en kwaliteit, dat is wat wij ervaren hebben.
Fam. De Groot
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 november 2016
Omdat wij van onze badkamer een inloopdouche wilden laten maken en onze w.c. s nogal gedateerd waren zijn wij naar Grando in Hilversum gegaan. De verkoopmedewerkster luisterde aandachtig naar onze wensen en nam vervolgens ruim de tijd om ons over de diverse mogelijkheden te informeren en te adviseren. Dat voelde goed en toen wij een heldere offerte ontvingen was de koop snel gesloten. Het team dat de installatie verzorgde bestond uit vakmensen met veel ervaring die goed op elkaar ingespeeld waren. Ze kwamen van tijd tot tijd met vragen en suggesties over en hoe sommige zaken uiteindelijk gedaan moesten worden zoals de plaatsing van lampjes. En dat ging allemaal op een heel prettige manier. Maar het allerbelangrijkste is het eindresultaat dat ziet er fantastisch uit. Service en kwaliteit dat is wat wij ervaren hebben.
Fam. de Groot
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 24 november 2016