Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hadden in Amersfoort een Grando Keuken besteld, op het laatste moment ging Amersfoort stoppen verkoop van keukens. Ons huis was bijna klaar, de keuken mag er in. Wij werden gebeld door Danny van Zijl Grando Hilversum hij vertelde ons dat ze de offerte zo als is uitgebracht een op een overnam. Wij zijn uitgenodigd om in Hilversum alles definitie te maken. Dat is gebeurt en wij hebben ook nog kleine veranderingen mogen maken voor de zelfde prijs. Het GRANDO Team in Hilversum Bedankt. P.S. Frida is super blij met haar Boretti gasfornuis.
Frida & Jorg Karwoczik
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 juni 2015
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Door een verrassende tekening hebben wij ipv een hoekopstelling voor een wand en eiland gekozen. Dit bevalt ons zeer goed. De plaatsing en nazorg door de ervaren monteurs hebben we zeer gewaardeerd. Wij zullen Grando zeker aanraden.
Ilona
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 17 juni 2015
Naar wens opgeleverd, voortvarend doorgewerkt, problemen die we bouwtechnisch tegenkwamen snel opgelost en nazorg snel en adequaat. Het resultaat is een ruime functionele badkamer. Naar tevredenheid dus!
ir J.W.F.H. Jonkman
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 17 juni 2015
We hebben een badkamer en een keuken van dit bedrijf gekocht. Veel gesprekken gehad om te komen tot de juiste ideeen en prijzen. Mooie showroom en altijd bereid om naar de klant te luisteren en deze te begrijpen. De monteurs zijn erg vriendelijk and prettig om over de vloer te hebben. De afleverbonnen kloppen niet altijd met de offerte, dus controleer dit goed. De aftersales is ook erg goed, en alle problemen worden opgelost. We zijn helemaal gek op onze badkamer en keuken. Als ze ook opritten zouden aanleggen zou ik ze nog een keer terugbellen :-). Naschrift: Deze ervaring is door Qasa.nl vertaald uit het Engels.
Michelle McNabb
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 juni 2015
In maart 2014 is bij ons een complete badkamer geplaatst. Ook is er toen buiten een mobiele badkamer neergezet, zodat wij ons gewoon konden douchen. Onze ervaring met Grando Hilversum is super. Goed geadviseerd, vriendelijke mensen en goede service. Wij waren zo tevreden dat wij in januari 2015 het toilet compleet hebben laten vervangen. Alles naar volle tevredenheid. Ook de uitvoerende mensen zijn vakmensen. Alles wordt netjes en zorgvuldig geinstalleerd. Altijd in overleg met ons. Wij kunnen Grando Hilversum aan iedereen aan bevelen.
H.L. Bout
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 juni 2015
Wij hebben onze keuken nu bijna een jaar en elk moment is een feestje.
Walter Colijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 1 april 2015
Wij kunnen iedereen Grando Hilversum aanraden.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Feedback Company - 10 juli 2014
Grando Hilversum heeft bij mij een prachtige keuken geplaatst. Ik heb een lastige keuken om in te richten, maar de creativiteit van Mevrouw Marja Hofstra heeft geleid tot een heel mooie keuken waar ik erg blij mee ben. Goede service en betrokken bij de klant. Zeker een aanrader.
M. Bos
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 13 mei 2014