Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prachtige badkamer gekocht. Creatieve inslag verkoper leverde een indeling op die aan werkelijk al onze eisen voldeed en welke nog geen andere winkel bedacht had. De monteurs hebben prachtig tegelwerk geleverd en dit maakt echt het verschil met monteurs van andere bedrijven.
Burg
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 juli 2020
Goed geholpen en er werd geluisterd naar onze wensen. Grando is bij ons alle afspraken nagekomen. Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: Grando was de enige badkamerspecialist die voor ons een mooie spiegelkast en douchecabine van Sealskin heeft geregeld en gemonteerd. We zijn bij heel wat badkamerwinkels geweest maar daar moest je perse een hele badkamer laten plaatsen of anders moest je het kopen en zelf doen. In juni zijn beide geplaatst en wij zijn er erg blij mee!
Jeffers
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 juli 2020
Overzichtelijke showroom in Hoofddorp, ook om ideeen op te doen. Daarbij inhoudelijk goede informatie en voorstellen. Badkamer naar alle tevredenheid verbouwd/geplaatst. Wel later dan eerder voorgestelde planning bij verkoopgesprek.
Fred en Patricia
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Gastvrije ontvangst, prettige mensen, kundig, mooie keuken gekocht levering en service prima geregeld. Telefonisch contact is ook prima, vriendelijk, meedenkend. Kortom super. Aanvulling ontvangen 15 mei 2020: Levering en montage is Is al gebeurd. In 1 woord geweldig.
Gerben
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 mei 2020
Zeer tevreden
Inge van der Aart
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Goede service de monteur was een vakman
R.Blom
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 2 maart 2020
We zijn goed geholpen. Fijn advies en tips. Duurde wel lang maar je doet ook een grote aankoop.
Eva
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 20 februari 2020
Zeer geduldig en vriendelijk geholpen gedurende een periode van ca. 6 maanden omdat onze plannen een aantal malen zijn gewijzigd. Jammer dat uiteindelijk aanrecht wasbak met andere maten zijn geplaatst dan waar we op hadden gerekend. Nog een paar opleverpuntjes resterend die ongetwijfeld opgelost gaan worden
A.C.Maan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 10 februari 2020
Prima service en advies. Doen ook hun best binnen het budget te blijven.
Evelyn
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 4 februari 2020
grando hoofddorp echte toppers heel goed geholpen
krielen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 7 januari 2020
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Nijdam
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 26 oktober 2019
Tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken werden wij uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door een adviseur. De monteur die vervolgens kwam inmeten dacht uiterst creatief en oplossingsgericht mee. De aflevering en installatie verliep dan ook zeer voorspoedig.
Johan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 2 oktober 2019
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en we zijn er erg blij mee. Goede service en ook het weghalen van de oude keuken en de plaatsing verliep vlekkeloos.
Marion
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 17 september 2019
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Esther
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 16 september 2019
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost. Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Elsbeth
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 19 augustus 2019
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Familie de la Rie
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 22 juli 2019
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom. We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
P.H. Smittenaar
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 juli 2019
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
A. Stam
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 5 juli 2019