Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hadden in eerste instantie een keuken uitgezocht, maar wegens omstandigheden tijdens de verbouwing en in goed overleg met Grando mochten we het contract gebruiken voor de badkamer en toilet. In corona periode hebben we door meedenken van Grando de tegels uit kunnen zoeken voor de showroom en is er een mooie combinatie uitgekomen en zijn wij blij met het eind resultaat. De communicatie verliep altijd goed en snel!
Van leeuwen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 september 2021
In deze vestiging kom je in een zeer klantvriendelijk omgeving, men luistert goed naar de aanwezige wensen en eventuele aanpassingen. Blijven goed contact houden bij overige wensen.
Antoine
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 6 september 2021
Appartement gekocht in oud west Amsterdam deze helemaal verbouwd. Bij de keuze voor de keuken kwam ik bij Grando uit. Julian had een mooi ontwerp hoe hij de keuken kon betrekken bij de woonkamer en dat je met de keuken meer mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld het barretje waar aan je kunt eten, maar ook als je staat te koken een drankje met je vrienden kunt doen. Superblij met het ontwerp en de support van Julian en Grando! Foto's volgen later en spreken voor zich! Vriendelijke groet Jan Bruijl
Jan Bruijl
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 augustus 2021
Fijne showroom. Veel keuze. Adviseur veel kennis. Snapt wat je als klant zoekt. Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: Wij hebben complete keuken gekocht. Keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. Door een ervaren monteur. Zeer tevreden over de plaatsing.
Silvia
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 26 juli 2021
Super goed geholpen en er werd goed meegedacht. Ook toen we voor de puntjes op de i te zetten de hele badkameropstelling veranderde was dat geen probleem. De monteur was ook iemand die z'n vak goed verstond en ook met ideeën en voorstellen kwam tijdens de bouw. Een echte kunstenaar die een plaatje van een badkamer heeft gerealiseerd.
Stefan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juli 2021
Een super mooie keuken en vakkundig geïnstalleerd. Alles klopt gewoon, 100% tevreden!
Rob Vlaanderen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 30 juni 2021
Ik heb een keuken gekocht die enig maatwerk ter plekke nodig had. Het is in 1x allemaal geleverd en 100 % goed gegaan. De monteur die mijn keuken kwam installeren is een echte vakman en dacht goed mee. Ik ben zeer tevreden over het hele proces : Van verkoop tot installatie. Zonder vertragingen .. alles liep op rolletjes! Volgende keuken koop ik zeker weer bij Grando :)
Greetje Veenstra
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 30 juni 2021
Een prachtige badkamer via Grando laten plaatsen. Creatieve opstelling, uitstekend montage team en goede service. Meerdere keren langs geweest om kleine aanpassingen te doen en de puntjes op de i te zetten. Ook de communicatie en de snelheid van oplossingen en service verlenen was uitstekend. Aanvulling ontvangen 12 april 2021: Keuken. 2 verschillende ontwerpen laten maken en elke keer is er ruim de tijd voor ons genomen. Er zijn creatieve oplossingen bedacht om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en ook aan al onze wensen te voldoen. Het was ook bespreekbaar om zelf bepaalde voorbereidende werkzaamheden uit te voeren om de kosten iets te beperken. Het montage team heeft uitstekend werk verricht en mee gedacht.
Eva
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 12 april 2021
Onze nieuwe badkamer is zojuist opgeleverd en we zijn superblij met het eindresultaat. Levering exact volgens planning en de installatie is uitgevoerd door zeer kundige aannemers. Er is zeer netjes gewerkt en ook goed meegedacht over de last minute wijzigingen. Ook bij het uitzoeken van de badkamer heeft de adviseur verschillende creatieve opties voorgelegd om al onze wensen te kunnen verwezenlijken. We zijn dan ook zeer tevreden met onze keuze voor Grando!
Jacqueline
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 29 maart 2021
geweldige keuken gekocht bij de vestiging in Hoofddorp Aanvulling ontvangen 7 april 2021: de levering was exact op de geplande tijd, echter de monteur had zich in de dag vergist. de keuken is geplaatst, echter de monteur moet nog terugkomen om diverse beschadigingen op te lossen.
reinier
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Wij zijn heel tevreden over het advies /kwaliteit/plaatsing van onze keuken. Houden zich goed aan afspraken en op tijd alles geleverd. Prijs kwaliteit heel goed.
Michiel
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Prima geholpen door Bob en Detlef bij de aankoop van mijn nieuwe badkamer en keuken. Ook na de koop bleef het contact prima en kon ik met al mijn vragen bij hun terecht. De monteurs van de badkamer en keuken waren zeer bekwaam en werkte prima samen. Ook het afspreken van meerwerk verliep prima. Kortom: ik ben meer dan tevreden over Grando Hoofddorp!
Hans Wijnhof
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 februari 2021
Op een zonnige zondagmorgen om 11 00 binnengestapt om eens rond te kijken en tegen 17 00 met een 3D tekening en een getekende offerte op zak weer huiswaarts gegaan. Zeer goed te woord gestaan er werd uitgebreid de tijd genomen om alle verschillende opties te bespreken en dit alles gebeurde in een niet opdringerige of onplezierige manier. De uiteindelijke prijs was in onze ogen uitstekend. Helaas ging er bij de levering van de keuken iets mis maar dit werd echt supernetjes opgelost. De plaatsing en het meerwerk is door Nico naar volle tevredenheid uitgevoerd. Slechts 1 week later dan geplanned werd het aanrechtblad nageleverd en meteen geplaats door Harold. Ook de later bestelde vensterbanken en Bokmerk achterwand zijn door Harold geplaatst. Zeer prettig contact gehad met Detlef omtrent de kleine foutjes en een leuke tegemoetkoming aangeboden gekregen. Goeie oplossing
D. Laroo
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 9 februari 2021
Badkamer en toilet beneden gerenoveerd. Goed advies van de verkoper gekregen. Ook de aannemer die de plaatsing heeft gedaan waren super!
Karin Bokhorst
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 30 januari 2021
Aanschaf nieuwe keuken. Erg prettig contact gehad met de verkoper. Hebben er wel voor gekozen om zelf nog de apparatuur goed te onderzoeken, omdat er veel keuze is en dus denk ik minder kennis hierover bij de verkopers. Dat zou ik dus wel iedereen aanraden! Maar dat geldt voor elke keukenboer. Verder goed geadviseerd over de inrichting, kleur etc. Ook erg blij met de man die de keuken heeft geinstalleerd, zat er in 1,5 dag in en alles ging goed! Kortom heel erg blij!
Laurien
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 28 januari 2021
Terecht een 10, wij kwamen informatief binnen voor een keuken na vele keukenzaken bezocht te hebben. Vriendelijke niet opdringerige ontvangst, algemene vragen werden spontaan omgezet in een 3D tekening waardoor een mooi beeld van onze wensen werd vertaald. Goede uitleg over apparaat mogelijkheden zodat wij akkoord waren met het totaal. Top dus. Aanvulling ontvangen 28 december 2020: Onze keuken is begin december geleverd en geplaatst. Levering prima verlopen en de plaatsing perfect uitgevoerd. Super tevreden.
J.v.Impelen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 24 december 2020
Badkamer en toilet besteld bij vestiging Hoofddorp goed geholpen advies gegeven wat wel wat niet te doen. Montage perfect geregeld kleine klachten direct verholpen
Ronald Blom
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 november 2020
Zeer tevreden over Grando Hoofddorp, goed geholpen en geadviseerd. Mooie showroom. Keuken in 2 dagen geplaatst door Nico, top. Alles goed geregeld, zeker omdat na plaatsing bleek dat de koelkastdeur krom trok. Gebeld met Grando Hoofddorp en binnen een week hadden we een nieuwe deur.
Miranda van Beelen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 6 november 2020