Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goed geholpen en kundig personeel erg tevreden met de nieuwe keuken
Jacques
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 25 februari 2018
Prettig geholpen in de showroom. De medewerker dacht mee m.b.t. de indeling en mogelijkheden. Bij vragen meteen antwoord of binnen een dag teruggebeld.
M.Heeremans
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 februari 2018
Verkoper/zaak Hoofddorp prima! Zeker aan te raden. Vraag naar badkamer monteur Ryanto, vakwerk, echt super mooi gedaan! Producten van merk BEN hebben wel een beetje budget gevoel/uitstraling.
Bart
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 29 januari 2018
keuken gekocht en ben goed geholpen en geadviseerd. Aanvulling ontvangen 12 januari 2018: De keuken is al geleverd en hij bevalt zeer goed op wat kleine puntjes die opgelost gaan worden.
Arjo Rutten
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 12 januari 2018
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
J.M.A van den Berg te Haarlem
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 december 2017
Goede service en advies, kundige monteurs.
S. Redeker
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 14 oktober 2017
Goede informatie en een uitstekend advies en goede service
J. Blom
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 7 oktober 2017
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Yvonne Wielart
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 29 september 2017
perfecte service en badkamer in 3 weken helemaal tip top afgeleverd! Karel lieverink, was onze man , in een woord Super .
pahud de Mortanges
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 29 september 2017
Er wordt geluisterd naar je wensen en meegedacht met de klant. Grando heeft een mooi ontwerp gemaakt en geleverd dat wat er is afgesproken. Ze werken met professionele en vakkundige 'aannemers; waarmee het prettig samenwerken is. Ik ben blij dat ik de renovatie door Grando heb laten doen en kan dit bedrijf aan eenieder van harte aanraden.
Anita
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 september 2017
Advies niveau super. Prima meedenken en alternatieven behandeld. Helaas heeft de installatie dit niveau niet kunnen halen en de opvolging van dit probleem in beginsel ook niet.
VvHonk
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 21 juli 2017
Wij hebben een sale/showmodel badkamermeubel gekocht in Hoofddorp. Dit is bezorgd door een zeer vriendelijk persoon. Het bevalt prima.
A. van der Hoeven
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 18 juli 2017
Goede oplossing gevonden voor het plaatsen van de badkamer. De aankoop is geleverd en volledig naar onze wens geïnstalleerd. Wij zijn er erg tevreden mee.
Jan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 juli 2017
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Mooi en goed samengesteld met en door de adviseur. Tevens mooie showroom, erg klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader!
Meulemans
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 23 juni 2017
Super klantvriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker. Levering op tijd, alleen moet de keuken nog wel geplaatst worden. Dit gebeurd door derden.
petra
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 23 juni 2017
Ik ben heel blij met de manier waarop ik geholpen ben. ik wilde heel veel dingen die bij andere keukenzaken bij voorbaat al moeilijk waren bij Grando Hoofddorp is er goed naar me geluisterd en zijn ze met de juiste ideeën en oplossingen gekomen Heel blij met de nieuwe keuken en Toilet
mevrouw Smit
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 juni 2017
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
A.J. Braam
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 mei 2017
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
F van Huis
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 9 mei 2017