Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Badkamer vandaag opgeleverd. Top verkoper bij Grando met reele adviezen. En het Habes team was geweldig. Vakmanschap, netjes werken, en keiharde werkers! Prima hoor... Na de keuken 15 jaar geleden bij Grando, hebben jullie weer een huzarenstukje geleverd!
M. Roggeband
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 mei 2017
Prima verkoper getroffen bij Grando Hoofddorp met geduld. Vriendelijke man met kennis van alle mogelijkheden.
SC van der Lelie
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 24 maart 2017
Prima geholpen, paar dingetjes ontbraken bij levering maar is super opgelost. Wordt allemaal in een mooie 3D animatie geplaatst zodat alles visueel wordt en uiteindelijk 2 prachtige badkamers rijker. Kan Grando van harte aanbevelen
rick van dijk
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 1 maart 2017
Top service en prima inlevingsvermogen van de verkoper. Keuze in de showroom uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden. Alles is geheel naar eigen wens te combineren.
Tom Groenendijk
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 februari 2017
Ik ben hartstikke goed geholpen bij het uitzoeken van mijn badkamer. Ik had zelf al iets getekend en met hulp van Claudia werd dat een mooi ontwerp. Ze nam alle tijd, dacht met me mee, bracht me op ideeën en werkte alles uit tot een geheel. De artikelen werden mooi op tijd bezorgd en grotendeels naar boven gebracht. Dat wat niet meteen naar boven kon, werd netjes in een doorloop van ons appartementengebouw neergezet. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd, en ook met de werklieden ben ik uitermate tevreden. Ze werken snel en netjes, zijn betrouwbaar en superaardig. Kortom, ik ben tot nu toe uitermate tevreden. Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Absolute aanrader. Goed geadviseerd, zorgvuldig afgeleverd en de monteurs hebben zoveel mogelijk geprobeerd overlast (qua rommel en voor de buren) te voorkomen. Alles is perfect afgebroken, weer opgebouwd en gemonteerd. Uiteindelijk is een prima badkamer geleverd. Aanvulling ontvangen op 9 mei 2017: Ik heb een compleet nieuwe badkamer gekocht en ben daarbij prima geholpen. De spullen werden op tijd geleverd en de badkamer is door goede vaklieden netjes geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Verder heb ik ook mijn keuken een beetje aangepast; er zijn nieuwe handgrepen en een nieuwe kraan geplaatst. Ok die klus werd prima geklaard!
Joke Pallada
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 24 januari 2017
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
Lotte
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 21 januari 2017
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Lieke Winkelhuis
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 6 januari 2017
Uitstekende service, goed meedenken met de klant en een heel persoonlijke benadering. Goed nakomen van afspraken. Wel vonden wij dat de wijze van factureren en de wijze waarop en wanneer het geld binnen moest zijn nogal dreigend overkwam. Op zowel de factuur, als op andere documenten kwam dit te nadrukkelijk naar voren. Je voelt je dan op voorhand een wanbetaler
F.J. Koning
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 19 augustus 2016
Eigenlijk met het idee alleen wat inspiratie op te doen, werden we al vlot te woord gestaan door een verkoopster, die heel goed kon luisteren en prima was in het meedenken. Onze wensen werden uitstekend ingevuld en al vlot lag er een compleet advies waar we ons helemaal in konden vinden. Chapeau voor Claudia, die al snel precies door had wat wij wilden. De badkamer is keurig netjes geleverd en in goede staat. Een kleine beschadiging wordt nog vervangen, daar is door Grando geen punt van gemaakt.
Rob de Groot
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 5 augustus 2016
Wij hebben daar een complete keuken, wastafel meubel en douche unit aangeschaft. Wij zijn geholpen door Claudia, een van de verkopers daar. Zij heeft alle tijd voor ons genomen...heel veel tijd...en goede adviezen gegeven en verschrikkelijk enthousiast. Ook toen er wat hobbels waren met geleverde spullen van de badkamer, is dit fantastisch opgelost. Het was al met al een fijne ervaring, niet alleen met Claudia maar ook een aantal collega's van haar. Ook het plaatsen van de keuken door de ZZPer die zij uitgekozen had, was helemaal top! Een meedenkend team en daar heeft een klant, zoals wij, heel veel aan.
Ton en Monique van der Poel
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 27 juli 2016
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht en zijn zeer tevreden. Giuliano heeft ons goed advies gegeven om zo onze droomkeuken te realiseren. De montage is door vakmensen verricht. Kortom, zeer tevreden! Ook voor onze badkamer gaan wij in de toekomst weer naar Grando.
Nelleke Boomert
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 juli 2016
Hele goede voorlichting, nemen de tijd voor je.Kennis van de produkten is goed. Ook werd goed aangevoeld wat we wilden en daar werd goed op ingespeeld. Ook in het verdere verloop van het order traject fijne samenwerking en zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen.
Ton
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 5 juli 2016
Goed advies gekregen vanaf begin tot het eind. Bij het leveren van de keuken, was er een verkeerd type koelkast geleverd. Dit werd de zelfde dag nog in orde gemaakt. Ook het montage team was erg goed. Kortom, een aanrader voor mensen die van kwaliteit en goede service houden
Gerard Hartevelt
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 3 juli 2016
Prima uitleg. Goed uitgevoerd. Vriendelijk en mee denken. Rustig benadering en meerdere optie aangeboden. Voor ons was het showroommodel maar ook dan wordt er een mooie overzicht tekening gemaakt. Het resultaat is zo als het in de showroom getekend was . Het vervolgens keurig naar je persoonlijk mail gestuurd. Hierdoor konden we thuis nog even genieten.
Hoekelen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 1 juli 2016
De vestiging en de door haar geadviseerde aannemer hebben goed werk afgeleverd. Het was wel erg jammer dat de centrale een verkeerd kastje afleverde en dat alles daardoor 3 weken vertraagd is. Ook was het te prijzen geweest wanneer de organisatie daarvoor haar excuses zou hebben gemaakt.
Maarten van Tiggelen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 1 juni 2016
Wij wilden een specifiek ontwerp voor onze keuken. Na vele bezoeken aan keukenshowrooms werden we door de mensen van Grando Hoofddorp ontvangen. Het was hun vakmanschap en enthousiasme dat ons binnen 24 uur op een schetsontwerp bracht dat ons als een maatpak paste. Vele gesprekken over details volgden. Niets was hen te veel. Ook voor de montage werk alles uit de kast gehaald. Het was op meubelmakersniveau met welk een precisie en zorg de keuken werd gemonteerd en opgeleverd. Als je je vak leuk vind, dan heeft dat een positieve uitstraling naar de klant. Bij Grando Hoofddorp zitten de juiste mensen.
Sape de Haan
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 14 mei 2016
Zeer goede service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de keuken te ontwerpen totdat alles precies klopte. Omdat de verbouwing fors vertraagd was, moest de levering van de keuken tot twee maal toe uitgestel worden. Hier werd gelukkig helemaal niet moeilijk over gedaan. Het monteursteam was zeer vriendelijk, netjes en leverden uitstekend werk. We hebben nu een prachtige en kwalitatief uitstekende keuken voor een redelijke prijs. Na levering van de keuken hebben we een apparaat (combi-stoom oven) omgeruild voor een combi-magnetron. Ook dit ging op een zeer prettig manier. Een absolute aanrader!
Michel
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 mei 2016
Mooie zaak, goed advies, ruime keuze, stipte levering en plaatsing! Ook de bijpassende tegels zijn een plaatje om te zien. Zelfs het uitzoeken na sluitingstijd was ( in overleg) geen probleem.
M. Spek
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 3 mei 2016