Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn tevreden over Granddo Hoofddorp waar wij zowel een keuken als badkamer hebben gekocht. De beloofde levertermijn werd gerespecteerd en de afspraken goed nagekomen. Ook eventuele vragen/problemen werden adequaat afgehandeld. Een mogelijk verbeterpunt is de 'nazorg' na het leveren van de keuken en badkamer tijdens het installatieproces. De monteurs werkzaam voor deze vestiging werken keurig en leveren goede kwaliteit. Er zou een actievere houding aangenomen kunnen worden waarbij af en toe geïnformeerd wordt of alles naar tevredenheid verloopt en of de beoogde planning gehandhaafd blijft. In geval van (ernstige) vertraging zou ik graag meer betrokkenheid van Grando zien om de vetraging zoveel mogelijk te beperken. Al met al zijn wij tevreden en zouden Grando ook aanbevelen als een betrouwbare partij die goede kwaliteit levert.
Rik Slingerland
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 19 juni 2015
Wij hebben in korte tijd 2x een keuken en een keer een badkamer gekocht bij Grando in Hoofddorp en dit is naar volle tevredenheid gegaan. Deskundig advies in de orientatiefase meedenkend. Kwaliteits van de door ons gekozen keuken is heel goed. weinig tot geen nawerk na montage. Deskundig advies, ze weten waarover het moet gaan als je een keuken of badkamer nodig hebt. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen.
Fam. Hansen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 19 juni 2015
goede hulp bij keuze van keuken. proces bij oplevering wat rommelig doordat verkeerde goederen waren geleverd maar dat zou door de leverancier zijn gekomen. daarop wel reactie gekregen maar levering laat nog even op zich wachten.
wim
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 31 mei 2015
Badkamer gekocht bij Grando Hoofddorp. Zeer tevreden met resultaat! Je hoort wel eens horror-verhalen maar alles verliep keurig. Aanlevering voor de verbouwing was perfect: volledig en volgens afspraak (afspreken om 7.30 uur en er dan ook precies zijn). Verbouwing precies binnen 3 weken opgeleverd. Een paar puntjes nog af te ronden na aflevering maar ook allemaal gedaan. Kortom, tevreden en op basis van onze ervaringen zou ik Grando zeker aanbevelen.
Marrc Verweij
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 mei 2015
We zijn goed geholpen, kregen goede ideeën aangereikt. Levering en plaatsing keurig op tijd en prima afgeleverd. Probleem met de combi oven magnetron super opgelost. Snel en probleemloos. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en kunnen Grando zeker aanbevelen.
I. Hoogland
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 mei 2015
Zeer deskundige en creatief meedenkende adviseurs.
Fons Ellen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 21 april 2015
Creatieve ideeën door de verkopen en een super motagegeteam
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 20 maart 2015
prachtige badkamer goede plaatsing
Fam. Zevenhek
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
Het was een plezieri om zaken met Grando te doen.
Fam. Mughals
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
van bezoek tot levering was alles goed geregeld
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
Wat een service- klantgericht en waardering een pluim Ferry.
Monique
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 4 maart 2015
prima service bij grando hoofddorp. goede prijs kwaliteit verhouding.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 28 januari 2015
Acht jaar geleden is een nieuwe keuken door Grando Hoofddorp geplaatst. Na aanvankelijk wat problemen met de onderaannemer, zijn door bemiddeling van Grando en een andere aannemer die zij regelden, de problemen opgepakt en aangepakt. Resultaat een perfecte keuken, ook na acht jaar nog. Twee jaar terug moest de mengkraan wegens kekkage vervangen worden, dit viel met buiten de garantieperiode van 5 jaar. Dezelfde kraan besteld, behoorlijk duur, maar voor ons functioneel. Ook deze tweede kraan lekt nu weer.. Na contact met Grando, hebben zij op garantiebasis weer een nieuwe kraan besteld en deze is inmiddels afgeleverd. Een prima service van een bedrijf waar wij zeker een positief beeld van hebben.
HvanBorn
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 januari 2015