Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Vakkundig geadviseerd in Grando Hoorn. Levering exact volgens afspraak. Beide monteur hebben met hun kennis en kunde onze keuken fantastisch geplaatst. Kortom dik tevreden en dank allemaal.
Grieta en Kees Oosterhof
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 februari 2021
ZEER GOED geholpen in het uitzoeken en bekijken van materiaal. Snel antwoord op vragen ,is zeer fijn. Klant is koning ,dat voel je! Aanvulling ontvangen 6 februari 2021: Betreft complete keuken. Al geïnstalleerd. Prima gegaan.
Inge Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 februari 2021
Na goed advies een combi stoomoven , inductieplaat en kraan gekocht en laten installeren .Vriendelijk , behulpzaam , flexibel en ter zake kundig . Dik tevreden .
J . Otten
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 12 januari 2021
We kregen van kennissen de tip om bij Grando te kijken naar een keuken. Het grote voordeel voor ons was dat Grando de eindverantwoordelijke is en blijft voor alles wat er gedaan moet worden. Grando draagt de verantwoordelijkheid voor derden die ingeschakeld worden (elektricien, tegelzetter). Wij zijn door Corine prima geholpen en konden met vragen tussentijds steeds bij haar terecht. De monteurs Marco en Jos hebben vakwerk geleverd. Daarnaast dachten ze mee en pakten ook de afwerking heel erg goed op. Die afwerking hoorde wel eens 'strikt genomen' niet bij het monteren van de keuken. Kortom: een aanrader voor iedereen.
C.P.M. van Kempen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 december 2020
Ik heb een nieuwe badkamer aangeschaft. Ik ben erg prettig te woord gestaan en op diverse afspraken waarbij ik de tegels en badkamer spullen kwam uitzoeken, werd er echt de tijd voor mij genomen. Er is erg goed geluisterd naar wat ik zou willen en hoe ik het zou willen. Er werd met mij meegedacht en eerlijk aangegeven als iets niet kon of dat het pas zeker werd op het moment dat de installateurs bij mij waren langs geweest. Zodat ik niet teleurgesteld kon worden. En wat n eventueel alternatief zou zijn. Dit alles werd ook nog netjes in n 3D tekening visueel gemaakt, zodat hetgeen ik in mijn hoofd had, ook inzichtelijk werd gemaakt. Ook open over de kosten. Daarnaast waren de monteurs erg vakbekwaam en vriendelijk en dachten ook goed mee of de gemaakte tekening ook praktisch uitvoerbaar. Ik ben erg blij met Grando en zeer tevreden of hun kennis en kunde en vriendelijkheid.
Natasha Verburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 november 2020
Goed voorgelicht over de mogelijkheden en netjes geplaatst alleen reparatie van afzuiger duurt lang
Martien Rood
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 november 2020
Zeer professioneel geholpen door Corine. Zakelijk was zij zeer deskundig en de persoonlijke afspraken waren verhelderend om te weten wat wel en niet kon. De plaatsing van de keuken was zeer professioneel en met name de after sales meer dan professioneel. Advies is wel om ook elders te kijken om goed vergelijk te hebben/krijgen.
Rene van der Linde
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 oktober 2020
Een mooie keuken gekocht en vakkundig gemonteerd. Prima geholpen tegen een eerlijke prijs.
Franken
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Alles volgens afspraak en goed geplaatst mooie keuken
Broek
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Volledige keuken met kookeiland gekocht. Jammer dat het inmeten niet geheel goed was gegaan. Een kast deurtje ging niet goed open, door een radiator die in de weg zat. Echter alles wordt naar verwachting goed opgelost.
Rob Korbag
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 september 2020
Ik heb een keuken gekocht en deze is top. Bij instaleren bleek 1 kast niet aanwezig maar binnen een week alsnog geplaatst. Fijn dat het zo soepel ging.
Wilma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 september 2020
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
Marischa edelenbosch
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 september 2020
Wij zijn bijzonder goed geïnformeerd door de adviseur van Grando Hoorn over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Hij dacht mee in de mogelijkheden en hield rekening met onze wensen. Het verdere traject van inmeten, levering, plaatsing en nazorg is zeer prettig verlopen
A. Hansen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 september 2020
Deskundig advies, duidelijke afspraken, en vakkundige montage. Kortom een aanrader als het gaat om een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Edgar
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 september 2020
We zijn goed geholpen en we zijn heel tevreden . De montage is perfect uitgevoerd. Het is boven verwachting,zo mooi!
Fam.G.Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 augustus 2020
Goede mensen die het werk doen, maar ook creatief in het meedenken. Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Ik heb een complete keuken gekocht en een extra toilet laten maken in de badkamer. Alles is inmiddels gemonteerd en klaar. Onze ervaring met de montagemensen is erg goed.
Harrie Gort
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
Aanschaf keuken : prima geholpen en van goed advies voorzien. Installatie idem : meedenkende installateur die ook positieve adviezen leverde. Kortom prima !
Geert-Jan Dijkstra
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 1 augustus 2020
Complete keuken uitgezocht en aangeschaft inclusief montage, prima advies gehad en zeer behulpzaam personeel.
Rene Mijnen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 juli 2020