Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. We werden vriendelijk geholpen in de showroom en de adviseur dacht heel goed met ons mee. De levering was keurig op tijd en de montage ging ook netjes binnen de afgesproken 3 weken. Alle keuzes werden netjes in overleg gemaakt.
Rebecca
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 september 2021
Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
Sophia Geuze
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 augustus 2021
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. De adviseur had kennis van zaken, dacht mee en gaf tips. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: De aankoop is gemonteerd en er zijn nog punten die nog afgerond/ geleverd moeten worden.
M. van Eekelen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 10 augustus 2021
Aanschaf nieuwe keuken, ziet er goed uit zoals door ons bedacht. Ook geleverd, compleet, conform tijdspad.
Bas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Jolanda Woestenburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 mei 2021
We zijn goed geholpen tijdens het hele proces vanaf de oriëntatie, de uiteindelijke koop, het leveren en plaatsen en (dat loopt nu nog) de laatste opleverpuntjes, die ook allemaal goed opgepakt worden. Klein smetje door een leverprobleem maar ook dat is uiteindelijk prima opgelost. Tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Marco
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Prettig geholpen met veel kennis van het personeel. En heel vriendelijk en goede adviezen. Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Ik heb een complete keuken.geen vaatwasser.heel goed afgeleverd en gemonteerd.
Henny v.Diepen-Houtsma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Mooie witte keuken uitgezocht, goed geholpen ondanks alle corona regels, toch goed gekomen.
B .van Eijk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Onze oude keuken (ruim 15 jaar en destijds ook van Grando) was, hoewel nog steeds in goede staat, aan vervanging toe. Een mens wil wel eens wat anders:). 1,5 jaar geleden een nieuwe badkamer door Grando Hoorn laten installeren en daar waren we zeer tevreden over. Dus de keuze voor Grando Hoorn voor de nieuwe keuken was snel gemaakt. We zijn niet naar andere keukenzaken geweest. Vonden we niet nodig, want we hadden zeer goede ervaringen en ook zeer goede ervaringen met de adviseur (Corine Lub) en er is een ruime keuze van kwalitatieve producten. De voorbereidende gesprekken gingen in een ontspannen sfeer. Er wordt je niets opgedrongen en goede adviezen gegeven. Er wordt meegedacht over de indeling. We hebben de Lotus serie 4000 keuken uitgezocht met hoofdzakelijk Duitse apparatuur. Made in Germany belangrijk voor ons i.v.m. kwaliteit. Levering en plaatsing gingen snel (4 maanden). We hebben alles uitbesteed aan Grando Hoorn: behalve uiteraard de keuken, ook het leggen van de vloertegels, elektricien, schilder, stukadoor en loodgieter. Grando Hoorn heeft hier dus ook als een 'aannemer' gewerkt. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. En alles en iedereen stipt op tijd. Grando Hoorn werkt als een geoliede organisatie. Grote complimenten aan de winkel, adviseur en collega's er omheen, aan de monteurs (en demonteurs:)), maar ook aan de 'toeleveranciers" (schilder stukadoor etc). Allemaal keurige nette mensen die prachtig en professioneel werk afleveren. Ik kan iedereen aanraden bij Grando Hoorn een nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Harmen Haaima
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 april 2021
Hele fijne ervaring. Van dag tot afspraak tot montage! De keuken is echt zo geworden als op de tekening!
De bruin
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 5 april 2021
Wij hebben onze keuken bij Grando Hoorn uitgezocht, goed geholpen door adviseur, levering op tijd, kundige en sympathieke monteurs. Wij zijn erg tevreden met het hele traject.
Tanja en Piet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Naar aanleiding van onze eerdere ervaring met Grando, nu onze keuken en badkamer hier uitgezocht. We hadden een duidelijk beeld voor ogen en samen met de adviseur hebben we bekeken welke mogelijkheden er waren. De adviseur wist ons veel informatie te geven over de verschillende apparaten en materialen. Daarnaast vinden we het fijn dat er snel duidelijkheid komt over een prijs en dat er geen overdreven verkooppraatjes worden ingezet. 19-04-2021 aanvulling. Montage van de keuken is gedaan door Grando. Badkamer hebben wij zelf gedaan.
Esther Cloos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 maart 2021
Qua service, keuze en installatie van een keuken is Grando Hoorn een prima keuze. Jammer vinden we wel dat er super commercieel gedacht wordt. Pas nadat wij als klant wat irritatie begonnen te vertonen kwam Grando Hoorn tot het besef dat niet alle door hun geïnitieerde wijzigingen door ons met hoge extra kosten moest worden beloond. Eerlijk is eerlijk daarna liep het goed en hebben we precies de keuken die we wenste.
Familie van Kleef
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Wij hebben een badkamer, toilet en keuken gekocht bij Grando. Alles goed georganiseerd, tegelzetter, keuken plaatsen, alles totaal prima geregeld. Vriendelijke werklui geen rommel achtergelaten. Zo blij met alles
Hetty en Richard
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 maart 2021
Bij het kopen van onze keuken, kregen wij supergoede begeleiding. Het maakte niet uit dat we twijfelde of het toch weer wilden omgooien, ze bleven geduldig! Ook met plaatsen ging alles goed en de kleine puntjes die na een weekje koken opvielen, zijn gelijk aangepast.
Chantal
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 11 maart 2021
Vakkundig geadviseerd in Grando Hoorn. Levering exact volgens afspraak. Beide monteur hebben met hun kennis en kunde onze keuken fantastisch geplaatst. Kortom dik tevreden en dank allemaal.
Grieta en Kees Oosterhof
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 februari 2021
ZEER GOED geholpen in het uitzoeken en bekijken van materiaal. Snel antwoord op vragen ,is zeer fijn. Klant is koning ,dat voel je! Aanvulling ontvangen 6 februari 2021: Betreft complete keuken. Al geïnstalleerd. Prima gegaan.
Inge Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 februari 2021
Na goed advies een combi stoomoven , inductieplaat en kraan gekocht en laten installeren .Vriendelijk , behulpzaam , flexibel en ter zake kundig . Dik tevreden .
J . Otten
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 12 januari 2021