Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Aanschaf nieuwe keuken, ziet er goed uit zoals door ons bedacht. Ook geleverd, compleet, conform tijdspad.
Bas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Jolanda Woestenburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Mooie witte keuken uitgezocht, goed geholpen ondanks alle corona regels, toch goed gekomen.
B .van Eijk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
We zijn goed geholpen tijdens het hele proces vanaf de oriëntatie, de uiteindelijke koop, het leveren en plaatsen en (dat loopt nu nog) de laatste opleverpuntjes, die ook allemaal goed opgepakt worden. Klein smetje door een leverprobleem maar ook dat is uiteindelijk prima opgelost. Tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Marco
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Prettig geholpen met veel kennis van het personeel. En heel vriendelijk en goede adviezen. Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Ik heb een complete keuken.geen vaatwasser.heel goed afgeleverd en gemonteerd.
Henny v.Diepen-Houtsma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Onze oude keuken (ruim 15 jaar en destijds ook van Grando) was, hoewel nog steeds in goede staat, aan vervanging toe. Een mens wil wel eens wat anders:). 1,5 jaar geleden een nieuwe badkamer door Grando Hoorn laten installeren en daar waren we zeer tevreden over. Dus de keuze voor Grando Hoorn voor de nieuwe keuken was snel gemaakt. We zijn niet naar andere keukenzaken geweest. Vonden we niet nodig, want we hadden zeer goede ervaringen en ook zeer goede ervaringen met de adviseur (Corine Lub) en er is een ruime keuze van kwalitatieve producten. De voorbereidende gesprekken gingen in een ontspannen sfeer. Er wordt je niets opgedrongen en goede adviezen gegeven. Er wordt meegedacht over de indeling. We hebben de Lotus serie 4000 keuken uitgezocht met hoofdzakelijk Duitse apparatuur. Made in Germany belangrijk voor ons i.v.m. kwaliteit. Levering en plaatsing gingen snel (4 maanden). We hebben alles uitbesteed aan Grando Hoorn: behalve uiteraard de keuken, ook het leggen van de vloertegels, elektricien, schilder, stukadoor en loodgieter. Grando Hoorn heeft hier dus ook als een 'aannemer' gewerkt. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. En alles en iedereen stipt op tijd. Grando Hoorn werkt als een geoliede organisatie. Grote complimenten aan de winkel, adviseur en collega's er omheen, aan de monteurs (en demonteurs:)), maar ook aan de 'toeleveranciers" (schilder stukadoor etc). Allemaal keurige nette mensen die prachtig en professioneel werk afleveren. Ik kan iedereen aanraden bij Grando Hoorn een nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Harmen Haaima
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 april 2021
Hele fijne ervaring. Van dag tot afspraak tot montage! De keuken is echt zo geworden als op de tekening!
De bruin
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 5 april 2021
Wij hebben onze keuken bij Grando Hoorn uitgezocht, goed geholpen door adviseur, levering op tijd, kundige en sympathieke monteurs. Wij zijn erg tevreden met het hele traject.
Tanja en Piet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Naar aanleiding van onze eerdere ervaring met Grando, nu onze keuken en badkamer hier uitgezocht. We hadden een duidelijk beeld voor ogen en samen met de adviseur hebben we bekeken welke mogelijkheden er waren. De adviseur wist ons veel informatie te geven over de verschillende apparaten en materialen. Daarnaast vinden we het fijn dat er snel duidelijkheid komt over een prijs en dat er geen overdreven verkooppraatjes worden ingezet. 19-04-2021 aanvulling. Montage van de keuken is gedaan door Grando. Badkamer hebben wij zelf gedaan.
Esther Cloos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 maart 2021
Qua service, keuze en installatie van een keuken is Grando Hoorn een prima keuze. Jammer vinden we wel dat er super commercieel gedacht wordt. Pas nadat wij als klant wat irritatie begonnen te vertonen kwam Grando Hoorn tot het besef dat niet alle door hun geïnitieerde wijzigingen door ons met hoge extra kosten moest worden beloond. Eerlijk is eerlijk daarna liep het goed en hebben we precies de keuken die we wenste.
Familie van Kleef
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Wij hebben een badkamer, toilet en keuken gekocht bij Grando. Alles goed georganiseerd, tegelzetter, keuken plaatsen, alles totaal prima geregeld. Vriendelijke werklui geen rommel achtergelaten. Zo blij met alles
Hetty en Richard
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 maart 2021
Bij het kopen van onze keuken, kregen wij supergoede begeleiding. Het maakte niet uit dat we twijfelde of het toch weer wilden omgooien, ze bleven geduldig! Ook met plaatsen ging alles goed en de kleine puntjes die na een weekje koken opvielen, zijn gelijk aangepast.
Chantal
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 11 maart 2021
Vakkundig geadviseerd in Grando Hoorn. Levering exact volgens afspraak. Beide monteur hebben met hun kennis en kunde onze keuken fantastisch geplaatst. Kortom dik tevreden en dank allemaal.
Grieta en Kees Oosterhof
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 februari 2021
ZEER GOED geholpen in het uitzoeken en bekijken van materiaal. Snel antwoord op vragen ,is zeer fijn. Klant is koning ,dat voel je! Aanvulling ontvangen 6 februari 2021: Betreft complete keuken. Al geïnstalleerd. Prima gegaan.
Inge Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 februari 2021
Na goed advies een combi stoomoven , inductieplaat en kraan gekocht en laten installeren .Vriendelijk , behulpzaam , flexibel en ter zake kundig . Dik tevreden .
J . Otten
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 12 januari 2021
We kregen van kennissen de tip om bij Grando te kijken naar een keuken. Het grote voordeel voor ons was dat Grando de eindverantwoordelijke is en blijft voor alles wat er gedaan moet worden. Grando draagt de verantwoordelijkheid voor derden die ingeschakeld worden (elektricien, tegelzetter). Wij zijn door Corine prima geholpen en konden met vragen tussentijds steeds bij haar terecht. De monteurs Marco en Jos hebben vakwerk geleverd. Daarnaast dachten ze mee en pakten ook de afwerking heel erg goed op. Die afwerking hoorde wel eens 'strikt genomen' niet bij het monteren van de keuken. Kortom: een aanrader voor iedereen.
C.P.M. van Kempen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 december 2020
Ik heb een nieuwe badkamer aangeschaft. Ik ben erg prettig te woord gestaan en op diverse afspraken waarbij ik de tegels en badkamer spullen kwam uitzoeken, werd er echt de tijd voor mij genomen. Er is erg goed geluisterd naar wat ik zou willen en hoe ik het zou willen. Er werd met mij meegedacht en eerlijk aangegeven als iets niet kon of dat het pas zeker werd op het moment dat de installateurs bij mij waren langs geweest. Zodat ik niet teleurgesteld kon worden. En wat n eventueel alternatief zou zijn. Dit alles werd ook nog netjes in n 3D tekening visueel gemaakt, zodat hetgeen ik in mijn hoofd had, ook inzichtelijk werd gemaakt. Ook open over de kosten. Daarnaast waren de monteurs erg vakbekwaam en vriendelijk en dachten ook goed mee of de gemaakte tekening ook praktisch uitvoerbaar. Ik ben erg blij met Grando en zeer tevreden of hun kennis en kunde en vriendelijkheid.
Natasha Verburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 november 2020
Goed voorgelicht over de mogelijkheden en netjes geplaatst alleen reparatie van afzuiger duurt lang
Martien Rood
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 november 2020