Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

De adviseur was vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Eigenlijk wist hij met zijn eerste ontwerp ons al te verbazen. Dat dit ook nog geheel tot uiting kwam na oplevering was helemaal een feest. De monteur was vriendelijk en heeft onze badkamer tot in de puntjes afgeleverd naar onze wensen. Ook naderhand toen de douchedeur zijn werk niet helemaal naar behoren te doen, kwam hij dit direct herstellen. Zeer tevreden met grando!
Daan Visser
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 29 juni 2022
We werden heel goed geholpen door de medewerker in de winkel, gaf goede tips. De plaatsing van de keuken is prima gegaan, we gaan ervan uit dat de laatste puntjes ook goed gaan. We zijn dik tevreden over Grando. We hebben een keuken gekocht..
Sandra
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 27 juni 2022
In een woord geweldig! Vakkundig personeel goede communicatie en foutloze levering en plaatsing. alles keurig volgens afspraak. Er lijkt altijd wel iets mis te gaan met een nieuwe keuken, maar alles is perfect volgens afspraak verlopen. Prachtig. Heel blij mee. een absolute aanrader!
Michel Snip
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 maart 2022
Een uitstekende keukenleverancier, die doet wat is afgesproken.
Jur Bouma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 maart 2022
Alles was op en top geregeld van het ontwerpen van onze keuken tot het plaatsten hiervan door de uitstekende en keurig werkende monteurs.
Fam Loots
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 februari 2022
Mooie en sfeervolle showroom. Aangenaam en prettig gesprek. Tijdens de bestelling vaak een update of informatie ontvangen. Vakkundig en netjes gemonteerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Debora van der meer/Marcel visser
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 21 februari 2022
Snelle en kundig montage van de keuken. Prima service! We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Suzan
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 december 2021
Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangst door het verkoop team. Daarna ook een zeer goed geplaatste keuken mogen ontvangen. We zijn dan ook erg tevreden met onze keuken welke helemaal naar onze wens is!
Frida & Marcel
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 december 2021
Ik heb voor de tweede keer een keuken gekocht bij Grando in Hoorn en het was ouderwets top! De keuze was reuze en bij gestaan door een prima adviseur (Remco Krull). Hij heeft kennis van zaken en denkt mee, dat geldt ook voor de andere collegae van hem. Kortom: ik zou het wel weten als ik weer een keuken zou kopen.
Henk Hansen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 november 2021
We werden goed geholpen en geinformeerd over de mogelijkheden. Er werdt ook goed naar ons geluisterd wat onze wensen waren.
T.Huisman
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 27 september 2021
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. We werden vriendelijk geholpen in de showroom en de adviseur dacht heel goed met ons mee. De levering was keurig op tijd en de montage ging ook netjes binnen de afgesproken 3 weken. Alle keuzes werden netjes in overleg gemaakt.
Rebecca
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 september 2021
Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
Sophia Geuze
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 augustus 2021
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. De adviseur had kennis van zaken, dacht mee en gaf tips. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: De aankoop is gemonteerd en er zijn nog punten die nog afgerond/ geleverd moeten worden.
M. van Eekelen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 10 augustus 2021
Aanschaf nieuwe keuken, ziet er goed uit zoals door ons bedacht. Ook geleverd, compleet, conform tijdspad.
Bas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Jolanda Woestenburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Mooie witte keuken uitgezocht, goed geholpen ondanks alle corona regels, toch goed gekomen.
B .van Eijk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
We zijn goed geholpen tijdens het hele proces vanaf de oriëntatie, de uiteindelijke koop, het leveren en plaatsen en (dat loopt nu nog) de laatste opleverpuntjes, die ook allemaal goed opgepakt worden. Klein smetje door een leverprobleem maar ook dat is uiteindelijk prima opgelost. Tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Marco
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Prettig geholpen met veel kennis van het personeel. En heel vriendelijk en goede adviezen. Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Ik heb een complete keuken.geen vaatwasser.heel goed afgeleverd en gemonteerd.
Henny v.Diepen-Houtsma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021