Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik ben zeer tevreden met mijn keuken en hoe ik begeleid ben van het begin tot het eind. Met hulp van Bas heb ik een keuken gekozen, die volledig aan mijn smaak is aangepast. De tekeningen gaven een goed beeld van hoe de keuken eruit is komen te zien. De demontage en montage gebeurde door dezelfde vaklieden, die uitmuntend hun werk deden. Ook de electriciens, stucadoor en installateur deden hun werk goed en deskundig.
Hans deen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 december 2019
Zeer nette service. Van begin tot eind deskundig geholpen. Erg mooi eindresultaat.
R. Tendick
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 1 november 2019
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed. Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
J van Diepen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 25 oktober 2019
Perfect geholpen, alle wensen zijn ingewilligd!
Fam Commandeur
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Keuken, super goede verkoop, levering en montage van onze keuken. Alles prima volgens afspraak nagekomen
R.B. Sligting
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Keuken prima geholpen door adviseur. De onderaannemers hebben ook goed en schoon hun werk gedaan
Willem Ravensbergen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 4 oktober 2019
Keuken gekocht. Adviseur dacht goed meer en gaf goede adviezen Aanvulling ontvangen 1 oktober 2019: keuken is geplaatst, is goed bevallen.
Lakeman
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 september 2019
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoorn. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed en gedurende de gehele verbouwing werden afspraken nagekomen en netjes gewerkt. De badkamer is TOP!!
Ed Degenaars
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht, die half april geplaatst is. Gelijktijdig hebben we via Grando de wanden laten stuken en vloertegels laten leggen. De werkzaamheden werden prima gepland en gecoördineerd door de adviseur van Grando. Verbeterpuntje is om tijdens de doorlooptijd (3 weken) contact te houden met de klant en te in formeren of alles naar wens verloopt. Verder zijn we prima geadviseerd en is er meegedacht. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn: een prachtige functionele keuken, waar we elke dag met plezier gebruik van maken.
Bas van den Berg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 19 juni 2019
wij hebben ons aanrechtblad na 21 jaar vernieuwt en een grotere spoelbak met quooker laten plaatsen.In 1 dag was onze keuken weer als nieuw. Dankzij een monteur die zijn vak verstaat!
Karel Preitschopf
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 19 juni 2019
Wij hebben er onlangs een keuken gekocht. We hebben de aankoop, het gehele traject, bezorging, plaatsing en de after-sale als positief ervaren. We zullen Grando Hoorn zeker zo nodig aanbevelen.
T. Koenis
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 mei 2019
Er is een prachtige nieuwe keuken geplaatst in een pand uit 1890. Goede adviezen gekregen en door een zeer deskundige monteur neergezet. Alles klopte qua afspraken; er mankeert werkelijk niets aan.
Ed
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 19 april 2019
keuken en badkamer tot in de puntjes verzorgd....vandaar dat ik iedereen zal aanraden om naar Grando te gaan.
alfred kennis
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 12 april 2019
We hebben een keuken gekocht. Levering en plaatsing ging volledig volgens afspraak. Vakkundig personeel. Snel en accuraat de foutjes hersteld.
John
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 maart 2019
Wij hebben onze keuken en badkamer gekocht bij Grando keuken en bad in Hoorn wij zijn zeer tevreden over alles wat ze gedaan hebben
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 maart 2019
wij zijn goed geholpen, er werd meegedacht met onze wensen. dit was erg prettig. sommige dingen zijn net niet handig of juist wel, dat weet je als particulier niet altijd even goed. dan is het fijn als er mee wordt gedacht.
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 5 maart 2019
Keuken goede uitleg en mee denken. Kleine keuken grote uitstraling.
GG de boer harbrink
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 24 februari 2019
Goede adviezen bij het kopen van onze keuken! Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Onze aankoop, de keuken, is reeds geleverd en geïnstalleerd. Nog een kleine oplevering af te handelen. En het is ons prima bevallen.
Margreet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 24 februari 2019