Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prima contact en advies gehad alleen jammer dat er bij de aflevering een paar stomme fouten zijn gemaakt dit had op zeker niet gehoeven echter word dit redelijk snel naar behoren opgelost.
B.Tempelman
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 18 juli 2022
Levering, montage, alles perfect geregeld. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en gaan er, net zoals van onze vorige Grando keuken in ons oude huis, heel veel jaren van genieten!
Coopmans
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 27 juni 2022
We zijn deskundig geholpen en geadviseerd. We hadden al een keuze min of meer gemaakt in het inspiratie boek en zijn verder meer dan goed geholpen. De keuken is inmiddels geplaatst, een kleine onduidelijkheid had bijna grote gevolgen, een telefoontje bracht duidelijkheid en het ziet er naar tevredenheid uit.
Cees
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 december 2021
Mooie keuken van hoge kwaliteit, snelle plaatsingsmogelijkheden en leuke winkel. Aanvulling 8 december 2021: De montage is goed verlopen, zonder problemen.
Irene O
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 7 december 2021
Supertevreden met onze nieuwe keuken. We wisten redelijk goed wat we wilden obv het advies hebben we echt de puntjes op de i kunnen zetten. Na meerdere keukenplaatsingen in het verleden was het een verademing om te werken met Grando Lelystad. 1 contact persoon, betrokkenheid, goede opvolging en houden aan de afspraak.
Maarten
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 22 oktober 2021
Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Familie Hartsuiker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 juli 2021
Zeer deskundig personeel die ons zeer heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken, badkamer en vloeren voor onze nieuwe woning. Daarna zijn alle afspraken keurig nagekomen. Tijdens de installatie door een zeer deskundige monteur geholpen met de nodige nuttige adviezen.
Arie van der Meer
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 21 juni 2021
Ben erg prettig geholpen door Irene en Paul met luisterend oor en advies zodat ik de voor mij perfecte keuken heb kunnen creëren. Aanvulling ontvangen 6 mei 2021: Keuken is al geplaatst en 13 mei wordt het afgemaakt en wat verholpen moest worden wordt dan ook gedaan.
M. Konings
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 25 april 2021
Zeer goede begeleiding bij aankoop keuken door verkoper Paul. Leidingen verleggen en muur glad maken ook door Grando geregeld en perfect uitgevoerd door monteur Michel. Levering compleet en netjes uitgevoerd met uitleg van alle geleverde onderdelen. Montage zeer professioneel en secuur uitgevoerd door monteur Marcel. Al met al zeer tevreden!
Pierre Bigot
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Nadat we enkele jaren geleden al de badkamer en toilet door Grando Lelystad hebben laten doen, was nu de keuken aan de beurt. Wederom fijn geholpen, men denkt met je mee (zelfs nu nog na plaatsing), komt gemaakte afspraken na en houdt ook tijdens plaatsing contact om te kijken of alles naar wens verloopt. Eerdere ervaring van 16 juli 2018: Van het allereerste bezoek t/m de oplevering prettig te woord gestaan en gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Communicatie was super. Correct, duidelijk en altijd vriendelijk. Zodra de keuken aan een opknapbeurt toe is, weten we Grando Lelystad te vinden.
Sandra Stoelhorst
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 2 februari 2021
we hebben een prachtige badkamer en wc gekregen , prima in orde , kan het aanbevelen
Jan van Riel Almere
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 juli 2020
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
Peter en Gabrielle Oosterbaan
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas vakman werkelijk topklasse mannen eigenaar Paul mag trots zijn op zulke mannen zal een ieder aanbevelen daar heen te gaan .
j klein
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Feedback Company - 12 november 2019
Een keuken, badkamer, vloer en toilet aangeschaft. Het was een groot project met een lange doorlooptijd. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep werden alle problemen keurig en snel en naar volle tevredenheid opgelost. Het installatieteam zijn kundige en zeer fijne mensen die echt iets moois voor je willen maken, het personeel van Grando Lelystad vind ik 100% betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Patrick van der Kolk
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 oktober 2019
Afgelopen maand onze badkamer laten renoveren door Grando. Goede begeleiding vanuit de verkoop bij het realistisch opstellen van onze wensen. De plaatsing zelf verliep volgens planning door deskundige mensen die in voorkomend geval ook actief meedachten in oplossingen. Eindresultaat mag er zijn; heel tevreden over!
Familie Brouwers
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 augustus 2019
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Bram Dimmick
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 10 augustus 2019
De keuken netjes geplaatst, probleempjes binnen twee weken opgelost, bij een volgende keuken wordt het weer Grando Lelystad, het was gewoon excellent.
Rina Dekker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 5 juli 2019
Onze eerste keuken gekocht bij Grando Lelystad. Er werd heel goed met ons meegedacht door de verkopers en het contact was heel erg prettig. De keuken werd geleverd volgens planning en is goed gemonteerd. Ook met vragen achteraf werden we goed geholpen. Nu heel erg aan het genieten van onze prachtige keuken! Grando Lelystad heel erg bedankt!
Marit
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 30 juni 2019