Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Familie Hartsuiker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 juli 2021
Zeer deskundig personeel die ons zeer heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken, badkamer en vloeren voor onze nieuwe woning. Daarna zijn alle afspraken keurig nagekomen. Tijdens de installatie door een zeer deskundige monteur geholpen met de nodige nuttige adviezen.
Arie van der Meer
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 21 juni 2021
Ben erg prettig geholpen door Irene en Paul met luisterend oor en advies zodat ik de voor mij perfecte keuken heb kunnen creëren. Aanvulling ontvangen 6 mei 2021: Keuken is al geplaatst en 13 mei wordt het afgemaakt en wat verholpen moest worden wordt dan ook gedaan.
M. Konings
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 25 april 2021
Zeer goede begeleiding bij aankoop keuken door verkoper Paul. Leidingen verleggen en muur glad maken ook door Grando geregeld en perfect uitgevoerd door monteur Michel. Levering compleet en netjes uitgevoerd met uitleg van alle geleverde onderdelen. Montage zeer professioneel en secuur uitgevoerd door monteur Marcel. Al met al zeer tevreden!
Pierre Bigot
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Nadat we enkele jaren geleden al de badkamer en toilet door Grando Lelystad hebben laten doen, was nu de keuken aan de beurt. Wederom fijn geholpen, men denkt met je mee (zelfs nu nog na plaatsing), komt gemaakte afspraken na en houdt ook tijdens plaatsing contact om te kijken of alles naar wens verloopt. Eerdere ervaring van 16 juli 2018: Van het allereerste bezoek t/m de oplevering prettig te woord gestaan en gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Communicatie was super. Correct, duidelijk en altijd vriendelijk. Zodra de keuken aan een opknapbeurt toe is, weten we Grando Lelystad te vinden.
Sandra Stoelhorst
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 2 februari 2021
we hebben een prachtige badkamer en wc gekregen , prima in orde , kan het aanbevelen
Jan van Riel Almere
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 juli 2020
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
Peter en Gabrielle Oosterbaan
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas vakman werkelijk topklasse mannen eigenaar Paul mag trots zijn op zulke mannen zal een ieder aanbevelen daar heen te gaan .
j klein
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Feedback Company - 12 november 2019
Een keuken, badkamer, vloer en toilet aangeschaft. Het was een groot project met een lange doorlooptijd. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep werden alle problemen keurig en snel en naar volle tevredenheid opgelost. Het installatieteam zijn kundige en zeer fijne mensen die echt iets moois voor je willen maken, het personeel van Grando Lelystad vind ik 100% betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Patrick van der Kolk
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 oktober 2019
Afgelopen maand onze badkamer laten renoveren door Grando. Goede begeleiding vanuit de verkoop bij het realistisch opstellen van onze wensen. De plaatsing zelf verliep volgens planning door deskundige mensen die in voorkomend geval ook actief meedachten in oplossingen. Eindresultaat mag er zijn; heel tevreden over!
Familie Brouwers
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 augustus 2019
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Bram Dimmick
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 10 augustus 2019
De keuken netjes geplaatst, probleempjes binnen twee weken opgelost, bij een volgende keuken wordt het weer Grando Lelystad, het was gewoon excellent.
Rina Dekker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 5 juli 2019
Onze eerste keuken gekocht bij Grando Lelystad. Er werd heel goed met ons meegedacht door de verkopers en het contact was heel erg prettig. De keuken werd geleverd volgens planning en is goed gemonteerd. Ook met vragen achteraf werden we goed geholpen. Nu heel erg aan het genieten van onze prachtige keuken! Grando Lelystad heel erg bedankt!
Marit
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 30 juni 2019
de 4e keuken voor ons gezin gekocht in Lelystad Reactie ontvangen 24 juni 2019: Gemonteerd zeer naar onze tevredenheid.
Karel Koopman
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 22 juni 2019
Keuken gekocht, goed geholpen, advies prima, leuk personeel. Montage door een zeer kundige nette meedenkende monteur. Super tevreden.
Yvonne
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 maart 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Lelystad. In een woord super zowel Paul de verkoper als Eric die de keuken geplaatst heeft. Harde werkers die hun vak serieus nemen. Niks was te veel, alle vragen en wensen werden serieus behandeld zowel voor, tijdens als na de plaatsing van de keuken. Ik raad iedereen aan die geen gezeur wil hebben met keukens of badkamers naar Grando Lelystad te gaan.
Carla Heuts
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 7 maart 2019
Wij hebben een badkamer gekocht. Bij installatie bleken er toch bouwkundige problemen op te treden. Beide installateurs hebben deze uitstekend opgelost. Waren zeer klantvriendelijk en meerwerk was NIET aan de orde. Beide jongens zou ik zeer aanbevelen bij nieuwe klussen. Ook kwam Grando, ondanks de fysieke afstand Enschede Lelystad, zijn gemaakte afspraken nauwgezet na. Mijn complimenten.
Rob Stutterheim
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 30 november 2018
Grando Lelystad bezocht na het lezen van positieve recenties op het internet voor aanschaf van een nieuwe keuken. Heel prettig geholpen zonder overhaaste beslissingen te moeten nemen. Gisteren is de keuken geplaatst en het is een prachtig resultaat geworden! Helemaal top! Grando Lelystad, een echte aanrader!
C. Weeda
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 november 2018