Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht om invulling te geven aan de wensen. Super om frontjes en voorbeeld werkblad mee te kunnen nemen om de kleuren thuis goed te kunnen bepalen. Een knelpunt over de lengte van een werkblad is na overleg opgelost. De keuken sluit geheel aan bij de verwachtingen
Rene
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 7 september 2020
Wij zijn zeer tevreden over Grando Middelburg. De verkoopadviseur Michel kunnen wij echt aanbevelen in de begeleiding van het kopen van een keuken. De keuken is geheel naar onze zin en Michel gaf voor ons de doorslag. Aanvulling ontvangen 27 juli 2020: Is geleverd geplaatst: prima. Alleen moeten de laatste puntjes op de i nog worden gezet.
Frank
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 juli 2020
Prima geholpen met het verwezenlijken van onze nieuwe keuken. Onze plannen zijn omgezet in datgene we voor ogen hadden. Een combinatie van een keukenproduct van Grando gecombineerd met een product van een meubelmaker. Aanvulling ontvangen op 13 juli 2020: Aankoop is gemonteerd op een prima wijze.
A. Dingemanse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 6 juli 2020
Keuken gekocht bij Grando Middelburg, adviseur Michel de Ridder gaf ons prima informatie over noviteiten op keukengebied waarop wij uiteindelijk onze keuze hebben bepaald en gekocht. Alvorens de definitieve bestelling te plaatsen hebben we nog een tweede ronde gedaan op verzoek van Michel, we hebben niets veranderd en bleven bij onze eerste keuze. Na oplevering van ons appartement Is de keuken geplaatst door 2 vakmensen tot 100% tevredenheid. Misschien hebben wij geluk gehad dat alles 100% klopte, vandaar een vette 10
Huib en José van der Hiele
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Na bij diverse keukenleveranciers binnen te zijn geweest liepen wij bij Grando Keukens in Middelburg binnen. Na even rond te hebben gekeken kwam een medewerker naar ons toe. Het gesprek wat volgde was een verademing ten opzichte van de andere zaken, voor zover men aandacht aan ons schonk. Grando Keukens was onbekend bij ons.
A.F. Sandberg
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Door de fijne advisering en vakkundige plaatsing is Grando Middelburg een aanrader.
N.de Vries
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 mei 2020
Na het bezoeken van meerdere keukenzaken en daaruit volgende gesprekken en keukenopstellingen, is de keuze op Grando in Middelburg gevallen. Het luisteren naar de wensen en dit omzetten vanuit creativiteit naar een prachtige keuken passend binnen de beschikbare ruimte. De monteur moest het nog zien uit te voeren. Dit gebeurde met alle rust om het goed uit te voeren en ook de nieuwsgierige klant te informeren wat hij aan het doen was maakt het aankoop tot plaatsing proces tot een prachtige ervaring en keuken voor jarenlang plezier. Grando-team bedankt!!
Berger
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
We zijn heel erg tevreden over het advies, ontwerp en materiaalkeuze die we ontvangen hebben van Mario bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Daarbovenop kwam nog de vakkundige installatie, het nette werken en het hoge afwerkniveau van de monteur Marco.
Tonnie van Voren
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
Keuken gekocht. Verkoopster was behulpzaam en niet opdringerig. Kreeg voldoende tijd om na te denken over mijn aankoop. Bij inmeten van de keuken trad een onvoorzien probleem op maar dit is prima opgelost door de keuken zetters.
Maaike
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
Super goed advies en goede installatie
Dijkstra
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 4 maart 2020
Prettige adequate en vlotte service.
Dolph te Paske
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 13 februari 2020
Keurig geholpen en goede adviezen.
Popdam Beheer B.V.
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
De keuken ziet er prachtig uit maar er moet nog aardig wat nazorg plaatsvinden. De look is tof en we zijn er erg blij mee.
Anoniem
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 5 januari 2020
Voor de badkamer en keuken hadden we een idee hoe we deze wilden hebben. Na een gesprek met Rob vesting Middelburg zijn we met een andere opstelling naar buiten gegaan. Veel beter en heel erg veel mooier. Rob bedankt. We zijn zeer tevreden.
Claudia
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 30 december 2019
Goede prijs kwaliteit verhouding...Super geholpen door Sietske en top monteurs
Hans Wisse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 28 december 2019
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Laura
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 oktober 2019
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
P. Kok
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 11 oktober 2019
Keuken alles prima geregeld. De adviseur was zeer aan te bevelen . Hij was niet zo opdringerig als bij andere keukenboeren. De monteur was prima ook de nieuwe monteur was een prima leerling
Angelo Lannoo
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 11 oktober 2019