Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Heel tevreden met de keuken. Mooi afgewerkt. Alles was compleet. Netjes geleverd. Plaatsen van keuken was zeer goed.
Harte
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 29 maart 2021
We hebben met de adviseur een toilet ontworpen toen we later toch twijfelde aan het ontwerp werden we opnieuw uitgenodigd en werd er nog uitgebreid de tijd voor ons genomen, bij de bouw waren enkele tegels beschadigd na een telefoontje konden we gelijk 4 nieuwe tegels ophalen dat is super.
R Steijn
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 februari 2021
We hebben 1 oktober 2020 de keuken gekocht bij Suzan van Grando keukens, we hadden een leuke klik met haar, kregen best goede adviezen en ze dacht goed met ons mee, dus zijn we heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken natuurlijk
els markusse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Na verhuizing onze nieuwe keuken hier gekocht, in onze vorige woning hadden wij ook een Grando keuken. Volgens ons zegt dit genoeg, als we niet tevreden waren, hadden we hier niet opnieuw gekocht. Wij vinden de kwaliteit uitstekend.Van begin tot eind alles goed geregeld.
Antonio
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 8 februari 2021
super mooie badkamer gekocht,alles uit handen gegeven van slopen tot oplevering. deskundig en vriendelijk advies van de verkoper! monteurs zijn vaklui die weten hoe het hoort,alles superstrak afgeleverd!
robbert de graaf
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 3 februari 2021
Onlangs zijn onze droomkeuken en badkamer in ons nieuwe huis geplaatst. Vanaf het allereerste moment dat wij in de showroom kwamen werden wij tijdens het proces van kiezen, samenstellen en kopen zeer vakkundig, professioneel en gastvrij door Susan en Mario geholpen. Afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep prima. De plaatsing door R&D de Visser montage was grandioos. Zeer vakkundige monteurs die oplossingsgericht werkten! We genieten elke dag van onze schitterende keuken met kookeiland en badkamer. Nogmaals bedankt.
Pierre en Jozien Cornelis
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 26 januari 2021
We hebben onze droom keuken gevonden bij Grando Middelburg waarbij Sietske ons heel leuk en goed heeft geholpen en geadviseerd! Maar ook het plaatsen wat gedaan is bij ons door de visser is echt heel goed en netjes gedaan!
Pieters
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 4 januari 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn heel tevreden. Mensen denken mee hebben kennis van zaken en heel belangrijk hoe ze fouten oplossen. Er was een fout bij het aanrechtblad, dezelfde dag is het blad opgehaald en 2 dagen later kwamen ze het blad weer plaatsen. Service was uitstekend door Grando en monteur.
franny
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 16 december 2020
Bij Grando Middelburg mijn droomkeuken gevonden. Zeer tevreden over adviseur Sietske die meteen snapt wat je bedoelt, meedenkt, zelf een hele mooie smaak heeft, klantvriendelijk en behulpzaam is! Alles was in 1x goed geleverd en ook de monteurs leveren precisiewerk af. Ze zijn secuur en snel en denken mee over goede oplossingen. De keuken is zeer net afgewerkt. 100% tevreden. Vakwerk! Bedankt Sietske, Grando Middelburg en de monteurs Dingeman en Ronald.
Marieke
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 15 december 2020
Zeer goed geholpen door een vakkundige man. Vriendelijk personeel en zeer bekwaam. Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Wij hebben de badkamer en beneden de wc laten vernieuwen. We wachten nog op de douche wand. Tot nu toe is alles netjes verlopen.
Marco van den Bosse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 november 2020
Goed advies, adviseur heeft vooral goed meegedacht met onze wensen tav. een aangepaste inrichting van de badkamer voor een gehandicapte zoon. Er was voldoende tijd en rust om ideeën te ontwikkelen, te het overwegen en keuzes te maken in materialen. Showroom bood ook voldoende keus in materialen. De afgesproken (nauwkeurige) planning is gehaald. Helemaal tevreden!
Bert
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 16 november 2020
Wij hebben vanwege goede ervaringen in 2007 weer voor Grando gekozen voor onze nieuwe keuken. In samenspraak met adviseur Susan Shekho werden onze wensen met haar expertise omgezet in een schitterend functioneel ontwerp. De keuken is intussen geplaatst en we zijn enorm blij met het resultaat.
Bert Boer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
prima ontvangst, gezellige verkoper met goede adviezen. Durfde ook van onze redelijk vaste ideeën af te wijken. Was eerlijk, ook bij prijsvergelijkingen. Veel keuzemogelijkheden. Ondanks wat fouten in de geleverde keuken is dit heel snel en naar tevredenheid opgelost! Prima.
Sanne
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Onze ervaring bij Grando Middelburg is super. Een goed luisterend oor van de medewerkers, inspelen op de wensen van de klant bespaart veel tijd en je gaat met een goed gevoel de deur uit. Wij raden Grando Keukens Middelburg aan.
Luciën Hermans
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Een hele mooie keuken aangekocht, keurig verzorgd vanaf bestelling tot aflevering.
Fam de Boer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 2 november 2020
Grando is alle afspraken 100% nagekomen. Personeel van offerte over aanlevering tot afwerking zeer kompetent. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Bert Kantelberg
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
We zijn prima geholpen. Hebben met elkaar een mooie keuken "in elkaar" gezet. Ga niet voor een 10, dan valt er niets meer te leren! Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het is nog niet klaar, er moet nog een vaatwasser nageleverd worden en enkele restpuntjes moeten nog gedaan worden.
JC
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 oktober 2020
Vriendelijke personeel goede koffie en ze nemen de tijd voor uitleg en ze denken mee. Aanvulling ontvangen 21 oktober 2020: Het is een keuken hij is 1 oktober geplaatst. Alles goed gegaan allen de plintkachel was de verkeerde en een lampje te weinig. Maar die komen ze binnen kort plaatsen met de spatrant. We zijn tot nu tevreden met de gang van zaken.
Jannie
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 12 oktober 2020