Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We zijn super tevreden prachtige keuken mooie prijs, en vriendelijke mensen met veel kennis en netjes geholpen, Top!
Moerdijk
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 9 september 2022
Vanaf het eerst moment bij Grando Middelburg voelden we ons welkom en werd er naar ons geluisterd. Wij werden door Rob van Grando zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken. Er werd meegedacht en eerlijk geadviseerd. Ook vragen die we later hadden, werden via de mail ook prettige wijze beantwoord. Rob heeft naast onze keuken ook ons kantoormeubel ontworpen. Mario ontwierp voor ons onze badkamer en toilet, wat ook geheel volgens wens verliep. Ook hier kregen we weer een eerlijk advies. Het traject van definitieve keuzes maken, bestellen en uiteindelijk plaatsen is uitstekend verlopen. En het resultaat is fantastisch.
Annemiek de Quelerij
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 26 juli 2022
De beleving bij Grando Keukens Middelburg is bijzonder goed. Geen snelle verkoop en standaard keukentjes. In de showroom staan echt dikke keukens waar je veel inspiratie op kunt doen. In vergelijking met andere keukenzaken is de showroom en het advies echt van een hoger niveau. Michel heeft fantastisch geholpen en de monteur was zeer vakkundig. Er wordt tijd genomen om de keuken op detail niveau af te werken en op te leveren. Dit alles zorgt ervoor dat wij een fantastische keuken hebben!
A. Provoost
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 11 juli 2022
Van het begin tot het einde is er goed met ons meegedacht. Veel creatieve oplossingen geboden en een goede service. Alle afspraken nagekomen! Zeer tevreden over Grando!
Brigitte Rennen
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 14 maart 2022
Wij zijn zeer tevreden met de levering en plaatsing van onze keuken! Top gedaan Grando Middelburg
Fam. Schipper
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 28 februari 2022
Prima informatie en service. Nadat we over de koop en installatie van de keuken en badkamer zeer tevreden waren hebben we nu ook de gastentoilet door Grando laten renoveren.
Annette van Hirsel
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 januari 2022
Fijne verkoper, niet opdringerig. Wat voor ons sowieso al een pré was, na verschillende keukenwinkels bezocht te hebben. Spullen op tijd geleverd en zo ook de plaatsing. De 2 monteurs die onze keuken geplaatst hebben zijn super ! Vriendelijk, netjes werken, kennis van zaken. Een dikke duim !
Fam. Vink
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 2 januari 2022
We hebben een zeer moderne keuken gekocht kiezelgrijs met een granieten blad, grote oven, bora kookplaat een nieuwe kraan. De koelvriescombinatie hadden we pas nieuw gekocht en hoefde niet vervangen te worden. Keuken is op tijd en netjes geleverd, is keurig ingebouwd en de tekening die de keuken adviseur had gemaakt ziet er in het echt ook zo uit. Na installatie zijn er nog wat puntjes die aangepast moeten worden en gaan er ook vanuit dat dit goed en netjes wordt opgelost. Wij zijn zeer blij met het resultaat en gaan vrolijk de Feestdagen tegemoet.
Peter en Nicoletta Hubregtse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 december 2021
Goede informatie en wat zeer belangrijk is je kan alles kopen maar het moet ook passen en een goede service dat ze eerst komen controleren en nameten of alles wel past.
Alfred Boersma
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 november 2021
Super professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht in de mogelijkheden al onze wensen zijn meegenomen. Het uiteindelijke resultaat is mooier dan we vooraf hadden kunnen verwachten!
C
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 15 november 2021
Hele leuke adviseur met topideeën. Ik heb mijn keuken gelijk aangeschaft. Aanvulling ontvangen 16 november 2021: Mijn keuken is al geplaatst. Ziet er schitterend uit. Maar enkele onderdelen moeten nog geleverd worden en er is nog niet afgekit. Ik ben tevreden.
Lien van de Putte
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 9 november 2021
Zeer goed informatie en meedenken van de verkoper. Na aflevering was de communicatie matig.
M.M.Rooijackers/ Dorland
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 18 oktober 2021
Wij zijn heel goed geholpen door Michel. Een hele aardige man die veel weet en meedacht met onze wensen. Er zijn een aantal dingen verkeerd gegaan bij de levering maar er is toegezegd dit allemaal op te lossen. Het eindresultaat zal nog even op zich laten wachten maar tot nu toe ben ik zeker tevreden.
Sebastiaan
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 22 september 2021
Zwarte eiland keuken uitgekozen, en het resultaat is geweldig!Goed geholpen en fijne monteurs! Keuken was in een halve dag geplaatst erg fijn!
Rielle van Gurp
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 8 september 2021
Ons doel, onze keuken restylen met een 'strak budget!' van enigszins gedateerd naar 'strak maar niet kil' is volledig bereikt. We hadden meerdere bezoeken nodig aan Grando en kregen rustig de tijd om keuzes te overwegen. Het resultaat mag er zijn. Goed van begin tot eind, van mooie, inspireerde showroom tot vakkundige plaatsing.
Meertens
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 26 augustus 2021
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer, we kregen een schitterend ontwerp en hadden een fijne adviseur. Was er nog nooit geweest, maar na div andere zaken bezocht te hebben zijn we hier uitgekomen na de tip van familie. Ga er een volgende keer weer naar toe! Dus filiaal Middelburg aanbevolen .. Aanvulling ontvangen 24 augustus 2021: Onze aankoop is geleverd, keurige bezorgservice en alles netjes nagelopen. Het monteren is bijna klaar en verloopt ook voorspoedig.
Fam Treur
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 augustus 2021
De keuken naar wens in opstelling, levering en plaatsing. Zeer aan te bevelen.
Peter van Vuuren
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 21 juni 2021
Heel tevreden met de keuken. Mooi afgewerkt. Alles was compleet. Netjes geleverd. Plaatsen van keuken was zeer goed.
Harte
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 29 maart 2021