Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Geweldige service keuken geleverd en geplaatst precies volgens afspraak het tegenovergestelde van de horror-verhalen die je vaak hoort over de aanschaf van een nieuwe keuken . En bij vragen werd er direct respons gegeven en eventuele actie ondernomen dank je wel daarvoor Rob Ik ben superblij dat Grando Mijdrecht dit jaar nog met de badkamer-afdeling gaat starten aangezien dat ons volgende project van aanpak is.
Isabelle
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 21 juni 2020
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken voor ons appartement, was Grando Mijdrecht ons 1e bezoek. Hier werden wij prettig ontvangen en konden zelfstandig alle mooie opgestelde keukens bekijken. Daarna aan tafel met Rob Cohen, om onze eerste opzet en wensen te bespreken. Na dit bezoek nog enkele andere keukenzaken bezocht. Telkens kwamen wij bij Grando terug. Het vertrouwen, deskundig advies en de prijs/kwaliteit, konden de andere keukenzaken niet evenaren. Zonder twijfel, hebben wij toen hier onze mooie keuken gekocht. Ook de deskundige montage door Serge, verliep vlekkeloos. Wij kunnen dan ook Grando Mijdrecht van harte aanbevelen. Al met al een dikke 10 !
M. Blom
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2020
Goede en prettige informatievoorziening en dienstverlening. Alles goed en volgens afspraak afgerond.
H. Bevelander M.B. Godthelp
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 29 september 2019
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
M. de Jonge
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2019
Wij hebben bij de Grando in Mijdrecht een keuken gekocht. Na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak zijn wij in een opwelling bij de Grando naar binnen gelopen. Wat werden we daar fijn geholpen. We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam alle tijd voor ons en heeft heel goed met ons meegedacht.
Familie van Sligtenhorst
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 20 mei 2019
Wij hebben een prachtige greeploze hoekkeuken met composiet blad en alle apparatuur bij Grando in Mijdrecht aangeschaft. Omdat wij de keuken zelf wilde installeren hadden wij veel vragen. Niets was verkoper Rob Cohen te veel om iedere aanpassing en wens uitvoerig met ons te bespreken en opnieuw in te tekenen. Ook probleempjes tijdens de levering werden snel en soepel door Rob Cohen opgepakt en opgelost. Wij willen Grando Mijdrecht zeker aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
Fam. Mannes
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 26 april 2019
Alleen maar lof niets op aan te merken uiteindelijke resultaat een mooie opgestelde keuken waar heel veel geduld en aandacht aan is besteed. Klein akkefietje werd direct opgelost. Prima service
Mur
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 30 december 2018
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Boudewijn Heineman
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 12 december 2018
super mooi keuken gekocht! we zijn erg goed geholpen. De adviseur nam de tijd om samen met ons een geweldige keuken te ontwerpen, die aan onze wensen voldeed en perfect in de ruimte past. De ervaring van de adviseur was erg fijn, en maakte dat hij met ons mee dacht en goede tips en mogelijkheden kon bieden. Ook na aankoop was het geen probleem om nog even voor advies te bellen of langs te komen in de winkel. Ook het inbouwen van de keuken werd zeer nauwkeurig en profesioneel gedaan. Wij zijn super tevreden en zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen! bedankt.
karen de boer
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 30 november 2018
Hallo Rob Cohen Grando Mijdrecht Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en ik moet je melden naar volle tevredenheid. De ploeg bestaande uit Serge en zijn maatje Vinkeveen s Bouwbedrijf hebben uitstekend werk gedaan ze werken netjes en voortvarend een ploeg om meer dan aan te raden Je hebt tevreden klanten en zeer tevreden klanten welnu tot de laatste categorie beschouwen wij onszelf van de verkoop zonder enige vorm van druk de logistieke levering tot en met de plaatsing was een groot succes. We willen je hartelijk danken voor de meer dan uitstekende samenwerking Bob Ria Diepeveen Herenweg 276 B030 3645 DX VINKEVEEN
Bob Diepeveen
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 29 november 2018
Rob heeft ons ontzettend goed geholpen en mee gedacht tijdens het proces. Ook nooit enige druk om een beslissing te nemen. Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft perfect werk geleverd. Rob en Jos bedankt
Sam
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 7 november 2018
In tegenstelling tot een eerdere ervaring bij het kopen van een badkamer zijn we over Grando Mijdrecht heel tevreden
P. van Gelder
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 5 november 2018
Erg mooie keuken en alles was in één keer goedgedaan! Deskundige monteur heeft alles voor ons geplaatst.
Liesveld
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 12 oktober 2018
Zeer veel kennis, zeer prettig geholpen en tijdige en nette levering en montage.
Laura
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2018
We wilden graag een keuken met meer werkruimte. De verkoper heeft goed meegedacht en verschillende mogelijkheden aangedragen. Hij kwam met goede ideeën. Er werd tijd voor ons genomen wat erg prettig was want een keuken koop je liever niet overhaast. We kregen goede uitleg over praktische zaken zoals kast of lade oven of combi en waar we op moesten letten bij de keuze welke afzuigkap en welk werkblad. Er werd rekening gehouden met onze wensen en budget. Mooi om verschillende ontwerpen te kunnen ontvangen. Inmiddels zit de keuken er een maand in en we hebben er veel plezier van We staan nu vaker met meerdere mensen uit het gezin tegelijk in de keuken zonder elkaar in de weg te staan. En de keukenmachine die voorheen in de kast stond wordt nu gebruikt omdat er ruimte voor is om hem op het aanrecht te laten staan. Hier kunnen we jaren mee vooruit
Chantal Schalkx-Doornenbal
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 14 juni 2018
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dankzij deskundige begeleiding helemaal zoals volgens ons plaatje. Geen gedoe alles volgens afspraak. Bedankt Rob van Grando keukens Mijdrecht Bedankt
Sharon van de Burgt-Slachter
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 11 juni 2018
Voor onze nieuwe keuken zijn wij naar Grando vestiging Mijdrecht gegaan. Daar zijn we ontzettend goed geholpen en hebben zo onze optimale en praktische keuken kunnen ontwerpen. Door middel van een 3D ontwerp en zeer behulpzame input van Bart kregen wij direct een beeld bij wat we wilden en konden we spelen met de plaatsing van apparatuur etc. Inmiddels is de keuken geplaatst en met veel plezier in gebruik
Portanger
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 30 mei 2018
Wij zijn zeer enthousiast. Wij hebben eind 2017 in Mijdrecht een keuken gekocht en zijn naar tevredenheid geholpen door Bart. Hij neemt de tijd voor je en onder het genot van een kopje koffie wordt alles rustig besproken. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn onlangs nog in de winkel geweest en de koffie staat nog steeds klaar. Top
M. Broekhoff
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 10 februari 2018