Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
J.Ruigrok
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 november 2019

Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .

Coen Polman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 november 2019
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Tiny v Veen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 23 oktober 2019
Wij hadden een appartement gekocht waar onder andere een nieuwe keuken in moest. Omdat Grando keukens in Naaldwijk zulke goede reviews had, zijn wij daar ook een kijkje gaan nemen om wat inspiratie op te doen. De hartelijke ontvangst en de spontane maar vrijblijvende adviezen, hebben ons doen besluiten hier een afspraak te maken om te horen wat de mogelijkheden voor onze nieuwe keuken waren. Vanaf het moment van de eerste afspraak tot het moment dat onze keuken werd afgeleverd voelden wij ons koning klant. Met Johan Hofman is alles, ieder hoekje, ieder kastje van onze keuken tot in details besproken, beoordeeld en getekend. Niets was teveel. Tegendeel zelfs. Wij zijn talloze keren langs geweest omdat de ruimte waar de keuken moest komen steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgde. Altijd werd er tijd voor ons gemaakt en ook iedere keer weer was daar het gezellig aangeklede kopje koffie met wat lekkers. Een groot compliment voor de mensen die bij Grando Naaldwijk werken. Hun passie en liefde voor wat zij verkopen is optimaal. Wat zijn wij blij dat er nog zo'n mooi bedrijf in ons Westland is. Ook een groot compliment voor Jim die met dezelfde passie voor zijn werk onze keuken heeft geplaatst. Onze hartelijke dank. Nelly en Jacques de Voogd
De Voogd
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 31 augustus 2019
Nieuwe keuken aangeschaft, vriendelijk geholpen en fijn contact. Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: De keuken is eind juni geleverd en hebben we zelf geïnstalleerd.
Arthur de Kok
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 19 juli 2019
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt. Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Anneke Arkesteijn
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 6 juli 2019
Wij hebben een keuken gekocht, enorm tevreden en service is top. Veel ideeën aangedragen en tot een mooi resultaat gekomen. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis.
N Steenman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 15 juni 2019
Keuken gekocht. Zowel over de verkoop en het plaatsen ven de keuken zijn we zeer tevreden.
W.C.Korteland
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 5 juni 2019
Betrof keukenrenovatie. Adviseur dacht Super goed mee. Kwam met goede extra ideeën, waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Wij zijn dan super tevreden met het resultaat.
Hans Koornhof
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 31 mei 2019
9 weken geleden gingen we ter inspiratie kijken in de showroom. Meteen is ons oog gevallen op een showroomkeuken. Die hebben we direct (na een half uur peinzen en twijfelen) gekocht. Na 8 weken is de keuken ingebouwd en sindsdien kunnen we lekker kokkerellen. Mooie aan de aankoop was dat zelfs nog aanpassingen mogelijk waren op de order, die reëel doorbelast werden. Het monteren kon afgestemd worden op het nog moeten slopen van onze oude keuken en aanpassingen van de leidingen in onze keukenruimte. Wat een service!
Anneke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 10 mei 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in naaldwijk , en zijn erg tevreden . Kundig en gezellig personeel ,en lekkere koffie
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 8 mei 2019
Een keuken aangekocht. Uitstekend geholpen. Vakmensen werken hier.
Henny Boot
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 13 april 2019
Echt maximale complimenten voor Grando Naaldwijk! Vanaf het eerste moment dat ik me in de winkel kwam oriënteren was het gevoel goed, ze waren niet opdringerig, er hing direct al een gemoedelijke sfeer en ze gaven mij goede tips en adviezen. Je voelt dat ze echt passie hebben voor het maken van de juiste keuken. Zowel de adviseur, de eigenaar vd winkel als ook de man die mijn keuken kwam plaatsen: ze doen hun werk met liefde en dat merk je in alles! Mijn keuken is perfect geplaatst en nog mooier dan ik had durven verwachten. Al doe ik mijn best om kritisch te zijn, Grando Naaldwijk heeft perfect werk afgeleverd! Ik beveel ze zeker aan!
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 4 maart 2019
Wij genieten van onze keuken. Zó perfect geplaatst en dank zij de goede voorlichting is er niets waarvan we nu denken " dat had anders of beter gekund" prachtig toch ?
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 15 februari 2019
Goed en deskundig. Aanbevelen!
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 5 januari 2019
Wij zijn zeer tevreden met alles hoe het verlopen van het. uit zoeken en tot aan de plaatsing toe alles was perfect
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 28 december 2018
Zeer fijne, persoonlijk begeleiding bij het samenstellen van de keuken. Er werd heel goed meegedacht. Keurige aflevering en montage. We zijn heel tevreden, prachtige keuken.
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 28 december 2018
Wij hadden geen zin in een heel avontuur door keukenland Nederland. Dus gewoon naar de plaatselijke vestiging van GRANDO in Naaldwijk gegaan. Ik wilde ook maar naar een bedrijf! Zeer vriendelijk ontvangen door Gaby, een spontane, jonge meid met kennis van keukens! Na twee gesprekken waren we eruit en deden we zaken. Gaby dacht in alles mee en gaf goede adviezen. Daarbij hield ze rekening met ons te besteden budget. Ze kwam zelf thuis alles inmeten. De levering van de keuken was keurig op tijd en alles was aanwezig. Door de zeer professionele monteur Kostas werd de keuken zeer vakkundig gebouwd. Hij was niet snel tevreden en dat is aan het eindresultaat te zien. Het ziet er geweldig uit! Kortom bespaar je een hele reis door het land en ga gewoon naar Grando Keukens Naaldwijk.
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 21 december 2018