Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een niet al te grote keuken en wij hadden zelf al wat ideeën. Samen met Sophie is het uiteindelijk de meest efficiënte en ruim ogende keuken geworden die we ons konden voorstellen. Elke dag geniet ik van de praktische indeling en mooie uitstraling! Kan niks bedenken wat achteraf anders had gemoeten! Top! Ook complimenten voor de monteur! Heel precies en netjes tot in de kleinste details, vriendelijke bescheiden man. Na oplevering een paar drupjes onderin de gootsteenkast van de aansluiting van de cooker..... Dezelfde dag (lees: zaterdagavond om 19:30 uur! kwam Johan zelf langs om de boel te bekijken en te herstellen!! Wat een service! Petje af.. blij mee.. Als dat geen goede indruk achterlaat!
Linda Bosma
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 15 april 2022
Deskundig advies professioneel ontwerp en een prachtige keuken geplaatst We zijn erg fijn geholpen door Angie en haar collega s van team Naaldwijk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele en fijne keukenleverancier
Romy
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 8 april 2022
We werden direct serieus genomen door onze adviseur. Die tevens net zo enthousiast was over onze keuken als wijzelf. Hij dacht super goed mee. Inmiddels is onze droomkeuken geplaatst en zijn we helemaal tevreden.
Stefanie Brand
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 6 december 2021
Grando Naaldwijk heeft ons super geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We zijn er heel blij mee. Zo als het op de tekening stond in het echt ziet het nog mooier uit.
Fam Pieper
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 10 november 2021
Een zeer prettige ervaring waarbij we erg goed zijn geholpen. Met name de mogelijkheden en de details waar je zelf niet snel aan denkt worden aangekaart.
Sharlet
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 16 augustus 2021
Ik heb recent een keuken aanschaft bij het Grando in Naaldwijk. Ik ben zo goed geïnformeerd en vriendelijk behandeld dat ik meteen mijn keuze kon maken. Het Grando team van Naaldwijk krijgt een dikke 10 van mij omdat ze het waard zijn voor hen super professionele handeling in alle klantgerichte aspecten.
Tooran Torkaman Nejad
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Johan heeft mij uitstekend geholpen. Hij is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar met zijn ruime kennis van keukens. Het is helemaal perfect verlopen. Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Betreft een complete keuken met apparatuur. De aankoop is al afgeleverd, heel netjes gedaan. Keuken is niet gemonteerd, dit heb ik zelf gedaan.
Jos van der Lugt
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 25 mei 2021
Wij zijn vanaf het eerste moment goed geadviseerd door Sophie Johan en de andere medewerkers van Grando Naaldwijk. Er werd in de vervolgafspraken steeds voldoende tijd voor ons uitgetrokken. Je voelt je als klant altijd serieus genomen. We hebben nu een prachtige keuken.
Miriam en PeterTetteroo
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 18 mei 2021
Vanaf het moment dat wij bij Grando binnenstapten voelde het goed. Wij zijn op een heel vakkundige en respectvolle wijze door Johan op z n vakkundige manier door het oerwoud van mogelijkheden geloosd dat het voor ons overzichtelijk bleef en wij nu een perfecte keuken in huis hebben staan. Johan luisterde goed naar onze wensen en gaf waar het nodig was een goed onderbouwd advies zonder druk uit te oefenen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget dat wij in gedachten hadden. Door de overmacht van alle Coronabeperkingen werd onze keuken een paar weken later geleverd maar ook daar werd goed over gecommuniseerd. s-Morgens om 6.30uur reed de grote vrachtwagen van Grando op de afgesproken datum de straat in om de keuken die puntgaaf was en waar op één schroefje na niets aan ontbrak af te leveren. Een uur later arriveerde René de super installateur. René is een rustige vriendelijk vakbekwame persoon. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Na 3 dagen kwam Johan zelf het ontbrekende schroefje monteren en maakte gelijk van die gelegenheid gebruik om het eindresultaat goed te bekijken. Hij was net zo tevreden als wij en wij kunnen en zullen iedereen Grando Naaldwijk aanraden.
R. Nordmann-van Holsteijn
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 10 mei 2021
We zijn heel blij met de nieuwe keuken. Er is meegedacht bij de aankoop en prima vaklui hebben ons geheel ontzorgd tijdens het verwijderen van de oude keuken en het installeren van de nieuwe keuken. Chapeau!
Ineke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 6 mei 2021
Super leuke originele ideeën. Nieuwe stalen aangeprezen en die was top. Heeft alle tijd voor de klanten!
Annet
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Heel goed, vakkundig advies in de showroom. Kijkt direct wat er binnen een budget wel en niet kan. Snel een offerte en artist impression. Heel veel keus uit kleuren en materialen. Voor een ander huis hier ook al een keuken gekocht. Volgende keer kom ik zeker weer naar Grando Naaldwijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De keuken is inmiddels geplaatst. Dat is goed bevallen. Nog een paar puntjes op de i en hij is klaar voor gebruik.
Chris
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 28 april 2021
Voor de tweede keer een keuken bij Johan (Grando naaldwijk) gekocht. service en begeleiding waren top. Fantastische monteur, weet waar die het over heeft en de keuken super opgeleverd! Eerdere ervaring van 19 december 2016: Goede, mooie keuken, alleen montage laat nog wat punten vallen. Keuze van monteur is van belang in deze. Het ontwerp, materiaal en apparaat keuze verliep goed, alleen de mogelijkheden bij afwijkingen van de maatvoeringen in de werkelijke situatie is (blijkt achteraf) toch onvoldoende besproken.
Patrick Cancedda
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 12 april 2021
Wij hebben een goede ervaring met het kopen van een keuken een keuken bij Grando goede service en een nette montuur die de keuken wezen plaatsen is .
Nely Schellevis
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 28 maart 2021
Wij hadden slechts een klein keuken renovatie project, maar werden zeer deskundig geadviseerd. Er kwam ook een ervaren elektricien en keukenmonteur die door Grando Naaldwijk waren geregeld Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: Ik heb het onderste gedeelte van mij keuken door Grando Naaldwijk laten renoveren. Nieuw werkblad met spoelbak, inductiekookplaat en oven. Tevens zijn de scharnieren van de buitendeur van de koel-vries combinatie vervangen en de flexibele buis voor de afzuiging vernieuwd.
Fons de Vree
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 23 maart 2021
We werden geduldig, deskundig en zeer vriendelijk geadviseerd Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Complete keuken en is inmiddels gemonteerd naar alle tevredenheid.
Peter en kitty
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Mooie nieuwe keukendeurtjes besteld om de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Goed geholpen en er werd actief meegedacht. Een aanrader dus! Aanvulling ontvangen 4 maart 2021: De keuken is geïnstalleerd en de service was perfect.
Mignon sterk
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 21 februari 2021
Op 04-10-2020 1e gesprek met Angie van Grando Naaldwijk. In de 1 5 uur hebben we de opstelling van de keuken bepaald en al wat frontjes en werkbladen bekeken. Op 23-10-2020 2e gesprek met Angie. Alle apparatuur frontjes werkblad en overige zaken voor de keuken besproken. Vervolgens een overzichtelijke en gespecificeerde offerte meegekregen inclusief 3D tekeningen van de keuken. Op 06-11-2020 3e gesprek met Angie. Wat kleine zaken nog aangepast. Vervolgens de definitieve keuze gemaakt. Alle gesprekken van 1 5uur met Angie waren zeer goed. Goed meedenken tips en advies geven. Totaal niet opdringerig om de offerte te ondertekenen. Kortom gewoon super klasse geholpen bij Grando Naaldwijk. Het plaatsen van de keuken duurt nog wel even want het betreft een Nieuwbouwproject in Naaldwijk. Ik zal te zijner tijd wel een feedback geven over hoe dat is gegaan.
Willem Vessies
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 19 februari 2021