Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een complete keuken gekocht bij Grando Naaldwijk. Wij zijn onze marktverkenning begonnen bij Grando Naaldwijk en direct blijven hangen . Wij zijn super geholpen door Johan Hofman en zijn team. Iedereen nam ruim de tijd en adviseerde erg goed. Inmiddels is de keuken geplaatst en de aftersale is ook super. Als wij weer een nieuwe keuken gaan aanschaffen dan gaan wij weer naar Grando Naaldwijk.
JW en Mary
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 2 juli 2020
Voor de 2e Keer een keuken gekocht bij Grando. Daar wij over onze 1e keuken enthousiast waren, zijn wij weer naar Grando Naaldwijk getogen. We werden allerhartelijkst ontvangen door meneer "Cock", later overgenomen door Johan Hofman. Vanaf het 1e moment waren wij 100% tevreden, niets was teveel, ook niet na onze wijzigingen elke week weer. Nu staat onze keuken er, fantastisch ingebouwd, alles op schema, en zelfs de nazorg is goed.(we misten een stukje "bokmerk" en Johan kwam op dezelfde dag dat wij dit meldden, langs om op te meten. Klasse! Grando Naaldwijk, echt een aanrader!
Jolanda Beurze
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 22 juni 2020
Samen met Gaby van Grando Naaldwijk de keuken samengesteld. Heel trots op het resultaat zeker omdat het een eigen plan was en niet eerder ergens gezien.
Tilly Keijzer
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 9 juni 2020
Na discussie over renovatie bestaande keuken toch een demokeuken uit showroom gekocht. Zeer goed overleg met medewerkster (Gaby) die ter plekke mogelijke opstellingen visualiseerde (PC). Planning (demontage, levering, montage) is precies volgens het boekje uitgevoerd. Op wat schoonheidsfoutjes na (uitsparing blad en spoelbak was mismatch; er wordt nog een nieuw blad geleverd) is de montage goed verlopen.
Hans P. Noppen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 26 mei 2020
Wij zijn meer dan tevreden onze keuken bij Grando Naaldwijk te hebben gekocht. Een dikke pluim voor Johan, Saskia en het altijd vriendelijke personeel.
Familie Wiersma
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 25 mei 2020
Wij hebben onze keuken in Naaldwijk gekocht en dat ging prima. De verkoopster Angie van Leeuwen heeft ons in de showroom geadviseerd kwam zelf meten ging zelf bestellen alleen niet zelf plaatsen. Keuken is geplaatst door Ed en nadat hij klaar was met zijn werk waren er nul opleverpunten. Kort samengevat Top
Peter Stam
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 17 mei 2020
Bij toeval bij Grando Naaldwijk gekomen. Vanaf het eerste moment prima geholpen hetgeen tot een fantastische keuken heeft geleid. Meedenken, service, tips echt heel fijn! Aanvulling ontvangen op 29 april 2020: De keuken is gemonteerd en ook dat is goed gegaan. Beetje jammer dat de koffiemachine het niet meer doet maar dat valt buiten Grando waar ik erg tevreden over ben.
Jacqueline
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 24 april 2020
Wij zijn op een heel plezierige manier geholpen. De verkoper naam de tijd voor elk detail en gaf daarbij goede tips/aanbevelingen/advies. Ook door het overige personeel werden wij goed geholpen bij het bepalen van de juiste (kleur en materiaal) keuze van de keuken. De keuken is door een kundige en serieuze monteur keurig netjes geplaatst. Kortom dik tevreden.
G en E van der Hoeven
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 13 april 2020
De Grando winkel in Naaldwijk gaf voor ons de doorslag om een nieuwe keuken aan te schaffen. Wij hadden geen idee van een goed ontwerp. Daar hebben ze echt alle tijd genomen met meerdere ontwerpvarianten. Dit in detail uitgewerkt en tot slot een werkelijk prachtige keuken geplaatst. De keuken monteur was vakbekwaam en heeft met veel dingen meegedacht. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service
Familie Broeksema
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom Keuken is zeer goed gemonteerd en alles is volgens afspraak gegaan strakke planning chapeau
Jacqueline Beets WBE
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 29 januari 2020
zeer positief over het gehele traject
Sark
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 1 januari 2020
Super tevreden. Goed kontakt met Angie en de monteurs.
G.Boers-Hofman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 27 december 2019
Wij zijn super tevreden op de manier waarop we geholpen zijn Angie weet waar zij over praat denkt mee in hoe de keuken het mooist tot zijn recht zou komen in beschikbare ruimte heeft goede ideeën en is ontzettend vriendelijk behulpzaam maakt altijd tijd voor je dringt niets op heeft inzicht en kennis van zaken en last but not least....de keuken is door de monteurs prachtig gezet Kortom wij bevelen Grando aan iedereen aan.
Ad en Ellen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 19 december 2019
Afspraak gemaakt waarbij echt de tijd word genomen en waarbij er meegedacht word met je. Alles word ook visueel zichtbaar gemaakt dmv 3D tekening. Na het uitzoeken van de keuken kan je op elk moment nog contact opnemen om wijzigingen door te geven of om advies te vragen. De keuken is netjes gemonteerd door een monteur van Grando. al met al een hele goede ervaring vanaf de afspraak tot en met de montage van de keuken.
TM
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 13 december 2019
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
J.Ruigrok
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 november 2019
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
Coen Polman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 november 2019
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Tiny v Veen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 23 oktober 2019
Wij hadden een appartement gekocht waar onder andere een nieuwe keuken in moest. Omdat Grando keukens in Naaldwijk zulke goede reviews had, zijn wij daar ook een kijkje gaan nemen om wat inspiratie op te doen. De hartelijke ontvangst en de spontane maar vrijblijvende adviezen, hebben ons doen besluiten hier een afspraak te maken om te horen wat de mogelijkheden voor onze nieuwe keuken waren. Vanaf het moment van de eerste afspraak tot het moment dat onze keuken werd afgeleverd voelden wij ons koning klant. Met Johan Hofman is alles, ieder hoekje, ieder kastje van onze keuken tot in details besproken, beoordeeld en getekend. Niets was teveel. Tegendeel zelfs. Wij zijn talloze keren langs geweest omdat de ruimte waar de keuken moest komen steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgde. Altijd werd er tijd voor ons gemaakt en ook iedere keer weer was daar het gezellig aangeklede kopje koffie met wat lekkers. Een groot compliment voor de mensen die bij Grando Naaldwijk werken. Hun passie en liefde voor wat zij verkopen is optimaal. Wat zijn wij blij dat er nog zo'n mooi bedrijf in ons Westland is. Ook een groot compliment voor Jim die met dezelfde passie voor zijn werk onze keuken heeft geplaatst. Onze hartelijke dank. Nelly en Jacques de Voogd
De Voogd
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 31 augustus 2019