Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Voor de tweede keer een keuken bij Johan (Grando naaldwijk) gekocht. service en begeleiding waren top. Fantastische monteur, weet waar die het over heeft en de keuken super opgeleverd! Eerdere ervaring van 19 december 2016: Goede, mooie keuken, alleen montage laat nog wat punten vallen. Keuze van monteur is van belang in deze. Het ontwerp, materiaal en apparaat keuze verliep goed, alleen de mogelijkheden bij afwijkingen van de maatvoeringen in de werkelijke situatie is (blijkt achteraf) toch onvoldoende besproken.
Patrick Cancedda
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 12 april 2021
Wij hebben een goede ervaring met het kopen van een keuken een keuken bij Grando goede service en een nette montuur die de keuken wezen plaatsen is .
Nely Schellevis
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 28 maart 2021
Wij hadden slechts een klein keuken renovatie project, maar werden zeer deskundig geadviseerd. Er kwam ook een ervaren elektricien en keukenmonteur die door Grando Naaldwijk waren geregeld Aanvulling ontvangen 24 maart 2021: Ik heb het onderste gedeelte van mij keuken door Grando Naaldwijk laten renoveren. Nieuw werkblad met spoelbak, inductiekookplaat en oven. Tevens zijn de scharnieren van de buitendeur van de koel-vries combinatie vervangen en de flexibele buis voor de afzuiging vernieuwd.
Fons de Vree
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 23 maart 2021
We werden geduldig, deskundig en zeer vriendelijk geadviseerd Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Complete keuken en is inmiddels gemonteerd naar alle tevredenheid.
Peter en kitty
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Mooie nieuwe keukendeurtjes besteld om de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Goed geholpen en er werd actief meegedacht. Een aanrader dus! Aanvulling ontvangen 4 maart 2021: De keuken is geïnstalleerd en de service was perfect.
Mignon sterk
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 21 februari 2021
Op 04-10-2020 1e gesprek met Angie van Grando Naaldwijk. In de 1 5 uur hebben we de opstelling van de keuken bepaald en al wat frontjes en werkbladen bekeken. Op 23-10-2020 2e gesprek met Angie. Alle apparatuur frontjes werkblad en overige zaken voor de keuken besproken. Vervolgens een overzichtelijke en gespecificeerde offerte meegekregen inclusief 3D tekeningen van de keuken. Op 06-11-2020 3e gesprek met Angie. Wat kleine zaken nog aangepast. Vervolgens de definitieve keuze gemaakt. Alle gesprekken van 1 5uur met Angie waren zeer goed. Goed meedenken tips en advies geven. Totaal niet opdringerig om de offerte te ondertekenen. Kortom gewoon super klasse geholpen bij Grando Naaldwijk. Het plaatsen van de keuken duurt nog wel even want het betreft een Nieuwbouwproject in Naaldwijk. Ik zal te zijner tijd wel een feedback geven over hoe dat is gegaan.
Willem Vessies
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 19 februari 2021
Alles heel goed besproken en van begin tot einde alles perfect gelopen. Een dikke pluim voor Verkoper Johan en de man die alles in elkaar gezet heeft...echt top.
Michel & Ilona Zuiderwijk
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Duidelijke info van de adviseur gekregen mbt kosten plaatsing levering en prijs. Monteur super netjes heeft super netjes gewerkt en een prachtige keuken gemaakt.
Jan van Marion
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Na een vraag over renovatie een duidelijk antwoord en advies gekregen. Duidelijke offerte snel in huis. Na het accepteren van de offerte duidelijk aangegeven dat het nog wel 4 maanden kon duren dat er werd geplaatst. Renovatie uitgevoerd door Rene duidelijke rustige man die met veel geduld en kunde de keuken heeft gerenoveerd. Super blij met het eind resultaat.
Familie van Marion
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 7 februari 2021
Onze ervaring met Grando Naaldwijk is prima. Van het eerste bezoek in de winkel tot aan de afronding en oplevering grote klasse. Vakkundigheid kwaliteit ontzorgen en meedenken zijn kernkwaliteiten van het team van Grando Naaldwijk. We zijn heel erg blij met de keuken. Blij dat we de keuken bij jullie hebben gekocht en door jullie hebben laten installeren. Bedankt Angie vooral voor het aanspreekpunt en het ontzorgen.
René Muilenburg
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 2 februari 2021
Wat zijn we goed geholpen, vanaf het moment dat we voor de eerste keer binnenkwamen tot het moment dat de keuken is geplaatst. Heel fijn geholpen en goede adviezen en alles netjes op tijd. We zijn super tevreden.
Fenneke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 25 januari 2021
We werden hartelijk ontvangen .De stagiaire Isa heeft ons heel vakkundig rondgeleid en heel goed geadviseerd.De manager is 2x bij ons thuis geweest om de juiste maten op te nemen. Jim de monteur heeft perfect werk afgeleverd.Wij vinden Grando een goede keukenzaak prima personeel
Myrna Christia
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 18 december 2020
Omdat de oorspronkelijke leverancier van onze keuken niet erg geïnteresseerd was om de keuken te renoveren kwamen we bij Grando terecht. Daar werden de zaken goed voorbereid. Knelpunten goed opgelost en plaatsing geheel volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.
F.M. de Ridder
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Uiterst vriendelijke en deskundig geholpen. Zijn superblij met onze nieuwe keuken. Tip; zorg dat je als kant kan kiezen op wat voor een manier de koof boven de keukenkastjes wordt afgewerkt.
Jan & Nelleke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 14 september 2020
persoonlijke en kwaliteit
jvberkel
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 24 juli 2020
Wat we vooral met onze keuken wilden was de bestaande situatie zoveel mogelijk handhaven en alle frontjes en apparatuur vervangen. Een renovatie plus dus. Met die wensen gingen we op pad. Om een lang verhaal kort te maken in alle keukenzaken waar we kwamen werd vooral de nadruk gelegd op de nmogelijkheden van onze plannen. En nu na het hele proces van bestelling t m het plaatsen te hebben meegemaakt moet ik zeggen misschien hadden ze wel een beetje gelijk want wat we wilden kan niet iedereen..... Wat je nodig hebt om weer tegen een droomkeuken aan te kunnen kijken zijn 2 dingen Een keukenspecialist die weet waar hij over praat met je meedenkt én het geheel overziet. En ten tweede een monteur die zijn vak verstaat kan improviseren en ook een beetje kan toveren. Deze unieke combinatie van kwaliteiten vonden we bij GRANDO KEUKENS NAALDWIJK Onze 20 jaar oude keuken is weer als nieuw en meer dan dat Onze dank is groot
Henk Boon
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 15 juli 2020
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Grando Naaldwijk. Wij zijn onze marktverkenning begonnen bij Grando Naaldwijk en direct blijven hangen . Wij zijn super geholpen door Johan Hofman en zijn team. Iedereen nam ruim de tijd en adviseerde erg goed. Inmiddels is de keuken geplaatst en de aftersale is ook super. Als wij weer een nieuwe keuken gaan aanschaffen dan gaan wij weer naar Grando Naaldwijk.
JW en Mary
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 2 juli 2020
Voor de 2e Keer een keuken gekocht bij Grando. Daar wij over onze 1e keuken enthousiast waren, zijn wij weer naar Grando Naaldwijk getogen. We werden allerhartelijkst ontvangen door meneer "Cock", later overgenomen door Johan Hofman. Vanaf het 1e moment waren wij 100% tevreden, niets was teveel, ook niet na onze wijzigingen elke week weer. Nu staat onze keuken er, fantastisch ingebouwd, alles op schema, en zelfs de nazorg is goed.(we misten een stukje "bokmerk" en Johan kwam op dezelfde dag dat wij dit meldden, langs om op te meten. Klasse! Grando Naaldwijk, echt een aanrader!
Jolanda Beurze
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 22 juni 2020