Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Mooie showroom met voldoende keuzes. Bij ons bezoek kregen we voldoende gelegenheid om eerst zelf te kijken of er iets voor ons bij zat. De medewerker heeft ons daarna goed geholpen, met ons meegedacht en ons de mogelijkheden laten zien aan de hand van voorbeelden. Naderhand zijn de afspraken voor levering en montage goed en op tijd nagekomen. Helaas bleek de oven beschadigd te zijn tijdens de levering, er is direct een schaderapport gemaakt en een nieuwe oven besteld. De afhandeling is goed opgepakt.
M. Kohlberg
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Heel vriendelijk en professioneel geholpen
Nicole van Spijker
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 13 september 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Purmerend. in 1 woord geweldig Goede vakmensen en een zeer goede service. Voor ons absoluut 5 sterren waard
Familie Jonk
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 27 juli 2021
Prachtige showroom met genoeg keuze. Vriendelijk personeel die je begroet en je even rond laat kijken. De keuze uit materiaal is voor ieder wat wils waardoor wij het eerst lastig vonden om te beslissen maar door de verkoper Jermey zijn wij tot een prachtig resultaat gekomen. Met de ervaring van de verkoper kon hij ons digitaal een ruimtelijk inzicht laten zien van de keuken. Als ik nu naar het eindresultaat kijk is dit echt hoe ik het voor mij zag vanuit het digitale plaatje. De keuken werd netjes op afspraak geleverd met zorg. Ook de Keukenmonteur Danny was op tijd en levert de keuken netjes en vakkundig af niets is te veel en overal een oplossing voor. We hebben samen de keuken nagelopen en zagen wat beschadiging. Gelijk is dit opgepakt. Op korte termijn is dit hersteld en ook kwam Danny weer langs fijn vaste gezichten over de vloer en genieten wij volop van de prachtige materialen en het samen komen van de kleuren en sfeer die het brengt in ons huis. De plek waar wij graag zitten en bevelen Grando keukens en bad Purmerend ook zeer aan.
Robin en Dennis
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 18 juni 2021
Wij hebben een keuken bij Grando Keukens en Bad in Purmerend gekocht. Tijdens het binnenkomen voelde het al gelijk als een gezellige zaak met grote showroom. Waar we een ruime keuze hadden uit verschillende fronten, werkbladen en apparatuur. Personeel sprak ons aan maar heeft ons even de ruimte gegeven om rond te kijken. Dat vinden wij altijd wel prettig. Daarna zijn wij geholpen door een vriendelijke en vakkundig verkoper die ons hielp en geduld had tot we tot een koop zijn gekomen. De verkoper had de keuken voor ons ook digitaal uitgewerkt om zo een beter inzicht te krijgen met hoe de keuken eruit kwam te zien. De keuken is geplaatst door twee keukenmonteurs. Zij hebben netjes en voorzichtig gehandeld met de materialen. Helaas constateerde we een beschadiging. Dit is gelijk opgenomen en later spoedig hersteld door een van dezelfde monteurs die alles tot in de puntjes op een vriendelijke manier heeft hersteld en herplaatst. Wij zijn van A tot Z heel fijn geholpen en genieten enorm van het eindresultaat en bevelen daarom Grando Keukens en Bad Purmerend bij iedereen aan die een keuken nodig heeft.
Robin en Dennis
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 18 juni 2021
Super geholpen door Roy. Waren heel iets anders van plan met onze nieuwe keuken maar het uiteindelijke resultaat is geweldig geworden. Zonder de hulp van Roy hadden we deze keuken nooit gehad. Ook zonder problemen en schade geleverd. De volgende keuken zou ik zonder aarzelen weer bij Grando en Roy kopen.
Harry
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 28 april 2021
Jeremy Cheron heeft ons supergoed geholpen. Hij dacht goed mee en heeft alles snel kunnen regelen voor ons. We moesten namelijk binnen anderhalve maand een nieuwe keuken in ons nieuwe kantoor. Superblij met Jeremy en de service van Grando Purmerend!
Claudia Salminen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 april 2021
Goede ervaring keurig geplaatst aardig personeel goede service.
Petra Brandhoff
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 20 maart 2021
Keuken gekocht. We werden geholpen door Dennis erg goed en leuk gesprek daar door niet meer naar een andere keuken gaan kijken waar we de volgende dag een afspraak hadden en bij hem de keuken gekocht.
Ursela
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 5 maart 2021
Bij het kopen goed geadviseerd, veel ideeën aangedragen, daar konden we echt wel wat mee. Levering volgens plan. Plaatsing was super. Top monteur. Zo heerlijk rustig, kundig en netjes aan het werk. Er mankeerde en ontbrak echt niets aan. Plaatsing was in een keer goed.(hebben daar bij eerdere keuken slechte ervaring mee gehad). Echt super. Wij zullen Grando echt bij anderen aanraden.
Peter en Cissy de Graaf
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Bij een groot huis hoort een grote keuken, en dat hebben wij geweten! Een leuk voor gesprek waarin wij onze wensen aangaven en vervolgens de steeds mooier wordende tekeningen van Jeremy maakte het plaatje compleet. Na veel koffie en brainstorm momenten zijn wij bij Grando Purmerend dan ook zeker geslaagd. Ook de aflevering is keurig verlopen. De montage duurde 2 dagen en is door de monteur Danny super gedaan. Een man met verstand van keukens plaatsen ging ook niet eerder weg voordat hij zelf tevreden was. Ook de nazorg van het blad en het afstellen van de kastjes werd snel gerealiseerd. Een aantal telefoontjes van Dennis na plaatsen of alles nog naar wens was is ook als zeer prettig ervaren. Tot slot willen wij iedereen voor en achter de schermen bedanken voor de goede services.
Jordy Krikken
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Vriendelijk personeel met kennis an zaken. Denken creatief mee. Afspraken worden nagekomen. Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: Keuken met apparatuur. Is al gemonteerd. Prima bevallen, er zijn nog wel 3 opleverpunten die nog opgelost moeten worden maar daar wordt aan gewerkt.
André Bruins
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 1 februari 2021
We hebben onze enigszins gedateerde keuken laten renoveren door Grando. In de winkel zijn we daarbij goed geadviseerd en voorgelicht door verkoopadviseur Jeremy. De montage van alle nieuwe onderdelen zoals frontjes e.d. hebben we door de monteurs van Grando laten uitvoeren en dat hebben ze heel netjes gedaan. Alles is mooi afgewerkt alleen duurde het wel iets langer dan gepland. De keuken ziet er nu weer als nieuw uit.
Roel
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 30 januari 2021
Bij Grando Purmerend zijn wij goed ontvangen. Ontvangst met kopje koffie of thee en tijdens gesprek wensen kenbaar gemaakt. Hierbij zijn wij voorzien van een goed advies waarbij wij ook een professionele mening kregen bij het inrichten/samenstellen van de badkamer en toiletruimte. Na en tijdens de verbouwing werd er van 2 kanten contact opgenomem m.b.t voortgang en afronding. Al met al een succesvol project met een pracht van een badkamer en toiletruimte!
Johansson
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 november 2020
Wij zijn zeer tevreden over de keuken en voldoet zeker aan onze verwachtingen. Deze is door de monteur perfect geplaatst en is mooi afgewerkt. Voordat de keuken geplaatst werd waren er wel wat problemen met de demontage maar dat is tot volle tevredenheid opgelost.
Marion van der Heijden
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 november 2020
Wij kochten een prachtige moderne keuken (mocht ook wel want onze oude keuken was uit 1988) en slaagde redelijk snel. De communicatie verliep niet altijd 100% maar uiteindelijk geheel volgens verwachting en planning staat er een prachtige keuken. Het meedenken naar een oplossing voor een bestaande trapkast was prima, nog meer bergruimte gecreëerd dan voorheen. De monteur was in 1 woord geweldig. De geleverde keuken ziet er robuust en degelijk uit, we zijn er erg blij mee.
Niels Smit
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 13 november 2020
Keuken met vrijstaand spoeleiland en alle inbouw apparatuur gekocht veel advies gekregen waar ik niet bij stilstond latere aanpassingen probleemloos aangepast tekening van de keuken met alle maten en uiterlijk en aanduiding voor aansluitingen is perfect levering materiaal op afgesproken datum alles gedaan wat ze beloven
S de vries
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 1 november 2020
Goede service, goed advies voor keuken op basis van onze wensen. Duidelijk omtrent levering en perfect is onze nieuwe keuken gesteld. Erg tevreden met het hele proces en het eindresultaat
Yvonne
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 19 oktober 2020