Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn bij meerdere keukenboeren geweest. Daar waar we overal het gevoel hadden te maken te hebben met een "verkoper" was het een verademing toen we bij Grando op gesprek gingen. We hadden hier te maken met verkopers die hun vak verstaan. Zij treden op als adviseur en denken mee. Uiteindelijk kozen wij voor Grando. Wij kozen uiteindelijk voor de beste service i.p.v. goedkoopste (scheelde weinig). Tuurlijk kan er tijdens het proces wat anders lopen. Dit werd echt perfect opgepakt en geregeld. Wij hebben eerst contract gehad met Patrick en Jeremy en later met o.a. Dennis. Ik vind het onwijs knap dat men hier dezelfde goede service verleend. Je merkt namelijk niet dat je ineens met een andere type verkoper te maken hebt. Ze hebben allen de zelfde DNA, rustig en klantgericht. Keurig heren, onze zwarte eiken keuken met marmerblad staat er voortreffelijk bij.
Rachid
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 13 mei 2022
Vanaf het eerste moment in de showroom in Purmerend tot montage van de keuken ontzettend positief. Meedenkend, veel keuze, niet te gehaaid op verkoop, nemen de tijd tijdens het uitkiezen. En ook in het hele traject goed op de hoogte gehouden, en montage ging ook volgens afspraak. Stipt op tijd en keurig geïnstalleerd. Samenvattend, een aanrader!
Diederick Nusman
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 februari 2022
Na diverse keukenleveranciers te hebben bezocht, zijn we zeer goed geslaagd bij Grando Purmerend. Goede prijs /kwaliteit, en doen wat afgesproken is. Zeer tevreden!
A.W.Moeijes
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 18 februari 2022
Medewerkers waren erg behulpzaam en na het uitzoeken van de tegels, kreeg ik een goede korting. De tegels kwamen op de afgesproken datum binnen.
tim claasen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 10 december 2021
Met de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we super goed geholpen bij Grando Purmerend. Goede informatie ter plekke, niet opdringerig, goede hulp bij het bedenken van mogelijkheden voor de indeling, enzovoort. Ook de service, de planning enzovoort was helemaal prima. Wij zijn super tevreden zowel met de keuken op zich als alles eromheen.
Marjorie Kohlberg
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 9 december 2021
Ik heb een complete keuken gekocht: en ik ben er onwijs blij mee. Deze keuken heb ik samen met de adviseur samengesteld. Ik werd daarbij heel prettig en fijn geholpen. Het viel mij op hoe goed er werd meegedacht en niets werd "opgedrongen". De 3D foto's maakten de voorpret compleet. Ook de levering en het plaatsen verliepen voorspoedig (super fijne, nette en goede monteur!).
M van Vliet
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 november 2021
Na een zoektocht langs meerdere keukenzaken in de regio hebben wij gekozen om de keuken bij Grando Purmerend te kopen. Jeremy nam alle tijd voor ons en wij voelden ons gastvrij behandeld en serieus genomen. Ook nadat wij de handtekening al hadden gezet en er niks meer aan ons te verkopen viel maar wij weer belden of langs wilden komen omdat wij weer ergens over twijfelde. De monteur (Guido) die de keuken kwam installeren was helemaal een topper ! Hij dekte de kit zelfs af zodat daar geen gruis in zou vallen tijdens het uitharden als de elektricien de stopcontacten zou monteren. Onze keuken werd opgeleverd zonder vaatwasser omdat degene die wij hadden uitgezocht voorlopig niet leverbaar was. Ook hierbij deed Grando (Dennis) erg hun best om samen een goed alternatief te zoeken welke snel werd geleverd en gemonteerd. Wij zijn super blij met onze prachtige keuken! Ik had beloofd om een review te plaatsen. Bij deze dus want, jullie hebben hem ook echt verdiend. Arjen en Nienke.
Arjen en Nienke
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 20 november 2021
Mooie showroom met voldoende keuzes. Bij ons bezoek kregen we voldoende gelegenheid om eerst zelf te kijken of er iets voor ons bij zat. De medewerker heeft ons daarna goed geholpen, met ons meegedacht en ons de mogelijkheden laten zien aan de hand van voorbeelden. Naderhand zijn de afspraken voor levering en montage goed en op tijd nagekomen. Helaas bleek de oven beschadigd te zijn tijdens de levering, er is direct een schaderapport gemaakt en een nieuwe oven besteld. De afhandeling is goed opgepakt.
M. Kohlberg
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
Heel vriendelijk en professioneel geholpen
Nicole van Spijker
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 13 september 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Purmerend. in 1 woord geweldig Goede vakmensen en een zeer goede service. Voor ons absoluut 5 sterren waard
Familie Jonk
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 27 juli 2021
Prachtige showroom met genoeg keuze. Vriendelijk personeel die je begroet en je even rond laat kijken. De keuze uit materiaal is voor ieder wat wils waardoor wij het eerst lastig vonden om te beslissen maar door de verkoper Jermey zijn wij tot een prachtig resultaat gekomen. Met de ervaring van de verkoper kon hij ons digitaal een ruimtelijk inzicht laten zien van de keuken. Als ik nu naar het eindresultaat kijk is dit echt hoe ik het voor mij zag vanuit het digitale plaatje. De keuken werd netjes op afspraak geleverd met zorg. Ook de Keukenmonteur Danny was op tijd en levert de keuken netjes en vakkundig af niets is te veel en overal een oplossing voor. We hebben samen de keuken nagelopen en zagen wat beschadiging. Gelijk is dit opgepakt. Op korte termijn is dit hersteld en ook kwam Danny weer langs fijn vaste gezichten over de vloer en genieten wij volop van de prachtige materialen en het samen komen van de kleuren en sfeer die het brengt in ons huis. De plek waar wij graag zitten en bevelen Grando keukens en bad Purmerend ook zeer aan.
Robin en Dennis
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 18 juni 2021
Wij hebben een keuken bij Grando Keukens en Bad in Purmerend gekocht. Tijdens het binnenkomen voelde het al gelijk als een gezellige zaak met grote showroom. Waar we een ruime keuze hadden uit verschillende fronten, werkbladen en apparatuur. Personeel sprak ons aan maar heeft ons even de ruimte gegeven om rond te kijken. Dat vinden wij altijd wel prettig. Daarna zijn wij geholpen door een vriendelijke en vakkundig verkoper die ons hielp en geduld had tot we tot een koop zijn gekomen. De verkoper had de keuken voor ons ook digitaal uitgewerkt om zo een beter inzicht te krijgen met hoe de keuken eruit kwam te zien. De keuken is geplaatst door twee keukenmonteurs. Zij hebben netjes en voorzichtig gehandeld met de materialen. Helaas constateerde we een beschadiging. Dit is gelijk opgenomen en later spoedig hersteld door een van dezelfde monteurs die alles tot in de puntjes op een vriendelijke manier heeft hersteld en herplaatst. Wij zijn van A tot Z heel fijn geholpen en genieten enorm van het eindresultaat en bevelen daarom Grando Keukens en Bad Purmerend bij iedereen aan die een keuken nodig heeft.
Robin en Dennis
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 18 juni 2021
Super geholpen door Roy. Waren heel iets anders van plan met onze nieuwe keuken maar het uiteindelijke resultaat is geweldig geworden. Zonder de hulp van Roy hadden we deze keuken nooit gehad. Ook zonder problemen en schade geleverd. De volgende keuken zou ik zonder aarzelen weer bij Grando en Roy kopen.
Harry
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 28 april 2021
Jeremy Cheron heeft ons supergoed geholpen. Hij dacht goed mee en heeft alles snel kunnen regelen voor ons. We moesten namelijk binnen anderhalve maand een nieuwe keuken in ons nieuwe kantoor. Superblij met Jeremy en de service van Grando Purmerend!
Claudia Salminen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 april 2021
Goede ervaring keurig geplaatst aardig personeel goede service.
Petra Brandhoff
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 20 maart 2021
Keuken gekocht. We werden geholpen door Dennis erg goed en leuk gesprek daar door niet meer naar een andere keuken gaan kijken waar we de volgende dag een afspraak hadden en bij hem de keuken gekocht.
Ursela
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 5 maart 2021
Bij het kopen goed geadviseerd, veel ideeën aangedragen, daar konden we echt wel wat mee. Levering volgens plan. Plaatsing was super. Top monteur. Zo heerlijk rustig, kundig en netjes aan het werk. Er mankeerde en ontbrak echt niets aan. Plaatsing was in een keer goed.(hebben daar bij eerdere keuken slechte ervaring mee gehad). Echt super. Wij zullen Grando echt bij anderen aanraden.
Peter en Cissy de Graaf
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Bij een groot huis hoort een grote keuken, en dat hebben wij geweten! Een leuk voor gesprek waarin wij onze wensen aangaven en vervolgens de steeds mooier wordende tekeningen van Jeremy maakte het plaatje compleet. Na veel koffie en brainstorm momenten zijn wij bij Grando Purmerend dan ook zeker geslaagd. Ook de aflevering is keurig verlopen. De montage duurde 2 dagen en is door de monteur Danny super gedaan. Een man met verstand van keukens plaatsen ging ook niet eerder weg voordat hij zelf tevreden was. Ook de nazorg van het blad en het afstellen van de kastjes werd snel gerealiseerd. Een aantal telefoontjes van Dennis na plaatsen of alles nog naar wens was is ook als zeer prettig ervaren. Tot slot willen wij iedereen voor en achter de schermen bedanken voor de goede services.
Jordy Krikken
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 februari 2021