Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan. Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
Familie Cairo
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 24 november 2019
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Rene en Mattie IJpma
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 oktober 2019
Onlangs bij Grando een nieuwe keuken gekocht. De drie gesprekken met de verkoper verliepen fijn, niet te opdringerig. Ik had support van twee vrienden, die ervaring hadden met een nieuwe keuken kopen. Gelukkig maar, want na het tekenen van het verkoopcontract was het gedaan met de service. Vooral de communicatie verliep slecht. Ik had het gevoel dat ik zelf overal achter aan moest gaan. Er waren diverse fouten gemaakt. Toen ik deze kenbaar had gemaakt bij Grando, kreeg ik meer het idee dat de verkoper in verdediging ging, dan dat ik me als klant gehoord voelde. En dat terwijl ze juist in hun folder adverteren met: "Uw tevredenheid straalt op ons af. Daarom mag u ons erop afrekenen als u niet 100% tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent." Nou, ik heb er alleen maar een zure nasmaak van over gehouden. En mijn vrienden kunnen het beamen, want die hebben juist bij de gesprekken bepaalde onderwerpen uitgebreid aangekaart, die later dus op een of andere manier toch niet goed zijn overgekomen of verwerkt. Heel vreemd. Ik heb wel veel lof voor de vakmannen van Grando. Zij hebben het echte werk gedaan en nog goed ook.
Dhr. P. Klok
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 oktober 2019
Tijdens de oriëntatie en de aanschaf van mijn keuken ben ik zeer vriendelijk geholpen. Er is goed naar mij geluisterd en meegedacht over indeling/apparatuur. De open communicatie geeft veel vertrouwen. Ook na aanschaf ben ik iedere keer netjes te woord gestaan. Geen enkel moment heb ik mij opgejaagd gevoeld. De oplevering is geheel volgens afspraak gebeurd. Zeer nette afwerking.
Marnix de Groot
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 6 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn er erg blij mee. Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: De keuken is geplaatst. Alleen de smetrand en een vensterbank moeten nog geplaatst worden.
Fam. van Goolen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 24 augustus 2019
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Rosanne huis
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 23 juli 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando....super geholpen en meegedacht..prettige zaak.....alles op orde!!! Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: Goede dag....de keuken is al geleverd en gemonteerd...alles zeer naar tevredenheid
Fam. velzeboer
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 19 juli 2019
Wij hebben een badkamer gekocht. Prachtig werk geleverd dankzij het team van aannemer J. Vega. Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel netjes gewerkt.
Meekel- da Costa
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 31 mei 2019
Vanaf de tekening van onze keuken tot de plaatsing is alles perfect verlopen.. Topverkopers en goede vakmensen hebben onze keuken helemaal TOP gemaakt. We zijn heel happy. Zonder jullie hadden wij deze keuken niet kunnen verzinnen ?? Bedankt Toppers ??
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 14 mei 2019
Wij hadden een keuken gekocht en werden geholpen door Gijs-Jan. Die heel goed met ons mee dacht en heeft geholpen om binnen ons budget een prachtige keuken te creëeren! Top zaak
Desley Teunisse
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 april 2019
Wij zijn zeer tevreden over Grando Purmerend. We zijn best vaak langs gekomen voor we uiteindelijk de knoop doorhakten maar kregen nooit het gevoel dat er gewacht werd op de handtekening zoals bij andere keukenhandels. Gijs Jan gaf ons altijd een welkom gevoel en dacht goed met ons mee. Ook tijdens de montage, die wij zelf hebben gedaan, hield hij vinger aan de pols en bood hulp aan. Erg fijne ervaring dus wij zullen Grando Purmerend zeker aanraden!
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 24 maart 2019
In een zeer ongedwongen sfeer werden wij welkom geheten om na een paar vriendelijke woorden lekker door de showroom een eigen beeld van de mogelijkheden voor een nieuwe keuken te kunnen vormen. Eenmaal in gesprek over de mogelijkheden over onze plannen zijn wij bij de tweede afspraak geslaagd voor een nieuwe keuken.
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 22 maart 2019
Goede service, correcte levering en prettige monteurs en verkopers Kleine probleempjes werden zeer snel opgelost. Goede advisering bij aankoop van de keuken
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 21 maart 2019
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Purmerend. Zeer vakkundig geholpen, hebben best een kleine badkamer, maar met veel creatieve oplossingen zit alles wat je kan wensen in deze kleine ruimte en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
van Velse
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 17 maart 2019
Er is bij ons zojuist een nieuwe badkamer geplaatst, vanuit eerdere ervaring met de aanschaf van de keuken ( 20 jaar geleden) opnieuw voor Grando gekozen. De aannemer Jonathan Vega en zijn team hebben een klein wondertje verricht, binnen 2 weken de sloop en totale nieuwbouw. Ook tijdens de werkzaamheden kwamen er nog adviezen en verbeter puntjes aan de orde, mannen bedankt klasse! Ook Robin Bouwland een compliment tijdens ons bezoek aan de showroom, prettige en deskundige verkoper.
Inge en Niek van der Meer
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 17 maart 2019
2018 was voor ons het jaar van verbouwen. Natuurlijk eerst oriënteren voor spullen en omdat Grando zowel keuken als bad aanbied maar meteen langsgegaan. Het bleef niet bij orienteren want tijdens onze eerste afspraak werd al duidelijk wat wij wilden en het advies en service sloot hierbij naadloos aan. Na de keuze te hebben gemaakt voor alle voorzieningen voor badkamer, toilet en keuken was de order een feit. Alles gebeurd dan ook volgens wens van de klant. Levering (gespreid) maar ook de nazorg laat niets te wensen over. Kortom zijn wij na het leveren van de producten, de kwaliteit ervan en alle service en nazorg zeer te spreken over Grando Purmerend en de medewerkers daarvan. Hierbij dan ook een dikke pluim.
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 9 maart 2019
Wij zijn super tevreden. Wij kregen een kleine uitbreiding aan onze bestaande keuken. We werden in de winkel meteen al goed geholpen en werd er goed meegedacht. Levering keurig. Plaatsing Naar volle tevredenheid. Vakkundige monteur die ook weer met alles meedacht. Na plaatsing ook nog netjes een telefoontje van de verkoper met de vraag of alles naar tevredenheid is gegaan. Wij zijn erg blij en zeer te spreken over de service van Grando Purmerend.
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 3 maart 2019
Wij hebben de keuken gedeeltelijk vernieuwd. Grando geeft goed advies, de prijs is redelijk, afspraken worden precies genoteerd, afspraken worden nagekomen, de uitvoering is vakbekwaam, er wordt netjes gewerkt (niet helemaal; daar zit een verbeterpuntje). 'Allemaal vrij normaal' zou je zeggen, maar in service-woestijn Nederland is het een verademing en een aanrader.
Friso de Zeeuw
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 28 februari 2019