Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Onze badkamer en Keuken gekocht bij Grando. Erg fijn geholpen en er werd erg goed met ons mee gedacht. Alle onze wensen zitten zowel in de badkamer als de keuken. Goed te bereiken en werd snel in oplossingen gedacht. Bij bezorging van de badkamer waren tegels gebroken, na 1 telefoontje waren er nieuwe tegels geregeld, 1 woord super. Ik zou Grando Alexandrium in Rotterdam aanraden aan al mijn vrienden.
Baks
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 23 augustus 2021
Mijn keuken aangeschaft in het alexandrium Rotterdam. Super goed geholpen door Irena. * Mijn keuken is naar wens ontworpen. * Een duidelijke 3D ontwerp met een duidelijk resultaat. * Telefonisch en per mail altijd snel en goed bereikbaar. * Vriendelijk en denkt goed mee in oplossingen binnen het budget. Super bedankt Aanvulling ontvangen 12 april 2021: De montage op zich is volgens mijn aannemer goed en netjes gemonteerd en geplaatst.
Priscilla M
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 april 2021
Na een hoop rotzooi in mijn woonkamer en slaapkamer, wat tegen de afspraak was, is er een heel mooie badkamer opgeleverd. Hulde aan de monteur(s).
karel de bruijn
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
De uitvoering was mooier dan ik in de showroom had gezien.
Hannie
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 2 februari 2021
Super goed geholpen door Irena. Door haar creativiteit en goede keuzes hebben we onze droomkeuken met alles erop en eraan welke binnen ons budget past. Mijn advies is: Ga naar Grando Alexandrium vraag naar Irena en stel je droomkeuken samen. Aanvulling ontvangen 16 december 2020: Aankoop is geleverd. Monteren hebben we niet via Grando gedaan. Levering verliep heel soepel.
Petra Busser
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 december 2020
Nieuw keukenblad, oven, inductiekookplaat, quooker en tegeltjes gekocht. Goed geholpen, eerlijke verkoper, denkt mee, heeft verstand van zaken, voelden ons serieus genomen, vriendelijk ontvangst, ook kinderen goed opgevangen tijdens verkoopgesprek.
Annemieke
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 30 november 2020
Prachtige keuken! Ontzettend blij mee. Fijne persoonlijke service. Goed meegedacht met het ontwerp en de uitwerking ervan.
M. Saino
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Bij binnenkomst goed ontvangen en door goed advies een aantal beslissingen genomen die achteraf gezien cruciaal waren en in positieve zin hebben uitgepakt. Er was wat onenigheid over de uiteindelijke deal maar dit hebben we samen opgelost en het eindresultaat mag er zijn. We hebben een prachtige keuken gekregen die exact overeenkomt met de 3D tekening! In het bijzonder gaat mijn dank uit naar Arjen en Mustapha! Wij gaan nog heel lang genieten van onze luxe en prachtige keuken!
Jeremy
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 5 oktober 2020
Badkamer en nieuwe toilet uitgezocht. Zeer professioneel geholpen door verkoper. Zeer creatief.
Mce Gordijn Blok
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 28 september 2020
Schoon en netjes, werken volgens afspraak en inzicht. Na oplevering een aantal kleine plus/min dingetjes aan getroffen. Deze werden in korte tijd opgelost. Ik ben er tevreden mee.... Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Complete badkamer en keuken besteld. All-in-One dus. Vaklui over de vloer, zeer 'pro' moet ik zeggen. Constant aan de klus, geen pauzes etc. Om 08:30 beginnen en om 15:30 stoppen. Voor eventuele vragen of verzoeken, was er ruimte en inspraak. Tip! Zorg voor voldoende koffie..... ;-)
Gidius
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 september 2020
In juli bij Grando Alexandrium geweest waar wij een (gedeeltelijke) keuken hebben gekocht. De achterwand van onze oude keuken (ook gekocht bij Grando) voldeed niet meer aan onze wensen. Wij werden goed geadviseerd. Er zijn ons meerdere mogelijkheden laten zien. Na het inmeten bleek dat onze eerste keuze niet mogelijk was. Hierop is er opnieuw gekeken naar hoe het dan wel zou kunnen. Er werd veel tijd voor ons genomen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Erg blij met onze nieuwe keuken!
Brigitte Verhagen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 september 2020
De badkamer is in 2 weken geplaatst. De gedrevenheid van de monteur dwingt respect af. Perfect tegelwerk werk geleverd.
Endenburg
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 20 juli 2020
Ik had een nieuwe douche nodig, ik ben perfect geholpen door de verkoper met goede ideeen en de artikelen werden conform afspraak keurig op tijd geleverd. De monteur was helemaal briljant en de andere vaklui voor het tegelzetten en freezen ook geweldig. Ik ben zo blij met mijn badkamer, echt super!
Monique van der Wielen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 29 juni 2020
bij grando badkamer gekocht, er werd de tijd genomen om een badkamer uit te zoeken en thuis werd de badkamer ingemeten. Door het creatieve idee van grando zijn we heel blij met de nieuwe indeling. Afwerking niet helemaal optimaal maar super hard werkende en aardige mensen die de badkamer hebben gemaakt. is goed verholpen, kwamen snel langs.
Es
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 26 juni 2020
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
Danielle paasen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Niet van plan om een badkamer te kopen, alleen maar informeren. Zo liepen we de winkel binnen. We worden goed geholpen, en na 2 uur praten en kijken, tekenen we. Goede afspraken gemaakt over aflevering en installatie, en daar houden de professionele en hard werkende monteurs zich aan. De eerste twee dagen veel lawaai met al het breekwerk, veel stof, maar ja, dat moet nu eenmaal. Daarna de tegels zetten op vloer en wanden, enz. Het gaat snel, 10 werkdagen. De badkamer is eerder klaar dan verwacht. Er is nog een akkefietje met de spiegel maar dat wordt naar alle tevredenheid verholpen. Alles heel mooi geworden, we genieten nu van de gelijkvloerse instap, de regendouche enz.
Quirin Laumans
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Klantvriendelijkheid en expertise staan hier hoog in het vaandel niet alleen bij het kopen van mijn keuken maar ook daarna. Alle wensen die ik had zijn in de keuken verwerkt. Het plaatsen is snel en erg netjes gedaan.
W. van Gent
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Ben uitstekend geholpen goede uitleg over de keuken die we hebben gekocht komen afspraken na de keuken was op tijd binnen en netjes geplaatst we hadden met uitpakken geen beschadigen was goed verpakt
J.Coufreur
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020