Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prachtige keuken! Ontzettend blij mee. Fijne persoonlijke service. Goed meegedacht met het ontwerp en de uitwerking ervan.
M. Saino
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Bij binnenkomst goed ontvangen en door goed advies een aantal beslissingen genomen die achteraf gezien cruciaal waren en in positieve zin hebben uitgepakt. Er was wat onenigheid over de uiteindelijke deal maar dit hebben we samen opgelost en het eindresultaat mag er zijn. We hebben een prachtige keuken gekregen die exact overeenkomt met de 3D tekening! In het bijzonder gaat mijn dank uit naar Arjen en Mustapha! Wij gaan nog heel lang genieten van onze luxe en prachtige keuken!
Jeremy
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 5 oktober 2020
Badkamer en nieuwe toilet uitgezocht. Zeer professioneel geholpen door verkoper. Zeer creatief.
Mce Gordijn Blok
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 28 september 2020
Schoon en netjes, werken volgens afspraak en inzicht. Na oplevering een aantal kleine plus/min dingetjes aan getroffen. Deze werden in korte tijd opgelost. Ik ben er tevreden mee.... Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Complete badkamer en keuken besteld. All-in-One dus. Vaklui over de vloer, zeer 'pro' moet ik zeggen. Constant aan de klus, geen pauzes etc. Om 08:30 beginnen en om 15:30 stoppen. Voor eventuele vragen of verzoeken, was er ruimte en inspraak. Tip! Zorg voor voldoende koffie..... ;-)
Gidius
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 september 2020
In juli bij Grando Alexandrium geweest waar wij een (gedeeltelijke) keuken hebben gekocht. De achterwand van onze oude keuken (ook gekocht bij Grando) voldeed niet meer aan onze wensen. Wij werden goed geadviseerd. Er zijn ons meerdere mogelijkheden laten zien. Na het inmeten bleek dat onze eerste keuze niet mogelijk was. Hierop is er opnieuw gekeken naar hoe het dan wel zou kunnen. Er werd veel tijd voor ons genomen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Erg blij met onze nieuwe keuken!
Brigitte Verhagen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 september 2020
De badkamer is in 2 weken geplaatst. De gedrevenheid van de monteur dwingt respect af. Perfect tegelwerk werk geleverd.
Endenburg
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 20 juli 2020
Ik had een nieuwe douche nodig, ik ben perfect geholpen door de verkoper met goede ideeen en de artikelen werden conform afspraak keurig op tijd geleverd. De monteur was helemaal briljant en de andere vaklui voor het tegelzetten en freezen ook geweldig. Ik ben zo blij met mijn badkamer, echt super!
Monique van der Wielen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 29 juni 2020
bij grando badkamer gekocht, er werd de tijd genomen om een badkamer uit te zoeken en thuis werd de badkamer ingemeten. Door het creatieve idee van grando zijn we heel blij met de nieuwe indeling. Afwerking niet helemaal optimaal maar super hard werkende en aardige mensen die de badkamer hebben gemaakt. is goed verholpen, kwamen snel langs.
Es
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 26 juni 2020
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
Danielle paasen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Niet van plan om een badkamer te kopen, alleen maar informeren. Zo liepen we de winkel binnen. We worden goed geholpen, en na 2 uur praten en kijken, tekenen we. Goede afspraken gemaakt over aflevering en installatie, en daar houden de professionele en hard werkende monteurs zich aan. De eerste twee dagen veel lawaai met al het breekwerk, veel stof, maar ja, dat moet nu eenmaal. Daarna de tegels zetten op vloer en wanden, enz. Het gaat snel, 10 werkdagen. De badkamer is eerder klaar dan verwacht. Er is nog een akkefietje met de spiegel maar dat wordt naar alle tevredenheid verholpen. Alles heel mooi geworden, we genieten nu van de gelijkvloerse instap, de regendouche enz.
Quirin Laumans
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Klantvriendelijkheid en expertise staan hier hoog in het vaandel niet alleen bij het kopen van mijn keuken maar ook daarna. Alle wensen die ik had zijn in de keuken verwerkt. Het plaatsen is snel en erg netjes gedaan.
W. van Gent
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Ben uitstekend geholpen goede uitleg over de keuken die we hebben gekocht komen afspraken na de keuken was op tijd binnen en netjes geplaatst we hadden met uitpakken geen beschadigen was goed verpakt
J.Coufreur
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Bij Grando Rotterdam Alexandrium hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. In de showroom zijn wij erg fijn geholpen. Er werd goed meegedacht naar mogelijke opties. De installatie is soepel en fijn verlopen door een zeer vriendelijke monteur. We zijn erg tevreden met de keuken en de service.
Geeratz
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 5 april 2020
Zeer goed advies en zeer vriendelijke en deskundige verkoper Arjen Tromp bij Rotterdam Alexandrium. Arjen heeft ons geweldig geadviseerd meerdere keren terug geweest steeds weer aanpassingen en Arjen bleef maar vriendelijk en behulpzaam. Zelfs na sluitingstijd kregen wij nog antwoord van Arjen. Ook heeft hij een prachtige 3d impressie van de keuken gemaakt. Wat ons het meest aansprak was dat Arjen gewoon met alles eerlijk naar ons was. Arjen nogmaals bedankt voor alles Hans en Lucelly.
Hans en Lucelly
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 6 januari 2020
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Hans den Boer
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Dick van Schaik
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 19 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Wedika
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 september 2019
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
H.C. van Gulik
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 4 augustus 2019