Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken gekocht. Fijn geholpen. Mooie zaak. Als er problemen zijn, worden ze ook weer opgelost.
J Febus
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 november 2022
We hebben zowel onze badkamer, keuken en vloer laten vervangen door Grando. Niet altijd alles ging direct goed, maar voor alle uitdagingen werd er door Grando een oplossing gevonden.
Denise
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 7 november 2022
Onwijs goed begeleid bij het maken van de juiste keuzes. Er staat nu een prachtige keuken in ons nieuwe huis. Team Grando Alexandrium verdient een dikke pluim!
Angelika Hoekstra
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 1 november 2022
Het hele proces is me alles meegevallen en dat komt door de goede service van Grando. Het was duurder dan andere keuken en badkamer winkels maar daarvoor kreeg ik wel een compleet pakket waar ik me eigenlijk vanaf de aankoop niet druk om heb hoeven maken. Heel fijn en het contact verliep altijd vlot en soepel. Alles is netjes opgelost en bij zo n verbouwing kom je altijd wel wat tegen wat tegenzit of niet gaat zoals gepland. Al met al top service en goede kwaliteit producten geleverd waar ik weer jaren mee vooruit kan.
Maaike van de Sande
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 26 september 2022
We hebben in 2021 een keuken gekocht bij Grando, voor in ons nieuwe huis. Onze ervaring met Grando Rotterdam was zeer positief. Het is niet de goedkoopste zaak, maar daar staat tegenover dat men gedegen kwaliteit levert met veel oog voor de wensen van de klant. En bij een dure uitgave als een nieuw keuken vonden wij het heel belangrijk dat er met ons werd meegedacht en dat onze wensen centraal stonden. Ook hielp men ons goed toen het nodig was. De planning van onze verhuizing, het leggen van de vloer en het plaatsen van de keuken was door ons zelf erg krap gedaan. Het luisterde dus erg nauw dat de planning klopte, temeer ook daar het letterlijk bijna Kerst was - en we gasten te eten zouden krijgen (geen slimme zet onder deze omstandigheden!). Onze keuken werd vlak voor Kerst 2021 geleverd, en het was er naar uit dat we de Kerst nog niet van de keuken gebruik konden omdat we iets besteld hadden wat niet bleek te kloppen en we feitelijk niet konden koken tot dit opgelost was. Grando Rotterdam heeft ons inziens alles in het werk gesteld om alles toch nog op tijd on orde te maken. Op de vrijdagmiddag voor Kerst kwam daarom nog een ingehuurde zzp-er in uiterst goed humeur de boel in orde maken zodat we alsnog van de hele keuken gebruik konden maken met Kerst. Dit viel alles onder de service van Grando en ook het door ons verkeerd bestelde item werd kosteloos vervangen. Kortom: we zijn erg blij met de service van Grando Rotterdam, en bevelen dit bedrijf graag aan bij anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
LeiDa
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 15 augustus 2022
Op een paar schoonheidsfoutjes na super tevreden. Ook hoe die paar foutjes zijn opgelost kan ik niet over klagen. Keuken is prachtig en de materialen hoogwaardig. Uiteraard zijn ze niet de goedkoopste maar dat is logisch gezien de geleverde service/lever tijd/kwaliteit.
Ernst
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 27 juni 2022
De aankoop en installatie van de badkamer door Grando Alexandrium verliep echt geweldig. Goed advies, goede afspraken. De monteurs waren altijd op tijd en werkten keihard door. Ook goede after-sales service. Het resultaat mag er zijn! We zijn superblij met onze nieuwe badkamer.
Quirin Laumans
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 31 mei 2022
Prachtige keuken met kookeiland, voldoet aan al onze verwachtingen! Keukenmonteur voorkomend en heel netjes gewerkt. Zeer tevreden!
Elly d’Anjou
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 16 februari 2022
Verkoper ging goed in op mijn wensen en kwam met creatieve ideeën. Bezorging en (de)montage volgens afspraak en met kundigheid.
Robbert Landegent
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Onze badkamer en Keuken gekocht bij Grando. Erg fijn geholpen en er werd erg goed met ons mee gedacht. Alle onze wensen zitten zowel in de badkamer als de keuken. Goed te bereiken en werd snel in oplossingen gedacht. Bij bezorging van de badkamer waren tegels gebroken, na 1 telefoontje waren er nieuwe tegels geregeld, 1 woord super. Ik zou Grando Alexandrium in Rotterdam aanraden aan al mijn vrienden.
Baks
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 23 augustus 2021
Mijn keuken aangeschaft in het alexandrium Rotterdam. Super goed geholpen door Irena. * Mijn keuken is naar wens ontworpen. * Een duidelijke 3D ontwerp met een duidelijk resultaat. * Telefonisch en per mail altijd snel en goed bereikbaar. * Vriendelijk en denkt goed mee in oplossingen binnen het budget. Super bedankt Aanvulling ontvangen 12 april 2021: De montage op zich is volgens mijn aannemer goed en netjes gemonteerd en geplaatst.
Priscilla M
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 april 2021
Na een hoop rotzooi in mijn woonkamer en slaapkamer, wat tegen de afspraak was, is er een heel mooie badkamer opgeleverd. Hulde aan de monteur(s).
karel de bruijn
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
De uitvoering was mooier dan ik in de showroom had gezien.
Hannie
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 2 februari 2021
Super goed geholpen door Irena. Door haar creativiteit en goede keuzes hebben we onze droomkeuken met alles erop en eraan welke binnen ons budget past. Mijn advies is: Ga naar Grando Alexandrium vraag naar Irena en stel je droomkeuken samen. Aanvulling ontvangen 16 december 2020: Aankoop is geleverd. Monteren hebben we niet via Grando gedaan. Levering verliep heel soepel.
Petra Busser
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 december 2020
Nieuw keukenblad, oven, inductiekookplaat, quooker en tegeltjes gekocht. Goed geholpen, eerlijke verkoper, denkt mee, heeft verstand van zaken, voelden ons serieus genomen, vriendelijk ontvangst, ook kinderen goed opgevangen tijdens verkoopgesprek.
Annemieke
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 30 november 2020
Prachtige keuken! Ontzettend blij mee. Fijne persoonlijke service. Goed meegedacht met het ontwerp en de uitwerking ervan.
M. Saino
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Bij binnenkomst goed ontvangen en door goed advies een aantal beslissingen genomen die achteraf gezien cruciaal waren en in positieve zin hebben uitgepakt. Er was wat onenigheid over de uiteindelijke deal maar dit hebben we samen opgelost en het eindresultaat mag er zijn. We hebben een prachtige keuken gekregen die exact overeenkomt met de 3D tekening! In het bijzonder gaat mijn dank uit naar Arjen en Mustapha! Wij gaan nog heel lang genieten van onze luxe en prachtige keuken!
Jeremy
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 5 oktober 2020
Badkamer en nieuwe toilet uitgezocht. Zeer professioneel geholpen door verkoper. Zeer creatief.
Mce Gordijn Blok
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 28 september 2020