Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Hans den Boer
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Dick van Schaik
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 19 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Wedika
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 september 2019
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
H.C. van Gulik
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 4 augustus 2019
Badkamer en toilet geplaatst. Prima geholpen bij ontwerp en keuze. adequate reactie op vragen en opmerkingen. Zeer kundige en vlotte montage. Netjes gewerkt.
T. Zuidema
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 31 mei 2019
Wij kochten een nieuwe keuken werkblad met spoelbak en gas kookplaat. Alle personeel in de winkel waren vriendelijk en we waren deskundig geholpen en geadviseerd. Er werd nauwkeurig opgemeten (het is een aparte form keuken) en de montage was vlot en met aandacht uitgevoerd. Al met al een prima behandeling en een mooie resultaat.
Jenny Cockshull
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 15 april 2019
In de showroom zijn wij professioneel ontvangen en begeleidt door de heer Isik. De installatie is sneller gegaan dan verwacht. De communicatie kan wel wat beter maar het resultaat is erg mooi geworden.
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 13 april 2019
Prima advies en begeleiding bij de aankoop door dhr. Isik. De communicatie tijdens de installatie had beter gekund maar het resultaat is erg mooi geworden.
L. Saraber
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 13 april 2019
Badkamer op de eerste en toilet op begane grond moesten volledig vernieuwd worden. Beide geen echt grote ruimtes, dus des te lastiger om er een goed ontwerp voor te bedenken. Bij Grando Alexandrium begrijpt dhr. Bolmeijer goed in welke stijl we alles willen en neemt hij alle tijd om (met 3D illustraties) naar verschillende mogelijkheden te kijken. Met zijn input komen we tot en ontwerp dat volledig naar onze smaak is en ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De uitvoer komt vervolgens in handen van dhr. Babayigit en zijn team. Zij werken indrukwekkend snel en goed. We waarderen het ook zeer dat het team ook tijdens de verbouwing op een aantal praktische punten mee dacht en goede suggesties aan droeg voor mooie oplossingen. De inschatting vooraf was dat de complete verbouwing ca 2 weken zou gaan duren en het heeft ook inderdaad niet langer geduurd. Het uiteindelijke resultaat vinden we zeer geslaagd en we zijn dus ook zeer tevreden over Grando Alexandrium.
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 6 april 2019
Wij hebben bij Grando Rotterdam Alexandrium een badkamer en toilet besteld. Inmiddels is alles geïnstalleerd en we zijn buitengewoon tevreden. Alles is schitterend geworden.Niet in de laatste plaats hielp daarbij ook de prettige en deskundige advisering van de hr.Isik van Grando. De installatie werd op vakkundige wijze uitgevoerd door de aannemer, de hr. v.d.Herik. Het resultaat is een genot voor het oog. Het is de investering meer dan waard en ons appartement is hierdoor behoorlijk in waarde is gestegen.
Hans Kakes
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 27 maart 2019
Nieuwe badkamer gekocht.Eerder andere zaken bezocht. Die waren zeer opdringerig. Hier kregen wij de rust om goed over zo'n grote aankoop na te denken. Verkoper heeft ons ook uitstekend begeleid.Nette en harde werkers!
Rene Prins
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 maart 2019
In September is onze gigantische keuken geleverd: een kookeiland van 4 meter lang en 1.20 breed en een kastenwand van 5 meter lang. Een zwarte keuken met beige composieten blad, greeploos kookeiland en robuuste grepen op de kastenwand. Inmiddels geheel voorzien van inbouw Bosch apparatuur. Doordat wij een bijzonder ontwerp wilde wat wij bij voorbaat al zelf hadden samengesteld in combinatie met interieuradviseur J' ai Design (gebaseerd op de stijl van Eric Kuster), was het lastig om een keukenzaak te vinden die hierin mee ging en een schappelijke prijs kon bieden. Wij hebben namelijk onze trap achter de keukenkastenwand verwerkt. Nadat onze ideeën waren uitgetekend kwam Grando zelf nog met veelnpraktische aanpassingen waar wij zelf nog niet over na hadden gedacht. Er werd op alle vlakken heel fijn mee gedacht. Wij hebben gekozen voor zelf monteren, omdat wij de montageprijs aan de hoge kant vonden (€2000,-) Na het leveren bleek dat één onderkant van het aanrechtblad niet was afgewerkt. Na dit aangegeven te hebben kwam Grando met een nette en juiste oplossing en was dat snel geregeld. Ook miste wij een afdekplaatje van de wasbak (waarschijnlijk zelf kwijt gemaakt). Dit werd na een telefoontje meteen naar ons opgestuurd. Momenteel is bij ons een keukendeurtje uit zijn ophanging ontwricht (wat al gemonteerd was bij aflevering en goed is aangedraaid). Dit vinden wij wel iets minder positief. Misschien niet helemaal goed in elkaar gezet in de fabriek. Buiten dat zijn wij erg tevreden over de service, het meedenken, de praktische tips en vooral de prijs/kwaliteit van Grando. Bijna alles is mogelijk bij Grando en dat vinden wij erg fijn! Onze grote keuken is echt ons pronkstuk van het huis en wij zijn dan ook erg blij dat Grando ons zo fijn ondersteund heeft tijdens dit bijzondere ontwerp. (Jammer dat er geen foto's bijgevoegd kunnen worden!)
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 1 februari 2019
Prettig gesprek en goed advies tijdens verkoop. Perfecte mensen voor het installatie- en verbouwtraject
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 24 januari 2019
Goed geholpen. Tevreden met onze keus om bij Grando Rotterdam onze badkamer te kopen. De aannemer (Reon) een regelrechte topper!
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 21 december 2018
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Familie van der meer
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 december 2018
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 12 december 2018
Bij Grando Rotterdam een keuken , badkamer en toilet gekocht. Team is erg gedreven, behulpzaam en hebben een hart voor de zaak. Spullen zijn kwalitatief goed en er werken vakkundige mensen inclusief de monteurs die graag op locatie meedenken om iets moois van te maken. Ook wij hadden 1 aanspreekpunt de gehele traject. Oplevering was 100% TOP. Bedankt voor alles team Grando Rotterdam COMPLIMENTEN!
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 8 december 2018
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen door Grando, zeer tevreden over de algehele service. Ik ben voorzien van goed advies en de installatie kon binnen korte termijn plaats vinden. Ook de afwerking van de laatste zaken verliep zeer voorspoedig. Erg prettig om binnen Grando een vast aanspreekpunt te hebben (Umit) om te zorgen dat alles soepel verloopt.
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Feedback Company - 23 november 2018