Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
Lilyan Maas
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 november 2022
In deze Grando vestiging komen kennis en klantvriendelijkheid bij elkaar. We zijn prima geholpen en de levering en montage zijn prima volgens afspraak en met zorg gemonteerd. Aanrader!
Conny Bens
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 14 november 2022
We zijn goed geadviseerd bij de keuzes maken bij de aankoop van onze badkamers. En de montage is zeer netjes en deskundig geregeld door Stephan en Lois. Super fijn verlopen allemaal.
D. Maes
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 17 februari 2022
Zeer nette zaak met vriendelijke deskundige medewerkers die meedenken. Perfect behandeld, en de levering en installatie van het materiaal is erg vakkundig verlopen. Komen de afspraken zeer goed na.
L. Meijberg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 15 februari 2022
Mijn ervaring met Grando Keukens is heel geweldig. Nou moet ik eerlijkheidshalve ook vertellen dat het behoorlijk lang geleden was dat ik een nieuwe keuken aan heb geschaft, dus mijn verwachtingen waren er wel, maar niet echt gestoeld. Maar alles heeft mij veel inzicht gegeven dat deze vakkundigheid van jullie, boven alle verwachtingen was. Ik heb hier veel van geleerd, nooit geweten dat alles tot in detail is voorbereid. Tot het leveren van alle onderdelen van de keuken, dat was in volorde van de werkwijze van de keukenzetters. Het was ook reuze gezellig, klantvriendeliljk en bij weggaan (dagelijks) keurig achterlatend. Kortom, mijn PETJE af.
Bep Baars
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 10 januari 2022
Ondanks lastige Corona tijd zijn we prima geholpen, zowel tijdens Zoomcontacten als bij bezoeken van de showroom. We zijn 100% tevreden!
Edith en Jan Knollema
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Bij een nieuw appartement hoort een nieuwe keuken. Niet moeilijk om voor Grando te kiezen. Onze 4e keuken van hun. Veel keus, ze luisteren naar wat je wilt en geven advies. Levering, montage en oplevering allemaal top verlopen. Dankbaar en blij!!
Riet vd Berg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 december 2021
Bij Grando in Son heb ik samen met de keukenadviseur een keuken gekocht waar ik zeer tevreden over ben. De keukenadviseur heeft rekening gehouden met mijn wensen en hierbij geadviseerd.
Leonie
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 6 december 2021
Badkamer. Uitgebreide informatie, meedenken. Prettige deskundige samenwerking. Installateurs uiterst vriendelijk en bekwaam
J. Slagers
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
Super tevreden - voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken gekocht! Wij werden bij binnenkomst direct hartelijk ontvangen. Grando Keukens & Bad Son geven zeer deskundig advies en denken echt met je mee om jouw te helpen aan je droom keuken. Ze nemen rustig de tijd voor je en lopen samen met jou door de winkel om de prachtigste keuken samen te stellen. Na het maken van een 3D schets kwam het geheel plaatje echt tot leven en hebben wij besloten de keuken aan te schaffen. Al met al een zeer prettige ervaring en vakkundig geholpen bij het maken van de keuzes. De keuken is geleverd zoals afgesproken, netjes op tijd, alle spullen zijn kwalitatief echt heel goed. Zoals gepland heeft een installateur de aansluitingen verplaatst en er meer toegevoegd zodat alles van de Quooker, Miele gaskookplaat tot de Liebherr vriezer die ijsblokjes produceert daarop kan worden aangesloten. De monteur heeft alles keurig gemonteerd en dezelfde dag alles netjes opgeruimd. De medewerkers van Grando Keukens & Bad Son hebben altijd contact met ons gehad om alle relevante stappen te coördineren. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de keuken is alles probleemloos verlopen. Wij zijn heel erg blij.
Carmen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 juli 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken van Grando! In het gehele traject zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Door gevraagd en ongevraagd advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Loop je nu bij ons binnen, zou je zomaar kunnen denken dat je in de showroom staat. ;-) Tijdens de aankoop zijn we kundig en zorgvuldig begeleid en ook na de aankoop zijn we doorlopend geïnformeerd over de status, levering en montage. De montagepartner van Grando zorgde voor een strakke, zorgvuldige plaatsing.
Fam. Raaijmakers-van Dooren
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 juni 2021
Badkamer ziet er prima uit, ervaren monteurs Paul en Peter hebben keurig werk geleverd, Grando heeft alles goed geregeld was voorons een zorg minder.
R.Wenneker
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 april 2021
Bij Grando locatie Son een keuken gekocht. Goede service en uitleg in showroom. Nemen alle tijd voor je. Goede afspraken wat betreft inmeten en plaatsen van de keuken. Dit is de 2e keer dat we bij Grando een keuken kopen. Vertrouwd en goed!
M Holowacki
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 27 februari 2021
Grando was heel geduldig met ons, omdat we na de eerste tekening besloten dat we onze badkamer groter wilden hebben, onze wensen pasten gewoon niet in de huidige badkamer. Dus via een aannemer een stuk aan ons huis laten zetten en voor deze nieuwe grote ruimte heeft een Grando echt al onze wensen erin getekend en alle bestelde spullen netjes op tijd geleverd. Echt super.
Ruud Michiels
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 26 februari 2021
goede service , vriendelijk . was bereid om mee te denken . verwachtingen zijn vervuld. Aanvulling ontvangen 13 januari 2021: we hebben een keuken gekocht en deze is ongeveer 3 weken geleden ( rond 14 dec ) De levering is goed bevallen, echter 2 deuren moeten nog geruild worden en een bestek la was te klein. Dit zal nog na geleverd worden.
sollie
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 8 januari 2021
Ik ben erg goed geholpen bij de aankoop van mijn keuken, heb goed advies gekregen en er werd heel fijn met mij meegedacht. Het uiteindelijke resultaat is heel mooi! Aanvulling ontvangen 17 december 2020: De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Kim
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 16 december 2020
Verkoopster denkt goed mee en is creatief. Levering en afspraken worden goed nagekomen of je wordt op tijd geïnformeerd. Heel tevreden over de keuken en de plaatsing. Jammer dat wat betreft de afwerking niet de puntjes op de i werden gezet.
Gerd Bergmans
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 7 december 2020
Prettig bedrijf! Heel blij met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen met het maken van lastige keuzes, daar goed in geadviseerd. Goede service tijdens het plaatsen.
Thomas en Karin
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 november 2020