Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken van Grando! In het gehele traject zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Door gevraagd en ongevraagd advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Loop je nu bij ons binnen, zou je zomaar kunnen denken dat je in de showroom staat. ;-) Tijdens de aankoop zijn we kundig en zorgvuldig begeleid en ook na de aankoop zijn we doorlopend geïnformeerd over de status, levering en montage. De montagepartner van Grando zorgde voor een strakke, zorgvuldige plaatsing.
Fam. Raaijmakers-van Dooren
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 juni 2021
Badkamer ziet er prima uit, ervaren monteurs Paul en Peter hebben keurig werk geleverd, Grando heeft alles goed geregeld was voorons een zorg minder.
R.Wenneker
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 april 2021
Bij Grando locatie Son een keuken gekocht. Goede service en uitleg in showroom. Nemen alle tijd voor je. Goede afspraken wat betreft inmeten en plaatsen van de keuken. Dit is de 2e keer dat we bij Grando een keuken kopen. Vertrouwd en goed!
M Holowacki
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 27 februari 2021
Grando was heel geduldig met ons, omdat we na de eerste tekening besloten dat we onze badkamer groter wilden hebben, onze wensen pasten gewoon niet in de huidige badkamer. Dus via een aannemer een stuk aan ons huis laten zetten en voor deze nieuwe grote ruimte heeft een Grando echt al onze wensen erin getekend en alle bestelde spullen netjes op tijd geleverd. Echt super.
Ruud Michiels
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 26 februari 2021
goede service , vriendelijk . was bereid om mee te denken . verwachtingen zijn vervuld. Aanvulling ontvangen 13 januari 2021: we hebben een keuken gekocht en deze is ongeveer 3 weken geleden ( rond 14 dec ) De levering is goed bevallen, echter 2 deuren moeten nog geruild worden en een bestek la was te klein. Dit zal nog na geleverd worden.
sollie
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 8 januari 2021
Ik ben erg goed geholpen bij de aankoop van mijn keuken, heb goed advies gekregen en er werd heel fijn met mij meegedacht. Het uiteindelijke resultaat is heel mooi! Aanvulling ontvangen 17 december 2020: De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Kim
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 16 december 2020
Verkoopster denkt goed mee en is creatief. Levering en afspraken worden goed nagekomen of je wordt op tijd geïnformeerd. Heel tevreden over de keuken en de plaatsing. Jammer dat wat betreft de afwerking niet de puntjes op de i werden gezet.
Gerd Bergmans
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 7 december 2020
Prettig bedrijf! Heel blij met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen met het maken van lastige keuzes, daar goed in geadviseerd. Goede service tijdens het plaatsen.
Thomas en Karin
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 november 2020
Bij Grando Son een keuken gekocht bestaande uit 3 hoge kasten en een schiereiland met granietenblad. Goede service gekregen in de winkel. De medewerker denkt goed met je mee. Alle spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De plaatsing van de keuken ging ook voorspoedig. We zijn er super blij mee.
M. Wittgen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 oktober 2020
Ben via vrienden terecht gekomen bij Grando keukens. Bij aankoop bijzonder goed geadviseerd waardoor ik niet lang tijd nodig had om tot aankoop over te gaan. Ook levering en montage prima verlopen. Alles volgens afspraak. Een echte aanrader.
Van Cleef-Murrer
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 12 oktober 2020
Klantvriendelijk kennis en inspiratie. Niet opdringerig. Komt zijn afspraken na. Keuken met Kookeiland en bijkeuken gekocht. Super tevreden!!
Dennis van Herpen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 7 september 2020
We hebben een keuken gekocht voor in het nieuwe huis. Door de verkoopster werden we zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop. Meteen een bijpassende vloer uitgezocht, die perfect gelegd is door een door Grando aanbevolen bedrijf.
Henny en Jo
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 19 juli 2020
Onze nieuwe badkamer kende korte levertijd. Prima advies. Kundig en vriendelijk personeel. Montagebedrijf was helemaal top. Duidelijke informatie omtrent schema aflevering (bouw) en zeer kundig, correct en vriendelijk uitvoerend personeel.
R. Venmans
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 3 juli 2020
Een volledig nieuwe badkamer kopen, kost tijd en die krijg je bij Grando Son. Betrokken en vakbekwame medewerkers die graag meedenken in de voor jou ideale opstelling en het maken van materiaalkeuzes. Ook de sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe is uitstekend verlopen. Onder leiding van Thijs, bekwame en goedlachse vakmannen over de vloer gehad. Alles ging in nauw overleg en de badkamer was op de afgesproken datum gereed. Zeer tevreden.
Angela
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 28 mei 2020
Zeer kundige hulp van Ingrid Grando Son bij samenstelling van de nieuwe keuken
piet janssen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 31 maart 2020
Ik heb een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen. Ben super goed geholpen en er is ook goed naar me geluisterd. Aan andere zou ik hun zeker aanraden!
Yvon
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 20 februari 2020
Erg goede service van showroom tot plaatsen badkamer. Zeer tevreden. Absoluut aan te bevelen bedrijf in Son.
Dick
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 4 februari 2020
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Prima geholpen en geadviseerd. Zeker aan te bevelen.
Dick
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 3 februari 2020