Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
Natasja Vasterink
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Zeer te vreden netjes afgewerkt
J jans
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 april 2020
Erg blij met de keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 9 maart 2020
Er prettig en vakkundig geholpen het geleverde is van de beloofde kwaliteit
Jack
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 2 maart 2020
We zijn erg tevreden met de schitterende keuken van Grando Keukens Bad in Uden. Liesje onze verkoopster heeft alle tijd voor ons genomen. Ze luisterde goed en opperde goede ideeën. De koof is volgens afspraak gemonteerd. We zijn erg tevreden over de vakbekwaamheid en de vriendelijke benadering van de monteur. De keuken werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Schellekens
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 22 februari 2020
We hebben nu een 4e keuken gekocht bij Grando Uden steeds naar volle tevredenheid. Alles in 1 dag geplaatst en goed. Uitstekende nauwkeurige verkoper Ivo en goede monteurs.
Elders
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 30 december 2019
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
W.westdijk
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Dennis
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Keuken wist zelf al wat ik wilde.door stap voor stap alles door te lopen kwam ik tot een keuken naar mijn wens.
B. Van Sleeuwen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Wij hebben een badkamer gekocht en zelf geplaatst. We zijn prima en vriendelijk geholpen met de aankoop. Tijdens het installeren goed bereikbaar voor vragen en wat over was, bijv. tegels, hebben we kunnen teruggeven. Misschien iets duurder maar we hebben geen klachten
Marieke
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 juni 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Uden. Wij zijn zowel in het voortraject, als bij de installatie en de nazorg ontzettend goed geholpen door Grando. De klant staat echt voorop en dat is een zeer prettige ervaring.
Familie Sanders
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 juni 2019
We hebben een keuken gekocht. Super service en er werdt goed mee gedacht. Aanvulling ontvangen op 15 juni 2019: Deze heb ik al ontvangen en staat gemonteerd. Het is super gegaan. We hebben niets te klagen.
Jeroen Doornbosch
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 juni 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. We zijn plezierig geholpen door de adviseur en erg tevreden over de flexibiliteit van Grando toen bleek dat de keuken toch iets later geplaatst kon worden.
Jacqueline
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 7 juni 2019
Keuken, tijdig geleverd en ziet er erg mooi uit.
van Dijk
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 31 mei 2019
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn super geholpen door Ivo en zijn team. Aanvulling ontvangen 13 mei 2019: Aankoop is geleverd en gemonteerd.
Stefan en Miriam
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 10 mei 2019
Van advies en ontwerp tot montage en uitvoering alles uitstekend en vlekkeloos gelopen. We hebben een heerlijke badkamer waar we nog lang van zullen genieten. Alles keurig geregeld.
Chris van der Voort
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 17 maart 2019
Wij zijn keurig geadviseerd door de verkoper en hebben over de offerte wel moeten onderhandelen waardoor er toch een overeenstemming is bereikt. De levering is perfect verlopen en de kleine onvolkomen heden zijn naar volle tevredenheid opgelost. Mijn complimenten voor Grando van det wijst te Uden.
L.a.m.van de Wiel
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 14 februari 2019
We hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, die is geworden zoals we dat ons van te voren hadden bedacht, alles is goed uitgelegd, netjes uitgewerkt en geplaatst en goede hulp achteraf. Grando Uden is een echte aanrader.
john
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 11 februari 2019