Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een complete keuken gekocht, met inbouwapparatuur. We hebben goede praktische adviezen gekregen. Tussentijds werden we op de hoogte gehouden (door medewerker Logistiek), ook dat bepaald product niet tijdig geleverd kon worden. Daarvoor een beter voorstel gekregen, zonder bijbetalen. Monteur was super, meedenkend en correct. Al met al zeer tevreden over het team.
M van B-J
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 11 januari 2021
Prachtige winkel, veel kennis en creatief in het denken van mogelijkheden. Kwaliteit keukens en badkamers. Ze willen graag verkopen.
Mevrouw van Lamoen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 8 december 2020
Fijne winkel. Goed advies gekregen van fijn en deskundig personeel. Heel tevreden met onze prachtige nieuwe keuken.
Jan de Jong
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 7 december 2020
Wij hebben een hele nieuwe keuken bij Grando in Uden gekocht. Hele gevoel in de showroom was meteen goed, niet opdringerig, maar mee denken, en zich aan afspraken houden. Contact houden tot aan levering, en het plaatsen is ook door vak mensen gedaan. Bedankt wij zijn er blij mee.
Toos van de sande
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 30 november 2020
Algemene indruk is prima. Goed geholpen door ervaren adviseurs die ook duidelijk uitleggen waarom ze wel of juist niet voor een bepaalde keuze zouden gaan.
Remco
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 19 oktober 2020
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de voorbereidingen zijn heel fijn verlopen. De adviseur Liesje Kooijman is ons prima van dienst geweest, meedenkend en behulpzaam. Wij bevelen Grando Uden aan. Aanvulling ontvangen 26 augustus 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd en als aangegeven zijn wij zeer tevreden, zowel levering als montage zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Familie van der Aa
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 25 augustus 2020
Uden
Familie van der Aa
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 11 augustus 2020
Wij hebben onlangs onze 3 keuken van Grando geplaatst gekregen naar volle tevredenheid. De flexibiliteit en tijd die genomen werd tijdens het samenstellen van de keuken heeft ervoor gezorgd dat we een geweldig mooie keuken hebben. Natuurlijk is de plaatsing wederom super verlopen.
R. Berghuis
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 6 juli 2020
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
Natasja Vasterink
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Zeer te vreden netjes afgewerkt
J jans
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 april 2020
Erg blij met de keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 9 maart 2020
Er prettig en vakkundig geholpen het geleverde is van de beloofde kwaliteit
Jack
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 2 maart 2020
We zijn erg tevreden met de schitterende keuken van Grando Keukens Bad in Uden. Liesje onze verkoopster heeft alle tijd voor ons genomen. Ze luisterde goed en opperde goede ideeën. De koof is volgens afspraak gemonteerd. We zijn erg tevreden over de vakbekwaamheid en de vriendelijke benadering van de monteur. De keuken werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Schellekens
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 22 februari 2020
We hebben nu een 4e keuken gekocht bij Grando Uden steeds naar volle tevredenheid. Alles in 1 dag geplaatst en goed. Uitstekende nauwkeurige verkoper Ivo en goede monteurs.
Elders
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 30 december 2019
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
W.westdijk
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Dennis
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Keuken wist zelf al wat ik wilde.door stap voor stap alles door te lopen kwam ik tot een keuken naar mijn wens.
B. Van Sleeuwen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Wij hebben een badkamer gekocht en zelf geplaatst. We zijn prima en vriendelijk geholpen met de aankoop. Tijdens het installeren goed bereikbaar voor vragen en wat over was, bijv. tegels, hebben we kunnen teruggeven. Misschien iets duurder maar we hebben geen klachten
Marieke
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 juni 2019