Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Erg blij met de nieuwe keuken. Er werd er goed geluisterd naar onze wensen. Perfect afgeleverd en de service was uitstekend. Tip: maak op zaterdag je afspraak zodat je kunt proeven van de gerechtjes die dan live gemaakt worden.
Rogier Zeebregts
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 februari 2023
Geweldig team, duidelijke informatie en adviezen verstrekt. Alles geheel volgens planning geleverd en geïnstalleerd. Over een product wat niet op tijd geleverd kon worden, werden wij tijdig geïnformeerd. Tijdens het plaatsen van de keuken, was een kleine aanpassing nodig, maar werd eerst met ons overlegd en geadviseerd, vaklui die het kwamen plaatsen. Kortom tevreden over Grando Keukens & Bad.
J. van Dooren
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 26 februari 2023
Er wordt meegedacht en suggesties gegeven. Er zijn veel mogelijkheden.
Ingrid
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 16 februari 2023
Heel blij met onze mooie keuken. Heel netjes geplaatst door een vakman.
Van Dooren
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 februari 2023
Het team van Grando Uden heeft ervoor gezorgd dat een wens is uitgekomen. Vanaf het moment dat ik de showroom ben binnengewandeld totdat de laatste puntje op de i zijn gezet door de monteur die aan mij werd gekoppeld, kan ik alleen maar zeggen dat ik veel geluk heb gehad met dit team. Een goed advies over de inrichting van de keuken, de kleuren en de apparatuur. Gedurende het hele proces ben ik super goed en met veel geduld geadviseerd. De monteur heeft alles met enorm veel precisie en vakkundigheid gemonteerd. Ook is alles volgens de planning zoals besproken besteld, geleverd en geplaatst. Bedankt voor alles!
Mascha Lamers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 januari 2023
Zeer mooie keuken, goed advies. Grote keuze. snel en op tijd geleverd. Complimenten.
Harald Stempher
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 december 2022
Mooie zwarte keuken bij Grando Uden gekocht. Prima geadviseerd en zeer goede monteur heeft deze keuken kundig geplaatst. Ons huidige granietblad moest blijven dus het was best moeilijk voor de monteur. Maar super gedaan en super gedaan Grando.
Ad van Dalen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 7 november 2022
Na enig speurwerk zijn we terecht gekomen bij Grando Van Der Wijst in Uden. Hier zijn we vanaf de eerste dag goed te woord gestaan en zeer goed geholpen bij het realiseren van onze droomkeuken. Bij elke afspraak werd alle tijd voor ons genomen en alle mogelijkheden zijn uitvoerig besproken. Ontvangst was ook altijd vriendelijk en warm, met heerlijke koffie en iets lekkers. Wanneer we vragen hadden tussen afspraken door zijn we altijd helder te woord gestaan, via mail of telefonisch. Onze adviseuse Marjolein wist haar ervaring in keukens en interieurstyling perfect te vertalen naar onze wensen. Ook de plaatsing van de keuken was volledig volgens afspraak en het team heeft alles ook tijdig en netjes geregeld. Ook bij het huisbezoek heeft Marjolein ons nog geholpen met kleurkeuze voor zowel de keuken als diverse andere kamers in onze nieuwe woning. Al met al zijn we zeer tevreden met het hele verloop van eerste bezoek tot aankoop tot en met plaatsing. Wij zouden Grando Uden aan iedereen aanraden.
Fam Verkoelen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 juni 2022
Erg blij met de nieuwe keuken. Mooier nog dan verwacht. Tevens complimenten voor Liesje en team. Elke dag genieten:)
Anita de Groot
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 25 mei 2022
Zeer goede kennis van zaken. Er wordt ook op een creatieve manier mee gedacht welke mogelijkheden er zijn. Ook de plaatsing wordt door vakkundige personeel uitgevoerd.
Rene
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 6 december 2021
Complimenten aan Ivo en zijn team! Ook de keukenmonteurs waren geweldige vakmensen!
CdB
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 22 november 2021
Wij hebben een hoek opstelling met een eiland. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Je geeft van te voren aan wat je budget is, en dan gaat de medewerkster met je bekijken wat mogelijk is voor die prijs. Erg handig en duidelijk, ze zitten natuurlijk wel altijd net binnen budget. Alles is nog te wijzigen tot de handtekening is gezet. Wel jammer dat er geen prijzen per onderdeel op de offerte staan. Verder dik tevreden, misschien ergens anders goedkoper maar dit voelde goed.
Karin
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 11 oktober 2021
we hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft en zijn van begin tot het eind geheel geholpen met alles , als we ergens een probleem hadden , werd er gezegd:" wordt geregeld " en dat was ook zo echt goed en petje af voor de installateur
H.Vloet-van der Werf
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
Dit is onze 2de keuken die gekocht is bij Grando keukens. De service is heel goed. Het is jammer dat nu vanwege de drukte bij de leveranciers, we nogal lang moeten wachten op de achterwand en verkeerd bestelde onderdelen. Maar we vertrouwen erop dat dit eind mei goed gaat komen. Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De keuken is 24 maart gemonteerd. Maar wij wachten nog op de achterwand en verkeerd bestelde onderdelen. We kunnen wel alles gebruiken. De monteurs hebben heel netjes gewerkt.
J. van der wijst
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 april 2021
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer en toilet kwamen we bij Grando Uden terecht. Geen spijt van, gewoon een prettig bedrijf om op een ongedwongen wijze en daar waar gewenst rustig rond te kijken en te oriënteren. Met onze hulpvraag werd rustig omgegaan, we zijn op een plezierige en vertrouwende wijze door het proces van aankoop begeleidt. Met als resultaat een geweldige keuken en dito badkamer en toilet. Teun heeft ons enorm goed geholpen, niets was te veel en in de Corona tijd heeft hij regelmatig een huis bezoek afgelegd om het proces van keuzes maken en om tekeningen te bespreken in beweging te houden. Kortom we zijn erg tevreden en hebben in het gehele aankoop en plaatsingsproces fijne contacten onderhouden. Grando Uden, loop er binnen, laat je informeren en ervaar het zelf.
J.P. Spa
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 21 april 2021
Ik heb een keuken gekocht bij Liesje er werd goed geluisterd en het resultaat is precies geworden wat ik had gehoopt. Alleen jammer dat m.n combi oven er nog steeds niet is. Maar ook dat wordt zeker goed afgewerkt.
Bressers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 6 april 2021
Heel blij met onze nieuwe keuken van Grando in Uden. Ondanks onze veelal maatwerk wensen werden we heel prettig en geduldig geholpen door Teun. Hij dacht echt met ons mee. De levering en montage waren wederom netjes en vakkundig. Hier zit een tevreden klant.
Linda Polak
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 30 maart 2021
Zeer klantvriendelijke en pro-actieve houding. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen als leek (eerste keuken) en die werden vertaald in een fantastisch ontwerp. Duidelijke uitleg over voor- en nadelen van de verschillende materialen en een eerlijk advies. Goede en duidelijke informatie omtrent de levering. Over puntjes die ons niet duidelijk waren (wel gecommuniceerd, maar anders geïnterpreteerd) werd niet moeilijk gedaan en super opgelost.
Peter
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 8 maart 2021