Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij binnenkomst al meteen een goed gevoel Erg blij met Marjolein die ons van begin tot het eind heeft geholpen in het samenstellen van onze droom keuken. Mijn vooroordeel welke ik had van een reguliere keukenboer met absurde kortingen en onder druk worden gezet is helemaal weggenomen. Ik kom de volgende keuken zeker weer uitzoeken bij Grando van der Wijst
Dani Ursem
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 11 januari 2019
Snel en vakkundig geholpen
Helen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 5 januari 2019
Zeer goede adviseurs bij Grando Uden. Ook de montage was super netjes gedaan. Heel erg tevreden en zeker een aanrader om eens langs te gaan en een kijkje te nemen in de mooie showroom We zijn super blij met onze keuken
Sander Zwiers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 28 december 2018
Keuken gekocht. Zijn er erg blij mee. Klantvriendelijkheid, kennis, goede service, op tijd geleverd en een TOP monteur. Alles bij elkaar een echter aanrader. Grando Uden Bedankt
Geurts
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 24 november 2018
Badkamer gekocht bij Grando. Samen met de adviseur tot onze droom badkamer gekomen. Goed advies en netjes afgeleverd. Daarom ook de keuken samengesteld met een adviseur en laten plaatsen door Grando. Top kwaliteit en heel vriendelijke personeel.
Kim
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 19 november 2018
Gekocht in Uden. Super geholpen bij de aankoop. Echte aanrader voor ieder.
B.d.Koning
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 november 2018
Aankoop van een nieuwe keuken. Superbedrijf, goede prettige ontvangst, klantvriendelijk, deskundige adviseurs, correcte en zorgvuldige monteurs, alles verlopen zoals besproken.
H. van den Hoogen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 oktober 2018
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Hans van Straten
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 5 oktober 2018
Aankoop van een complete keuken, goed advies en vakkennis. Vriendelijkheid, niet opdringerig , gewoon goed ! Nog geen ervaring met aftersales.
R.Peters
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 augustus 2018
Super blij met onze nieuwe keuken,prima service .
J. Kuppen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 juli 2018
Badkamer gekocht. Heel goed geholpen en geadviseerd. Kon niet beter. Zeer tevreden klant zijn wij. Alles verliep volgens afspraak ook toen we het wegens ziekte een poos moesten uitstellen. Klant vriendelijkheid kon niet beter.
Ineke Drewes
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 22 juni 2018
Jaren geleden keuken geplaatst en super tevreden. Nu na verlopen van garantie zijn de koelkastgeleiders stuk. Zelf wezen halen in Uden moest ik voor een beetje plastic €20 - betalen.
A. van der Linden
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 9 juni 2018
Keuken gekocht bij Grando Uden en gemonteerd door VOF (Jean Paul) van der Wijst Montage. Beide ondernemingen fantastisch. Aankoop en begeleiding verliep uiterst soepel. Levering conform afspraak. Montage super. Grando kan een zeer tevreden klant aan hun bestand toevoegen.
André Gerbranda
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 mei 2018
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
p.van der burgt
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 20 mei 2018
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
marja
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 mei 2018
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Uden. Zeer tevreden en goede service.
Gijs en Cora
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 14 mei 2018
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vertaald zijn in een praktische en gebruiksvriendelijke keukenopstelling. De betrokkenheid van de eigenaar, de nazorg en service zijn uitstekend. Tijdens een kook workshop in de winkel hebben we op een gezellige en lekkere manier kennis kunnen maken met de apparatuur. Wij kunnen Grando Uden bij iedereen aanraden.
Fleur en Hugo
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 26 maart 2018
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
Fam Dijkman
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 10 februari 2018