Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Aankoop van een nieuwe keuken. Superbedrijf, goede prettige ontvangst, klantvriendelijk, deskundige adviseurs, correcte en zorgvuldige monteurs, alles verlopen zoals besproken.
H. van den Hoogen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 oktober 2018
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Hans van Straten
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 5 oktober 2018
Aankoop van een complete keuken, goed advies en vakkennis. Vriendelijkheid, niet opdringerig , gewoon goed ! Nog geen ervaring met aftersales.
R.Peters
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 augustus 2018
Super blij met onze nieuwe keuken,prima service .
J. Kuppen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 juli 2018
Badkamer gekocht. Heel goed geholpen en geadviseerd. Kon niet beter. Zeer tevreden klant zijn wij. Alles verliep volgens afspraak ook toen we het wegens ziekte een poos moesten uitstellen. Klant vriendelijkheid kon niet beter.
Ineke Drewes
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 22 juni 2018
Jaren geleden keuken geplaatst en super tevreden. Nu na verlopen van garantie zijn de koelkastgeleiders stuk. Zelf wezen halen in Uden moest ik voor een beetje plastic €20 - betalen.
A. van der Linden
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 9 juni 2018
Keuken gekocht bij Grando Uden en gemonteerd door VOF (Jean Paul) van der Wijst Montage. Beide ondernemingen fantastisch. Aankoop en begeleiding verliep uiterst soepel. Levering conform afspraak. Montage super. Grando kan een zeer tevreden klant aan hun bestand toevoegen.
André Gerbranda
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 mei 2018
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
p.van der burgt
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 20 mei 2018
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
marja
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 mei 2018
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Uden. Zeer tevreden en goede service.
Gijs en Cora
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 14 mei 2018
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vertaald zijn in een praktische en gebruiksvriendelijke keukenopstelling. De betrokkenheid van de eigenaar, de nazorg en service zijn uitstekend. Tijdens een kook workshop in de winkel hebben we op een gezellige en lekkere manier kennis kunnen maken met de apparatuur. Wij kunnen Grando Uden bij iedereen aanraden.
Fleur en Hugo
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 26 maart 2018
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
Fam Dijkman
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 10 februari 2018
Goed geholpen, alles volgens afspraak. Tijdens levering/bouw werd nog enkele keren contact opgenomen door de adviseuse of alles naar wens verliep. Vriendelijke/persoonlijke benadering die vertrouwen uitstraalde
Eric Bekx
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 februari 2018
Prima bedrijf je word er goed geholpen en ze denken goed met je mee. Prima monteurs.
Frances en Tonny Marinussen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 14 januari 2018
Wat zijn wij tevreden over Ivo en zijn team, prachtige keuken geleverd en alles top verlopen, zeer tevreden!
Esther van Duijnhoven
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 12 januari 2018
fijn bedrijf om zaken mee te doen met goede adviezen
Dorien
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 12 januari 2018
Prima en deskundig advies ook wanneer je nu eens niet de geheel badkamer wil vervangen maar een deel ervan, Er wordt meegedacht in het aanbieden van praktische oplossingen. Wij zijn erg tevreden over de geboden service van Grando Uden
J.D. van Os
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 januari 2018
Men luistert goed naar de klant. Ik had totaal niet de behoefte om elders nog te gaan kijken en informeren. Na plaatsing van keuken niet geheel tevreden over een paar punten maar deze zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Annie Hoevenaars
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 19 november 2017