Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken gekocht bij Grando Uden en gemonteerd door VOF (Jean Paul) van der Wijst Montage. Beide ondernemingen fantastisch. Aankoop en begeleiding verliep uiterst soepel. Levering conform afspraak. Montage super. Grando kan een zeer tevreden klant aan hun bestand toevoegen.
André Gerbranda
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 mei 2018
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
p.van der burgt
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 20 mei 2018
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
marja
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 mei 2018
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Uden. Zeer tevreden en goede service.
Gijs en Cora
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 14 mei 2018
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vertaald zijn in een praktische en gebruiksvriendelijke keukenopstelling. De betrokkenheid van de eigenaar, de nazorg en service zijn uitstekend. Tijdens een kook workshop in de winkel hebben we op een gezellige en lekkere manier kennis kunnen maken met de apparatuur. Wij kunnen Grando Uden bij iedereen aanraden.
Fleur en Hugo
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 26 maart 2018
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
Fam Dijkman
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 10 februari 2018
Goed geholpen, alles volgens afspraak. Tijdens levering/bouw werd nog enkele keren contact opgenomen door de adviseuse of alles naar wens verliep. Vriendelijke/persoonlijke benadering die vertrouwen uitstraalde
Eric Bekx
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 februari 2018
Prima bedrijf je word er goed geholpen en ze denken goed met je mee. Prima monteurs.
Frances en Tonny Marinussen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 14 januari 2018
Wat zijn wij tevreden over Ivo en zijn team, prachtige keuken geleverd en alles top verlopen, zeer tevreden!
Esther van Duijnhoven
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 12 januari 2018
fijn bedrijf om zaken mee te doen met goede adviezen
Dorien
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 12 januari 2018
Prima en deskundig advies ook wanneer je nu eens niet de geheel badkamer wil vervangen maar een deel ervan, Er wordt meegedacht in het aanbieden van praktische oplossingen. Wij zijn erg tevreden over de geboden service van Grando Uden
J.D. van Os
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 4 januari 2018
Men luistert goed naar de klant. Ik had totaal niet de behoefte om elders nog te gaan kijken en informeren. Na plaatsing van keuken niet geheel tevreden over een paar punten maar deze zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Annie Hoevenaars
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 19 november 2017
Het is allemaal netjes en goed geregeld ook de prijs was goed maar voor al de verkoopster was heel vriendelijk een aanrader.
John hartogs
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 17 november 2017
Keukenadvies en plaatsing waren goed. .
Ton Sips
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 6 augustus 2017
Onze ervaring met Grando keukens is super goed van het moment in de showroom binnen lopen tot de plaatsing van de keuken. Chapeau voor Grando Keukens, een aanrader voor iedereen!
Tiny en Math Janssen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 juni 2017
Wij zijn bij Grando Uden terug gekomen omdat ik in het verleden eerder een keuken bij Grando Uden heb gekocht mijn ervaring is dat de Grando Uden Goede kennis van keukens heeft,goed kunnen luisteren naar onze wensen en de verkoper heeft voldoende ideeën.
A bouwens
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 juni 2017
Prima. Ik ben tevreden. Goed voorgelicht, goed meegedacht. Wel wat strubbelingen met de kleur van de keuken, maar uiteindelijk netjes opgelost. Het leveren van de keuken was spectaculair. Twee hoog met een kraan. Heel spannend, maar zeer netjes gedaan. Pet af.
Miranda
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 10 juni 2017
Na 25 jaar nieuwe keuken gekocht. Zeer goed en duidelijk geholpen en onze eigen ideeen kunnen geven. Deze werden ook netjes verwerkt in de nieuwe keuken. Na installatie hadden we kleine gebreken die snel en netjes zijn verholpen door eigen deskundige monteurs. Alles bij alles super geholpen en blij met onze nieuwe aanwinst.
Jan
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 22 mei 2017