Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goede samenwerking met montageteam
van den Braak
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 10 juli 2014
Perfect bedrijf . komen gemaakte afspraken meer dan na Aardige verkoper
mulders
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 8 juli 2014
goede service en uitleg geduldig en niet te opdringerig goeie kwaliteit en prijs verhouding
Timmers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 juli 2014
32 jaar geleden hebben wij een keuken van Grando gekocht en nu hebben wij vorig jaar een nieuwe keuken ook weer bij Grando gekocht. Omdat wij zeer tevreden waren over onze oude keuken vandaar dat de keuze niet moeilijk was.
van Vugt
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 juli 2014
Zeer positief dit ook doorgegeven aan vrienden en er zijn ook keukens door verkocht.
Raaijmakers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 24 juni 2014
zie hier boven
Berntsen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 31 mei 2014
ondanks alle lachten heeft grando het netjes opgelost
Neggers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 15 mei 2014
Goede service prima advies.
van den Bosch
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 15 mei 2014
Wij n keuken gekocht de buren.mijn moeder vorig jaar.geholpen door Christien waar we zeer tevreden over waren.
Alofs van tienen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 15 mei 2014
-
Luyckx
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 15 mei 2014
heel prettig geholpen met hele bruikbaar advies
E Nygma
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 29 april 2014
-
Coppens
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 28 april 2014
Zeer goede service
Veldema
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 26 april 2014
-
Nijhof
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 15 april 2014
Uitstekende service zowel in de aanloop naar onze keuze alsook in het installatie en service traject. Goed advies en meedenken alle opties tot het laatst opengehouden. Efficiente en vriendelijke monteur. Snelle en effectieve service op de paar kleine punten die na afloop nog open waren.
Vermeulen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 13 april 2014
prettige ontvangst en begeleiding meedenkende uitvoerders
Dekkers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 april 2014
De verkoper dacht heel goed met ons mee en kwam met een idee van de opstelling waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Al met al zijn we superblij met onze keuken
van der Doelen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 3 april 2014
Hebben een goede nazorg zonder bijkomende voorrijkosten 5 jaar garantie . Vriendelijk meedenkend Aan te bevelen
Arts-Thelosen
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 21 maart 2014