Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Aanschaf nieuwe keuken, in de winkel goed geholpen door Anne Reijn. Montage volgens planning verlopen en door vakmensen (Peter en Rogier) geplaatst. Achterwand moet nog geplaatst worden. Tot op heden zeer tevreden.
G. van der Linden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 november 2022
Wij hebben december 2021 de keuken gekocht, op aanraden van vrienden zijn wij naar Grando gegaan en moesten vragen naar Nick van der Laan. En helemaal terecht, hij heeft meeegedacht en ons van begin tot het eind begeleid. Met als resultaat dat wij heel tevreden zijn met onze keuken.
Fam A. Millenaar
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 15 november 2022
We zijn erg tevreden van het begin tot en met de oplevering. Romy is altijd beschikbaar voor vragen en toen de keuken geplaatst was heeft ze nog teruggebeld om te vragen hoe het allemaal verlopen was. Ook de partij die de keuken geplaatst heeft was erg kundig
M de Kruijf
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 november 2022
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht en zijn gedurende het gehele proces geholpen door verkoper/adviseur Risza. Hij heeft ons altijd vriendelijk te woord gestaan en ons goed geholpen onze droomkeuken te ontwerpen en te verwezenlijken. Het resultaat is niet alleen prachtig maar het werkt ook echt fijn.
Suzanne
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 november 2022
Fijne ontvangst erg goed geholpen door Iris in Utrecht.
M.A.van Houten
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 17 oktober 2022
De afspraak in de showroom was erg prettig, we zijn netjes geholpen en door de adviezen van de verkoper op goede ideeën gekomen. Dat we later nog een wijziging hebben gedaan was geen probleem. Levering was op tijd. De monteur erg kundig.
Ellen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 29 augustus 2022
Tijdens het uitzoeken en op tekening zetten dacht Kevin zeer goed met ons mee en bracht zelfs nog enkele wijzigingen aan zijn eigen tekening zodat het er beter uit zou zien keuken is geïnstalleerd door Denny deze monteur was zeer bekwaam en heeft de keuken in 1 dag geplaatst naar volle tevredenheid van ons.
Jan van Impelen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 23 augustus 2022
Contact was fijn vanaf het eerste telefonisch contact t/m de nazorg na het plaatsen van de keuken. Zowel met verkoper Risza als later ook met de installateur. De keuken zag er uiteindelijk zelfs nog mooier uit dan we tevoren hadden ingeschat.
Michiel van Uden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 augustus 2022
In de showroom door Iris Boering zeer goed advies gehad en uitleg en samen tot een mooi ontwerp gekomen. De montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn keurig uitgevoerd door Carl en Maurits beide heren werken netjes en geven goede adviezen.
Tilly Roverts
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 augustus 2022
Een schityerende en kwalitatief goede keuken heb ik bij Grando gekocht. Waarbij ik super hartelijk geholpen ben door Iris. Buiten dat de sfeer goed was, heeft ze actief meegedacht om een zo'n praktisch mogelijke keuken samen te stellen. Daarnaast had ze ook oog voor detail. En is er een schitterende aquamarijn keuken ontstaan. Die helemaal naar tevredenheid is.
Marijke
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 augustus 2022
Onlangs is mijn nieuwe keuken geplaatst. Risza Istanto van Grando Utrecht heeft het vermogen om snel af te stemmen op de wensen van de klant. Er wordt rustig de tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Het is tenslotte erg moeilijk om van een staal in te schatten hoe het totaalbeeld wordt. (Ondanks een prachtige tekening) Dus moest een beetje varen op de kundige blik van risza. Twee weken geleden heeft monteur Jeroen de gekozen keuken zeer vakkundig geplaatst en werkzaam gemaakt. Kortom erg tevreden.
Hanneke Huisman
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Bij Risza hebben we zowel de keuken als badkamer gekocht. Hele fijne verkoper. Open, eerlijk, humor en hij gaf ons direct een vertrouwd gevoel. De keuken is een dag voor montage keurig geleverd. De monteur Dennie belde netjes hoe laat hij voor de deur zou staan en heeft super werk geleverd. Kortom; wij zijn enorm tevreden klanten! Fijne verkoper, goede levering, vakmanschap van de monteur en natuurlijk een top keuken! Nogmaals dank.
Joëlla
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 8 juli 2022
Wij zijn echt super geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Fijn dat er in de showroom veel opstellingen staan zodat je gelijk alles kan zien en uitproberen wat handig is qua opstelling. Nemen echt de tijd voor je, ook de communicatie betreft levering en nalevering zijn echt fijn. Ook de communicatie met de monteur was netjes dag van te voren nog even contact en netjes alles geïnstalleerd. Nogmaals super bedankt allemaal.
Fam van Lith
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 juli 2022
Erg blij met onze nieuwe badkamer, toilet en onze keuken aanpassing. De kleine dingetjes die we hadden tijdens het proces besproken en opgelost. Kwaliteit van het werk is super erg blij met het eindresultaat.
Familie Franken
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 juli 2022
Badkamer gekocht in Utrecht en prima geholpen door Risza, ook over de plaatsing door Tom Apeldoorn zijn we zeer tevreden, denkt goed mee en heeft goede ideeën, top!
Robert en Margriet
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 juni 2022
Ik ben heel blij met mijn nieuwe badkamer. Risza Istanto heeft mij goed geadviseerd en later bij het installeren heeft Maurits meegedacht en nog verbeteringen voorgesteld.
Diny Burgers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Zeer tevreden. Mooie keuken en badkamer uitgekozen met Kevin. Deskundig advies. Alles in één keer laten plaatsen. Slopen en plaatsen ook door Grando geleverd. Mooi resultaat, alles verliep vlot.
Ellen Daniëls
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 26 mei 2022
Wij zijn goed geïnformeerd door Grando en alles wat uitvoerder Rinus beloofde werd waar gemaakt.
Gerard van der Hoff
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2022