Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een keuken gekocht en zeer tevreden. Goed advies en ze nemen ook de tijd voor je. En het inmeten is ook goed gedaan en André heeft de keuken keurig geplaatst en de koof aftimmering voor de afzuig kap slang is een plaatje geworden, dank André. En Nick bedankt voor het meedenken van de keuken inrichting en we hebben er veel plezier van. Grando keukens is een echte aanrader.
Henry verploegh
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 3 augustus 2021
We hebben een hele prettige ervaring bij Grando gehad rondom de aankoop van onze nieuwe keuken. Nick heeft enorm goed meegedacht in het ontwerp van onze keuken! Hij hield hierbij ons budget in de gaten, en gaf ook duidelijk aan als sommige dingen niet realistisch waren voor dit budget. Erg prettig om ook direct in de winkel de materialen te kunnen zien. Deze hebben we zelfs mee naar huis kunnen nemen om in onze ruimte nogmaals de kleuren te zien. Communicatie was altijd snel en duidelijk, ook de weken voorafgaand aan de installatie. We hebben twee kleine herstelpuntjes die pas duidelijk werden tijdens de installatie, maar ook dat is super snel en prettig opgepakt.
Renee Beek
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
Complete badkamer verbouwing door Grando laten doen. In 3 weken gereed (volgens planning). Daarna nog 2 service-dingen die naar tevredenheid zijn opgelost. Goede communicatie tussen ons, verkoper Anne Reijm en de aannemer. Erg goed werk van de tegelzetter, die er echt een plaatje van heeft gemaakt.
T. van der Vorst
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 1 augustus 2021
Midden in de coronatijd een keuken uitgezocht. Helaas dus wat gedoe met afspraken maken wat niet helemaal was goed gegaan. Gelukkig was er toch nog een verkoper/adviseur beschikbaar die mij uitstekend geholpen heeft! Denkt goed met mij mee en gaf nog wat extra tips waar ik zelf niet aan zou denken zoals bijvoorbeeld een goede afzuigkap icm een wokbrander (komt veel olie/vet bij vrij). Ook erg flexibel met levering en montageafspraak. Oftewel: uitstekend geholpen! Aanrader!
Gerrit
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2021
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en toilet. Er is goed met ons meegedacht over de meest effectieve indeling van de niet al te grote ruimte. Wij wilden iets andere tegels dan in de winkel voorradig waren en hebben bij een van de leveranciers van Grando de uiteindelijke keuze kunnen maken. We werden goed op hoogte gehouden van de planning die helemaal klopte. Dat de aannemer via Grando is ingeschakeld ervaren wij als grote plus. Ook deze hield zich aan de afspraken en informeerde ons goed. Ruimde iedere keer tussendoor alles netjes op zodat we toch beetje prettig konden wonen tijdens de verbouwing. Hij heeft snel en net werk afgeleverd! Van te voren zagen we er tegenop, maar nu 3 weken later (inclusief 2 dagen ons huis schoonmaken ;) ) genieten we volop van onze nieuwe badkamer.
Carla uit Utrecht
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Goed geholpen, goed meegedacht en deskundig advies. Aanvulling ontvangen 13 juli 2021: Betreft een complete keuken. De aankoop is geleverd en gemonteerd.
Hoekstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Ondanks de bijzondere corona tijd toch een prachtige keuken kunnen kopen. Fijne service, er werd met ons mee gedacht en ook met latere aanpassingen vanuit ons was er nog vanalles mogelijk. De keuken is precies zoals we voor ogen hadden. Donker met houtnerf en een licht blad. Na 5 maanden zonder keuken in een enorme verbouwing zijn we ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar maar van de keuken genieten we al enorm.
Anna
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 1 juli 2021
Al oriënterend op een badkamer voor onze nieuwbouwwoning kwamen wij aan tafel bij Anne van Grando Utrecht en legden we hem ons dilemma uit. Wij willen graag op een klein oppervlakte de functionaliteit van een bad en een douche. Daar waar onze projectontwikkelaar en andere badkamerzaken de hoofden schudden, begon Anne te tekenen en lag er al snel een mooi startpunt voor uitwerking en prijsonderhandeling. Pluspunten hierbij waren voor ons; na offerte-ondertekening mag je voor een bepaald percentage van de 'koopsom' nog wijzigingen doorvoeren. Aangezien wij pas 1,5 jaar na ondertekening tot realisatie over gingen, was dat prettig. Zo lieten we het oorspronkelijke badmeubel en accenttegels vervallen, en vervingen we ze zelf door meer eigenzinnige. Overigens kun je naar een gigantische hal vol tegels (die Grando kan leveren) om je keuze te maken, maar toen waren wij al gezwicht voor een Spaanse tegel. Een ander groot pluspunt vonden wij de vakkundige vakmensen die Grando inschakelt voor de realisatie van de badkamer. Tom van Apeldoorn wist ons ontwerp op papier naar realiteit te trekken en stelde verbeteringen voor. Hij coördineert de vaklui uit verschillende disciplines, communiceert hier helder over en je kunt erop vertrouwen dat het werk met hoge kwaliteit wordt afgeleverd. Door een te late oplevering van onze casco woning konden wij als afnemers niet meer voldoen aan de start datum van werkzaamheden en heeft Grando er alles aan gedaan om onze badkamer voor verhuizing functioneel te krijgen en vervolgens af te ronden. Deze flexibiliteit hebben wij enorm gewaardeerd.
Saskia Tuijp
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 29 juni 2021
Ik ben heel tevreden met Grando Keukens Utrecht. Ik ben goed geadviseerd bij de aankoop, kon de contactpersoon of vervanger goed bereiken tijdens het hele proces voor vragen. Tijdschema helder en goed opgevolgd, vakkundige meting, sloop, stucwerk, levering, montage en afvoer oude keuken en verpakkingen. De keuken is netjes afgewerkt. Prachtige, kwalitatief goede keuken. Goede afstemming op mijn wensen. Goede afstemming van de medewerkers en klussen op elkaar. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Germa
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 28 juni 2021
Prima vakmensen met een open mind. Netjes werkend en op tijd opgeleverd.
J.w. maas
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 juni 2021
Wij zijn geholpen door Emanuel Meijer. Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht en laten installeren door een eigen aannemer. Reactie van de aannemer: je loopt bij het installeren van een keuken eigenlijk altijd wel tegen dingen aan waardoor je vertraging oploopt. In dit geval klopte en paste alles. Dit schijnt uitzonderlijk te zijn. Emanuel heeft ons op een prettige en soepele manier door alle keuzes die we moesten maken heen geloodst. Onze keuzestress werd hierdoor tot een minimum beperkt. Dit deed hij bijvoorbeeld door niet te veel opties voor te leggen. Uiteraard hadden wij al wel in grote lijnen een beeld van wat er allemaal te koop was. Wij vinden dat Grando Utrecht mooie spullen verkoopt en zijn erg blij met het eindresultaat. Ook de service vinden wij uitstekend. In de loop van de verbouwing had ik een stuk plint van de keuken weggegooid in de veronderstelling dat het restafval was. We kregen vrij snel (kostenloos) een nieuwe geleverd. Een snoertje van de verlichting van een keukenkastje was stuk. Dit werd direct gefixt. De bezorging ging ook vlot, prettig en met zo min mogelijk overlast voor de buurt. Olga en Floris Utrecht
Floris Bouman
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 11 juni 2021
We kregen goed advies en na het plaatse bleek dat de verkoper gelijk had kwa kleur van het blad. Afspraken zijn goed na gekomen en de levering was zeer snel. Keuken is zeer netjes in 1 dag geplaatst. We zijn blij dat we met Grando in zee zijn gegaan. Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Als er wat veranderd moet worden aan de aansluiting vooraf een prijs afspreken. In mijn geval moet de afvoer iets naar recht verplaatst worden, ongeveer €15 aan materiaal en nog geen uur werk dat koste me €150.
J. Verkerk
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2021
Goed, fijne begeleiding in aankoop keuken en badkamer. vriendelijk, kent en beoordeelt onze wensen en haalbaarheid. Risza zeer klantgericht. Als ik een tip mag geven: rondom de levering/montage is het fijn een kort lijntje te hebben met de verkoper. m.n. omdat er altijd wel dingen zijn die mis gaan of kunnen gaan of vragen. Ook fijn als rondom levering/montage even belt erna (direct erna) om te vragen of alles naar wens is en de monteur naar smaak zaken heeft geleverd.
Hundscheid
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 26 mei 2021
Bij Grando keukens te Utrecht een prachtige keuken uitgezocht met behulp van Iris Boering. Wat heeft Iris ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Heb haar service als zeer prettig ervaren, een ontzettend lieve vrouw, en heel behulpzaam. Ze wist precies onze wensen door te vertalen naar het ontwerp van een keuken. Iris is erg kundig en het voelde gelijk vertrouwd. Ook nadat de keuken geplaatst was heeft ze ons nog opgebeld of alles naar wens is. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, en kan niet anders zeggen dan dat we echt een topservice hebben gehad!!
Lisanne
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2021
Na een gehele speurtocht bij diverse andere aanbieders zijn wij uiteindelijk (gelukkig) bij Romy van Grando Utrecht terechtgekomen. Het is deze vestiging die ons over de streep heeft geholpen en dat puur omdat zij bij Grando er gewoon altijd zijn voor de klant. Van het begin tot het einde word je geholpen zoals je wenst dat je geholpen word. Ontspannen en onderbouwend. Het uiteindelijke resultaat is zacht gezegd overbluffend te noemen en daarom krijgt Grando Utrecht van ons de welverdiende maximale 5 sterren. Tevens verdienen onze uitvoerders Carl, Maurits en Patrick namens ons een dikke 10 sterren. Immers zoals dit Gouden duo deze (voor ons) ingrijpende klus vanaf dag 1 als een raket letterlijk door het stof hebben getrokken verdient gewoon meer dan lof. Super bedankt voor deze fantastische en bovenal gezellige aangename samenwerking! Groeten van Wouter en Josiane.
Wouter ter Wee en Josiane Soares Costa
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 april 2021
Advisering door mevrouw Boering was prima. Zij is servicegericht en begrijpt wat er bij de klant speelt. De badkamer is mooi geworden en uiteindelijk op tijd voor onze verhuizing geleverd en gerealiseerd. Nadeel: Tijdens het bouwproces hebben we te weinig gemerkt van enige bemoeienis van Grando met de realisatie. Wij kregen soms het gevoel dat de aannemer er min of meer alleen voor stond. Er heeft ook geen eindcontrole plaatsgevonden door Grando. Dat was jammer.
Loes Klok
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 17 april 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij grando, we zijn er super blij mee. Mooi kwaliteit. Goede service ook. Ook als er wat mis is dan wordt het netjes opgelost. Dus super blij! Aanvulling ontvangen 20 april 2021: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd. Hele lieve man die het monteerde. Enige wat dat ons niet was verteld dat de Siemens vaatwasser niet geleverd kon worden dat we een Bosch kregen. Maar dat is netjes opgelost door grando. (Nick van der Laan).
Nikki van Berkel
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 april 2021
Iris heeft ons heel hartelijk ontvangen en verschillende opties laten zien en heel goed met ons meegedacht. Dit heeft geresulteerd in de fantastische keuken die er nu staat. De levering verliep soepel en de keuken is snel en vakkundig geplaatst. Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden.
Sylvia Buisman
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 10 april 2021