Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We werden prima geholpen bij de keuze van onze keuken. Afspraken werden nagekomen, we werden keurig op de hoogte gehouden. Jammer dat het aanrechtblad 12 !!! centimeter te kort was. Maar: Alles werd keurig opgelost. Het resultaat: Een keuken die 100% aan onze verwachtingen voldeed.
Jan
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 september 2020
Blij met onze nieuwe badkamer. Goed geholpen in de showroom. Goed advies ter plekke. Uitvoering was gejaagd en rommelig. Zeer tevreden over de producten!
Danique
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 september 2020
Nieuwe badkamer en toilet gekocht bij Grando Utrecht. We zijn prima begeleid door Nick van der Laan. De verbouwing, door Walter en Hans Vosmeer, verliep goed. Ze werkten erg netjes en waren in twee weken klaar. We zijn superblij met het resultaat! Eerdere ervaring van 13 augustus 2019: Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
Cora en Edward
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 13 september 2020
Vanaf het moment dat wij de vestiging in Utrecht binnen stapte hadden mijn vrouw en ik direct het gevoel van dit kon wel eens de zaak worden waardoor wij een badkamer en wc renovatie laten doen. We werden ontvangen in een ongedwongen en no nonsens sfeer wat ons enorm aanspreekt. Geen gladde praatjes of andere vage verkoop technieken, nee gewoon to the point en duidelijk. De verkoper Kevin deed enorm zijn best in het meedenken van de renovatie en maakte een prachtige 3-D tekening voor ons. Op zo'n moment komt een badkamer tot leven en zie je dat er veel mogelijk is in een kleine badkamer. Kortom wij waren er eigenlijk direct uit. De monteur Carl is er een met gouden handen en weet eigenlijk voor ieder probleem een oplossing te bedenken. Hij betrekt je volledig in het hele proces van slopen tot bouwen en afwerken. Dus ook over de monteur Carl en zijn medewerkers die van het begin tot einde bij de renovatie betrokken zijn geweest zijn wij meer dan tevreden. Ieder moment waneer een van ons in de badkamer is genieten we met volle teugen en denken we regelmatig aan de vakkundigheid van de medewerkers van Grando uit de vestiging Utrecht. Kortom wij zijn heel tevreden over het hele proces. Het kon niet beter.
Cees Ouwehand
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Wij waren op oriëntatie bezoek en bij Grando in Utrecht was het advies, enthousiasme, doortastendheid vakkundigheid en flexibiliteit fantastisch. Wij hebben hierdoor direct onze keuken gekocht. Alles klopte van advies, levering tot montage. Allemaal met dezelfde gedrevenheid.
Erik Heemstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 18 augustus 2020
Het gehele traject van oriëntatie, advies tot en met plaatsing van onze keuken is perfect verlopen. Met meedenken en adviezen van Emanuel waren we er snel uit. Het uiteindelijke resultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. De keuken is zeer precies geplaatst door Serge, alsof het zijn eigen keuken was. Een aanrader dus.
Fons
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 augustus 2020
We zochten een keuken met echte houten fronten. Uiteindelijk gevonden bij Grando. Keuze gemaakt en goede combinaties mogelijk. Apparatuur ook gelijk gekocht. Advies was goed!! We zijn in een appartement gaan wonen op de 4de verdieping. Respect hoe de levering is verlopen en hoe het aanrechtblad boven is gekomen. De mannen die vervolgens de keuken in elkaar hebben gezet zouden twee dagen bezig zijn maar door vroeg te beginnen en laat te stoppen stond het pico bello in 1 dag. Een heel goede ervaring bedankt allemaal!
Nathalie Spee
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 10 augustus 2020
professioneel, uiterst vriendelijk en goed meedenkend in de keuze ne het ontwerp van onze keuken. Bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Plaatsing verliep soepel en alles op tijd.
c schaap
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 augustus 2020
Wij zijn uitstekend geadviseerd door Iris. Zij heeft heel goed geholpen bij de materiaalkeuze, kleurcombinaties, apparatuur, etc., etc. Zij heeft een geweldig inzicht in al deze zaken. Wij zijn dus superblij met onze nieuwe keuken (en badkamer). Onze keuken is klein en het was op zich een hele uitdaging om alles in te passen en naar wens te maken. Maar dat is prima gelukt. Chapeau!
Wim en Lies
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 1 augustus 2020
Wij zijn binnengelopen bij Grando Utrecht nadat we bij wat andere keukenzaken geweest waren en daar allemaal op afspraak moesten komen. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Emanuel en konden gaan zitten om onze plannen te delen met hem. Super geholpen en ook meteen een keuken gekocht. Ik ben later nog een paar x geweest om wat aan te passen en steeds vriendelijk geholpen door hem. Keuken werd geplaatst door de zeer ervaren monteur Andre, met een fantastisch resultaat. Op dezelfde dag een belletje van Emanuel om te vragen of alles naar wens is gelopen. Wij zijn heeeel erg blij met onze nieuwe keuken van Grando! Top!
Miranda Muskens
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 27 juli 2020
Bij ons bezoek in de showroom werden wij snel en enthousiast ontvangen door Iris. Bij het bespreken van de mogelijkheden werden wij zeer deskundig geadviseerd. Daarna was er alle tijd voor het intekenen van de mogelijkheden. Zelf toen er al een ontwerp was gemaakt is deze later alsnog aangepast. Wat wij ook heel leuk en goed vonden was de uitnodiging om te kijken bij de leverancier van het keukenblad. Daar kregen wij ook een goed advies voor behandeling en onderhoud van dat keukenblad. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer te spreken, dat waren zeer deskundige personen er werd rustig, schoon en netjes gewerkt. Ook een klacht werd naar tevredenheid opgelost.
J. Bakker
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 juli 2020
Een aantal maanden geleden hebben we een nieuwe badkamer bij Grando Utrecht gekocht. Deze is twee weken geleden opgeleverd en we zijn er heel erg blij mee. De kwaliteit ziet er goed uit, en ook het verrichte werk is netjes. De personen die het werk hebben verricht waren in onze ogen kundig en we hebben Grando zelfs ook bij vrienden van ons aangeraden.
Joosse
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 20 juli 2020
In de winkel werden wij vriendelijk verwelkomt. Onze wensen zijn doorgenomen met de verkoper. Aan het einde is het toch een grote aankoop en moesten wij alles nog even overdenken. Deze ruimte hebben wij gekregen, werd totaal niet aangedrongen wat wij als fijn hebben ervaren. In andere winkels hier een andere ervaring mee. Ook het plaatsen van de keuken en het voorwerk hebben wij als prettig ervaren. Fijne mensen die ik met alle vertrouwen mijn woning/ keuken heb toevertrouwd.
Fam. Van Deijl
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2020
We zijn erg goed geholpen tijdens het hele proces van aankoop, ontwerp en aflevering van de badkamer. Er werd goed mee gedacht en onze wensen stonden centraal en daar is goed gehoor aan gegeven. Communicatie en levering was top en dat zorgden voor een strakke planning met de aannemer. We zijn erg blij!
Vincent van Gils
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 8 juli 2020
In goed overleg een mooie keuken samengesteld. Ook voor de apparatuur zijn prima prijzen overeengekomen. Inmeten van de keuken is snel en secuur gedaan. Duidelijk leidingadvies maakt dat het voorbereidend werk goed uitgevoerd kon worden. Meest verrassend was het plaatsen van de keuken. André gaat voortvarend en deskundig te werk en overlegt waar nodig en geeft goed advies. Keuken is zeer netjes geplaatst en voor mij boven verwachting. Top!!! Zou Grando Utrecht aan iedereen willen adviseren.
Peter Langenkamp
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 3 juli 2020
Goed geholpen in de winkel, snelle levering en plaatsing, hardwerkende monteurs. Tip: soms ontbreekt communicatie tussen de verschillende vakmannen onderling, echter wordt dit wel snel opgelost.
Laura
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 juli 2020
Ik werd vriendelijk geholpen door Kevin, die meteen de tijd nam om naar mijn wensen en ideeën te luisteren. De keuken was na de tweede afspraak getekend en besteld. Informatie over mogelijkheden qua apparatuur was goed. Na de order snelle en heldere mailwisseling over een paar kleine dingetjes. De keuken is vervolgens op de vooraf afgesproken datum geplaatst door Dennie, die echt vakwerk heeft afgeleverd. Hij dacht ook mee in oplossingen voor een niet goed passend werkblad. Ik ben er echt heel blij mee!
Eveline
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 29 juni 2020
Het was een zeer fijne ervaring om een keuken bij Grando te bestellen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zeer goed ingelicht over alles. Daarbij klopte de planning precies en zijn we heel blij met de keuken!
Pieter-Bas van den Heuvel
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 17 juni 2020