Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Door onze prima ervaringen bij de aankoop van een keuken in 2008 zijn wij met goede verwachtingen terug gegaan naar Grando in Wormerveer. Gelukkig was ook Ruud nog steeds de geweldige verkoper. Door verhuizing moesten we zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer aanschaffen. Alles speelde zich nog af in coronatijd met gesloten winkels. Vandaar dat de eerste contacten telefonisch plaats vonden. Ik moet zeggen dat met name Ruud zich werkelijk fantastisch heeft ingezet om ons te helpen de goede keuzes te maken en veel praktische tips heeft gegeven. Dat wil zeggen rekening houdend met onze leeftijd en met onze portemonnee. Kortom we hebben niets dan lof over de wijze waarop we zijn behandeld en de snelle manier waarop installatie van keuken en badkamer plaats vonden.
Hetty en Frans Dijkstra
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 20 mei 2022
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Wormerveer bij Ruud Hoek goede verkoper heeft geduld en laat allerlei mogelijkheden zien zodat wij een goed gevoel kregen en een prachtige keuken daar hebben gekocht ook de plaatsing van de keuken super vakmensen wij zijn zeer te blij met onze nieuwe keuken en kan iedereen aanbevelen om naar Grando in Wormerveer te gaan voor een keuken of badkamer
Joke
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 3 april 2022
Grando wormerveer een keuken gekocht ongeveer 12 jaar geleden na wat problemen met onze wasbak naar grando wormerveer gegaan en werden door Ruud Hoek geholpen ons probleem voorgelegd en na nog geen week gebeld dat onze bestelling was gearriveerd geen kosten en super vriendelijk en professioneel geholpen. Grando en Ruud Wormerveer ga zo door TOP
Theo Verharen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Feedback Company - 26 maart 2022
Wij zijn erg blij met onze bij Grando gekochte keuken. Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en meegedacht over de indeling/opstelling. Door Ruud is mooi ontwerp gemaakt. De levering van de keuken kon snel geregeld worden en de montage door Dave en Hans verliep vlot en vakkundig.
Petra
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 14 februari 2022
Onze keuken uitgezocht bij Grando Wormerveer. We liepen er eigenlijk zomaar binnen, alvast even kijken. Maar al gauw zagen we iets naar ons zin en Jeroen ging aan de slag. Net zolang totdat we helemaal tevreden waren over de indeling, de apparatuur, de kleur en wat er verder allemaal bij komt kijken. De keuken werd op tijd afgeleverd en geplaatst, alles prima voor elkaar. Een aanrader dus !
Ruud Vollenga
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 14 februari 2022
Goede service en ook niet tevreden met 99 procent! Jeroen is super aardig en erg vakkundig.
Fam van Heiningen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 6 december 2021
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Ook het plaatsen (inclusief verbouwing) ging vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden hier heen te gaan.
Ronald Sluijs
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 november 2021
Ruud hoek leuke en aardige verkoper, waren wel wat dingetjes maar heeft dit prima opgepakt. We zijn erg blij met onze keuken.
Tom Lindhout
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 oktober 2021
Samen met Ruud een indeling gemaakt van de keuken waarbij Ruud goede adviezen had. Omdat het (nieuwbouw) huis pas 20 maanden later opgeleverd zou worden hebben we eerst de indeling en de apparatuur bepaald. Wat heel fijn was dat we de mogelijkheid hadden om uiteindelijke keuze van het aanrechtblad en de frontjes uit te stellen. Hierdoor konden we op ons gemak de frontjes afstemmen op de keuze van de vloer. We kregen zelfs de gelegenheid om in Duitsland de nieuwe collectie al te bewonderen. Ook latere kleine aanpassingen waren geen probleem. De levering vond plaats op afgesproken dag. Ook over de installatie waren wij zeer tevreden.
Bert Bouwhuis
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 augustus 2021
Goed en eerlijk geholpen door Ruud bij de aankoop en door Jeroen met de verdere afhandeling. 2 toppers! Hun adviezen hebben geleid tot een mooi eindresultaat.
ENDT
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 9 augustus 2021
Zonder veel voorbereiding een badkamer uitgezocht. Met behulp van de 3-D planner en de in de showroom aanwezige voorbeelden kon snel een mooi ontwerp worden uitgezocht. Levering volgens afspraak en montage door een zeer deskundige aannemer. Ben zeer tevreden.
Gert van Houts
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 5 juli 2021
Deskundig geholpen met goede adviezen om de keuken samen te stellen. Ik heb dan ook weer prachtige keuken die gezien mag worden. Top.
J.klein
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 17 mei 2021
Onze oude keuken was echt aan vervanging toe. Op internet hadden wij al gekeken naar een keukenzaak met goede reviews, zo kwamen wij uit bij Grando Wormerveer. Vanwege de corona maatregelen moesten wij eerst een afspraak maken voordat wij langs konden komen, die afspraak was snel gemaakt. In de winkel werden wij hartelijk ontvangen door Ruud Hoek. Na onze ronde door de showroom konden wij tijdens een heerlijke kop koffie onze wensen op tafel gooien. Direct kregen wij al leuke en nuttige feedback over hoe wij het beter konden aanpakken/indelen. De keuken van onze dromen kwam langzaam maar zeker tot stand, Ruud nam echt de tijd voor ons. Nadat onze wensen op papier stonden werd er een 3D tekening gemaakt, zo werd alles ook echt zichtbaar. Wij kregen op dat moment echt het gevoel dat onze droomkeuken werkelijkheid werd. Hier en daar werd nog wat 'digitaal' geschoven. Door de beperkte ruimte zouden in eerste instantie de wasmachine en de droger in de keuken komen te staan, dit was ook zo in onze oude keuken. Ruud had meteen zijn twijfels, maarja klant is koning, ik hoor het hem nog zeggen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget. Ruud gaf direct aan wat wel en niet kon, dat vonden wij zeer prettig. Er werd ons niks 'aangesmeerd' om op een hoger bedrag uit te komen. Nadat de keuken helemaal was samengesteld kwam er een totaalbedrag uit rollen. Na wat onderhandelingen kwamen wij op een mooi bedrag uit, en mede door ons goede gevoel kon de koop onder voorbehoud worden gesloten. Na een tijdje bleef de opmerking over de wasmachine en de droger toch aan mij knagen, ik ging op zoek naar andere mogelijkheden om de wasmachine en de droger ergens anders te plaatsen. Uiteindelijk bleek dit toch mogelijk te zijn, maar in ons keukenontwerp was een relatief eenvoudig keukenblok bedacht voor de wasmachine en droger. Ik nam contact op met Grando Wormerveer om onze wensen aan te passen. Geen probleem zei Ruud, geef even de maten door en ik stuur je een aangepaste tekening. Een ontwerp met een volwaardig keukenblok en werkblad ontving ik in no-time in de mail. Ook werd ik meteen door Ruud gebeld om de prijs door te geven, deze viel ons 100% mee en alles nog binnen het budget. Na de inmeetafspraak had ik toch nog een paar kleine dingen die ik wilde aanpassen, ook dit was geen enkel probleem. Nu alles echt helemaal rond was kon het 'wachten' beginnen. De keuken werd keurig en geheel volgens planning geleverd. De chauffeur en zijn collega zette alles met de grootste zorg in de garage, ik ging immers de keuken zelf plaatsen. Aan de hand van de pakbon werd alles nog eens goed nagekeken. Tijdens het plaatsen kon ik pas echt kijken of alles er was, maar alles was tot aan het laatste schroefje helemaal geleverd. Iets wat je tijdens een gesprek op een verjaardag wel eens anders hoort gaan. De keuken stond daarna snel op zijn plek, het is echt een plaatje geworden! Kortom, als je goede service en vakmanschap wilt krijgen moet je bij Grando Wormerveer zijn. P.S. op de foto is de keuken nog niet helemaal afgewerkt omdat wij nog even moeten wachten op de nieuwe vloer.
P. Smit
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 29 april 2021
20 jaar terug keuken gekocht grando zaandam bij Ruud. Nu weer bij grando maar wormerveer maar weer bij Ruud. Door corona kon weinig fysiek. We hebbem Ruud moodbord gestuurd met wensen en kregen een prachtige tekening hoe ik het voor ogen had. Met wat kleine aanpassingen droomkeuken. Zijn nog op afspraak toen het mocht langs geweest om kleur te bekijken en de vloer en greepjes maar Ruud had alles perfect gematched. De monteurs waren geweldige mannen die alles eerst nakeken voordat ze gingen monteren. Er was een klein dingetje wat buiten iedereens schuld om niet klopte maar toen Ruud dat hoorde sprong hij meteen in zijn auto en kwam naar ons huis om het ter plekke op te lossen. Dat is nou hart voor je klanten en voor je zaak. Wij zijn Ruud heel dankbaar voor onze prachtige keuken en vloer.
Hillie Kortbeek
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 26 april 2021
20 iaar terug grando keuken gekocht bij grando zaandam bij ruud. Zeer tevreden geweest nu weer keuken van grando wormerveer waar ruud nu werkt helemaal fantastisch. Keuken van 9 meter mood bord gemaild wat wensen waren kreeg meteen prachtige tekening precies wat ik voor ogen had hier en daar wat aanpassingen en dat eigenlijk alleen online want zaak was dicht. Alleen geweest om op afspraak even kleur van aanrechtblad keuken kastjes greepjes en vloer te zien in keer keer alles perfect gematched door Ruud. Binnen afgesproken tijd geleverd en gemonteerd door 2 fantastische mannen. Die alles eerst nog nakeken voor plaatsen. Er was een klein dingetje wat niet klopte waar niemand iets aan kon doen. Ruud sprong meteen in zijn auto om het bij ons thuis op te lossen dat is pas service en hart voor de klanten. Dus heel blij en uiterst tevreden met onze prachtige droomkeuken en vloer. Petje af voor Grando keukens Wormerveer!
H. Kortbeek
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 24 april 2021
Heel goed geholpen door Ruud en zij team! Voor ons de allereerste keer dat wij een nieuwe keuken gingen kopen. Alles werd keurig uitgelegd en er heerste een gezellige en gemoedelijke sfeer. Alles op zn gemak en veel geduld. We hadden diverse vragen achteraf en ook daar werd geduldig op geantwoord. Ruud met zijn tover 3-d afbeeldingen waren geweldig. Kortom een topbedrijf met zeer kundige mensen! Nu wacht ik nog op de BBQ cq buitenkeuken :-) Aanvulling ontvangen 20 april 2021: Keuken is geleverd. Gedeeltelijk geplaatst aanstaande donderdag wordt hij opgeleverd. Tot nu toe prima gemonteerd
Adrie Hageman
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 april 2021
Wij hebben 10 jaar geleden bij Ruud een keuken besteld. Dit was ons eigen ontwerp. Deze is toen zo mooi uitgevallen. Dat wij voor ons nieuwe idee, weer bij Ruud langs zijn geweest. We kwamen binnen en het eerste wat hij zei was: hebben jullie weer iets aparts bedacht. En ja dat hadden we, een groot kookeiland met een grote witte bank erachter. Wij vertelde Ruud ons idee en hij ging aan de slag. Ruud gaf advies over de apparatuur en samen zijn we eruit gekomen. Ruud ging zelfs nog in het weekend door met onze tekening van de keuken. Afgelopen week de keuken geplaatst en hij is zo mooi. Zijn echt heel tevreden.
Sylvia klinkhamer
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 15 maart 2021
We waren al bij verschillende keuken leveranciers geweest en toen kwamen we in Wormerveer. De sfeer voelde meteen goed. Ruud heeft voor ons een geweldige keuken ontworpen en een fantastisch team heeft deze geplaatst. Iedereen komt optijd en de afspraken worden nagekomen.
Linda Vlieland
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 11 maart 2021