Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Pas geleden een nieuwe keuken gekocht in Wormerveer. Zijn heel fijn geholpen door Ruud Hoek die goed heeft geluisterd naar onze wensen en daar een prachtige keuken bij heeft samengesteld. Ook heeft hij meegedacht mbt de ideale indeling. Wij zijn uitermate tevreden en het resultaat is prachtig. Ruud nogmaals bedankt.
Ger Bloemberg
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 3 juli 2020
Bij het eerste gesprek al vriendelijk geholpen door Ruud Hoek. Samen hebben we naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken. Na een paar weken het definitieve ontwerp en de offerte gemaakt. En besloten om onze derde keuken ook bij Grando Keukens te kopen. Met een kleine vertraging is de keuken geleverd en ingebouwd door zeer kundige installateurs. Alles is netjes afgewerkt en de keuken is precies zoals we hem hadden voorgesteld (mede op basis van de 3D tekening). Voor een volgende keuken gaan we in ieder geval weer bij Grando Keukens Wormerveer langs!
E. Bartelds
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 12 mei 2020
Een jaar geleden liepen we nietsvermoedend. Alleen denkend we hebben een nieuwe keuken nodig in ons nieuwe huis. Want degene die we hadden is/ was 40 jaar oud. En dat er een dragende muur uit ging. Zodat de keuken meer bij het huis werd betrokken. We kijken rond en worden geholpen door Ruud. Ons budget jaa een goeie. Weten wij veel. Maar we gaven je de vrije hand om onze keuken te ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Na vertraging met verbouwen keuken uit gesteld. Uiteindelijk kon dat niet langer. Dan maar bezorgen en in de woonkamer zetten. Waar die een paar maanden heeft gestaan voordat we hem zelf konden plaatsen. En we konden hem eindelijk plaatsen. Alles zat erin laatste blad ging erop en we willen de inductie erin zetten komen we erachter dat het gat in het blad te klein is. Wij Balen, maar Ruud heeft het voor ons netjes opgelost. Een jaar na dato kregen we een nieuw blad kosteloos. En die werd binnen 3 weken geleverd. Ik blij, wij blij. De keuken is af en zoals je ziet een plaatje geworden.
Leontine Helmer
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 9 mei 2020
Inmiddels onze 2e keuken gekocht en wederom super tevreden
Brenda
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Feedback Company - 10 maart 2020
Mooie keuken gekregen totaal geen klachten zeer tevreden
Karen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Feedback Company - 9 maart 2020
Met Pasen een keuken en badkamer gekocht. Niet alleen een goede paaskorting maar ook daar boven op nog eens een pakket korting. Erg vriendelijk geholpen en mee gedacht aan onze wensen en oplossing gericht. Gemaakte tekeningen waren erg duidelijk. Afspraken waren goed nagekomen en na afloop werd er contact opgenomen of alles naar wens was. Wij vertellen iedereen dat we zeer tevreden zijn en verwijzen iedereen door.
Shanna Bruinink Eshkoli
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Na besloten te hebben een nieuwe keuken aan te schaffen. Ging het snel en goed. Eigen ideeën werden professioneel aangepakt. Keuken is geplaatst in overleg snel en goed. Ik ben heel tevreden. Afspraken zijn goed nagekomen.
Annemiek den Hertog
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Keuken met apparatuur gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en goede afspraken kunnen maken met de aannemer over het meerwerk dat ik wilde laten doen. Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Ben er zeker tevreden mee.
Schouwenburg
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Na 17 jaar werd het echt tijd voor een nieuwe keuken en we werden op slag verliefd op een prachtige keuken bij Grando Wormerveer. We zijn daar zeer vriendelijk en erg professioneel geholpen. Na 6 maanden wilden we toch graag een kookeiland en zonder problemen werd de tekening aangepast aan onze wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee.
Wendy & Willem
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 23 september 2019
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik goed geholpen en heb bruikbaar advies gekregen. Er worden mooie producten verkocht dus de keuze van winkel was snel gemaakt.
Peter
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 13 september 2019
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
Michael Hayes
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 1 juli 2019
Ik heb een uitbreiding van mijn tien jaar oude keuken gekocht. Had niet verwacht dat hetzelfde stenen blad nog te leveren was, maar dit was dus wel het geval. De kleur, en het uiterlijk, bleken ook identiek. Ik begreep dat een en ander wel voeten in aarde had, maar het eindresultaat mag er zijn. Bedankt mijnheer Hoek, Wormerveer.
K. C. Baartman
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Keuken voor nieuwbouw woning. De verkoper heeft optimaal meegedacht. Meerdere keren tekeningen aangepast voor nieuwe ideeën en wensen. Zelfs een week voor plaatsen nog aanpassingen mogelijk. Het plaatsen zelf is ook netjes en vakkundige uitgevoerd.
Elly
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 juni 2019
Wij hebben via Grando Wormerveer een nieuwe keuken laten plaatsen. Van begin tot eind heeft Grando dit prima begeleid. De enige aanmerkingen die we hebben zijn het later aankomen van de afzuigkap, al ligt dit meer bij de leverancier, en het bepalen van de leverdatum. Hier voert Grando al redelijk snel de druk op, en dat zou vriendelijker mogen. Afgezien daarvan echter uitstekende service en we zijn zeer tevreden met de keuken!
Dave
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 12 juni 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens & Bad in Wormerveer. Op ieder moment van de dag dat we daar binnenkwamen om nog iets te vragen/bespreken of aan te passen zijn we heel klantvriendelijk geholpen. 's Avonds laat stond de aangepaste tekening alweer in m'n mailbox. Diegene die de keuken plaatste (vanuit Grando) was een vakman en had overal een oplossing voor. Ruud en Jeroen dachten vanaf het begin tot het einde echt met ons mee en we zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!
Jeroen Rozema
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 11 juni 2019
Ruud Hoek heeft ons goed geadviseerd qua indeling en ook zeker een goede oplossing bedacht voor een lastige hoek in onze keuken. De kwaliteit vd keuken is ook heel goed. De aanbevolen Keukenmonteur heeft uitstekend werk geleverd. Kortom we zijn meer dan tevreden over de keuken en hoe we geholpen zijn.
MK
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 11 juni 2019
Wij hebben onze keuken bij Grando Wormerveer gekocht. Wist alleen dat ik een grote kook/oven unit wilde. Heb het daarna aan de expert overgelaten. Hij nam de tijd. Zoveel mogelijkheden. Had dit zelf nooit kunnen verzinnen. Zo blij met zijn inbreng en ideeën, daardoor hebben we nu een geweldige keuken, met een hele handige indeling. Ook degene die hem kwamen plaatsen, met zoveel plezier en kennis, kwam hij met passende oplossingen toen onze muren niet waterpas bleken te zijn. Hij zit er nu super strak in en wij hebben genoten van zijn zangtalent.
Fam. Heaton
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 9 juni 2019
Badkamer gekocht uitstekend geholpen vriendelijk en compleet. Monteur is rustig en nauwkeurig zoals beloofd uitstekende kwaliteit. Neemt de tijd om vooraf alles thuis door te nemen heel fijn
Boer
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 5 mei 2019