Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
Ingrid & Bertus Pannekoek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 september 2022
We zijn goed geholpen, ook tijdens de lockdowns. De prijs was fixed, geen meerwerk gehad. Het ontwerp is goed besproken. Al met al in 6 maanden tijd klaar voor een kleine nieuwe badkamer.
Laura Voogt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Van begin tot eind keurig geregeld. Aardige mensen van verkoper tot monteur!
Noordzij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2022
Nieuwe badkamer gekocht. De hulp bij het uitzoeken en samenstellen was prettig. Goed meegedacht hoe de indeling moest worden. De plaatsing ging naar tevredenheid, alle vragen werden duidelijke uitgelegd en met alle geduld beantwoord. Het eind resultaat is geweldig.
T. Snijder
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 juni 2022
Wij hebben een complete renovatie van de badkamer laten uitvoeren door Grando, dit is zeer goed verlopen zowel de uitvoering als de bestellingen. Ondanks dat er een gedetailleerde tekening van de badkamer was gemaakt blijkt in de praktijk in overleg met de aannemer gemakkelijk aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. De aannemer werkt netjes en heeft zijn spullen op orde. Dit alles binnen afgesproken levertijd.
Els en Gerrit Timmerman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Zaandam. Top service! Onze keuken is geplaatst door Koos en Danny. Wat een vakmannen! Hele goede ervaring bij Grando!
Gabriella
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Complete U-keuken gekocht inclusief apparatuur. Alles is keurig geplaatst en openstaande punten keurig opgelost.
Gerard Wenning
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Onze keuken gekocht via Grando Zaandam. Top service, vriendelijk personeel en zelfs toen we nog wat wilde wijzigen namen ze ruim de tijd voor ons. Levering, montage was top. Heel blij met het eindresultaat.
Tanja Schopmeijer-Kool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 februari 2022
Los van het feit dat we gigantisch blij zijn met het eindresultaat, was de communicatie en service top. Goed op de hoogte gehouden rondom de levering & top installateurs.
Irene Senatori
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 januari 2022
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
Ellen kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 januari 2022
Wij hadden een duidelijk beeld in ons hoofd hoe onze keuken eruit zou moeten komen te zien, helaas konden veel keuken-bedrijven de spullen niet leveren, Grando had gelukkig wel wat we wilde. Na een prettig en professioneel gesprek met Sander van Grando de keuken helemaal samengesteld. De keuken kon gelukkig snel geleverd worden (6 weken) en toen de keuken binnen kwam zag je duidelijk dat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn! Aanvankelijk was er 1 plaatje stuk gegaan tijdens het transport en de planken waren in de verkeerde kleur, beide problemen zijn snel en goed verholpen door Grando wat ik erg fijn vond (pas als er wat mis gaat merk je pas met wat voor bedrijf je te maken hebt). Ook hadden wij niet goed begrepen dat wij zelf de afval (plastic en karton) moesten afvoeren, 1 belletje en we hebben een mooie oplossing gevonden. Kortom, professionele mensen die veel weten van keukens en niet weglopen van wat extra service. Ook het feit dat je ze kan bellen (en aan de lijn krijgt) verdient wat mij betreft bonus punten.
Chris Kroon
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 december 2021
We wilden gewoon een mooie keuken. De materialen hadden we zelf al uitgezocht. Maikel tekende met veel plezier en enthousiasme onze keuken, alle remmen los. Nu staat hij er, mooier dan we hadden kunnen bedenken.
Martin Harms
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 december 2021
Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. Afgelopen jaar heb ik schade opgelopen door water. En aangezien mijn keuken nog in prima staat verkeerde konden alle fronten vervangen worden. Dit heb ik wederom door Grando laten doen, dit keer in een andere kleur. Ik heb nu een prachtige "nieuwe" keuken. De communicatie verliep prettig. De afwerking is perfect. Ik ben blij!
Jacqueline Oelbers
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 oktober 2021
04-08-2021 is onze mooie keuken geplaatst, door verschillende oorzaken was de keuken helaas niet af.. moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee!
Fam Vocht
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 oktober 2021
Zeer te vrede over de aankoop van onze badkamer en personeel o.a de verkopers en monteurs die alles tot in de puntjes en zeer goed hebben afgeleverd.
C J Beijer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 5 oktober 2021
Onze Grando keuken hebben we samen met de adviseur op maat samengesteld. We waren heel blij dat we met mooie materialen aan de slag konden en vonden zelfs een vloer passend bij wat wij in de showroom hadden gezien. Na de plaatsing stond hij nog enkele weken afgedekt vanwege onze verbouwing, maar ....nu is hij af....alles is naar wens afgesteld en afgewerkt. Hij is net zo prachtig geworden als op de computertekening. Het team van Grando heeft ons deskundig en vriendelijk bijgestaan. Bedankt!!
Ben en Sylvia Robert
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 oktober 2021
Nieuwe keuken aangeschaft. Helemaal naar wens ingericht en vervolgens ingemeten. Vervolgens bleken aantal zaken niet mogelijk: oa verlagen plafond voor afzuiger. Dit heeft door een creatieve samenwerking van ons en de verkopers tot een mooie en functionele oplossing geleid. Vervolgens bleken de hoogte van het plafond dus niet meer te kloppen, ondanks meerdere mails en telefoontjes hoefde niet het niet nagemeten. Wat bleek bij plaatsing? De hoge kasten waren te hoog: de ontworpen omlijsting kon niet gerealiseerd en de kasten werden bij installatie ter plaatse op maat gemaakt. Gelukkig altijd goed contact met verkopers en installateurs gehad, deze beloofden dan ook dat het eindresultaat zeker naar wens zou worden. Na het 2x nabestellen van de kastdeurtjes en meerdere keren terug moeten komen van de installateurs is het eindresultaat zeker naar wens. Ondanks alle schoonheidsfoutjes in het proces zijn we erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken.
Ronald Bijkerk
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 2 juli 2021
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken en ik zou mijn volgende keuken zeer waarschijnlijk weer bij Grando kopen. Belangrijkste reden hiervoor is het prettige contact en het meedenken gedurende het hele traject. Van het inwinnen van informatie tot het uiteindelijk opleveren van de keuken. Niks is afgeraffeld en ook last-minute verzoekjes werden nog uitgezocht. Bedankt Barry, Sander, Dennis, Koos en Danny voor de hulp. Wij gaan ervan genieten!
Stephan
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 juni 2021