Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

In de winkel vriendelijk te woord gestaan en door de sluiting vd winkel door de Corona maatregels vervolgens via mail en telefonisch kontakt gehouden met Grando. De heer J. Vega en zijn team hebben van mijn kleine badkamer een fijne douche ruimte gemaakt. Prima alles geregeld van sloop tot mooie afwerking!
A Harren
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 april 2021
Ongelofelijk maar waar. Zelfs in de meest moeilijke tijd, zoals tijdens de lock-down, maakt Grando, namens Maikel en zijn collega's meer dan alles boven verwachting mogelijk en WAAR! Vertrouwen in hun specialisatie en kundige ervaring zorgt voor een resultaat wat boven de verwachting uitstijgt. Niets meer en niets minder dan totale ontzorging. Het geld méér dan waard. Een onvergetelijke ervaring. They did it!
Erwin Smit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 maart 2021
Voor de 2e maal een keuken gekocht, zoals altijd prima geholpen. Er wordt de tijd genomen en goed meegedacht. Installatie verliep vlotjes en volgens planning, professionele monteurs. Kleine probleempjes worden serieus en adequaat opgelost. Al met al voor mij hét adres voor een nieuwe keuken. De gekochte badkamer is een ander verhaal, maar voor keukens mijn adres. Eerdere ervaring van 26 februari 2016: Prima zaak, goed en netjes geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Keuken is zeer vakkundig geplaatst. Adviseurs waren kundig en netjes. Wij werden constant op de hoogte gehouden met bestelling levering en betalingen.
Erwin Beentjes
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 maart 2021
Begin maart 2020 heb ik, na advies van een aantal vrienden, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Grando Keukens en Bad in Zaandam op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel over Sander van der Meer en zijn team. Als een kind in een snoepwinkel heb ik samen met Noeska een keuken en badkamer "ontworpen". Het plaatje zat al in mijn hoofd maar moest eruit. Met Eveline de badkamer verder uitgewerkt tot een pracht badkamer en datum uitvoering vastgesteld. Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door Bouwbedrijf van der Haas en binnen de geplande tijd van vier weken! Met Dennis de technische aspecten doorgenomen en de definitieve keuken samengesteld. Oude keuken laten verwijderen en alle voorbereidende werkzaamheden laten uitvoeren. Op de afgesproken data in september hebben Danny en Maikel van het Grando montageteam, de nieuwe keuken geplaatst en geïnstalleerd. Ziet er top uit en ik ben er superblij mee!! Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven. Dank voor alle aandacht, goede zorg, vakkundige begeleiding en lekkere koffie! Ik zal zeker Grando Zaandam aanraden bij vrienden.
Ella Breugelmans
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 maart 2021
wij hebben een grote woonkeuken gekocht bij grando zaandam,wij zijn zeer vriendlijk en goed geholpen .ze hebben der verstand van nemen de tijd en denken goed mee de keuken was na het plaatsen boven verwachting .zelfs de na service was perfekt goede monteurs.
Rob Raadsheer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Hoi team van Grando Keukens in Zaandam. Sinds enkele maanden genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Professioneel advies. Denken mee met onze wensen, geven zéér goede tips, zijn flexibel, accuraat, zeer behulpzaam bij het installeren van de keuken. Zijn superblij met het hoge aanrecht-blad ( 1.01 cm ). In combinatie met de lage plinten, beschikken we nú over de gehele lengte van de keuken over extra lades. Onze dank voor de fijne samenwerking!!
Dhr en Mevr. Hoff Castricum
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 6 maart 2021
Wat een fijne communicatie, goede service. Ook na het plaatsen van de keuken is de service gericht op een tevreden klant. Zeer aan te bevelen!
Monique
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 februari 2021
Vanaf het moment dat we de zaak binnen kwamen tot aan het moment dat we de keuken gekocht hebben is er volop aandacht geweest van zowel de vestigingsmanager Sander als ook de andere verkopers. Aangezien ik nogal een besluiteloos type ben, heb ik meerdere keren de opstelling veranderd, alsmede het uiterlijk van de keuken. Sander bleef even vriendelijk en met me meedenken / adviseren. Geen gesprek vond hij te lang of vermoeiend. Uiteindelijk ben ik dan ook zeer tevreden met de keuken en de service. Ook de monteurs Danny en Danny krijgen een dikke pluim. Erg klantvriendelijk en vakkundig! Grando Zaandam zal ik zeker aanraden als het om klantgerichtheid, vakkundigheid en service gaat! Daarbij is er ook zeker sprake van goede prijs-kwaliteitverhouding
Familie Krekko, Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Grando Zaandam heeft ons van begin tot eind geholpen bij het realiseren van onze badkamerdroom. Wij hadden een aardig beeld van wat we graag wilden, maar de medewerkers bij Grando hebben ons geholpen met adviezen en de concrete vertaalslag van onze wensen, uiteindelijk heeft het geresulteerd in een prachtige badkamer, een heerlijke aanvulling op ons nieuwe appartement.We genieten er elke dag van. Ook zijn we onder de indruk van de door Grando geselecteerde aannemer en zijn vakmensen die het project hebben uitgevoerd. Overbodig te zeggen dat u voor een badkamer dus bij Grando aan het juiste adres bent.
Hendrik & Roy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 februari 2021
Met een beperkte ruimte toch een complete badkamer met veel kastruimte. Er werd goed meegedacht en bij vragen was Grando makkelijk bereikbaar. Het bouwbedrijf waar gebruik van werd gemaakt werkte erg netjes.
Claudia Koomen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Erg tevreden met de keuken, helemaal goed geplaatst en super blij.
Mevr Hoekstra
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Keuken door vakmensen geplaatst en helemaal afgewerkt naar wens.
Servaas
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 januari 2021
Wij hebben na 21 jaar een nieuwe L vormige keuken gekocht bij Grando. Het is opgemeten, de maten zijn keurig doorgegeven. Woensdag werd onze keuken gebracht. Keurig in dozen. Op 10 december is onze grijze keuken geplaatst. Naar onze tevredenheid. Een mooie inductie plaat, een combi oven/magnetron/gril/stoomfunctie en een afzuigkap. Vaatwasser en koel/vrieskast waren al aanwezig. Die zijn netjes in de nieuwe ombouw geplaatst. Alle lof!
Petra Remmers-Cool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 december 2020
Sander van der Meer heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen, deze is conform afspraak geleverd en geplaatst. De nieuwe keuken was op papier al geweldig maar in het echt helemaal fantastisch! Mocht ik ooit weer een keuken willen kopen, kom ik zeker terug.
Sandra Smit-Schmersel
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 december 2020
Super mooie keuken gekocht ben zeker tevreden. Duidelijk verschil met andere keukens. Mijn dank aan de super klantvriendelijke bedrijfsleider Sander. Toppp man. Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Mijn keuken is geleverd en ben zeer tevreden. Grando heeft zn best gedaan.
Illy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 2 december 2020
wij hebben een mooie keuken gekocht bij grando zaandam. Personeel was serieus en hielp ons goed. Alles kwam op de afgesproken tijd en ook over de monteurs waren wij goed te spreken.
J.G Koopman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 november 2020
Wij zijn erg blij dat onze keuken er weer prachtig uitziet met nieuwe frontjes. Wij hadden wat klachten in overleg werd het gelijk opgelost nu ziet het er weer heel mooi uit. Dennis hartelijk bedankt voor de bemiddeling.
A.H van Rooijen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 oktober 2020
Heel goed geholpen, vriendelijk, behulpzaam in oplossingen zoeken, vakkundig en belangrijk; zonder te pushen. Ik zou er weer een nieuwe keuken gaan kopen (hoewel dat voorlopig natuurlijk even niet hoeft!) Aanvulling ontvangen 29 oktober 2020: De keuken is al wel geplaatst maar er zijn een paar dingen nog niet klaar. Ik was misschien wat voorbarig met m'n review. Ben nog steeds positief - maar de afwerken (6 weken wachten op nieuwe afzuigkap die kapot geleverd was wel lang) en er zijn nog paar dingentjes, is wel behoorlijk traag.
Akke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 oktober 2020