Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. Afgelopen jaar heb ik schade opgelopen door water. En aangezien mijn keuken nog in prima staat verkeerde konden alle fronten vervangen worden. Dit heb ik wederom door Grando laten doen, dit keer in een andere kleur. Ik heb nu een prachtige "nieuwe" keuken. De communicatie verliep prettig. De afwerking is perfect. Ik ben blij!
Jacqueline Oelbers
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 oktober 2021
04-08-2021 is onze mooie keuken geplaatst, door verschillende oorzaken was de keuken helaas niet af.. moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee!
Fam Vocht
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 oktober 2021
Zeer te vrede over de aankoop van onze badkamer en personeel o.a de verkopers en monteurs die alles tot in de puntjes en zeer goed hebben afgeleverd.
C J Beijer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 5 oktober 2021
Onze Grando keuken hebben we samen met de adviseur op maat samengesteld. We waren heel blij dat we met mooie materialen aan de slag konden en vonden zelfs een vloer passend bij wat wij in de showroom hadden gezien. Na de plaatsing stond hij nog enkele weken afgedekt vanwege onze verbouwing, maar ....nu is hij af....alles is naar wens afgesteld en afgewerkt. Hij is net zo prachtig geworden als op de computertekening. Het team van Grando heeft ons deskundig en vriendelijk bijgestaan. Bedankt!!
Ben en Sylvia Robert
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 oktober 2021
Nieuwe keuken aangeschaft. Helemaal naar wens ingericht en vervolgens ingemeten. Vervolgens bleken aantal zaken niet mogelijk: oa verlagen plafond voor afzuiger. Dit heeft door een creatieve samenwerking van ons en de verkopers tot een mooie en functionele oplossing geleid. Vervolgens bleken de hoogte van het plafond dus niet meer te kloppen, ondanks meerdere mails en telefoontjes hoefde niet het niet nagemeten. Wat bleek bij plaatsing? De hoge kasten waren te hoog: de ontworpen omlijsting kon niet gerealiseerd en de kasten werden bij installatie ter plaatse op maat gemaakt. Gelukkig altijd goed contact met verkopers en installateurs gehad, deze beloofden dan ook dat het eindresultaat zeker naar wens zou worden. Na het 2x nabestellen van de kastdeurtjes en meerdere keren terug moeten komen van de installateurs is het eindresultaat zeker naar wens. Ondanks alle schoonheidsfoutjes in het proces zijn we erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken.
Ronald Bijkerk
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 2 juli 2021
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken en ik zou mijn volgende keuken zeer waarschijnlijk weer bij Grando kopen. Belangrijkste reden hiervoor is het prettige contact en het meedenken gedurende het hele traject. Van het inwinnen van informatie tot het uiteindelijk opleveren van de keuken. Niks is afgeraffeld en ook last-minute verzoekjes werden nog uitgezocht. Bedankt Barry, Sander, Dennis, Koos en Danny voor de hulp. Wij gaan ervan genieten!
Stephan
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 juni 2021
Badkamer en keuken gekocht bij vestiging Zaandam. Goed geholpen door Maikel en alles kwam betrouwbaar over. Keuken en badkamer zijn super geworden en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de kwaliteit van de lades, meubelen enz. is prima! De installateur van de badkamer, Rafik, werkt secuur en netjes en denkt met de klant mee en het tegelwerk is erg strak geworden. Door een probleem met onze vloer moest de installatie van de keuken worden uitgesteld maar hier werd goed in mee gedacht. Het enige minpuntje was dat het eindgesprek voor de badkamer te laat werd ingepland waardoor wij de beoogde startdatum niet konden halen. Dat werd nu drie weken later helaas. Al met al een hele goede ervaring en als we kijken naar hoe alles is geworden, kunnen we alleen maar blij zijn dat de keuze is gevallen op Grando!
Heitlager
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 juni 2021
Goed geholpen bij uitzoeken van keuken, geen druk uitgevoerd. Hele proces goed en netjes begeleidt. Als ik belde met vraag werd ik meteen geholpen. Alle afspraken nagekomen, keuken netjes en snel geïnstalleerd.
Inge Helsloot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 mei 2021
Gekozen voor Grando vestiging Zaandam vanwege hun goede aftersale en vanwege hun expertise in zg hoog/laag keukens. Wij wilden niet alleen een beweegbaar keukenblad maar ook beweegbare kastjes. E.e.a. ging niet geheel probleemloos maar deze vestiging maakt hun faam zeker waar want alle zaken zijn precies volgens plan opgelost. Wij zijn zeer content met onze keuken en het vriendelijke en kundige personeel van Grando Zaandam en bevelen deze vestiging dan ook zeer zeker aan. Kleine kanttekening. Kies zelf uw inbouwapparatuur uit, zodat deze geheel naar uw eigen wens is.
Jan Knol
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 mei 2021
Keurig ingemeten aan huis, waarbij zeer goed meegedacht werd met onze wens om een optimale opbergruimte te creëren. Daarna goed op de hoogte gehouden over enkele details, die nog moesten worden uitgezocht. Alles helder in 3D aangeleverd als voorbeeld. Waarna de plaatsing geheel volgens afspraak verliep. Zeer tevreden.
Rob Trousselot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 10 mei 2021
Enkele maanden geleden hebben we ons droomkeuken laten designen en plaatsen door Grando. Doordat wij op vakantie waren tijdens het traject van keuken samenstellen tot bestellen heeft het afroepgesprek van de keuken via de telefoon plaatsgevonden. Gelukkig is Grando erg flexibel en is dit helemaal goed gegaan. Toen de aardige mannen van Grando de keuken kwamen installeren moesten er nog wel enkele aanpassingen worden gedaan aan de wand. Normaliter komt er iemand kijken of de keuken klaar is voor plaatsing, dat was bij ons helaas niet gebeurd. De keuken is daarom op een later moment afgemaakt. Dat mocht de pret overigens niet drukken, gelukkig heeft Grando echte vakmannen in huis want de keuken is prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee!
Eva van den Berg
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 april 2021
In de winkel vriendelijk te woord gestaan en door de sluiting vd winkel door de Corona maatregels vervolgens via mail en telefonisch kontakt gehouden met Grando. De heer J. Vega en zijn team hebben van mijn kleine badkamer een fijne douche ruimte gemaakt. Prima alles geregeld van sloop tot mooie afwerking!
A Harren
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 april 2021
Ongelofelijk maar waar. Zelfs in de meest moeilijke tijd, zoals tijdens de lock-down, maakt Grando, namens Maikel en zijn collega's meer dan alles boven verwachting mogelijk en WAAR! Vertrouwen in hun specialisatie en kundige ervaring zorgt voor een resultaat wat boven de verwachting uitstijgt. Niets meer en niets minder dan totale ontzorging. Het geld méér dan waard. Een onvergetelijke ervaring. They did it!
Erwin Smit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 maart 2021
Voor de 2e maal een keuken gekocht, zoals altijd prima geholpen. Er wordt de tijd genomen en goed meegedacht. Installatie verliep vlotjes en volgens planning, professionele monteurs. Kleine probleempjes worden serieus en adequaat opgelost. Al met al voor mij hét adres voor een nieuwe keuken. De gekochte badkamer is een ander verhaal, maar voor keukens mijn adres. Eerdere ervaring van 26 februari 2016: Prima zaak, goed en netjes geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Keuken is zeer vakkundig geplaatst. Adviseurs waren kundig en netjes. Wij werden constant op de hoogte gehouden met bestelling levering en betalingen.
Erwin Beentjes
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 maart 2021
Begin maart 2020 heb ik, na advies van een aantal vrienden, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Grando Keukens en Bad in Zaandam op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel over Sander van der Meer en zijn team. Als een kind in een snoepwinkel heb ik samen met Noeska een keuken en badkamer "ontworpen". Het plaatje zat al in mijn hoofd maar moest eruit. Met Eveline de badkamer verder uitgewerkt tot een pracht badkamer en datum uitvoering vastgesteld. Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door Bouwbedrijf van der Haas en binnen de geplande tijd van vier weken! Met Dennis de technische aspecten doorgenomen en de definitieve keuken samengesteld. Oude keuken laten verwijderen en alle voorbereidende werkzaamheden laten uitvoeren. Op de afgesproken data in september hebben Danny en Maikel van het Grando montageteam, de nieuwe keuken geplaatst en geïnstalleerd. Ziet er top uit en ik ben er superblij mee!! Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven. Dank voor alle aandacht, goede zorg, vakkundige begeleiding en lekkere koffie! Ik zal zeker Grando Zaandam aanraden bij vrienden.
Ella Breugelmans
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 maart 2021
wij hebben een grote woonkeuken gekocht bij grando zaandam,wij zijn zeer vriendlijk en goed geholpen .ze hebben der verstand van nemen de tijd en denken goed mee de keuken was na het plaatsen boven verwachting .zelfs de na service was perfekt goede monteurs.
Rob Raadsheer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Hoi team van Grando Keukens in Zaandam. Sinds enkele maanden genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Professioneel advies. Denken mee met onze wensen, geven zéér goede tips, zijn flexibel, accuraat, zeer behulpzaam bij het installeren van de keuken. Zijn superblij met het hoge aanrecht-blad ( 1.01 cm ). In combinatie met de lage plinten, beschikken we nú over de gehele lengte van de keuken over extra lades. Onze dank voor de fijne samenwerking!!
Dhr en Mevr. Hoff Castricum
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 6 maart 2021
Wat een fijne communicatie, goede service. Ook na het plaatsen van de keuken is de service gericht op een tevreden klant. Zeer aan te bevelen!
Monique
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 februari 2021