Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een volledige badkamerinrichting besteld. Het proces, de communicatie en adviezen waren prettig en concreet. De betrokken medewerkers waren uiterst behulpzaam en dachten goed mee. Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden. We hebben de volgende verbeterpunten om de ervaring nog beter te maken: - transparantie prijzen van diverse materialen, nu was er een "lumb sump" factuur. We begrijpen dat dit risico inhoudt, dat klanten gaan shoppen, maar het zou wel prettig zijn om dit inzicht te krijgen. - kwaliteit van afleveren. Er werden duidelijke tijden afgesproken, echter, met de huidige vertragingen in de bouwmarkt, zou er wat flexibeler met leveringsvoorwaarden en planning kunnen worden omgegaan. Ook was de verpakking soms wat kwetsbaar, waardoor schade is ontstaan. Overigens wel netjes opgelost. - assortiment; niet alles was leverbaar. Het was fijn geweest als er ook buiten het eigen Grando assortiment gezocht was naar alternatieven.
Fam Brenninkmeijer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 november 2022
Hele fijne ervaring bij aankoop en installatie van onze Grando Keuken met Siemens en Quooker apparatuur. Design: Bijzonder, mooi en praktisch en super meegedacht over functionaliteit (rolstoel vriendelijk). Verkoop: Dit was deskundig met goede en eerlijke adviezen, vriendelijk, deskundig en meedenkend. Klantteam: vriendelijke communicatie per email en telefonisch. Installatieteams: professioneel, netjes, vriendelijk, op tijd, echte vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
Kiran
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 oktober 2022
Wij zijn goed en vakkundig terzijde gestaan in het aanschaf proces van onze keuken. De medewerkers zijn enthousiast en vakkundig en komen met goede voorstellen. Ook de planning en de uiteindelijke montage verliepen goed en op tijd.
Elly Bak
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 oktober 2022
Aankoopproces verliep bijzonder prettig. Roy onze adviseur inventariseerde en adviseerde op een bijzonder prettige manier. Kwaliteit en prijs was vervolgens uitstekend, zo ook de after sales service (zeer gewaardeerd). Grando Zaandam is een bijzonder professionele zaak! Dank voor jullie inzet
Menno Boersma
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 10 oktober 2022
We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
Ingrid & Bertus Pannekoek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 september 2022
We zijn goed geholpen, ook tijdens de lockdowns. De prijs was fixed, geen meerwerk gehad. Het ontwerp is goed besproken. Al met al in 6 maanden tijd klaar voor een kleine nieuwe badkamer.
Laura Voogt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Van begin tot eind keurig geregeld. Aardige mensen van verkoper tot monteur!
Noordzij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2022
Nieuwe badkamer gekocht. De hulp bij het uitzoeken en samenstellen was prettig. Goed meegedacht hoe de indeling moest worden. De plaatsing ging naar tevredenheid, alle vragen werden duidelijke uitgelegd en met alle geduld beantwoord. Het eind resultaat is geweldig.
T. Snijder
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 juni 2022
Wij hebben een complete renovatie van de badkamer laten uitvoeren door Grando, dit is zeer goed verlopen zowel de uitvoering als de bestellingen. Ondanks dat er een gedetailleerde tekening van de badkamer was gemaakt blijkt in de praktijk in overleg met de aannemer gemakkelijk aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. De aannemer werkt netjes en heeft zijn spullen op orde. Dit alles binnen afgesproken levertijd.
Els en Gerrit Timmerman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Complete U-keuken gekocht inclusief apparatuur. Alles is keurig geplaatst en openstaande punten keurig opgelost.
Gerard Wenning
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Zaandam. Top service! Onze keuken is geplaatst door Koos en Danny. Wat een vakmannen! Hele goede ervaring bij Grando!
Gabriella
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Onze keuken gekocht via Grando Zaandam. Top service, vriendelijk personeel en zelfs toen we nog wat wilde wijzigen namen ze ruim de tijd voor ons. Levering, montage was top. Heel blij met het eindresultaat.
Tanja Schopmeijer-Kool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 februari 2022
Los van het feit dat we gigantisch blij zijn met het eindresultaat, was de communicatie en service top. Goed op de hoogte gehouden rondom de levering & top installateurs.
Irene Senatori
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 januari 2022
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
Ellen kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 januari 2022
Wij hadden een duidelijk beeld in ons hoofd hoe onze keuken eruit zou moeten komen te zien, helaas konden veel keuken-bedrijven de spullen niet leveren, Grando had gelukkig wel wat we wilde. Na een prettig en professioneel gesprek met Sander van Grando de keuken helemaal samengesteld. De keuken kon gelukkig snel geleverd worden (6 weken) en toen de keuken binnen kwam zag je duidelijk dat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn! Aanvankelijk was er 1 plaatje stuk gegaan tijdens het transport en de planken waren in de verkeerde kleur, beide problemen zijn snel en goed verholpen door Grando wat ik erg fijn vond (pas als er wat mis gaat merk je pas met wat voor bedrijf je te maken hebt). Ook hadden wij niet goed begrepen dat wij zelf de afval (plastic en karton) moesten afvoeren, 1 belletje en we hebben een mooie oplossing gevonden. Kortom, professionele mensen die veel weten van keukens en niet weglopen van wat extra service. Ook het feit dat je ze kan bellen (en aan de lijn krijgt) verdient wat mij betreft bonus punten.
Chris Kroon
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 december 2021
We wilden gewoon een mooie keuken. De materialen hadden we zelf al uitgezocht. Maikel tekende met veel plezier en enthousiasme onze keuken, alle remmen los. Nu staat hij er, mooier dan we hadden kunnen bedenken.
Martin Harms
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 december 2021
Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. Afgelopen jaar heb ik schade opgelopen door water. En aangezien mijn keuken nog in prima staat verkeerde konden alle fronten vervangen worden. Dit heb ik wederom door Grando laten doen, dit keer in een andere kleur. Ik heb nu een prachtige "nieuwe" keuken. De communicatie verliep prettig. De afwerking is perfect. Ik ben blij!
Jacqueline Oelbers
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 oktober 2021
04-08-2021 is onze mooie keuken geplaatst, door verschillende oorzaken was de keuken helaas niet af.. moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee!
Fam Vocht
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 oktober 2021