Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Service was Top en de adviseurs echt klantvriendelijk. Ben uiterst tevreden met de keuken, levering en montage. De Grando keuken tot tweemaal toe bezocht en mijn keuze was al gemaakt door de vriendelijke medewerkers. Top
M. Watson
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 augustus 2020
Helaas er was een probleem met onze keuken omdat onze huis had geen Perilex stopcontact en niemand heeft het ons verteld tot de dag van de bouw. Wellicht iemand heeft het ons verteld en misschien het ging verloren in de vertaling. Dankbaar, het was uiteindelijk opgelost met de advies van een Grando medewerker om een IR kamera te gebruiken. Uiteindelijk zijn we erg blij met onze mooie keuken.
JB Lee
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
Vanaf het eerste moment tot nu is het puur aandacht voor de klant en zijn wensen. Bovendien merkten we bij elk contact dat ze je niet als een nummer zagen. Ze wisten meteen wie we waren zodat we meteen persoonlijk benaderd werden. En dat maakt het dat het hele traject zo soepel verlopen is. Bovendien is de samenwerking met onze aannemer heel goed verlopen en is de keuken een waar juweel.
Jerusha Minnebo
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
bijzonder goede ervaring
Peter Tulleken
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 8 juli 2020
Prima uitleg bij keuze goede en juiste afspraken die ook nagekomen werden prima service en plaatsing van de keuken monteur die meedenkt bij onverwachte zaken.
RR Blaauwbroek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 22 juni 2020
Leuke ontvangst door prettige medewerkers. Goede adviezen en deskundige installateurs. Zeer scherpe prijs.
Syl Lust
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 juni 2020
In verband met aankoop huis hebben wij zowel de badkamer als keuken gekocht bij Grando Zaandam. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Grando is klantgericht en doet er veel aan om de klant van goede adviezen te voorzien en om eventuele problemen te verhelpen. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de badkamer!!
Danielle
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 13 mei 2020
Keuken. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen m.n.door Sander van de Meer. Het hele team is eigenlijk vriendelijk en enthousiast. Ook zijn we zeer tevreden over Johan, de keukenmonteur. Het bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Ria uit Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 februari 2020
Vakkundige informatie en bovendien inlevingsvermogen ten aanzien van mogelijkheden en ook goede monteurs bij plaatsen zzp ers
Anoniem
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 16 februari 2020
Superhulp met de badkamer
Vd Bouwert
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 30 oktober 2019
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
Arnold Schouten
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Je wordt vriendelijk en kundig behandeld. Ze nemen de tijd voor je.
Joke Thepass
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2019
Als zeer prettig De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en kundig. Werken samen als een hecht team en die sfeer voel je als klant. We zijn er erg in de watten gelegd zelfs een heerlijk warm pistoletje tussen de middag en hebben samen een mooie badkamer en keuken uitgezocht. We wilden eigenlijk niet gelijk beslissen maar het bezoek aan de winkel beviel zo goed dat we er eigenlijk snel uit waren. Ons vertrouwen hebben ze. Na de aanschaf kwamen ze bij ons meten. De afspraak maken ging prima. Na het meten nog een keer afgesproken in de winkel om alles door te nemen. Gelijk een montagedatum gepland voor beide onderdelen super want zo ver van te voren plannen is erg fijn met onze agenda . Tussendoor nog een paar keer contact gehad van onze kant uit. Hier werd steeds de tijd voor gemaakt. Het plaatsen ging ook allemaal goed De monteurs zijn heel vriendelijk en werken hard. Overduidelijk veel ervaring. Dit geldt zowel voor de keuken als voor de badkamer. Al met al een zeer positieve ervaring en wij kunnen en zullen Grando dan ook bij iedereen aanbevelen Een dikke vette en verdiende 10
Ria ter Broeke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 4 oktober 2019
Keuken gekocht. Super! Vakkundig personeel zeer klantvriendelijk zelfs tot na de plaatsing.
w. de jong
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 september 2019
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Lex van Rooijen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht, op basis van de bouwtekening en deze is super mooi uitgevallen, mooi geplaatst en eventuele problemen direct opgelost.. Zijn blij met Grando
Bianca Maas
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 juli 2019
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel. Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht. Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team. Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Jordy en Birgit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 juli 2019
Keuken...fijn geholpen en we zijn nog steeds helemaal blij met onze gave mooie keuken! Personeel allemaal heel vriendelijk en goed geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen...het inbouwen van de keuken ging ook top!!en als ik vragen heb of wat te klagen word er geluisterd en gezocht naar een oplossing. Al met al dik tevreden dus! Ga zo door!
Liesbeth
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 14 juni 2019