Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Badkamer en keuken gekocht bij vestiging Zaandam. Goed geholpen door Maikel en alles kwam betrouwbaar over. Keuken en badkamer zijn super geworden en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de kwaliteit van de lades, meubelen enz. is prima! De installateur van de badkamer, Rafik, werkt secuur en netjes en denkt met de klant mee en het tegelwerk is erg strak geworden. Door een probleem met onze vloer moest de installatie van de keuken worden uitgesteld maar hier werd goed in mee gedacht. Het enige minpuntje was dat het eindgesprek voor de badkamer te laat werd ingepland waardoor wij de beoogde startdatum niet konden halen. Dat werd nu drie weken later helaas. Al met al een hele goede ervaring en als we kijken naar hoe alles is geworden, kunnen we alleen maar blij zijn dat de keuze is gevallen op Grando!
Heitlager
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 juni 2021
Goed geholpen bij uitzoeken van keuken, geen druk uitgevoerd. Hele proces goed en netjes begeleidt. Als ik belde met vraag werd ik meteen geholpen. Alle afspraken nagekomen, keuken netjes en snel geïnstalleerd.
Inge Helsloot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 mei 2021
Gekozen voor Grando vestiging Zaandam vanwege hun goede aftersale en vanwege hun expertise in zg hoog/laag keukens. Wij wilden niet alleen een beweegbaar keukenblad maar ook beweegbare kastjes. E.e.a. ging niet geheel probleemloos maar deze vestiging maakt hun faam zeker waar want alle zaken zijn precies volgens plan opgelost. Wij zijn zeer content met onze keuken en het vriendelijke en kundige personeel van Grando Zaandam en bevelen deze vestiging dan ook zeer zeker aan. Kleine kanttekening. Kies zelf uw inbouwapparatuur uit, zodat deze geheel naar uw eigen wens is.
Jan Knol
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 mei 2021
Keurig ingemeten aan huis, waarbij zeer goed meegedacht werd met onze wens om een optimale opbergruimte te creëren. Daarna goed op de hoogte gehouden over enkele details, die nog moesten worden uitgezocht. Alles helder in 3D aangeleverd als voorbeeld. Waarna de plaatsing geheel volgens afspraak verliep. Zeer tevreden.
Rob Trousselot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 10 mei 2021
Enkele maanden geleden hebben we ons droomkeuken laten designen en plaatsen door Grando. Doordat wij op vakantie waren tijdens het traject van keuken samenstellen tot bestellen heeft het afroepgesprek van de keuken via de telefoon plaatsgevonden. Gelukkig is Grando erg flexibel en is dit helemaal goed gegaan. Toen de aardige mannen van Grando de keuken kwamen installeren moesten er nog wel enkele aanpassingen worden gedaan aan de wand. Normaliter komt er iemand kijken of de keuken klaar is voor plaatsing, dat was bij ons helaas niet gebeurd. De keuken is daarom op een later moment afgemaakt. Dat mocht de pret overigens niet drukken, gelukkig heeft Grando echte vakmannen in huis want de keuken is prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee!
Eva van den Berg
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 april 2021
In de winkel vriendelijk te woord gestaan en door de sluiting vd winkel door de Corona maatregels vervolgens via mail en telefonisch kontakt gehouden met Grando. De heer J. Vega en zijn team hebben van mijn kleine badkamer een fijne douche ruimte gemaakt. Prima alles geregeld van sloop tot mooie afwerking!
A Harren
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 april 2021
Ongelofelijk maar waar. Zelfs in de meest moeilijke tijd, zoals tijdens de lock-down, maakt Grando, namens Maikel en zijn collega's meer dan alles boven verwachting mogelijk en WAAR! Vertrouwen in hun specialisatie en kundige ervaring zorgt voor een resultaat wat boven de verwachting uitstijgt. Niets meer en niets minder dan totale ontzorging. Het geld méér dan waard. Een onvergetelijke ervaring. They did it!
Erwin Smit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 maart 2021
Voor de 2e maal een keuken gekocht, zoals altijd prima geholpen. Er wordt de tijd genomen en goed meegedacht. Installatie verliep vlotjes en volgens planning, professionele monteurs. Kleine probleempjes worden serieus en adequaat opgelost. Al met al voor mij hét adres voor een nieuwe keuken. De gekochte badkamer is een ander verhaal, maar voor keukens mijn adres. Eerdere ervaring van 26 februari 2016: Prima zaak, goed en netjes geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Keuken is zeer vakkundig geplaatst. Adviseurs waren kundig en netjes. Wij werden constant op de hoogte gehouden met bestelling levering en betalingen.
Erwin Beentjes
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 maart 2021
Begin maart 2020 heb ik, na advies van een aantal vrienden, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Grando Keukens en Bad in Zaandam op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel over Sander van der Meer en zijn team. Als een kind in een snoepwinkel heb ik samen met Noeska een keuken en badkamer "ontworpen". Het plaatje zat al in mijn hoofd maar moest eruit. Met Eveline de badkamer verder uitgewerkt tot een pracht badkamer en datum uitvoering vastgesteld. Werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door Bouwbedrijf van der Haas en binnen de geplande tijd van vier weken! Met Dennis de technische aspecten doorgenomen en de definitieve keuken samengesteld. Oude keuken laten verwijderen en alle voorbereidende werkzaamheden laten uitvoeren. Op de afgesproken data in september hebben Danny en Maikel van het Grando montageteam, de nieuwe keuken geplaatst en geïnstalleerd. Ziet er top uit en ik ben er superblij mee!! Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven. Dank voor alle aandacht, goede zorg, vakkundige begeleiding en lekkere koffie! Ik zal zeker Grando Zaandam aanraden bij vrienden.
Ella Breugelmans
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 maart 2021
wij hebben een grote woonkeuken gekocht bij grando zaandam,wij zijn zeer vriendlijk en goed geholpen .ze hebben der verstand van nemen de tijd en denken goed mee de keuken was na het plaatsen boven verwachting .zelfs de na service was perfekt goede monteurs.
Rob Raadsheer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Hoi team van Grando Keukens in Zaandam. Sinds enkele maanden genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Professioneel advies. Denken mee met onze wensen, geven zéér goede tips, zijn flexibel, accuraat, zeer behulpzaam bij het installeren van de keuken. Zijn superblij met het hoge aanrecht-blad ( 1.01 cm ). In combinatie met de lage plinten, beschikken we nú over de gehele lengte van de keuken over extra lades. Onze dank voor de fijne samenwerking!!
Dhr en Mevr. Hoff Castricum
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 6 maart 2021
Wat een fijne communicatie, goede service. Ook na het plaatsen van de keuken is de service gericht op een tevreden klant. Zeer aan te bevelen!
Monique
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 februari 2021
Vanaf het moment dat we de zaak binnen kwamen tot aan het moment dat we de keuken gekocht hebben is er volop aandacht geweest van zowel de vestigingsmanager Sander als ook de andere verkopers. Aangezien ik nogal een besluiteloos type ben, heb ik meerdere keren de opstelling veranderd, alsmede het uiterlijk van de keuken. Sander bleef even vriendelijk en met me meedenken / adviseren. Geen gesprek vond hij te lang of vermoeiend. Uiteindelijk ben ik dan ook zeer tevreden met de keuken en de service. Ook de monteurs Danny en Danny krijgen een dikke pluim. Erg klantvriendelijk en vakkundig! Grando Zaandam zal ik zeker aanraden als het om klantgerichtheid, vakkundigheid en service gaat! Daarbij is er ook zeker sprake van goede prijs-kwaliteitverhouding
Familie Krekko, Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Grando Zaandam heeft ons van begin tot eind geholpen bij het realiseren van onze badkamerdroom. Wij hadden een aardig beeld van wat we graag wilden, maar de medewerkers bij Grando hebben ons geholpen met adviezen en de concrete vertaalslag van onze wensen, uiteindelijk heeft het geresulteerd in een prachtige badkamer, een heerlijke aanvulling op ons nieuwe appartement.We genieten er elke dag van. Ook zijn we onder de indruk van de door Grando geselecteerde aannemer en zijn vakmensen die het project hebben uitgevoerd. Overbodig te zeggen dat u voor een badkamer dus bij Grando aan het juiste adres bent.
Hendrik & Roy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 februari 2021
Met een beperkte ruimte toch een complete badkamer met veel kastruimte. Er werd goed meegedacht en bij vragen was Grando makkelijk bereikbaar. Het bouwbedrijf waar gebruik van werd gemaakt werkte erg netjes.
Claudia Koomen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Erg tevreden met de keuken, helemaal goed geplaatst en super blij.
Mevr Hoekstra
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Keuken door vakmensen geplaatst en helemaal afgewerkt naar wens.
Servaas
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 januari 2021
Wij hebben na 21 jaar een nieuwe L vormige keuken gekocht bij Grando. Het is opgemeten, de maten zijn keurig doorgegeven. Woensdag werd onze keuken gebracht. Keurig in dozen. Op 10 december is onze grijze keuken geplaatst. Naar onze tevredenheid. Een mooie inductie plaat, een combi oven/magnetron/gril/stoomfunctie en een afzuigkap. Vaatwasser en koel/vrieskast waren al aanwezig. Die zijn netjes in de nieuwe ombouw geplaatst. Alle lof!
Petra Remmers-Cool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 december 2020