Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goed geholpen met alles de opbouw van de keuken het advies van de verkoper was heel goed daardoor hebben wij onze hele mooie keuken kunnen realiseren wij zijn heel tevreden met het resultaat een dikke 10.
jeroen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 september 2016
Na uitleg wat ik wilde werd er al snel een 1ste concept van de badkamer gemaakt en binnen het budget war ik had aangegeven! Er werden kleuradviezen en stylingsadviezen gegeven wat in de praktijk heel goed heeft uitgepakt: het is een ontzettend mooie badkamer geworden. De badkamer is opgeleverd en naar tevredenheid.
ineke van der wolff
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 september 2016
We zijn goed geholpen goed advies gehad over het ontwerp van de keuken contact was goed kortom zeer tevreden
van der leek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 21 augustus 2016
De keuken en badkamer voldoen boven verwachtingen aan onze wensen er is niets wat tegenvalt.de verkopers zijn net als de monteurs prima vaklui en erg vriendelijk. Wij zullen Grando Zaandam dan ook aan iedereen aanbevelen
C.B. de Leeuw
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2016
Vakkundige verkopers en weten goed met je mee te denken. Monteur was ook zeer vakbekwaam. Ik zou Grando Keukens zeker aanraden bij familie en vrienden. Ze komen alle afspraken na en de keuken werd op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens Zaandam.
Lydia Sijmons Weber
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 30 mei 2016
Na aankoop keuken werd deze keurig op tijd geleverd. Direct daarna, is de keuken geinstalleerd door een 100% vakman. Kleine onverwachte zaken werden direct door de monteur opgelost, na twee dagen arbeid was de keuken klaar. Alles naar wens en zonder problemen . Het hele traject van aankoop tot plaatsen werd keurig begeleid dmv e-mails waarin de status werd aangegeven. Grando Zaandam is een aanrader, aardige mensen en vakkundig personeel.
Robert
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 maart 2016
Heel positief Wij zouden 5 sterren geven wanneer we minder lang hadden moeten wachten op de achterwand. Erg vakkundige monteur.
Ingrid van Straten van den Pangaard
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 23 maart 2016
Prima zaak. Goed en deskundige verkopers geen moment het gevoel gedag om te moeten beslissen oid. Verkopers dachten prima mee met onze wensen en gezamenlijk tot een geweldig resultaat gekomen. Ook het installeren van de keuken is zeer vakkundig gedaan kijk op details en niet eerder weggaan als dat alles perfect is afgewerkt. Wij genieten nu al heerlijk van de keuken. Grando team Zaandam.......Bedankt
Erwin Beentjes
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 5 maart 2016
Klantvriendelijk geholpen zowel in de showroom als via telefoon. Wij hebben een keuken gekocht helemaal naar wens. Levering prima alles naar wens verlopen. Wij zouden grando aanraden. Verder geen op of aanmerkingen
D.Stam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 maart 2016
Top bedrijf Meneer Kool adviseerde ons uitstekend. We zijn erg blij met het eindresultaat
Genen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 25 februari 2016
Goede informatie goede uitleg goede service kortom heel goed chapeau.
P. Kluft
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 februari 2016
Super ontwerp super levering en super montage. Ontzettend blij mee
Haalboom
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2016
De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken
B.P. de Vries
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2016
Prima service, veel mogelijk. B.v. Extra hoge en diepe kasten. Heel blij mee. Alleen advies kraan tov diepe spoelbak had alerter mogen zijn. De kraan heeft een hoge uitloop en de spoelbak is "lekker"diep". Hierdoor veel gespetter = ergernis.
Raadsveld/Welling
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 2 februari 2016
Goed geinformeerd.
J. van Laarhoven
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 4 december 2015
Mijn ervaring over Grando is goed.
P.J. Brans
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 november 2015
Keuken ziet er prachtig uit
Verweij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 14 november 2015
Grando heeft bij mij een badkamer geplaatst en onlangs een reparatie aan die badkamer verricht. Is allemaal zeer goed en netjes verlopen. Ik ben heel tevreden.
C. Nielsen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 12 november 2015