Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Super vriendelijk, creatief en gul personeel! Ietwat lange oplevertijd, maar informatieverstrekking is in orde! Dus dat maakt een positief cijfer voor Grando Zaandam! Succes daar heren en wie weet tot snel.. Vriendelijke groet, Majoor van Buuren ;)
Jessica vB
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 september 2015
Service zeer goed tijdens werkzaamheden steeds informatie gevraagd over verloop. Garantie weten we nog niet.
de Jong
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 26 september 2015
We zijn weer helemaal blij met onze nieuwe badkamer. We zijn prima geholpen door Grando Zaandam. Zowel bij het samenstellen en installeren, als ook bij de nazorg. We hadden een lijstje met badkamer zaken. Grando was de eerste die we bezochten en daar is het bij gebleven. De andere zaken hebben we niet meer bezocht.
Fred Block
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 september 2015
Wat een fantastisch mensen. We kwamen voor een kastje voor de badkamer en kochten ten slotte bij hen een keuken. Iedereen bij Grando Zaandaam van verkopers tot monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben in december de keuken gekocht. En zijn nog steeds erg tevreden. Nazorg is uitstekend.
S. Schoemaker
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 september 2015
Er werd bekeken wat de beste en efficientste opstelling van de keuken was. Er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken. De keuken is vakkundig door een monteur geplaatst. We zijn erg tevreden en raden anderen aan om een keuken bij Grando te kopen.
A. Verweij-Honingh
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 14 augustus 2015
Het kopen van een nieuwe keuken is een zeer intensief traject waar je de tijd voor moet nemen. Zowel in de aanschaf als tijdens het plaatsen passeren honderden details de revue waarover je moet nadenken en beslissen. Dan heb je vakmensen nodig om je te begeleiden. Dat heeft Grando erg goed gedaan; zij hebben die mensen. Het gezamenlijke resultaat is dat er nu een TOPKEUKEN staat die aan alle wensen voldoet.
Marion Bregman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 juni 2015
Fijne , persoonlijke service. Voelde wel de druk om snel te beslissen, ons advies denk er nog een nachtje over. Kom je er ook vast uit. Ik heb de keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst. Ik ben best tevreden.
Gert Mathlener
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 mei 2015
uitstekend
R van Kleef
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 6 april 2015
Uitmuntend
Vijncke Lieselot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
een goede en snelle service en klantvriendelijk
Fam Toirkens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
Behulpzaam snelle re actie en keurige afwerking van bestelling.
Kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 29 december 2014
Heel tevreden met het resultaat
Heide
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 december 2014
Goed
Bendelac
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 29 september 2014
In een woord prachtig
Famiele Schaap
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 juni 2014
Wij zijn erg blij met onze keuken
Buijs
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 juni 2014
is helemaal zoals we willen
Koopman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 15 mei 2014
Het is een goede keuken
Blaauwbroek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 19 maart 2014
We zijn super tevreden
Maessen van de Wijgaart
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 8 maart 2014