Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Mooie keuken goed advies over materialen en apparatuur, en maatvoering door Alexander Muntz die hem ook vakkundig geplaatst heeft.
Rien Gorissen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 20 september 2021
Twee badkamers en een nieuwe toilet. Beetje problemen in het opstarten van de planvorming, maar met de juiste persoon een goede afronding gerealiseerd. Installatie en montage loopt via hun, wordt uitgevoerd door een bedrijf en dat werkt super.
mevrouw Kavelaars Claassen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 7 april 2021
Super mooie keuken! We zijn zeer blij. Goed geholpen en meegedacht met onze ruimte. Grando moet nog terug komen om kleine dingen aan te passen, maar in grote lijnen echt super! Zeer tevreden! Complimenten. Echt een gave keuken Eerdere ervaring van 21 augustus 2017: Prima geholpen! Service netjes goed mee gedacht. Alleen was er een bestek la vergeten wordt nu nog nageleverd en zitten we nog op te wachten!
Ronald
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 2 november 2020
Meedenken ,oplossingen zoeken afspraken worden nagekomen en levering en nalevering correct.
R.Mahieu
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 12 oktober 2020
Heel erg tevreden met onze nieuwe keuken, alles tot in de puntjes bedacht goed meegedacht over de opties en mogelijkheden.
Jacquelien van Slochteren
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 15 juni 2020
Was het wachten meer dan waard goede service en een goed vak man kieskeurig en een harde werker met dan aan jack en Henk voor t samen stellen van onze badkamer en keuken maar zeker ook aan de geweldig monteur wat kan die man hard werken dank je wel wojtek je heb het super goed snel en zeer goed gedaan een beter vakman als jij bestaat er niet t was dan ook een fijne samenwerking en zeer goede en communicatie helemaal top bedankt grando
Fam vd kasteele
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Feedback Company - 26 november 2019
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen. Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Rien de Wit
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 28 oktober 2019
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en kwam, na een rondje keukenzaken, terecht bij Grando Zevenbergen, Jack Lambregts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dacht goed met mij mee, maar gaf ook op eigen initiatief advies; dat was voor mij aanleiding om hier mijn keuken te bestellen. Leveringstijd is keurig nageleefd, ondanks dat niet alles op dezelfde dag is geleverd; de diepvries was om onverklaarbare wijze van de bestellijst verdwenen, maar er werd meteen actie ondernomen en deze werd dezelfde week nog geleverd. Minpuntje was dat er niet altijd goed gecommuniceerd werd, maar al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe keuken en de begeleiding.
Monique van Rijnderhoff
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Goed personeel, weet waar ze over praten en geven praktische oplossingen waar andere bedrijven niet mee komen. Daarnaast fijn dat degene bij wie je de keuken besteld, de keuken ook komt plaatsen. Bij het uitzoeken van de keuken nemen ze uitgebreid te tijd voor je en ook bij vragen achteraf helpen ze je zo goed als mogelijk.
Perry
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 14 oktober 2019
Badkamer. Goed geholpen door de adviseur. Alles op tijd geleverd en geplaatst
Peter Beekers
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 20 september 2019
Ben zeer tevreden over de keuken die Grando keukens heeft geleverd. Zowel de voorlichting, als plaatsen zeer goed verlopen echt een aanrader
H van Rossem
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 4 mei 2019
14-03-2019 We hebben onze badkamer gekocht bij Grando in Zevenbergen. Wat een prettige ervaring er werd goed advies gegeven goed meegedacht en alles volgens afspraak afgeleverd. Er was helemaal niets wat ook maar een beetje tegenzat. De badkamer is geplaats door zeer bekwaamde en vriendelijke monteurs en bevalt uitstekend
Fam. Ernest
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Feedback Company - 14 maart 2019
Keuken gekocht, hele goede informatie en creatieve oplossingen. Aanvulling ontvangen 6 februari 2019: Keuken is zeker naar tevredenheid geleverd en geïnstalleerd.
Frits
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 1 februari 2019
Tevreden over levering van de keuken
Marieke Grootenboer
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Feedback Company - 29 december 2018
Zeer goede ervaring bij Grando Zevenbergen. Showroom werd op dat moment volop verbouwd dus daar maar beperkt ideeen op kunnen doen. Maar wisten wat we wilden en konden daardoor al snel tot een mooi ontwerp kwamen. Adviseur Frank heeft ons goed geholpen. Geen opdringerig gedoe wat we in veel andere keukenzaken als zeer vervelend hadden ervaren. Afspraken werden goed nakomen. Monteurs die de keuken kwamen zetten waren zeer deskundig. Werkten erg netjes. Absoluut een aanrader voor een bezoekje als je op zoek ben naar een nieuwe keuken. Tip maak wel een afspraak want de adviseurs daar zijn erg druk bezet
Inge Verheijen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Feedback Company - 21 december 2018
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
D
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 18 oktober 2018
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Piet Keijsers
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 31 augustus 2018
Goed en volledig begeleid naar de koop van een keuken, alle details waar wij het bestaan niet vanaf wisten werden geadresseerd, de koop ging super. de levering gewoon conform afspraak, datum en tijd "spot on". De montage ook helemaal goed, gedaan door Pietje Precies de vakman!
Jurjen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 6 juli 2018