Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe keuken van Grando Zwolle. Bas heeft ons alle zorgen uit handen genomen en ons van A tot Z begeleid. Omdat er zoveel keus is en er ontelbaar veel opties en mogelijkheden zijn was dit voor ons heel belangrijk. Wij raden Grando Zwolle daarom ook zeker aan!
Oostland
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 mei 2021
Onze ervaring met grando keukens is super hele goede service aardige mensen die daar werken en een super mooie keuken gekocht dik tevreden.
Patrick van dorp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 mei 2021
Erg positieve ervaring bij het kopen van onze keuken bij Grando Zwolle. Erwin werkt met veel enthousiasme en denkt goed mee bij het ontwerp van de keuken. Bovendien is alles exact geleverd zoals besteld, en ook precies op maat, waardoor de installateurs slechts een halve dag nodig hadden om een toch vrij ruime keuken te plaatsen.
Jesper Lansink Rotgerink
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Onze keuken hebben wij bij Grando Zwolle uitgezocht, tijdens het uitzoeken werden we goed geholpen, er werd goed meegedacht en verschillende opties werden besproken, ook kijkend naar de prijs. De service was prima! Ook de levering en montage van de keuken verliep vlot, zonder problemen. Enige minpunt vinden we dat je geen duidelijke, transparante kostenspecificatie van de keuken krijgt (overzicht op papier van de prijs per product onderdeel van de keuken). Maar alleen een totaalprijs van de keuken.
familie Sikkens
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 april 2021
Op een mooie dag zijn we de winkel binnengelopen om te oriënteren naar een nieuwe badkamer. We kwamen in gesprek met Erwin en voor we het wisten lag het ontwerp klaar voor een prachtige badkamer, geheel naar onze wensen. Er werd heel prettig met ons meegedacht en niets was teveel. We hebben gekozen om te ontzorgen: alles rondom de verbouwing werd door Grando zelf geregeld. Het enige wat we hoefde te doen was koffie zetten voor de installateurs. Afspraken werden perfect nagekomen, tijdens de verbouwing was een kleine verwarring ontstaan die op de vrijdagmiddag/zaterdagochtend nog door Grando werd opgepakt en door de korte lijnen met de installateur gelijk goed werd aangepakt. De communicatie is duidelijk en verloopt soepel. Ook na het plaatsen kwam Bas nog langs voor een eindcontrole. Ontzorgen was de afspraak, en dat is ook meer dan gelukt! Ontzettend bedankt!
Annalinde en Roy
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 april 2021
We kwamen de winkel in met beide een ander idee wat betreft een nieuwe keuken. Een uitdaging voor Elise, maar door het prettige en goede advies zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Ze heeft veel laten zien en ideeën voorgelegd, er werd goed mee gedacht. Een paar weken later hebben we weer contact met haar opgenomen, omdat we toch ook een nieuwe badkamer wilde en wij een heel prettig gevoel bij haar hadden. Ook nu waren wij weer zeer tevreden over het contact met haar. Tussen het bestellen en het leveren konden we gemakkelijk contact leggen als we vragen of wijzigingen hadden. We werden meestal direct verder geholpen door Elise of een collega en anders werd er snel op terug gekomen via de mail of telefonisch. De levering werd keurig gepland en alles verliep volgens afspraak. We hebben dezelfde dag nog even contact gehad, omdat we een vraag hadden over iets dat geleverd was en daar werd meteen op geschakeld en binnen een paar uur was voor ons alles weer duidelijk. Het monteren is ook heel netjes gedaan. We zouden zeker weer een nieuwe keuken en badkamer bestellen. De medewerkers zijn klantvriendelijk en communiceren keurig. Het was eigenlijk een uitje om naar de winkel te gaan en zeker in deze tijd met Covid-19.
Eric & Judith
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 19 april 2021
Goed advies van Elise en Bas wat betreft de mogelijkheden qua indeling en ruimte van onze keuken. Duidelijke uitleg over de apparatuur en de verschillen tussen de merken wat heeft geleid tot aanschaf van een prachtige keuken. Het plaatsen en de service achteraf van onze keuken is perfect verkopen. Voor mij is Grando Keukens een aanrader!!
Jenneke Regtering
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 30 maart 2021
Hier een badkamer aangeschaft. Goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer zelf, daarna netjes geïnstalleerd. Er waren nog wat kleine puntjes, deze zijn netjes opgelost nadien. Dus nu enkel nog genieten :)
Marinka de Goeij
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 maart 2021
We werden vriendelijke en professioneel te woord gestaan. Er werd goed naar ons geluisterd en kwamen ook met goede ideeën. Mogelijkheden werden aangedragen maar de keus lag geheel bij ons ( niet pusherig). Ook was de service super geregeld toen bleek dat de vaatwasser lang op zich liet wachten en kwamen met goede alternatieven.
Frits Meester
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 maart 2021
In augustus 2020 kwamen bij toeval terecht bij Grando in Zwolle om te kijken naar een badkamer. De vriendelijke benadering het welkoms gevoel bracht naar veel zoeken ons in oktober 2020 terug bij Grando Zwolle waar wij een badkamer uitzochten met deskundige hulp van Bas. Er werd ruimschoots de tijd genomen en wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Wij zijn super blij met het eindresultaat, en kunnen Grando Zwolle bij iedereen aanbevelen!
Jan en Rianne Boerman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 maart 2021
Zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De ruimte zoveel mogelijk benut.
Martina la Faille
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 2 maart 2021
Wij hebben een schitterende keuken gekocht bij Grando Zwolle. De keuken is perfect geplaatst door Gebroeders van Ark Keukenmontage. Complimenten! Nadat onze wijnklimaatkast van Candy vervangen is door een nieuwe zijn we bijzonder tevreden. De nieuwe wijnklimaatkast maakt aanzienlijk minder geluid. We kunnen nu oprecht genieten van onze prachtige nieuwe keuken!
John & Alice
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 25 februari 2021
We zijn erg tevreden over onze keuken, welke besteld en geplaatst is door Grando Zwolle. Er zijn veel keuze mogelijkheden en tevens is er de mogelijkheid om lopende weg nog aanpassingen door te voeren. Voor ons erg prettig, omdat wij meerdere malen twijfelden aan ons keukenblad en zijn daarom meerdere malen in de showroom geweest. Voorafgaand aan de daadwerkelijke montage is Grando langs geweest en heeft alles op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Dit was tevens op de millimeter een vereiste, omdat wij twee gestucte muren hebben waar de hoge kasten ingeschoven moeten worden. Dit was spannend tijdens de montage, maar ook dit bleek goed te passen. De bovenste panelen van de hoge kast zijn speciaal custom made gemaakt, omdat wij graag de hoge kasten tot het plafond wilden laten doorlopen. Dit is niet standaard, maar dus wel mogelijk. Voor wat betreft het apparatuur zijn we ook erg tevreden (Siemens Studioline, Miele vaatwasser, Bora X Pure, Quooker met Cube, etc. Het koffiezetapparaat van Siemens is nageleverd, echter heeft Grando ons hier tijdig over geïnformeerd. Om de leveringstijd te verkorten heeft Bas van Grando Zwolle het apparaat persoonlijk langsgebracht en tevens afgemonteerd. Persoonlijk hechten wij veel waarde aan een keuken, omdat wij vonden dat het een parel in onze woonkamer moest zijn. Natuurlijk heel persoonlijk maar we zijn zeker van mening dat het gelukt is. Ik zou Grando zeker aanbevelen!
M.Meissner
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 februari 2021
Wij hadden het geluk dat we een zeer behulpzame adviseur in de winkel troffen. Hij liet ons vele mogelijkheden voor de keuken van onze keuze zien. Ook kregen we een strakke tekening van hoe we de keuken uiteindelijk wilden. De keuken werd op tijd gebracht en enkele dagen daarna gemonteerd. We vonden het prachtig en zijn er blij mee, tot in de details.
S.van Dijk
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 februari 2021
N.a.v. een verhuizing en bijbehorende renovatie bij Grando op bezoek geweest, inmiddels was dit de 2e zaak maar dit had wat ons betreft ook de eerste de beste mogen zijn. Vakkundig geholpen en met respect voor corona regels alle tijd gekregen om naast een keuken ook een badkamer en WC uit te zoeken. Zonder eindeloos te hoeven knijpen voor een goede prijs maar met een open gesprek ruim binnen het budget gebleven waarbij de werknemers actief meedachten voor de beste optie binnen het budget en dat alles met een snelle levertijd! Inmiddels is alles geleverd en gemonteerd volgens afspraak wat er ook perfect uit ziet. Ondanks dat ik he-le-maal klaar ben met verhuizen zou ik wederom zonder twijfel naar Grando gaan als het gaat om de badkamer & keuken!
Stefan
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Goede service, bij Grando Zwolle zijn ze professioneel, nemen de tijd voor je en hebben kennis van zaken, (ze denken met je mee). Goede communicatie en precies op tijd geleverd. Inmiddels is onze verbouwing achter de rug en kunnen we genieten van onze mooie badkamer.
Jeffrey Littel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 december 2020
We zijn hartelijk ontvangen. Omdat we zelf goed wisten wat we wilden heeft het bezoek niet veel tijd ingenomen. Goede planning en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ik zou Grando aanbevelen bij anderen.
Smit
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 december 2020
Zeer tevreden over de nieuwe keuken van Grando Zwolle! Eerst andere keukenverkopers bezocht, maar bij Grando gelijk een goed gevoel. Mooie showroom, prettig ontvangst en vriendelijk personeel. Van begin tot eind heel goed en deskundig geholpen door Elise. Ook de levering en montage was perfect geregeld. Met als resultaat een prachtige keuken, zeer mooie afwerking en kwaliteit. Top!
Florian
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 december 2020