Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij Grando Zwolle een keuken gekocht. Vanwege Corona was het niet mogelijk vele keukenzaken te bezoeken maar na een familietip naar Grando gegaan. Daar hebben we geen spijt van. We zijn ontzettend goed geholpen, er was service, tijd en Elise dacht goed mee. De keuken is geplaatst door hele fijne installateurs, we zijn dik tevreden en erg blij met het eindresultaat.
Hester Kalkman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 31 augustus 2021
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die aan al onze wensen voldoet! Complimenten voor de hele gang van zaken , gelijk vanaf het eerste contact een goed gevoel. Zelfs in de corona (lockdown) periode een fantastische service. Fijn hoe er mee gedacht wordt, goede adviezen en goede duidelijke afspraken. Wij zijn ontzettend tevreden!!!!
Fam. Van Ginkel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 6 augustus 2021
Wij hebben een keuken gekocht en deze is fantastisch gemonteerd door snelle monteurs, die overal vanaf wisten. Kastje niet passen, geen probleem, maken we gelijk passend. Geweldig, wat een service. Onze adviseur heeft geweldig werk gedaan, vooral geluisterd en datgene uitgevoerd. Dit werd zeer gewaardeerd. Bedankt.
Peter Brendel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 juli 2021
Fijn geholpen, en een super mooie keuken gekregen.
L. Huiskens
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Wij zijn blij met een keuken van Grando Zwolle. Adviseur Elise heeft ons prettig begeleid. Ze nam de tijd voor ons, dacht mee en gaf goede adviezen. De keuken werd op tijd geleverd. De monteur heeft de keuken deskundig gemonteerd en alles werd steeds netjes opgeruimd. Steeds was er terugkoppeling met Grando. De keuken voldoet aan onze wensen!
Kees en Ans van der Beek
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 9 juli 2021
We zijn in een lastige tijd op een super goede manier geholpen. De eerste afspraken waren telefonisch, wat uiteindelijk geen probleem was. Erwin wist goed onze wensen om te zetten in een mooie keuken. Er was veel oog voor ons budget en onze wensen, er is op een duidelijke manier met ons meegedacht om zoveel mogelijk van onze wensen op te nemen in de nieuwe keuken zonder over het budget te gaan. Kleine tegenvallers bij de voorbereiding levering zijn ook super goed opgepakt, duidelijke communicatie, goede service. Wij zijn super tevreden met het voortraject en niet onbelangrijk, het eindresultaat.
Leonie Pietersen
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 21 juni 2021
Een andere woning, het uitzoeken van een keuken. Het kan lastig zijn om je wensen voor een nieuwe keuken op papier te krijgen. Niet bij Grando keukens Zwolle. De verkoopster (Elise) aldaar heeft keurig geholpen om een keukenplan op papier te zetten en daarbij alle wensen mee te nemen. Temeer was het even nadenken omdat de opstelling van hoek naar eiland keuken is gegaan. Waarbij wel voldaan moest worden aan de eisen van de fabrikant voor bijvoorbeeld het blad. Hiervoor worden alle registers open getrokken en wordt zelfs de fabrikant gebeld om zeker te zijn dat wat de klant wil, ook echt kan. Ook met betrekking tot de apparatuur wordt er goed meegedacht en wordt er doorgezocht tot er iets beschikbaar is wat jij wilt. Order gezet..... Spannend. Hmz... Misschien toch wat aanpassingen doen, geen enkel probleem! Ik heb besloten de keuken zelf te plaatsen. Ben technisch goed onderlegd. Desondanks rees er tijdens het plaatsen wel is een vraag. Een telefoontje is dan voldoende om even de goede richting in te worden gestuurd. Toen bleek na plaatsing een lade niet helemaal juist te functioneren... Geen enkel probleem er wordt een nieuwe besteld. Dat is wel service en daar ben ik dankbaar voor. Grando is een zaak welke keukens in het wat hogere segment aanbiedt. De prijs is wat hoger dan bij de prijzen lokkers maar de kwaliteit en service zijn dan ook waar voor je geld. Ik ga een mooie tijd tegemoet met een prachtige keuken die hopenlijk heel wat jaren mee mag gaan.
R Brummel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 7 juni 2021
Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe keuken van Grando Zwolle. Bas heeft ons alle zorgen uit handen genomen en ons van A tot Z begeleid. Omdat er zoveel keus is en er ontelbaar veel opties en mogelijkheden zijn was dit voor ons heel belangrijk. Wij raden Grando Zwolle daarom ook zeker aan!
Oostland
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 mei 2021
Onze ervaring met grando keukens is super hele goede service aardige mensen die daar werken en een super mooie keuken gekocht dik tevreden.
Patrick van dorp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 mei 2021
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom t/m montage van de keuken is alles erg goed en naar wens verlopen. Er was voldoende tijd en aandacht voor een klantgericht advies. De levering van alle materialen ging exact volgens afspraak en de monteur was heel vakkundig en geduldig. We zijn heel blij met het resultaat en de wijze waarop we zijn geholpen door Grando Zwolle en specifiek door Elise die met veel energie en enthousiasme heeft meegedacht.
Coby Robbemont
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 19 mei 2021
Erg positieve ervaring bij het kopen van onze keuken bij Grando Zwolle. Erwin werkt met veel enthousiasme en denkt goed mee bij het ontwerp van de keuken. Bovendien is alles exact geleverd zoals besteld, en ook precies op maat, waardoor de installateurs slechts een halve dag nodig hadden om een toch vrij ruime keuken te plaatsen.
Jesper Lansink Rotgerink
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Onze keuken hebben wij bij Grando Zwolle uitgezocht, tijdens het uitzoeken werden we goed geholpen, er werd goed meegedacht en verschillende opties werden besproken, ook kijkend naar de prijs. De service was prima! Ook de levering en montage van de keuken verliep vlot, zonder problemen. Enige minpunt vinden we dat je geen duidelijke, transparante kostenspecificatie van de keuken krijgt (overzicht op papier van de prijs per product onderdeel van de keuken). Maar alleen een totaalprijs van de keuken.
familie Sikkens
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 april 2021
Op een mooie dag zijn we de winkel binnengelopen om te oriënteren naar een nieuwe badkamer. We kwamen in gesprek met Erwin en voor we het wisten lag het ontwerp klaar voor een prachtige badkamer, geheel naar onze wensen. Er werd heel prettig met ons meegedacht en niets was teveel. We hebben gekozen om te ontzorgen: alles rondom de verbouwing werd door Grando zelf geregeld. Het enige wat we hoefde te doen was koffie zetten voor de installateurs. Afspraken werden perfect nagekomen, tijdens de verbouwing was een kleine verwarring ontstaan die op de vrijdagmiddag/zaterdagochtend nog door Grando werd opgepakt en door de korte lijnen met de installateur gelijk goed werd aangepakt. De communicatie is duidelijk en verloopt soepel. Ook na het plaatsen kwam Bas nog langs voor een eindcontrole. Ontzorgen was de afspraak, en dat is ook meer dan gelukt! Ontzettend bedankt!
Annalinde en Roy
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 april 2021
We kwamen de winkel in met beide een ander idee wat betreft een nieuwe keuken. Een uitdaging voor Elise, maar door het prettige en goede advies zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Ze heeft veel laten zien en ideeën voorgelegd, er werd goed mee gedacht. Een paar weken later hebben we weer contact met haar opgenomen, omdat we toch ook een nieuwe badkamer wilde en wij een heel prettig gevoel bij haar hadden. Ook nu waren wij weer zeer tevreden over het contact met haar. Tussen het bestellen en het leveren konden we gemakkelijk contact leggen als we vragen of wijzigingen hadden. We werden meestal direct verder geholpen door Elise of een collega en anders werd er snel op terug gekomen via de mail of telefonisch. De levering werd keurig gepland en alles verliep volgens afspraak. We hebben dezelfde dag nog even contact gehad, omdat we een vraag hadden over iets dat geleverd was en daar werd meteen op geschakeld en binnen een paar uur was voor ons alles weer duidelijk. Het monteren is ook heel netjes gedaan. We zouden zeker weer een nieuwe keuken en badkamer bestellen. De medewerkers zijn klantvriendelijk en communiceren keurig. Het was eigenlijk een uitje om naar de winkel te gaan en zeker in deze tijd met Covid-19.
Eric & Judith
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 19 april 2021
Goed advies van Elise en Bas wat betreft de mogelijkheden qua indeling en ruimte van onze keuken. Duidelijke uitleg over de apparatuur en de verschillen tussen de merken wat heeft geleid tot aanschaf van een prachtige keuken. Het plaatsen en de service achteraf van onze keuken is perfect verkopen. Voor mij is Grando Keukens een aanrader!!
Jenneke Regtering
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 30 maart 2021
Hier een badkamer aangeschaft. Goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer zelf, daarna netjes geïnstalleerd. Er waren nog wat kleine puntjes, deze zijn netjes opgelost nadien. Dus nu enkel nog genieten :)
Marinka de Goeij
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 maart 2021
We werden vriendelijke en professioneel te woord gestaan. Er werd goed naar ons geluisterd en kwamen ook met goede ideeën. Mogelijkheden werden aangedragen maar de keus lag geheel bij ons ( niet pusherig). Ook was de service super geregeld toen bleek dat de vaatwasser lang op zich liet wachten en kwamen met goede alternatieven.
Frits Meester
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 maart 2021
In augustus 2020 kwamen bij toeval terecht bij Grando in Zwolle om te kijken naar een badkamer. De vriendelijke benadering het welkoms gevoel bracht naar veel zoeken ons in oktober 2020 terug bij Grando Zwolle waar wij een badkamer uitzochten met deskundige hulp van Bas. Er werd ruimschoots de tijd genomen en wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Wij zijn super blij met het eindresultaat, en kunnen Grando Zwolle bij iedereen aanbevelen!
Jan en Rianne Boerman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 maart 2021