Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We hebben onze keuken verplaatst van de achterzijde van de woning naar de voorzijde. Samen met Grando Keukens Zwolle uitvoerig alle mogelijkheden doorgenomen. Meerdere versies van de nieuwe lay-out van de keuken zijn de revue gepasseerd en telkens werd er super meegedacht vanuit Grando. De levering van de materialen was prima geregeld en volgens afspraak. De montage werd uitgevoerd door deskundige monteurs en kleine afwijkingen (op verzoek van ons) werden netjes uitgevoerd. Door de toeleverancier was de verkeerde spoelbak geleverd. Vanuit Grando werd geregeld dat de juiste spoelbak nageleverd werd. Al met al een nieuwe keuken die onze verwachtingen heeft overtroffen.
André en Lieke Fokt
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 januari 2023
Wij hebben een badkamer en toilet bij Grando gekocht. Wij wilden een luxe uitstraling met een mooi op maat gemaakt badmeubel. Dat is gelukt. De communicatie verliep erg goed. Ook de mensen die de badkamer hebben geïnstalleerd stemden goed met elkaar af en kwamen afspraken na. Ook na plaatsing kwam Grando langs voor oplevering. Top!
Regina Sikken
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 25 december 2022
Goede ervaring met contact in de winkel. We hebben een keuken gekocht. Het hele plaatje, van het tekenen tot aan het installeren van de keuken, is goed verzorgd en er is netjes gewerkt.
Familie Uringa
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 december 2022
Mijn vriend en ik hebben met de goede hulp van Erwin onze droomkeuken samengesteld. We hebben fijne erg fijne afspraken gehad waar we samen een keuken hebben uitgekozen, waarbij goed gedacht werd aan onze wensen maar ook aan budget. Bij de levering was de keuken in 1 keer compleet geleverd. Zeer tevreden!
Sanne
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 december 2022
Via een collega terecht gekomen bij Grando Zwolle voor een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Zeer vriendelijk en netjes geholpen door Erwin. Hij nam alle tijd en ook het verdere contact verliep prima. De keuken is inmiddels geplaatst. De "puntjes op de i" werden prima opgelost. Fijn dat Erwin voor en na het plaatsen bij ons thuis langs komt. Dit maakt het persoonlijk en vertrouwd. In februari komen de badkamer en het toilet aan de beurt. Wij zien dit met vertrouwen tegemoet.
Henriëtte en Heleen
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 21 december 2022
Nieuwe keuken met bijbehorende apparatuur. Goed meegedacht en veel ideeën en aanbevelingen om de keuken beter tot z'n recht te laten komen. Ontwerp van de keuken precies gerealiseerd zoals verwacht. Serviceverlening bijzonder aangenaam! We konden altijd terecht met onze vele vragen en deze werden altijd goed beantwoord of op de hoogte gehouden. Kwaliteit van het materiaal is degelijk. Levering en plaatsing van de keuken werd netjes afgestemd en zorgvuldig uitgevoerd. We hebben gekozen om na het plaatsen van de keuken de spatrand op te meten en later te plaatsen waardoor een exacte plaatsing mogelijk werd. Dit werd snel verwerkt, maar helaas een meet of communicatiefout waardoor een deel te kort was. Hiervoor werd geen tussenoplossing gezocht, maar gewoon een nieuwe besteld. De afwerking met kit werd helaas niet netjes gedaan, maar bij het aangeven hiervan werd er wederom goed geschakeld en de kitrand vervangen. Helaas kregen we een Siemens koelkast met een erg storende pieptoon. Ook hiervoor is adequaat gehandeld door Grando met Siemens en is de koelkast vervangen voor een nieuw exemplaar. Al met al een zeer tevreden klant die ook de badkamer en toilet afgenomen heeft welke binnenkort geplaatst gaat worden.
Michelle & Ronnie
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 december 2022
Begin van het jaar (april 2022) de keuze gemaakt om een nieuwe keuken te gaan kopen. Na eerst diverse brochures etc te hebben doorgekeken (stijl en kleur etc ) opzoek gegaan naar een bedrijf. Vanuit advies van bekenden zijn we naar Grando Zwolle gegaan, nieuwe showroom met veel opstellingen. Eerst een bliksembezoek gedaan of we een keuken konden vinden die ons zou aanspreken. En ja, daar stond ie. 2 Weken later een afspraak gemaakt om onze wensen op papier te zetten en uit te werken. Dit hebben we gedaan met de behulpzame verkoper Erwin. Vriendelijke man die ook tips gaf om onze "droomkeuken" te realiseren. Na een paar uur stond er een keuken die ons beviel, ook qua budget wat wij op voorhand al aangaven. Op voorhand werd duidelijk gemaakt dat de gehele keukeninstallatie door Grando, in dit geval de gebroeders van Ark, werd geïnstalleerd. Oude keuken eruit en eventuele leidingwerk en stucwerk zelf geregeld en laten uitvoeren. Dit voortraject is prima verlopen. Eerst had ik in de planning staan dit in oktober te realiseren. Helaas kon dit niet worden waargemaakt. Meteen goed contact met Dewi over hoe en wat en was geen probleem om de datum te verzetten. Begin november in 2 weken alles voorbereid en 22 november afspraak staan voor keukeninstallatie. 21 november de middag is de keuken door Grando Logistics geleverd. 22 november stonden 2 heren van de gebroeders van Ark op de stoep om onze keuken te installeren. Voorwerk was prima uitgevoerd dus de heren konden de keuken zonder moeite installeren en aansluiten. Alles is netjes geleverd. Zowel kasten als de apparatuur. Bij de spoelbak bleek de verkeerde versie te zijn geleverd, meteen een belletje naar Grando en deze werd de volgende ochtend meteen gebracht door Dewi, echt service! Na alles nagelopen te hebben bleek op 1 deurtje een minimale beschadiging, dit is meteen doorgegeven en wordt als servicepunt nog opgelost dmv. een nieuw deurtje. Conclusie, Grando Zwolle, dikke pluim! Uiteraard naar Erwin en Dewi. En ook een dikke pluim naar de indirecte partijen: DGI Installaties uit Apeldoorn voor leidingwerk etc. / Stukadoor Maas Wieberdink uit Elspeet voor het uitgevoerde stucwerk / gebroeders van Ark voor het installeren en aansluiten van de keuken.
D. Palm
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 4 december 2022
Vorig jaar bij Grando geweest voor onze keuken. We werden fijn geholpen door Erwin. Samen met onze wensen zijn we uitgekomen op onze droomkeuken. Wij hebben bij Grando het als zeer klantvriendelijk ervaren. Zo kwam Erwin na de plaatsing van onze keuken nog langs met een grote bos bloemen om zo zelf ook het eindresultaat te kunnen bewonderen. Tussendoor als we vragen hadden zijn we ook snel te woord gestaan en daar waar nodig is het opgelost. Kortom wij zijn erg tevreden!
Braad
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 november 2022
Toen wij de winkel in kwamen, werden wij al gauw vriendelijk ontvangen door Elise. Ze vroeg of we eerst rond wilde kijken en ging later met ons zitten. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons om naar onze wensen te luisteren en liet veel materialen zien en gaf daarbij een heldere uitleg. Ze ging met onze wensen aan de slag en bij de tweede afspraak had ze al een prachtige tekening gemaakt van onze keuken. Na een paar kleine aanpassingen was het wachten op onze droomkeuken. Hij werd na een aantal weken vakkundig geplaatst en sindsdien kunnen we volop genieten van onze prachtige keuken. We zijn zo fijn en vakkundig geholpen dat we Elise en Grando Keuken iedereen aanraden!
Sandra Wemekamp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 november 2022
We hebben de keuken, badkamer en toilet bij Grando gekocht en alles door Grando laten regelen. We zijn super tevreden! Alles werd perfect geregeld en er werd duidelijk gecommuniceerd. Er gingen wat dingen mis. Verkeerde spullen, vertraging etc. Dit werd gelijk opgelost dmv een leenoven en snelle naleveringen. Grando Zwolle is makkelijk bereikbaar bij vragen of opmerkingen. Ook pakken ze de vraag gelijk op. Al met al super tevreden!
Marlot Beverwijk
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 2 november 2022
Vanaf het begin volledig, deskundig en vriendelijk geholpen door Elise. Van het ontwerp tot alle nazorg zijn wij snel en efficiënt bijgestaan met een prachtige keuken en badkamer als eindresultaat. Tevens complimenten voor franchise houder Bas voor de mooie showroom en ruime keuze aan prachtige producten.
Kenan Dzananovic
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 1 november 2022
Heel tevreden van aankoop tot nazorg. Klantbeleving hoog in het vaandel! Mooie showroom, tijdens aankoop prettig geholpen, meedenkend en adviserend. Monteurs zijn vakmensen en hebben keuken en PVC vloer vakkundig geplaatst. Alles kompleet, netjes in 1 keer afgewerkt. Heel blij met de keuze voor Grando Zwolle en nog blijer met het eindresultaat.
Hans en Corien Vermeer
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 oktober 2022
Prettig geholpen door Erwin, mooi resultaat.
Jan-Paul van 't Veen
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 oktober 2022
Onze douche uit 1969 is compleet vernieuwd, leidingen verlegd, nieuwe vloer- en wandtegels, regendouche, badkamermeubel en een spanplafond erin. De installateurs hebben netjes gewerkt, mooi resultaat afgeleverd en Grando Zwolle heeft het hele proces goed begeleid. We zijn uitermate tevreden met het resultaat.
Anton & Mirjam
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 8 oktober 2022
Geweldig geholpen door Elize bij het uitzoeken van onze keuken. En Jeroen heeft alles perfect gemonteerd. Super blij mee!
Wim Aardappel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 29 september 2022
We hebben de keuken en badkamer gekocht bij Grando Zwolle super blij met het resultaat van de keuken paar puntjes die vervangen moesten worden correct en goed opgelost. Badkamer moet nog gebeuren kan niet wachten
Menzo Steinhorst
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 28 september 2022
Volgens afspraak hebben we de keuken geleverd en geplaatst gekregen. Onze ervaringen in de showroom is dat er alle tijd voor ons werd genomen. De verkoopster had veel kennis en was erg vriendelijk en behulpzaam. De vriendelijke monteur die de keuken heeft geplaatst was vakman en heeft ons de nodige uitleg gegeven.
Eijkelkamp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 september 2022
Uiteraard een hele mooie keuken! Verder was de communicatie perfect en kregen we de juiste adviezen voor de lastigere keuzes! Veel dank voor alles!
Martijn de Jong
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 6 september 2022