Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Super bedrijf heel erg goed geholpen door Stephanie leuke meid denkt goed mee. Ook Lijnart fijne man heeft ons ook goed geholpen.
Shirley
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 mei 2021
Wij zijn zeer tevreden over hoe de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Grando Hoogvliet verlopen is. In het v rtraject werden we vriendelijk geduldig en vooral vakkundig geadviseerd. De levering werd stipt compleet en vooral onbeschadigd uitgevoerd. In aansluiting daaraan werd de keuken op de afgesproken dagen door een kundige vriendelijke en accurate monteur geplaatst. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken en raden Grando zeker aan Dankjewel aan allen die bij de aanschaf opbouw van onze keuken bijgedragen hebben Top
Marion Lengkeek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 mei 2021
Goed geholpen komen de afspraken na. Eindresultaat is prachtig.
Scholten
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 6 april 2021
Wij hebben een keuken gekocht en hadden wel een idee wat wij wilden. Dit idee is perfect voor ons uitgewerkt. Er werd goed meegedacht. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Aanvulling ontvangen 7 april 2021: De keuken is geleverd en geplaatst. Er moet nog enig maatwerk worden uitgevoerd en een door ons extra besteld kastje moet nog worden bezorgd en geplaatst. 2 kastjes moeten nog nagesteld worden. Tot zover alles tot tevredenheid.
Schennink
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 5 april 2021
Het ontwerp van de keuken hadden wij door een interieur ontwerpster met wie Grando Hoogvliet samen werkt laten maken. De verkoper was derhalve goed voorbereid en speelde hier goed op in. Door zijn ervaring en prettige omgang konden we het vlug beslissen. De offerte was duidelijk en zonder losse eindjes. Het leveren van de complete keuken en de montage hebben op de afgesproken datum plaats gevonden. Kortom zeer te spreken en aan te raden.
Hans
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Zeer hartelijke ontvangst, veel keuze, kwalitatief hoog niveau, goede voorlichting met goede voorstellen, mooie prints van de door ons gekozen keuken en badkamer. De lever en installatie afspraken zijn goed gecommuniceerd en nagekomen. De monteurs weten wat ze doen en werken rustig en netjes Het resultaat is een prachtige keuken en badkamer. Grando Hoogvliet kan ik ten zeerste aanbevelen!!
Frans van de Steeg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Goede info en advies ontvangen wat de mogelijkheden waren voor onze douche cabine. Ook de service was goed en duidelijk. Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze aankoop is al gemonteerd en uitstekend gedaan. Beleefde monteur en na montage alle rommel opgeruimd en meegenomen. Zeker een pluim voor deze mensen. De aankoop is ook op tijd geleverd en ook deze mensen waren zeer beleeft en vriendelijk. Zeker een aanrader voor een eventuele volgende aankoop bij Grando.
Joop van Opstal
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Van begin tot eind alles netjes in orde
Venekamp
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 21 februari 2021
Heel erg goed en vriendelijk geholpen, de verkoper had heel veel goede ideeën waardoor de keuken nog mooier is geworden. Ook de monteur zeer kundig en vriendelijk, vakman ! in 1 woord, geweldig !! Een aanrader voor een ieder die een keuken wil aanschaffen.
H van Herk
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Top
Jantine van Wezel
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 23 januari 2021
Ik ben uitermate tevreden over Grando Hoogvliet. Mooi ontwerp dat binnen het budget past goede service en een perfecte montage. Een volgende keuken zou ik zonder twijfel weer bij dit team aanschaffen
M. Cornelisse
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 7 januari 2021
J van Opstal
J van Opstal
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 16 december 2020
Bij Grando Hoogvliet een badkamer gekocht met full services. Prima service en deskundigheid en goede adviezen gehad. Bij het plaatsen goede communicatie en goed werk afgeleverd. Helemaal blij met onze nieuwe badkamer
Carolien
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 16 december 2020
Zeer tevreden
Snijders
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 9 december 2020
Zoals ik gewend ben van ze
Maurice Contant
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 30 november 2020
Onlangs hebben we een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Hoogvliet. Deze is volgens afspraak geplaatst door een zeer nette en ervaren monteur. Een aantal onderdelen zijn beschadigd geraakt met transport, dit is direct opgepakt door de adviseurs. Top service.
Ardjan Vissers
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 23 november 2020
Schitterende badkamer geleverd montage door hele fijne groep aannemers maar helaas wel een aantal kleine foutjes in de advisering.
Nils
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 november 2020
Op zich een goeie ervaring. Alleen jammer dat ik door miscommunicatie tussen de aanemers nu met kleurverschil zit op mijn muur. Ook had ik graag een spatscherm willen hebben achter mijn gasstel maar hier geen advies over gehad.
B. Noorland
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 27 oktober 2020