Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bedrijf ligt gunstig op een bedrijventerrein, met voldoende parkeergelegenheid. Is makkelijk te bereiken. Vriendelijk personeel wat meedenkt en met leuke ideeën komt. Alles is bespreekbaar. Er is goed overleg mogelijk over de prijs. En voor vragen kun je altijd bij ze terecht.
Diana Berkhout
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 7 november 2022
We zijn erg tevreden hoe alles is gelopen. De ontvangst was prettig en het advies was zeer grondig en compleet. De montage is gedaan door een echte vakman waardoor we een mooi eindresultaat hebben. De totaalervaring is erg positief.
Jos Littel
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 oktober 2022
We zijn ontzettend prettig en persoonlijk geholpen met het ontwerpen van onze droom keuken en badkamers. Er werd op een hele sympathieke manier met ons samen gewerkt en het resultaat is meer dan prachtig We zijn ontzettend blij met onze droomkeuken en gaan in de komende tijd nog zeker terug om andere projecten aan te pakken
Van Montfoort
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 10 oktober 2022
Wij hebben in 2019 via Grando onze keuken laten plaatsen. Uitstekende service gehad van Cindy 3 tot 4 keer tekeningen aangepast tot onze wens gemaakt. Wij zijn heel dankbaar aan Lennart op zijn advies en hulp is toen ons keukenvloer eruit gehaald waardoor wij elke dag van ons keuken en hele verandering van plafond tot vloer genieten. Wij hebben in september 2022 nieuwe badkamer en wc laten plaatsen door Grando bad en hoogvliet. De tekeningen weer door Cindy in 2021 laten maken en tot 4 keer aangepast naar onze wens. Uitstekende service van Cindy Maurice en Johan de monteur gehad. Wij hebben alles aan Grando uitbesteed slopen tot hangen van alle assesoirs en nu genieten we elke dag ervan. Groetjes familie Peters.
Peters
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 8 oktober 2022
Onze ervaring met grando is echt super. We kwamen eigenlijk zonder afspraak binnen en 2 uur later liepen we naar buiten en waren we er eigenlijk al helemaal uit welke keuken het zou worden. Cindy die ons heeft geadviseerd kan ik alleen maar over zeggen een geweldige vakvrouw met zeer veel verstand van zaken
Fam kornaat
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 7 oktober 2022
Hoogvliet
Bout
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 september 2022
Super service duidelijke prijzen
San
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 3 september 2022
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Alles is naar wens verlopen. Goede service van Maurice Grando Hoogvliet . En speciaal voor Johan die de badkamer heeft gemaakt.
Prins Bosschaart
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 1 augustus 2022
Alles Super gegaan
D. Hoek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 25 juli 2022
Zeer kundig en uitgebreid geholpen door verkoopadviseur Hans & eigenaar Lijnart! Keuken al enige tijd geleden gekocht, echter wegens nieuwbouw is deze vorige maand geplaatst. Daarbij waren alle onderdelen keurig op tijd aanwezig. Bij het monteren door een ingehuurd bedrijf vanuit Grando, ging helaas het e.e.a. niet goed. Er kwam een eigen monteur (Anton) en deze nog nam extra (nieuwe) onderdelen mee. Alles werd alsnog keurig gemonteerd! Al met al, onze complimenten voor het ontwerp, het contact tussendoor, de montage en het eindresultaat!
MJ
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 juli 2022
Alles keurig opgeleverd volgens planning en de badkamer ziet er mooier uit dan we ons hadden voorgesteld. Keurige afwerking en alles naar wens.
Albert
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 9 juni 2022
Deskundig zowel bij de verkoop van de keuken als bij het monteren van de keuken.
Ott
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 30 mei 2022
Echt zeer goede service en meedenken. Ook een zeer goede kwaliteit. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over de aanschaf en het eindresultaat. De mensen van de demontage voorbereidende werkzaamheden en montage waren bijzonder aardig en hebben perfect werk uitgevoerd. Dus al met al super tevreden. We genieten nog elke dag van onze droom keuken
Claassens
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 mei 2022
Blij met het eind resultaat
Bruggeman
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 25 april 2022
Na diversen keuken winkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Grando Hoogvliet. We kunnen werkelijk aangeven dat we tijdens het hele proces volledig ontzorgd zijn. Wij hebben dan ook gekozen om ook het electra loodgieters werk ect door Grando te laten doen. Alle medewerkers zijn zeer service gericht en altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Men komt altijd wat hindernissen tegen en dan is het prettig dat deze soepel en in overleg worden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Fam B de Bruijn
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 22 april 2022
Na diversen keuken winkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Grando Hoogvliet. We kunnen werkelijk aangeven dat we tijdens het hele proces volledig ontzorgd zijn. Wij hebben dan ook gekozen om ook het electra , loodgieters werk ect door Grando te laten doen. Alle medewerkers zijn zeer service gericht en altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Men komt altijd wat hindernissen tegen en dan is het prettig dat deze soepel en in overleg worden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Bob
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 22 april 2022
We zijn fijn geholpen door Cindy. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. en naar onze mogelijkheden. Kregen goed advies. En er werd meegedacht met ander blad omdat wat wij wilden niet kon. de monteur was een rustige man die netjes de keuken plaatste. appte van te voren hoe laat hij kwam.
fam kleijbeuker
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 april 2022
Wij hebben een nieuwe badkamer en keuken via Grando Hoogvliet. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de oplevering van beiden zijn wij heel tevreden. Wij hebben duidelijk ons budget aangegeven en hebben daarvoor een prachtige badkamer en mooie keuken gekregen. Kortom een aanrader.
Fam Lubking
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 januari 2022