Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Pro actief meedenkende verkoper (Dhr Vincent Brizzi), keurig nagekomen afspraken mbt levering en plaatsing en toen bleek, dat het granieten blad toch niet met de gehuurde lift naar de 2e verdieping gebracht kon worden, heeft de firma Grando dit met een heuse kraanwagen alsnog opgelost! Niets dan lof!
Peter Timmermans
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 11 augustus 2021
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht. Brahim heeft ons daarbij geholpen en geadviseerd. Wat hij heel goed deed was samen met ons kijken naar de wensen en het beschikbare budget. Door opties aan te bieden die onze wensen benaderden bleven we (net) binnen budget. Brahim is oprecht, geinteresseerd en weet een warme band met zijn klanten op te bouwen. Hij staat er voor zijn klanten en regelt wat er geregeld moet worden. Ook na het plaatsen vande keuken. Er waren nog een paar kleine dingetjes met de apparatuur en daar heeft hij ons ook goed mee geholpen.
Nathalie Van Haperen
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 14 april 2021
Verkoper was duidelijk en vriendelijk. Levertijd wat langer dan verwacht. Aflevering was netjes en volgens planning. Keuken paste niet geheel, er waren wat aanpassingen nodig bij installatie.
A.snoeren
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 9 maart 2021
Prima support tijdens aankoop periode. Rustig niet opdringerig, kundig. Installatie info was duidelijk voor aannemer/loodgieter waardoor keuken Installatie in een dag plaats vond. Keuken installateurs hebben nauwelijks een vraag gesteld.
Marcel Mossou
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 17 februari 2021
Wij hebben onze inmiddels 3e keuken gekocht bij Grando Breda. Wederom super geholpen. Wij kwamen zeer goed beslagen ten ijs. Wisten precies wat we wilden. Hadden een schets gemaakt met alle maten erbij en qua apparatuur ook al van alles uitgezocht. Bij binnenkomst (zonder afspraak) even wat rondgekeken en iemand aangesproken. Wij werden geholpen door Brahim. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd. Keuken werd precies wat we gedacht hadden. Binnen 1 dag was alles geregeld. Qua apparatuur hebben wij wat aanpassingen gedaan (merk) verder zijn al onze wensen overgenomen. Binnen 1 dag de 3D tekening binnen. Mooi! Dit is wat we voor ogen hadden. Inmeten werd zelfde week geregeld daarna helaas 3 maanden moeten wachten..... dat was eigenlijk net iets te lang wat ons betreft. Bij voorbereidingen (leiding plan) waren wel wat vragen die werden snel beantwoord. Zaten wel paar kleine punten in die beter hadden gekund qua aansluitingen. Ons was niet duidelijk dat kranen ook door ons moesten worden geplaatst. Dit moest nog worden geregeld op moment dat keukenbouwers er waren. (Vorige 2 keukens werd dit bij installatie gedaan.) Twee top keuken bouwers over de vloer gehad! Heel precies in hun werk. Qua prijs tja het zal altijd wel ergens goedkoper kunnen en nee ik denk niet dat we een spotprijs hebben betaald voor de keuken. Maar voor de kwaliteit die we tot nu toe gewend zijn van Grando willen we best iets meer betalen.
Kevin van t Hoff
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 1 februari 2021
Wij zijn heel prettig geholpen door Vera. Ze nam alle tijd voor ons, ze is heel geduldig en ze heeft een goede smaak. Ik kan haar echt aanbevelen. Aanvulling ontvangen 26 januari 2021: Wij hebben een gehele keuken gekocht. De keuken is reeds gemonteerd. Dat is keurig gedaan door 2 hele vriendelijke mannen. Zij hebben een lijstje samengesteld wat er nog na geleverd moet worden door de servicemonteur.
Annetje Reineke
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 20 januari 2021
In de vestiging Breda super goed geholpen door Bart (badkamer) en Brahim (keuken) Verkoopadviseurs die hun vak verstaan! Er was volop ruimte om na te kunnen denken over keuzes die gemaakt moesten worden. Ze dachten mee op een prettige manier. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en keuken. Aanvulling ontvangen 23 december 2020: De keuken is al geleverd en gemonteerd. Levering keuken is netjes van tevoren aangekondigd en keurig en zorgvuldig weggezet. Keuken is goed en vakkundig gezet op een paar kleine puntjes na. Daar komen ze nog voor terug. Met de badkamer en het toilet zijn ze nog bezig, maar heb gezien dat ze dat heel nauwkeurig werken. Daarnaast denken ze ook mee en geven zij advies (plaats inbouwspot in de badkamer) tijdens de werkzaamheden. Kortom zeer tevreden.
Fam van Middelkoop
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 21 december 2020
Wij samen met Vera onze keuken samengesteld en zijn erg tevreden over het hele proces! Er werd goed met ons meegedacht, we kregen duidelijk advies en Vera was ook eerlijk naar ons, sommige van onze ideeën waren in de uitvoer minder praktisch bijvoorbeeld en dat zei ze dan ook eerlijk. De levering verliep ontzettend soepel, alles werd heel netjes in huis geplaatst zodat de monteurs er goed bij konden maar wij ook nog de ruimte hadden. De monteurs hebben ook heel goed en net werk verricht (niks beschadigd), in minder dan de tijd die wij verwacht hadden (ze waren na ongeveer 7 uur werk klaar). Na de plaatsing kwamen wij erachter dat de kraan (Quooker) een beetje lekt en dat het kookeiland net niet recht staat maar dit wordt binnenkort netjes verholpen. We zijn super tevreden over het hele proces!
Femke
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 december 2020
Ik wist op grote lijnen wat ik wilde en Vincent Brazzo van Grando heeft dat perfect ingevuld met een 3D tekening, goede apparatuur en verwachtingen over kwaliteit en levering. Heel correct netjes en vriendelijk behandeld. Erg tevreden over mijn keuken, een heel mooi product voor deze prijs; een middenklasse keuken met high end uitstraling. Netjes geplaatst, twee keer terug geweest voor kleine afwerking en dat was verder goed geregeld.
Arjan Kreuger
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 5 december 2020
Ik ben uitstekend geholpen door Brahim met het samenstellen van de keuken. Brahim denkt met je mee qua opstelling maar ook zeker met materiaalkeuze en werkt binnen het aangegeven budget. Dit is mijn tweede keuken bij Grando en ik ben zeer tevreden met de service van uitzoeken tot plaatsen en nalevering indien iets niet goed is.
Shannon
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 3 december 2020
Kwam binnen, werd na jaren nog herkend, werd uiterst deskundig geholpen, voelde als thuiskomen. Aanvulling ontvangen 30 november 2020: Na jaren moesten er dingen aangepast worden aan de keuken. Ze hebben onder een kookeiland 4 grote laden ingemeten en geplaatst, het keukenkastje was een keer ondergelopen door een defecte Qooker, deze hebben ze vervangen. De deur van de afwasmachine had wat vocht schade die is vervangen. De hele rij deurtjes hebben ze opnieuw gesteld en de kop en de achterkant van het kookeiland zijn de zijpanelen vervangen, daarvan liet de lak op onverklaarbare reden van los en deze zijn vervangen. Alles is gedaan op het achterblad van het keukeneiland na, dit wordt op 4 januari gedaan.
E. Walet
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 30 november 2020
Erg tevreden over de service, vanaf binnenlopen in de showroom tot de laatste service beurt. Zeer vriendelijk personeel (incl de bezorgers), behulpzaam, vakkundig en er wordt meegedacht. Tijdens de montage waren een paar kleine punten waarvoor teruggekomen moest worden, ook dat werd heel goed opgepakt en snel ingepland. De communicatie verliep ook heel prettig en er werd snel gereageerd op mails. Met name dank aan Vincent Brizzi, hij heeft alles goed voor ons geregeld, een erg prettig contactpersoon. Grando is een echte aanrader als je zorgeloos een keuken wilt kopen.
Dorien Roeterink
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
De persoonlijke aandacht vanuit Vera was super. Er werd meegedacht met de klant en niet alleen voor de belangen van Grando. Wat ik miste was het advies bij het inmeten dat het netter was geweest om het blad door te leggen in het kozijn, nu moet ik het achteraf laten doen en is het niet uit een stuk. Al met al door Vera super geholpen!
Jan den Otter
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
Verkoper Brahim heeft onze wensen heel goed uiteengezet in een fantastisch ontwerp. Iets dat bij andere keukenzaken niet gelukt is. Denkt goed mee en een prima service. Hele proces is prima verlopen en we hebben een keuken die een absolute meerwaarde is voor ons woongenot. Aanvulling ontvangen 10 november 2020: Geleverd en gemonteerd. Is prima bevallen!
M Kars
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 10 november 2020
op keuken-zoektocht, prima ideeën van Vera Grand Breda, correcte levertijden en levering en zeer deskundige keukenbouwers, 100% netjes afgeleverd en afgewerkt. 'n contente mens Nu nog de badkamer..........., moet ook lukken:-)
H van Deventer
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 12 oktober 2020
Goede ontvangst. Verrassende indeling. Genoeg keuze in showroom. Goede montage.
Fam. Buijs
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 29 september 2020
Afgelopen maand is onze prachtige nieuwe keuken geplaatst. Brahim van Grando Breda heeft ons onwijs goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Direct bij het eerste contact werd er prettig en vlot gecommuniceerd. Er is goed met ons mee gedacht en ons idee is goed aangevuld. Ook de plaatsing via Keukenbouwersplus verliep geweldig. Ondanks ons strakke tijdschema is alles op schema afgerond. Voor ons staat Grando voor heldere communicatie en super kwaliteit. Aanrader!
De Witte
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 19 augustus 2020
Op zoek naar een nieuwe keuken en veel winkels te hebben bezocht werd GRANDO Breda onze keuze. Van ontwerp tot aan de realisatie van de keuken is alles professioneel en vlot verlopen, en niet te vergeten alles volgens afspraak. Vera hielp ons met het ontwerp en ideeën voor het kleine oppervlakte wat wij hebben. Er is veel keuze uit materialen en er word goed gekeken of het budget haalbaar is en waar nodig aangepast. Wij hadden niet het idee dat er maar iets te veel was. De Bora Pure is echt een aanrader, als je het filmpje ziet denk je ja daaag, maar we aren verbaast toen we voor het eerst gingen koken! Ook het bedrijf wat de montage verzorgt is vriendelijke en professioneel. Je krijgt duidelijke uitleg en een goede tekening wanneer je nog moet verbouwen zodat stroom een water op zijn plek zit. Ongelooflijk dat ze in 1 dag de keuken installeren en het resultaat is super! Dit klinkt bijna als een verkooppraatje maar ook de aftersales wanneer je aandachtspunten hebt word serieus genomen. Geen seconde spijt dat we voor jullie zijn gegaan dus als de badkamer ooit aan de beurt is, zet de koffie maar klaar! Enorm bedankt team Breda!
Jan en Simone
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 juli 2020