Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wat een keurig bedrijf. We werden vriendelijk geholpen door Rik. Hij heeft de tijd genomen om apparatuur te laten zien en keukenfronten met diverse aanrechtbladen te combineren. Hij is zeer vakkundig. In alles correct afgehandeld.
Fam. S.
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 oktober 2022
Prima geholpen in de zaak in Amersfoort. Alle wensen besproken en medewerkster dacht goed mee in keuzes maken maar ook qua kosten besparen enz. Aannemer en zijn werknemer waren erg vriendelijk, af en toe wat mis communicaties omdat werknemer niet volledig Engels sprak maar aannemer kon hier altijd tussen bemiddelen. In 2 weken was de badkamer klaar. Erg tevreden met het eind resultaat, er waren een paar punten wat niet helemaal goed was maar dit werd snel opgelost door aannemer en Grando. Ik raad Grando zeker aan!
Marleen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 8 juni 2022
Wij zijn uitstekend geholpen door het grando team in Amersfoort. Door corona en levering moesten we op div delen wachten maar ze hielden ons goed op de hoogte en meedenkend vermogen. Grote klasse. Ik zeg ga naar grando keuken en bad!
Vincent
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 24 mei 2022
We zijn super blij met onze badkamer! Het is precies geworden zoals we samen met Sander ( van Grando) hadden bedacht. Het badkamermeubel en de spiegel waren mooier dan verwacht...de service van Grando was super! Onze aannemer gaf aan heel goed en vriendelijk te zijn geholpen. Jullie waren het eerste adres waar we keken en het voelde direct goed....dit gevoel is echt uitgekomen.
Taco en Sonja
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 18 maart 2022
Bij Grando Amersfoort mijn badkamer gekocht. Geholpen door Sander en zeer tevreden over het prettige contact. De badkamer is geweldig geworden!
Linda
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 februari 2022
Onze badkamer is super mooi gemaakt! We zijn er erg blij mee!
Bas D'ollijslager
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 13 januari 2022
Ontvangst en eerste kennismaking waren heel positief. Gesprek en afspraken over een nieuwe badkamer verliepen prima. Ook het wijzigen van een tegel wordt zeer vlot opgepakt en direct doorgevoerd. Bezorging keurig geregeld. Plaatsing en oplevering niets dan lof.
G. van Herk
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 15 december 2021
Heel erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Grando keukens in Amersfoort door allerlei omstandigheden hebben we onze keuken 3x moeten veranderen maar dat was totaal geen probleem bij Grando zeer goed geholpen door de verkoper Sercan Can kwa levering en montage zeer tevreden absoluut een aanrader om daar een keuken of badkamer te kopen
Cor En Theresia Ruizendaal
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 15 mei 2021
Ondertussen ons 2e keuken ook gekocht bij Grando keukens & bad in Amersfoort! Als dik tevreden klanten zijn wij voor de 2e keer bij Grando keukens beland en zijn wij weer heel vakkundig geholpen door de verkoper! Die goed met je meedenkt en overal altijd wel een oplossing voor heeft. Grando keukens & bad is zeker een aanrader, via ons zijn mijn ouders en schoonzus ook klant geworden bij Grando! Heel betrouwbaar en vakkundig! Afspraken worden nagekomen en altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen! De levering was ook beide keren vlekkeloos en de montage ging beide keren ook heel goed zeer vakkundige monteurs.
Serkan Erdogan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 februari 2021
Na op pad te zijn geweest voor onze keuken, badkamer en wc kregen we te maken met de Corona. Door online op onderzoek te zijn gegaan belde Grando ons op voor een thuis bezoek. Na het bezoek wat ons erg beviel, ging het snel. De 3D tekeningen en offerte waren op maat. Datgene wat we wilde werd ons aangeboden tegen een scherpe prijs met een levertijd waar wij mee konden leven. Nadat alles geplaatst was kwam de ondernemer opleveren. Al met al een hele prettige ervaring. Er waren een paar punten bij oplevering die aandacht vroegen, deze waren binnen 3 weken opgelost. Grando Amersfoort is wat ons betreft een aanrader! Aanvulling ontvangen 26 februari 2021: Het is allemaal gemonteerd en geleverd. Het was allemaal netjes verlopen hadden paar puntjes en die werden netjes opgelost dus ben nogmaals zeer te vrede.
joey de gooijer
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Ondanks de coronamaatregelen fantastisch geholpen door Grando keukens en bad in Amersfoort. 1e contact via mail en telefoon. De wensen doorgegeven en uitvoerig besproken. Het gemaakte ontwerp sloot perfect aan bij datgene wat we voor ogen hadden. Tijdens het huisbezoek de materialen uitgezocht, direct de keuken ingemeten en een mooie deal kunnen maken. We hebben uitgekeken naar de levering en plaatsing van de keuken. Vorige week was het dan zover. De levering was top volgens afspraak en de volgende dag de montage. Een hele goede monteur die heel netjes en precies te werk ging. Het eindresultaat is echt een plaatje. We genieten echt elke dag van deze kwalitatieve mooie keuken. Kortom een perfect gelopen traject. Grando keukens en bad is een echte aanrader.
S. Klein
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 januari 2021
Wij hebben zowel de badkamer als de keuken laten plaatsen door Grando te Amersfoort. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en de professionaliteit van de medewerkers. Ze hebben overal wel een oplossing voor, denken goed mee en zijn zeer bevlogen (nemen echt de tijd voor je). Ze hebben zich ook aan de gemaakte afspraken gehouden en hadden een duidelijk aanspreekpunt als je vragen had, dank voor je geduld Dinesh :)! Familie en vrienden die nog moesten verhuizen hebben bij ons inspiratie opgedaan voor hun eigen badkamer en keuken. Complimenten namens ons aan het Grando team! #tevreden #aanrader
Nad. en Jam.
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 januari 2021
We zijn blij met de keuken die we via Grando Amersfoort hebben aangeschaft. Er werd met ons meegedacht over inrichting en kosten. Heel veel zaken werden ons uit de handen genomen (ontzorgd) en voor ons uitgevoerd. De aannemer, timmerman, elektricien, stukadoor, tegelzetter en keukenmonteur hebben hun best gedaan om alles zo goed en netjes mogelijk af te werken. Dat was in deze corona-tijd niet eenvoudig. Inzicht voor de klant in de prijsopbouw van het geheel zou transparanter kunnen.
Catrien en Bert-Jan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 24 december 2020
Ik heb een keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort en zij hebben mij supergoed geadviseerd en al mijn wensen in de keuken uit laten komen. Snelle levering en vakkundige plaatsing. Je kan echt merken dat betrouwbaarheid en service hier in een hoog vaandel staan! Echt een aanrader.
Christiaan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 8 december 2020
Mijn complimenten aan Grando Amersfoort. Op aanraden van een kennis kwam ik hier terecht. Ze hebben precies de keuken geplaatst die ik in gedachte had. Vanaf het begin tot eind is alles netjes volgens schema verlopen. De mensen werken netjes en vakkundig. Ze zijn makkelijk te bereiken, hulpvaardig en meedenkend. De prijs kwaliteit verhouding is verrassend goed. Voorlopig hoef ik geen nieuwe keuken maar als dat wel het geval zou zijn zou ik er hier weer eentje kopen. Kortom: Top!!
Nataly
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 7 november 2020
Super blij met onze nieuwe keuken ! Als u een keuken/badkamer zoekt, kan ik alleen maar de geweldige mensen van Grando Amersfoort aanraden. Ze zijn behulpzaam, denken met je mee zowel over design als kosten ! Al het contact wat ik met hun gehad heb, zowel in de zaak als tijdens plaatsing was uitmuntend. Ben ZEER tevreden, en heb er al wat kenissen heen gestuurt. dhr. Birtantie en Serkan, dank jullie wel :)
Ro
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 oktober 2020
Familie van mij was geslaagd voor een keuken, badkamer en wc bij Grando Amersfoort. Daarnaast waren ze compleet ontzorgt en was het project in 3,5 week compleet afgerond. Dit sprak ons erg aan en dus zijn wij naar Amersfoort gereden en hebben ons daar goed laten informeren en adviseren. Onze eis was wel dat dezelfde werklui als bij onze familie (Qualis Bouw) het werk kwam verzetten. Dit kon geregeld worden, daarnaast werd er een eerlijk en nette prijs gevraagd voor ons project. Ook bij ons duurde het 3,5 week en de oplevering ervan werd gedaan door de eigenaar zelf die tijdens het project ook meerdere malen was langs gekomen. Al met al super tevreden over het geheel. Grando Amersfoort is een aanrader. Bedankt!!
Ibrahim Amhagi
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 oktober 2020
Nieuwe badkamer gekocht en zeer tevreden of het meedenken , plaatsen en de afwerking van ons project . Professionele zaak met mensen die van aanpakken weten. Onze keuken is het volgende en die laten we zeker door Dinesh plaatsen.
Mariska
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 september 2020