Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Heel erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Grando keukens in Amersfoort door allerlei omstandigheden hebben we onze keuken 3x moeten veranderen maar dat was totaal geen probleem bij Grando zeer goed geholpen door de verkoper Sercan Can kwa levering en montage zeer tevreden absoluut een aanrader om daar een keuken of badkamer te kopen
Cor En Theresia Ruizendaal
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 15 mei 2021
Ondertussen ons 2e keuken ook gekocht bij Grando keukens & bad in Amersfoort! Als dik tevreden klanten zijn wij voor de 2e keer bij Grando keukens beland en zijn wij weer heel vakkundig geholpen door de verkoper! Die goed met je meedenkt en overal altijd wel een oplossing voor heeft. Grando keukens & bad is zeker een aanrader, via ons zijn mijn ouders en schoonzus ook klant geworden bij Grando! Heel betrouwbaar en vakkundig! Afspraken worden nagekomen en altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen! De levering was ook beide keren vlekkeloos en de montage ging beide keren ook heel goed zeer vakkundige monteurs.
Serkan Erdogan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 februari 2021
Na op pad te zijn geweest voor onze keuken, badkamer en wc kregen we te maken met de Corona. Door online op onderzoek te zijn gegaan belde Grando ons op voor een thuis bezoek. Na het bezoek wat ons erg beviel, ging het snel. De 3D tekeningen en offerte waren op maat. Datgene wat we wilde werd ons aangeboden tegen een scherpe prijs met een levertijd waar wij mee konden leven. Nadat alles geplaatst was kwam de ondernemer opleveren. Al met al een hele prettige ervaring. Er waren een paar punten bij oplevering die aandacht vroegen, deze waren binnen 3 weken opgelost. Grando Amersfoort is wat ons betreft een aanrader! Aanvulling ontvangen 26 februari 2021: Het is allemaal gemonteerd en geleverd. Het was allemaal netjes verlopen hadden paar puntjes en die werden netjes opgelost dus ben nogmaals zeer te vrede.
joey de gooijer
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Ondanks de coronamaatregelen fantastisch geholpen door Grando keukens en bad in Amersfoort. 1e contact via mail en telefoon. De wensen doorgegeven en uitvoerig besproken. Het gemaakte ontwerp sloot perfect aan bij datgene wat we voor ogen hadden. Tijdens het huisbezoek de materialen uitgezocht, direct de keuken ingemeten en een mooie deal kunnen maken. We hebben uitgekeken naar de levering en plaatsing van de keuken. Vorige week was het dan zover. De levering was top volgens afspraak en de volgende dag de montage. Een hele goede monteur die heel netjes en precies te werk ging. Het eindresultaat is echt een plaatje. We genieten echt elke dag van deze kwalitatieve mooie keuken. Kortom een perfect gelopen traject. Grando keukens en bad is een echte aanrader.
S. Klein
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 januari 2021
Wij hebben zowel de badkamer als de keuken laten plaatsen door Grando te Amersfoort. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en de professionaliteit van de medewerkers. Ze hebben overal wel een oplossing voor, denken goed mee en zijn zeer bevlogen (nemen echt de tijd voor je). Ze hebben zich ook aan de gemaakte afspraken gehouden en hadden een duidelijk aanspreekpunt als je vragen had, dank voor je geduld Dinesh :)! Familie en vrienden die nog moesten verhuizen hebben bij ons inspiratie opgedaan voor hun eigen badkamer en keuken. Complimenten namens ons aan het Grando team! #tevreden #aanrader
Nad. en Jam.
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 januari 2021
We zijn blij met de keuken die we via Grando Amersfoort hebben aangeschaft. Er werd met ons meegedacht over inrichting en kosten. Heel veel zaken werden ons uit de handen genomen (ontzorgd) en voor ons uitgevoerd. De aannemer, timmerman, elektricien, stukadoor, tegelzetter en keukenmonteur hebben hun best gedaan om alles zo goed en netjes mogelijk af te werken. Dat was in deze corona-tijd niet eenvoudig. Inzicht voor de klant in de prijsopbouw van het geheel zou transparanter kunnen.
Catrien en Bert-Jan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 24 december 2020
Ik heb een keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort en zij hebben mij supergoed geadviseerd en al mijn wensen in de keuken uit laten komen. Snelle levering en vakkundige plaatsing. Je kan echt merken dat betrouwbaarheid en service hier in een hoog vaandel staan! Echt een aanrader.
Christiaan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 8 december 2020
Mijn complimenten aan Grando Amersfoort. Op aanraden van een kennis kwam ik hier terecht. Ze hebben precies de keuken geplaatst die ik in gedachte had. Vanaf het begin tot eind is alles netjes volgens schema verlopen. De mensen werken netjes en vakkundig. Ze zijn makkelijk te bereiken, hulpvaardig en meedenkend. De prijs kwaliteit verhouding is verrassend goed. Voorlopig hoef ik geen nieuwe keuken maar als dat wel het geval zou zijn zou ik er hier weer eentje kopen. Kortom: Top!!
Nataly
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 7 november 2020
Super blij met onze nieuwe keuken ! Als u een keuken/badkamer zoekt, kan ik alleen maar de geweldige mensen van Grando Amersfoort aanraden. Ze zijn behulpzaam, denken met je mee zowel over design als kosten ! Al het contact wat ik met hun gehad heb, zowel in de zaak als tijdens plaatsing was uitmuntend. Ben ZEER tevreden, en heb er al wat kenissen heen gestuurt. dhr. Birtantie en Serkan, dank jullie wel :)
Ro
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 oktober 2020
Familie van mij was geslaagd voor een keuken, badkamer en wc bij Grando Amersfoort. Daarnaast waren ze compleet ontzorgt en was het project in 3,5 week compleet afgerond. Dit sprak ons erg aan en dus zijn wij naar Amersfoort gereden en hebben ons daar goed laten informeren en adviseren. Onze eis was wel dat dezelfde werklui als bij onze familie (Qualis Bouw) het werk kwam verzetten. Dit kon geregeld worden, daarnaast werd er een eerlijk en nette prijs gevraagd voor ons project. Ook bij ons duurde het 3,5 week en de oplevering ervan werd gedaan door de eigenaar zelf die tijdens het project ook meerdere malen was langs gekomen. Al met al super tevreden over het geheel. Grando Amersfoort is een aanrader. Bedankt!!
Ibrahim Amhagi
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 oktober 2020
Nieuwe badkamer gekocht en zeer tevreden of het meedenken , plaatsen en de afwerking van ons project . Professionele zaak met mensen die van aanpakken weten. Onze keuken is het volgende en die laten we zeker door Dinesh plaatsen.
Mariska
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 september 2020
We kochten twee badkamers en een keuken bij Serkan Can van Grando in Amersfoort. Dat was een groot succes: Serkan hielp ons uitstekend, tezamen met een geestige collega, die af en toe bijsprong. Ze dachten goed mee over wat wel niet kon en wat wel of niet handig was. Het hele proces duurde wat langer dan we verwachtten omdat vooral de levertijden lang zijn. Omdat de Quooker (dat is een hippe kraan) in de keuken niet direct werkte, moest een monteur twee keer langskomen. Uiteindelijk duurde het hele traject vanaf het eerste bezoek aan Grando tot aan een werkende kraan bijna 6 maanden. Maar ik zou je zeker adviseren naar Grando te gaan, en als het even kan in Amersfoort.
Mischa De Vos
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 9 september 2020
Mijn eerste keuken! Waar begin je? Nadat ik een aantal keukenzaken bezocht had ik een tip gekregen van een kennis om bij Grando in Amersfoort te kijken. Bij binnenkomst werd ik netjes gegroet en gevraagd of ik wat wilde drinken. Ik dacht meteen oh hier gaan we weer...de vraag waar bent u precies naar op zoek bleef gelukkig uit en ik kon zonder direct 'verkocht' te worden op mijn gemak rondkijken. Er is genoeg keus maar één keuken sprong er voor mij persoonlijk het meeste uit en de prijs viel gelukkig binnen mijn budget. Na een oriënterend gesprek kreeg ik een goed gevoel bij de verkoper over wat Grando voor mij kon betekenen. Eenmaal akkoord over de mogelijkheden en de prijs werd mijn keuken binnen vier weken geleverd en geplaatst. Daarnaast hoefde ik mij niet druk te maken over een stukje schilder werk van de muren in mijn keuken. Dit werd voor een scherpe prijs ook uitgevoerd. Voor mij was dit een zeer prettige ervaring bij het kopen van mijn eerste keuken. Ik ben door Grando Amersfoort zeer goed begeleid, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Uiteindelijk was het voor mij weinig inspanning en exact de keuken in mijn huis die ik in de showroom zag staan. Top klasse!
Reggie Raphaela
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 28 augustus 2020
We hebben Grando gekozen omdat we 26 jaar geleden ook al een keuken van destijds Grandorama hadden laten plaatsen. Toen was het prima en dat was ook nu weer het geval We hadden een zeer inventieve kundige en gezellige monteur. Zowel de levering als de plaatsing geschiedde op het afgesproken tijdstip. We zijn er erg blij mee
Nielen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Feedback Company - 24 augustus 2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
Vandana Doekhie
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
Na een enthousiast ontvangst, konden we rustig even rondkijken om ons te oriënteren in de diverse soorten keukens om vervolgens met de professionele adviseur samen tot het ontwerp van een hele mooie keuken te komen. Vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing zijn we geholpen door zeer vriendelijk en vakkundig personeel. De keuken is prachtig met allerlei mooie moderne apparatuur en veel ruimte. Wat er uit springt is o.a. de prachtige inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging, een geluidloze oven en snel heet water uit de quooker. We raden iedereen aan om bij Grando Amersfoort eens te gaan kijken voor een nieuwe keuken.
R van de S
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
Ik werd vriendelijk welkom geheten en enthousiast rondgeleid. Al heel snel viel mijn keus op (voor mij) de mooiste keuken, glanzende kasten, lijkt wel glas. Ik had een schets bij me hoe ik de keuken ongeveer wilde. Dus de verkoper en ik meteen aan de gang met een tekening. Gaande weg kreeg ik veel goede tips maar met sommige ideen hield ik mijn poot stijf, zoals dat ik geen afzuigschouw wilde maar een geïntegreerde (in een kast) circulatie afzuigkap. Er is thuis opgemeten en het contract werd getekend. Toch hebben we nog 2 keer de tekening/bestelling veranderd, dus input was nog lang mogelijk. Hele goede service en hulp bij voorbereidingen van de keuken vòòr installatie. De spullen werden en dag van te voren door de logistieke afdeling bezorgd, super efficiënt. De installatie was een enorme klus maar binnen 1 dag voor elkaar en een prachte, goed werkende keuken (alle apparaten waren immers deel van de bestelling). De monteur is binnen 3 dagen terug gekomen om een randje te kitten! En bij oplevering weer een paar dagen later was zelfs de verkoper blij verrast hoe mooi de keuken geworden was :-).
Dory C.
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 30 juli 2020
Wij zijn zeer goed geholpen door de eigenaar Dinesh, eindelijk iemand die mee dacht en met zeer mooie oplossing kwam voor ons nieuwe appartement in Amstelveen. Ook het plaatsen - wat soms nog wel eens een ding kan zijn - is uitgevoerd door een team waar niets te veel voor was. Kortom een aanrader!
Martin Witteveen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 29 juli 2020