Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Fijne showroom zeer vriendelijk geholpen. Veel nuttige informatie gekregen. Snelle levering.
Jh volkerts
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 november 2022
Goed advies...er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd goed meegedacht. Wij hebben bij Grando Assen een badkamer besteld. Dit is allemaal prima bezorgd en fantastisch geplaatst. Wij zijn super tevreden hoe het allemaal gegaan is en hoe de badkamer is afgeleverd. Echt een aanrader!
Jr steenbergen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 8 mei 2022
Zeer vriendelijk en goed geholpen door Leon! Ben bij 3 andere zaken in Assen geweest, maar nergens fatsoenlijk geholpen. Bij Grando Assen, voelde het direct goed en daarom hier ook direct wat uitgezocht.
Nils Keuning
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van een badkamer en keuken bij Grando Assen. Zeer vakkundig en goed geadviseerd in het voortraject door Leon Kunnen. Er was altijd voldoende ruimte voor aanpassingen en er werd ruim de tijd genomen om uiteindelijk de gewenste badkamer en keukenopstelling te creëren. Door mooie 3D animaties werd een realistisch beeld geschetst. In februari onze nieuwe woning betrokken en door tegenslagen hebben we veel moeten schuiven in de planning. Door loyaliteit en flexibiliteit van Leon vlot en tijdig een vakkundig installateur toegewezen gekregen. Al met al een zeer geslaagd project met een fantastisch eindresultaat. Wij zijn er enorm blij mee. De warme douche voor Leon en zijn mensen. Heel erg bedankt en een absolute aanrader!
Richard Greving
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 27 december 2021
Mijn ervaring met grando keukens en badkamer is prima. Maar vooral de deskundigheid zorgvuldigheid en vriendelijkheid van henri was geweldig. Ook mijn dank aan leon.
R.m.swaneveld
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 15 november 2021
Mooie badkamer gekocht. Prima prijs. Bij de aflevering ging het helaas fout. Direct daarna goed hersteld. Bedankt heer Kunnen.
Ruud Mollema
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 26 juli 2021
Keuken aangepast met nieuw blad, inductie kookplaat en gootsteen. Komen nameten of het ook goed is als men zelf gaat plaatsen. Goede service vanaf het begin.
Bea Herder
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 1 februari 2021
Zeer verrast over hoe we werden geïnformeerd en de levering. Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: Wij hebben een keuken gekocht en deze is ook al geleverd en gemonteerd.
van Nek
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 25 januari 2021
Wij hebben in juni 2020 een nieuwe badkamer gekocht als ook een apart toilet voor onze vakantiewoning. Wij werden goed geholpen bij het uitzoeken van de badkamermeubels. Achteraf gezien hadden wij voor een andere wastafel moeten kiezen met een andere draaibare kraan, maar overall zijn wij tevreden over het resultaat. Zeker niet onvermeld mag worden de uitstekend werkende installateur Henry, die zeer hard werkte maar ook secuur.
Peter Plat
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 1 december 2020
Eindelijk een keukenzaak die echt luistert en meedenkt met onze portemonnee. Ook complimenten van de monteurs die meldden dat er superstrak was ingemeten.
Robert Beelen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 5 oktober 2020
Wij hebben door Grando Assen onze badkamer laten doen. We zijn hier echt onwijs blij mee! We vonden het erg prettig dat we langs Grando konden gaan, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Leon kon via de computer alles invoeren wat onze ideeen waren. We konden in de winkel ter plekke bekijken hoe dit eruit zou komen te zien. We twijfelen uiteindelijk bij thuiskomst toch over een aantal keuzes ( zoals tegels enz ) en zijn op een later moment toch weer terug gekomen om bepaalde keuzes te veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, enorm fijn. Ik denk dat we 2x langer dan 2 uur in de winkel hebben gezeten. Hihi. Maar er werd voor ons alle tijd genomen. Ook onze kids hebben zich in die tijd in de kidshoek heerlijk vermaakt. De uitvoering van de badkamer was ook echt super. Dit heeft Henri voor ons gedaan. Wat werkt bij hard en netjes zeg! Henri denkt heel goed na over praktische zaken bij de uitvoering en alle keuzes zijn overwogen en in overleg. We zijn enorm blij met Henri. Genieten iedere dag nog van onze badkamer. Echt een hotel gevoel. :) enorm bedankt!
Sjoerd en Anna
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 april 2020
We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
Ronnie Storteboom
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 april 2020
Geen problemen ondervonden bij het samenstellen van onze badkamer. Leon Grando Assen was heel behulpzaam en dacht goed mee. De plaatsing door Henri verliep heel vlot en alles werd keurig en zekeur afgewerkt. Een echte vakman.
B.W.Kraaijenbrink
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 maart 2020
Top bedrijf en fijne medewerkers. Grando Assen als bijzonder prettig ervaren.
Anoniem
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 januari 2020
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
H.Jansen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 11 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Prima advies gekregen waarbij goed naar de bouwtekening is gekeken. De levering en plaatsing was ook prima verzorgd. Grando Assen een echte aanrader
E.H. van Houten
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 24 september 2019
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Jeannette en Henry
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Bij Grando Assen wordt je vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij hebben hier een keuken gekocht en alles is van A tot Z, zoals het hoort afgehandeld.
Van Welt
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 13 juni 2019