Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken aangepast met nieuw blad, inductie kookplaat en gootsteen. Komen nameten of het ook goed is als men zelf gaat plaatsen. Goede service vanaf het begin.
Bea Herder
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 1 februari 2021
Zeer verrast over hoe we werden geïnformeerd en de levering. Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: Wij hebben een keuken gekocht en deze is ook al geleverd en gemonteerd.
van Nek
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 25 januari 2021
Wij hebben in juni 2020 een nieuwe badkamer gekocht als ook een apart toilet voor onze vakantiewoning. Wij werden goed geholpen bij het uitzoeken van de badkamermeubels. Achteraf gezien hadden wij voor een andere wastafel moeten kiezen met een andere draaibare kraan, maar overall zijn wij tevreden over het resultaat. Zeker niet onvermeld mag worden de uitstekend werkende installateur Henry, die zeer hard werkte maar ook secuur.
Peter Plat
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 1 december 2020
Eindelijk een keukenzaak die echt luistert en meedenkt met onze portemonnee. Ook complimenten van de monteurs die meldden dat er superstrak was ingemeten.
Robert Beelen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 5 oktober 2020
Wij hebben door Grando Assen onze badkamer laten doen. We zijn hier echt onwijs blij mee! We vonden het erg prettig dat we langs Grando konden gaan, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Leon kon via de computer alles invoeren wat onze ideeen waren. We konden in de winkel ter plekke bekijken hoe dit eruit zou komen te zien. We twijfelen uiteindelijk bij thuiskomst toch over een aantal keuzes ( zoals tegels enz ) en zijn op een later moment toch weer terug gekomen om bepaalde keuzes te veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, enorm fijn. Ik denk dat we 2x langer dan 2 uur in de winkel hebben gezeten. Hihi. Maar er werd voor ons alle tijd genomen. Ook onze kids hebben zich in die tijd in de kidshoek heerlijk vermaakt. De uitvoering van de badkamer was ook echt super. Dit heeft Henri voor ons gedaan. Wat werkt bij hard en netjes zeg! Henri denkt heel goed na over praktische zaken bij de uitvoering en alle keuzes zijn overwogen en in overleg. We zijn enorm blij met Henri. Genieten iedere dag nog van onze badkamer. Echt een hotel gevoel. :) enorm bedankt!
Sjoerd en Anna
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 april 2020
We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
Ronnie Storteboom
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 april 2020
Geen problemen ondervonden bij het samenstellen van onze badkamer. Leon Grando Assen was heel behulpzaam en dacht goed mee. De plaatsing door Henri verliep heel vlot en alles werd keurig en zekeur afgewerkt. Een echte vakman.
B.W.Kraaijenbrink
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 maart 2020
Top bedrijf en fijne medewerkers. Grando Assen als bijzonder prettig ervaren.
Anoniem
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 januari 2020
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
H.Jansen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 11 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Prima advies gekregen waarbij goed naar de bouwtekening is gekeken. De levering en plaatsing was ook prima verzorgd. Grando Assen een echte aanrader
E.H. van Houten
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 24 september 2019
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Jeannette en Henry
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Bij Grando Assen wordt je vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij hebben hier een keuken gekocht en alles is van A tot Z, zoals het hoort afgehandeld.
Van Welt
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 13 juni 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Heb niks te klagen!
Brian
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 10 mei 2019
Keuken gekocht, alleen de meubels. Inspiratie opgedaan via de website van Grando en de keuken ingetekend via het 3d tekenprogramma. Ontzettend goed geholpen door de medewerker. Denkt ook mee en is duidelijk en eerlijk. Ook dat we de apparatuur elders hebben gekocht was geen probleem. Daar werd zelfs over meegedacht bij bv de aanschaf van een Quooker en de rest van de apparatuur. Ook hebben we de keuken zelf geinstalleerd. Ook voor vragen tijdens de installatie was Grando bereikbaar en dacht mee. Kortom een uitgeklede keuken gekocht maar desondaks een uitstekende service!
JM Lunenborg
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 20 april 2019
Heel blij met prachtige keuken. Verkoop bijzonder vriendelijk en professioneel. Zeer goede levering en plaatsing
Marleen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 5 januari 2019
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Gerda Assen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 november 2018
Inmiddels twee keer een keuken en badkamer laten plaatsen door Grando. Leon die je vakkundig helpt. Hij denkt me in oplossingen. De zeer mooie 3D tekeningen zijn en lust voor het oog. En natuurlijk alle lof voor de vakkundigheid en nauwkeurigheid van de monteurs! Een aanrader!
H Wezeman
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 november 2018
ik heb de badkamer laten afbreken en met een meter vergroot, Henri heeft het super goed gedaan ,en zeer netjes zijn werk gedaan, alles afgevoerd en iedere dag de rommel opgeruimd.
barry van tiel
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 16 november 2018