Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben door Grando Assen onze badkamer laten doen. We zijn hier echt onwijs blij mee! We vonden het erg prettig dat we langs Grando konden gaan, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Leon kon via de computer alles invoeren wat onze ideeen waren. We konden in de winkel ter plekke bekijken hoe dit eruit zou komen te zien. We twijfelen uiteindelijk bij thuiskomst toch over een aantal keuzes ( zoals tegels enz ) en zijn op een later moment toch weer terug gekomen om bepaalde keuzes te veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, enorm fijn. Ik denk dat we 2x langer dan 2 uur in de winkel hebben gezeten. Hihi. Maar er werd voor ons alle tijd genomen. Ook onze kids hebben zich in die tijd in de kidshoek heerlijk vermaakt. De uitvoering van de badkamer was ook echt super. Dit heeft Henri voor ons gedaan. Wat werkt bij hard en netjes zeg! Henri denkt heel goed na over praktische zaken bij de uitvoering en alle keuzes zijn overwogen en in overleg. We zijn enorm blij met Henri. Genieten iedere dag nog van onze badkamer. Echt een hotel gevoel. :) enorm bedankt!
Sjoerd en Anna
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 april 2020
We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
Ronnie Storteboom
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 april 2020
Geen problemen ondervonden bij het samenstellen van onze badkamer. Leon Grando Assen was heel behulpzaam en dacht goed mee. De plaatsing door Henri verliep heel vlot en alles werd keurig en zekeur afgewerkt. Een echte vakman.
B.W.Kraaijenbrink
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 maart 2020
Top bedrijf en fijne medewerkers. Grando Assen als bijzonder prettig ervaren.
Anoniem
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 12 januari 2020
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
H.Jansen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 11 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Prima advies gekregen waarbij goed naar de bouwtekening is gekeken. De levering en plaatsing was ook prima verzorgd. Grando Assen een echte aanrader
E.H. van Houten
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 24 september 2019
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Jeannette en Henry
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 28 juni 2019
Bij Grando Assen wordt je vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Wij hebben hier een keuken gekocht en alles is van A tot Z, zoals het hoort afgehandeld.
Van Welt
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 13 juni 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Heb niks te klagen!
Brian
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 10 mei 2019
Keuken gekocht, alleen de meubels. Inspiratie opgedaan via de website van Grando en de keuken ingetekend via het 3d tekenprogramma. Ontzettend goed geholpen door de medewerker. Denkt ook mee en is duidelijk en eerlijk. Ook dat we de apparatuur elders hebben gekocht was geen probleem. Daar werd zelfs over meegedacht bij bv de aanschaf van een Quooker en de rest van de apparatuur. Ook hebben we de keuken zelf geinstalleerd. Ook voor vragen tijdens de installatie was Grando bereikbaar en dacht mee. Kortom een uitgeklede keuken gekocht maar desondaks een uitstekende service!
JM Lunenborg
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 20 april 2019
Heel blij met prachtige keuken. Verkoop bijzonder vriendelijk en professioneel. Zeer goede levering en plaatsing
Marleen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Feedback Company - 5 januari 2019
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Gerda Assen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 november 2018
Inmiddels twee keer een keuken en badkamer laten plaatsen door Grando. Leon die je vakkundig helpt. Hij denkt me in oplossingen. De zeer mooie 3D tekeningen zijn en lust voor het oog. En natuurlijk alle lof voor de vakkundigheid en nauwkeurigheid van de monteurs! Een aanrader!
H Wezeman
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 30 november 2018
ik heb de badkamer laten afbreken en met een meter vergroot, Henri heeft het super goed gedaan ,en zeer netjes zijn werk gedaan, alles afgevoerd en iedere dag de rommel opgeruimd.
barry van tiel
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 16 november 2018
Ik heb een nieuwe badkamer laten plaatsen. Alles is keurig en netjes gedaan. Ik ben er ook heel blij mee. Er is goed en snel gewerkt, elke dag werd alles netjes opgeruimd. Ik zou dit bedrijf zeker kunnen aanbevelen.
Mw. E. van der Burg
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 19 september 2018
Ik heb een complete keuken met nieuwe vloer gekocht en de oude er door de installateur uit laten halen. De info was prima en de installateur werkte erg netjes en precies. Er ontbraken een paar onderdeeltjes maar dat werd keurig opgelost en later spoedig verholpen. Ik zou zonder enige twijfel Grando bij andere mensen aanbevelen. Alles is naar wens verlopen!
Ineke Mols
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 3 augustus 2018
Prettige, persoonlijke benadering. Tevreden met de mooie, goed geplaatste keuken.
Petronella
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 16 februari 2018
Keuken gekocht en zelf ingebouwd, maar als we daar vragen over hadden hoe het moest mochten we altijd bellen. Moesten een paar keer bellen en werden elke keer keurig geholpen. Zal het bedrijf zeker aanraden.
Marjan Boers
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 29 december 2017