Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

De adviseur dacht goed mee en kwam met een totaal ander ontwerp dan wij van te voren bedacht hadden. Ze keek goed naar de soort ruimte en hoe we hier beter gebruik van kunnen maken. Heel tevreden en gekozen voor haar ontwerp. 1 deurtje bleek bij levering niet de juiste maat te hebben. Deze wordt besteld en nageleverd, goede service.
Susanne van Arnhem
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Fijne service en kenniswaardige personeel Aanvulling ontvangen 20 maart 2021: We hebben een complete badkamer gekocht. Ze komen nog terug voor een paar kleine dingen. Verder is alles prima verlopen.
Jenny Chiu
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 maart 2021
Wij hebben een badkamer bij Grando Barendrecht gekocht en zijn zeer tevreden over het verkoopadvies en de uiteindelijke plaatsing van de badkamer. De verkoper dacht goed mee met onze wensen en stelde zaken voor waar we zelf nog niet aangedacht hadden. Daarnaast gaf hij goed advies over de kleur van de tegels en bijpassende badkamer meubels. Ook het advies over een donker plafond (ipv wit) hebben we toegepast en staat heel goed. De plaatsing van de badkamer verliep heel soepel. Goede werklui met vakkennis en een prettige werkinstelling. De badkamer is piekfijn afgeleverd en ook nazorg wordt zonder enig probleem geleverd. Kortom een goede ervaring die ik andere mensen die een badkamer zoeken kan aanraden.
fam. Verheijen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 5 maart 2021
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht in Barendrecht. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij deze vestiging. Super goed geholpen door Jan. Hij nam alle tijd voor je en dacht goed mee. Totaal niet opdringerig en realistische prijzen. Ook de service is top! Na het inmeten nog een afspraak ingepland om alles nog een keer door te nemen met Evert. Hij kwam nog met kleine details, die we nog hadden laten aanpassen. Ze denken echt met je mee dus zeker een aanrader! Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd. Dit is ook netjes gedaan en op tijd. We zijn ook erg tevreden over de afhandeling hiervan. Ze komen hun afspraken na.
Mandy
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Naar binnen voor folder met het idee we kijken even,goede ontvangst wat rond gekeken wat op tekening gezet ,komen zelf met plannen en oplossingen, heel goed geholpen met resultaat de keuken staat. Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Keuken ontvangen in januari,en geplaatst in februari zeer tevreden over levering en plaatsing.
Koos van Sitteren
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Wij begrijpen niet hoe wij 18 jaar geleden in 2 uur tijd een keuken hebben kunnen kiezen. Afgelopen zomer gingen wij met onze wensen naar Evert die alles verwerkte in een 3D presentatie. We zijn nog 3 keer terug geweest voor de puntjes op de i en elke keer met evenveel tijd en koffie met lekkers ontvangen. Ondertussen is in 1 1/2 dag onze keuken geplaatst en wat zijn we er blij mee. Zoveel rust en ruimte nu, een genot om in te koken! De enkele kleine beschadiging is direct opgenomen en wordt verholpen. I.v.m. de lockdown werden de boeken met opties voor bekleding van het keukenraam netjes thuis afgeleverd, zodat wij op het gemak een keuze voor een jaloezie konden maken. Service met een grote S!
Peter en Astrid vd Meer
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, goed meegedacht over de mogelijkheden, contact was prima, op tijd geleverd en geplaatst, al met al is het een schitterende keuken geworden.
Helene Zebregs
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Het was voor het eerst dat wij een badkamer gingen verbouwen. Wij zagen er best wel tegen op, we hadden de missers van een andere badkamerwinkel bij onze zoon nog vers in het geheugen staan. We liepen bij toeval langs Grando en zijn er even binnen gelopen. We kwamen met Evert aan de praat en even later was onze badkamer in 3D getekend en met een indeling die wij niet hadden kunnen verzinnen. Overal was een oplossing voor en Mathijs heeft echt vakwerk afgeleverd en ruim binnen de afgesproken tijd. Evert zet de koffie maar weer klaar want de keuken is ook aan de beurt.
Bert en Karin Broersma
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 19 februari 2021
Goede ervaring met verkoopster, luistert goed naar de wensen en is creatief met ontwerpen. Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Wij hebben een keuken gekocht. Deze is inmiddels geleverd en gemonteerd naar volle tevredenheid.
Baan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Toen ik een afspraak had met Evert (Rop) van Grando Barendrecht merkte ik op dat hij een heel andere insteek had dan een eerste keukenverkoper bij Kvik. Evert was enthousiast en dacht in mogelijkheden i.p.v. in moeilijkheden. Dat beviel mij erg goed. Uiteindelijk hebben mijn vriend en ik het ontwerp samen met Evert doorgenomen en hiervoor gekozen. Vervolgens kwam Willem (Verhoeks) de keuken monteren en heeft dat binnen 1 dag naar alle tevredenheid gedaan. Enkel de vaatwasser was verkeerd besteld, maar ook die werd de volgende dag al vervangen. Top service!
Jiska Bazuin
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 november 2020
Vakkundig geholpen. Echte aanrader voor nieuwe keuken en/of badkamer. Zeer tevreden!
Ineke Jansen-de Boer
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 10 november 2020
Wij zijn kritische klanten met specifieke wensen geweest. We zijn goed geadviseerd en klantgericht geholpen. In onze beperkte ruimte is nu een hele mooie, praktische badkamer gerealiseerd. Dus, indien u een kritische klant bent met specifieke wensen voor uw badkamer en keuken raden wij dit filiaal van harte aan. Er wordt goed geluisterd en meegedacht, maar ook snel en klantgericht gehandeld.
Bianca Fokker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 november 2020
Zeer mooi en functioneel eindresultaat. Adviseur had oog voor onze behoefte en bracht ook veel praktische adviezen in. Levering netjes en volgens afspraak. Persoonlijke aandacht gedurende het hele traject was zeer prettig.
Henk Koster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 29 september 2020
Wij zijn heel goed geholpen bij onze badkamer uitzoeken. Ontwerp op de computer in 3D was heel duidelijk en helder er werd naar ons idee geluisterd. Ook tijdens de montage als er iets was kon je goed terecht
Groenewegen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Vorig jaar besloten mijn vriend en ik om een nieuwe keuken aan te schaffen. Een grote, spannende aankoop. Bij Grando voelden wij ons direct op ons gemak. Michelle heeft ons uitermate goed geholpen bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Ze dacht mee over de kleinste details en kwam met creatieve oplossingen. Tot en met het plaatsen is alles voorspoedig verlopen. Wij bevelen Grando Barendrecht aan iedereen aan!
Hermien Janssens
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2020
We hebben een badkamer en toilet gekocht. Tijdens het eerste bezoek zijn wij zo goed geadviseerd, we waren enthousiast en vonden het niet meer nodig om een tweede winkel te bezoeken onze keuze was bepaald. De oplevering was perfect identiek aan de 3D tekeningen top klasse.
Hanneke van Wageningen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2020
Creatief meedenkend en prettig
J.j.m van der Made-Bekker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 15 maart 2020
Eind december een badkamer besteld bij Grando Barendrecht. Samen met Evert de badkamer samengesteld. Hierbij werden zijn kwaliteiten zoals kennis en vakmanschap al snel duidelijk. Zo ook bij Martin en Leroy die de badkamer hebben geinstalleerd, vakmensen op hoog niveau! De badkamer is snel geleverd en er was vanaf het begin tot het eind een goede en fijne samenwerking. Bedankt team van Grando Barendrecht
Gert van den Berg
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 10 maart 2020