Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geïnstalleerd.
Michael
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 7 augustus 2019
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
B Beemster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 29 juli 2019
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
John Hermans
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 juli 2019
zeer klantvriendelijk en professioneel aanrader om hier je keuken uit te zoeken
john hermans
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 23 juli 2019
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Bert
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2019
Vanaf binnenkomst tot en met de plaatsing zeer tevreden. Tijdens ontwerpfase goede tips en veel meedenken. Uitvoering prima in orde en altijd snel reactie op vragen. Zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
van Heteren
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 30 juni 2019
Keuken gekocht. Echt geweldig advies zeker t.a.v. De te maken keuzes. Montage zelf gedaan maar zelfs toen konden we eenvoudig in contact komen met de verkoper voor vragen die we er over hadden. Levering was ook prima op tijd.
Josje
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 25 juni 2019
We hebben een keuken en een badkamer gekocht. Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: Wij hebben alles al geleverd gekregen ik heb alles zelf gemonteerd.
C pipping
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 13 juni 2019
Hebben een keuken gekocht. Super geholpen. Fijn contact. Plaatsing ook correct gedaan. hele aardige meneer. Fijn dat er nog een na controle door Evert werd gedaan. al heeft hij niks negatief kunnen ontdekken. Raad dit bedrijf zeker bij andere aan
Klaas en Tonny van Dam
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 juni 2019
Wij hebben compleet nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Barendrecht. Tijdens het verkoopproces werd goed meegedacht en werden enkele leuke ideeën gedeeld. De keuken is op afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Ook tijdens de montage was veel ruimte voor overleg en vragen. Eén onderplint is geleverd in de verkeerde kleur, maar dat is meteen opgepakt en zal binnenkort alsnog in orde gemaakt worden.
Remco
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 6 juni 2019
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
Marina
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 21 mei 2019
wij hadden bij de aankoop van de keuken zelf een plan gemaakt met een bijbehorend budget. Bij alle bezoeken aan Grando hebben wij van de afd. verkoop dhr. van Staten nuttige adviezen gekregen en begrip voor de veranderingen die wij enkele malen gemaakt hebben. Ook zijn wij in overleg binnen het budget kunnen blijven. De levering van de keuken is exact gegaan zoals was afgesproken en de montage is in de afgesproken tijd vakkundig uitgevoerd. Kortom Grando heeft een tevreden keukenklant toe te voegen aan zijn sales.
P.G. Jacobse
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 17 mei 2019
De wens een badkamer op zolder. Bouwen vanaf niks, dat bleek niet voor iedereen weggelegd. Bij Grando Barendrecht wel!! Er werd goed meegedacht in de winkel voor het ontwerp en thuis kwam Mathijs met zijn twee gouden handen. Ook tijdens het opbouwen en afwerken werd er steeds goed overlegd. Het resultaat is een prachtige, luxe, super strak afgewerkte badkamer. Wij zouden Grando in samenwerking met Mathijs iedereen aanraden!!
Renate Middelveld
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 25 april 2019
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij gekocht hebben bij Grando Barendrecht. Het resultaat is echt prachtig! Het gehele proces vanaf de eerste keer dat wij de showroom binnenstapten t/m de plaatsing van de keuken thuis is heel prettig verlopen. Evert Rop van Grando Barendrecht en Willem Verhoeks van Verhoeks keukenmontage hebben er samen voor gezorgd dat wij een keuken hebben die voldoet aan al onze wensen en tot in de puntjes is verzorgd. Wij kunnen dan ook niets anders zeggen dan dat we super tevreden zijn!
Familie Meulendijk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 april 2019
Badkamer gekocht. Adviseur was zeer behulpzaam, ook nadat bleek dat de gekozen doucheafvoer te hoog was, kon deze omgeruild worden (met bijbetaling) naar een afvoer die lager is. Dit scheelde 3cm ophogen van de vloer. Jammer dat de vloertegels die te veel waren (ca. 5m²) niet teruggenomen konden worden.
Dumas
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 14 april 2019
Advies, ontwikkeling en het daadwerkelijk uitvoeren .. en dan nog mooier dan wij konden dromen! Bedank voor het goede advies voor zowel de keuken, vloer, woonkamer en ook het verlichtingsplan. Het resultaat is verbluffend! Bedankt Team Grando Barendrecht
Koudstaal
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 5 april 2019
Via het internet kwam ik terecht op de site van Grando Barendrecht. Mede door de goede recensies was mijn keuze snel gemaakt. Totaal geen spijt gehad van deze keus. Vanaf het moment dat ik met Evert en Amanda in gesprek raakte kreeg ik steeds meer het gevoel: "Dit zit goed". Ontzorgen is wat men pretendeert. Zij hebben dit meer dan waar gemaakt. De mensen om Evert heen zijn ook vaklui. Martin, Leroy en Willem hebben een mooie klus afgeleverd. Alles was bespreekbaar en dit allemaal met de nodige humor. Ik wil Grando Barendrecht en het gehele team bedanken voor het mooie werk. Oh ja. De wijn en de cakejes bij de koffie waren ook lekker.
Marcel Hallink
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 maart 2019
We hebben een extra kast laten plaatsen in onze bestaande keuken die we bijna 6 jaar geleden gekocht hebben bij Evert Rop. We zijn er heel blij mee alsof het nooit anders geweest is fijn extra opbergruimte. Na een kijkje in de showroom overleg gehad of dat wat wij wilde geplaatst kon worden, onder genot van koffie en gebak alles besproken. Nu het er staat is het nog mooier!! Bedankt
J van Sinttruije
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 5 maart 2019