Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn geslaagd voor onze droomkeuken bij Evert en zijn team, na heel veel wikken en wegen wist Evert precies op papier te zetten wat wij voor ogen hadden! De plaatsing door Rene verliep vlekkeloos. Er zat helaas een kras op 1 lade front deze is direct opnieuw besteld! Ik zou iedereen aanraden om naar Grando Barendrecht te gaan! Wij zijn 100% tevreden!
Fam. van Alphen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 3 maart 2020
Prima creatief goede kwaliteit van goederen
Van der Made-Bekker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 2 maart 2020
Wij zijn uiterst tevreden over Grando Barendrecht. Onze adviseur Evert heeft ons op een andere manier laten kijken naar de keuken. We zijn met een zeer creatief ontwerp de deur uit gegaan. Blij met het eindresultaat mooie kwaliteit. Daarnaast de montage helemaal goed verlopen. We kunnen daarom Grando Barendrecht écht aanraden
Martha Slaa
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Badkamer en keuken. Uitstekend geholpen bij de keus van de inrichting en materialen en apparatuur. Goede suggesties gekregen. Tijdens de sloop en bouw misten we soms de regie, maar alles is uiteindelijk prima geregeld en het resultaat is helemaal naar onze zin .Grando heeft er alles aan gedaan om voor ons een mooie keuken en badkamer te verzorgen. We zijn er blij mee
A.Klink
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 31 januari 2020
Uitstekend geholpen door Evert van Grando Barendrecht. Vol goede ideeën het resultaat mag er zeker zijn. Schitterende keuken en badkamer.. Top.
Leo
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 20 januari 2020
Super geholpen bij Grando in Barendrecht
Grando Barendrecht
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 20 januari 2020
Super geholpen en mee gedacht door Granda Barendrecht
Grando barendrecht
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 7 januari 2020
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
piet v.d.Leeden
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 26 december 2019
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima. Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Marianne Roll
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 28 november 2019
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Marleen en Bas
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 2 november 2019
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
Familie Brandwijk, Sliedrecht
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 2 september 2019
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
Van Gelder
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 september 2019
We hebben een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Evert. Alles is goed verlopen, we zijn erg blij met onze keuken. Ziet er fantastisch uit. Ook de monteur is een vakman, op wat kleine dingen na, die ze nog gaan verhelpen zijn we super tevreden over alles.
Gerrit en Rijny Westerik
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 14 augustus 2019
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geïnstalleerd.
Michael
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 7 augustus 2019
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
B Beemster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 29 juli 2019
zeer klantvriendelijk en professioneel aanrader om hier je keuken uit te zoeken
john hermans
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 23 juli 2019
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
John Hermans
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 juli 2019
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Bert
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 12 juli 2019