Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer deskundig geadviseerd en hebben geweldig mooi ontwerp gekregen die we zelf nooit bedacht konden hebben. Enorm creatief en daardoor het vermelden waard. Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Betreft vestiging Barendrecht waar we keuken gekocht hebben.
Familie Spijkers
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 februari 2019
Ik heb hier een keuken aangeschaft, de service was prima, de kennis en het advies gaven ons veel vertrouwen en dat bleek ook zo uit te komen, de levering van de keuken was super, alles klopte ! Niet alleen de adviseur deed zijn werk goed, maar ook de 2 heren die bij ons de keuken afleverde, keurige bejegening, accuraat en snel. Wij kijken terug op een geslaagde aankoop.
Nicole Boelen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 februari 2019
Goede verkoper goede communicatie goede afhandeling zeer goede betrouwbare en snelle mensen die de badkamer hebben geplaatst.
Koster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 8 februari 2019
Badkamer gekocht, prettige verkoper, resultaat een hele mooie badkamer. Aanvulling ontvangen 8 februari 2019: Is geleverd en gemonteerd.
H J Koster
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 8 februari 2019
Keuken gekocht bij grando barendrecht. Heel erg goed geholpen en niet opdringerig. Nemen de tijd voor u en komen met goede ideeen. Plaatsen keuken ook super gedaan. Anton nam de tijd en heeft prima werk afgeleverd. Evert rob kwam na plaatsing keuken nog even langs om te kijken of alles naar wens was verlopen en goed is gegaan.
John van der winden
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 januari 2019
Na waterschade door een kapotte waterleiding noodgedwongen op pad voor een nieuwe keuken. De adviseur kwam persoonlijk langs om de schade op te nemen en heeft ons geweldig bijgestaan. Afspraken en prijzen werden helder gecommuniceerd. We hebben nu weer een prachtige keuken
Marlijn van der Sluis
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 28 december 2018
Wij hebben een keuken gekocht. Vakkundige verkoop door twee medewerkers. Vakkundige montage door montec. Er was een probleem maar die is goed opgelost door de eigenaar.
Corine Hoek-Snijders
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 december 2018
Keuken gekocht bij Grando Barendrecht. Mooie showroom klantvriendelijk meedenkend. Goed ingemeten goed contact.
A.M. de Groot
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 15 december 2018
Wij kochten een keuken en een badkamer, er is steeds met ons meegedacht en vervolgens alles netjes aangelegd en geplaatst door de aannemer, in ons geval Fa.Kamsteeg uit Ridderkerk. En toen alles klaar was kregen we nog een heerlijk 3-gangen diner aangeboden in Bij de Bruin in Rotterdam. Een aanrader!
Linda & Henrie Been
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 november 2018
We zijn goed geslaagd bij Grando keukens. Mede door het kundig advies van Amanda, wij kregen een ontwerp met al onze wensen erin verwerkt. Alles is netjes en op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Een echte aanrader! Geen stress gehad mede door Evert super!
Peter
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 6 november 2018
Zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het uitzoeken van de gepaste keuken(s). Hele vriendelijke en kundige verkopers, Wij hebben ondertussen een 2e en 3e keuken bij dit bedrijf gekocht. Een echte aanrader om hier een keuken uit te zoeken en te kopen. Gewoon TOP!
Rob van den Berg
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 28 oktober 2018
Bij Grando in Barendrecht een keuken gekocht, heel goed advies gekregen van Bart, een hele goede verkoper, dacht met je mee, drong niets op, kortom gewoon hele prettige ervaring. Keuken werd op tijd geleverd, netjes geplaatst door Anton, een hele rustige man, en het resultaat mag er zijn, heel tevreden.
A.van Rooijen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 oktober 2018
We hebben een badkamer, keuken en toilet beneden laten plaatsen. We zijn er erg blij mee. Er wordt goed meegedacht en voor alle problemen is wel een oplossing te bedenken. Alles is netjes geïnstalleerd. Ook de aandacht na de plaatsing is erg prettig.
J. van Helden
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 oktober 2018
Ik heb in augustus een keuken gekocht. Werd zeer goed geholpen en vooral uitstekend geadviseerd. Advies met grijze vloertegels aan de wand in combinatie met de juiste kleuren van de keuken. 3 D tekening zag er al goed uit en het resultaat was nog mooier. De keuken is exact op tijd geleverd. Montage is geregeld door Grando en , ik geef niet gouw een 10 maar dit was echt een tien. Tevens blijft Grando betrokken. Ook de service is uitstekend toen er een klein probleemtje was met de kraan welke direct wordt opgepakt. Kortom een top zaak
D.Vergoes Houwens
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 19 oktober 2018
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de uitstekend service dat Grando Barendrecht heeft geleverd! Vanaf de planning met professionele advies en uiteraard met de eindresultaat. Bedankt Evert en Grando voor onze dromkeuken
Oscar Gil
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 8 augustus 2018
Een mooie en aparte keuken gekocht. Grando heeft heel goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Heel goed geholpen. Aanvulling ontvangen op 20 juli 2018: Ja de keuken is geleverd en is heel mooi.
Dana
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 20 juli 2018
Onze ervaring met Grando Barendrecht was heel goed. Wij zijn erg tevreden over hoe wij zijn geadviseerd over de keuken. Over de opstelling, materialen, kleuren en extra ideeën. Diverse keren terug geweest voor aanpassingen en tekeningen bespreken. Dit koste geen enkele moeite. De keukenmonteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een goede ervaren monteur. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de keuken !!
C. de Bruijn
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 juli 2018
Wij hebben een aangepaste badkamer aangeschaft. Bart heeft ons daar heel goed in geadviseerd en kwam met adequate oplossingen en ideeen. Het is echt prachtig en functioneel geworden. Ook veel dank aan Evert. Alles netjes afgevoerd en afgedekt. Monteurs waren ook prima en aardig.
A en J. Snijders
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 4 juli 2018