Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Fred heeft ons uitstekend geholpen. Keuken is prachtig geworden en volledig naar onze wens.
Annemieke
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
Kundige, vriendelijke adviseur die ons efficiënt hielp om onze droom keuken samen te stellen! Aanvulling ontvangen 29 april 2021: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. Alles soepel verlopen. Het is prachtig geworden.
Joleen
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Op een zeer plezierige wijze en eerlijke manier hebben wij naar volle tevredenheid onze nieuwe badkamer bij Grando Bergambacht aangeschaft. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, werd door Grando (Fred) regelmatig de vinger aan de pols gehouden. Dat gaf een goed en vertrouwd gevoel. Wij hebben een fantastische nieuwe badkamer. Grando (Fred) bedankt!
Henk en Astrid Graafland
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 23 oktober 2020
We hebben onze keuken bij Grando gekocht. Het advies was uitstekend. Veel geduld, tijd en energie is er in gestoken. Meerdere ontwerpvarianten gemaakt om op onze droomkeuken uit te komen. Levering en installatie goed uitgevoerd. Ook de restpunten hebben de volledige aandacht en zijn naar tevredenheid opgelost.
Pieter
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 4 oktober 2020
Goed advies en duidelijke afspraken met Grando Bergambacht/ Fred Kreukniet i.v.m. verbouwing van badkamer en toilet op beneden verdieping. Probleem met niet passende douchedeuren werd in goed overleg opgelost en bleek een fout van de leverancier. Ook vakkundige plaatsing en afwerking door Netto Montage. Plezierig contact, snelle reactie op vragen en afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Familie Vrolijk
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 3 oktober 2020
Ik heb bij Fred Kreukniet een keuken gekocht. Fred en zijn vrouwelijke collega hebben mij buitengewoon geduldig en betrokken geholpen om tot het voor mij gewenste prachtige resultaat te komen. Geen toezeggingen die niet kunnen worden waargemaakt. En een monteur die netjes en nauwkeurig te werk ging om de droom te realiseren.
Anja Rietveld
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 11 september 2020
Bij Grando Keukens Fred Kreukniet in Bergambacht een kompleet nieuwe keuken uitgezocht, gekocht, de oude laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. De voorgesprekken telkens (zeker 5x) uitstekend, geduldig en vakkundig gevoerd met Fred Kreukniet.Alle details behandeld, ook diverse goede suggesties van Fred. De keuken is geplaatst door Willem Holstein, ook tot volle tevredenheid en tijdens het plaatsen is Fred ook een paar keer komen kijken of alles goed ging. Een prima bedrijf, prettige mensen en afspraken keurig en op tijd nagekomen. Ik zou Grando Bergambacht Fred Kreukniet zeker aanraden.
W.Scheijgrond
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 14 augustus 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Bergambacht. Dit vanwege een verhuizing en verbouwing. In 2008 hadden wij al eens een keuken bij Fred Kreukniet gekocht en dat was ons destijds prima bevallen. Fred heeft alle tijd voor je, denkt met je mee en is duidelijk over de prijs. Geen gedoe over korting hier en korting daar, geen gladde praatjes. Je kunt hem altijd bellen voor advies. En de nalevering van de vensterbanken deed hij zelf! Gezellig! En dan vergeten we bijna te zeggen dat Grando keukens kwalitatief erg goed zijn. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Al met al een zeer positieve ervaring!
Floor en Cora
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 2 augustus 2020
Wij hebben onze badkamer geheel vernieuwd en voor advies zijn wij naar Grando Bergambacht gegaan. Zeer goed geholpen door eigenaar Fred Kreukniet die alle tijd voor ons nam en onze wensen vertaalde naar de badkamer zoals die nu geworden is. Hij bracht ons in contact met het bedrijf Netto Montage die de gehele renovatie tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Bijzonder voor ons was de betrokkenheid van de heer Kreukniet bij de renovatie, hij komt tijdens de werkzaamheden langs om te kijken en te vragen of alles naar wens verloopt. Wij zijn vol lof over zowel Grando Keukens en Badkamers Bergambacht alsmede het team van Netto Montage. Kortom , wat ons betreft een succes en een echte aanrader om met beide partijen zaken te doen.
Fam. Verwaal - Lekkerkerk
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 6 juli 2020
uiterst tevreden. Netjes geholpen met tekening van de badkamer en komt zijn afspraken na
M Rozendaal
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 30 april 2020
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Familie Maat
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 24 december 2019
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
M.J.Kuijpers, Schoonhoven
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 17 december 2019
Wij hebben een keuken gekocht, geheel naar ons zin. Wij werden plezierig geholpen en meneer dacht met ons mee, kwam thuis kijken zo kon hij zien hoe het er uit kwam te zien. De keuken werd keurig geplaatst en het resultaat mag er zijn. Dankjewel Grando Keukens en Bad Bergambacht
Aart en Alie Verhoef
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 13 november 2019
Ik heb een keuken gekocht. Prima service en alles op tijd geleverd. Keurig geplaatst en ik raad dit bedrijf zeker aan.
Gerry
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 20 september 2019
Wij zijn blij met de nieuwe keuken gekocht bij Grando Keukens te Bergambacht. Verkoper: Fred Kreukniet. Geplaatst door Willem Holstein. Alles is keurig netjes, in overleg, afgerond. Zeker een aanrader. Plezierig met deze mensen zaken te hebben gedaan.
Henk en Gerrie Rothfusz
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 31 juli 2019
Badkamer gekocht en laten installeren, vooraf 2x geweest om alle wensen door te spreken, geweldig geholpen en een goed luisterend oor, daarna door Netto Montage uit Gouda geïnstalleerd, alles liep op rolletjes, ook deze had een luisterend oor en heeft alle wensen uitgevoerd, zelfs na werktijd wordt er overleg gepleegd en wij zullen zeker als er een nieuwe keuken zou moeten komen voor dit bedrijf kiezen. Het is zeker een aanrader, vooral mbt installatie, alles wordt geregeld, je hoeft zelf nergens naar om te kijken.
Jack en Corrie Verheijden
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 16 juni 2019
Wij kochten een badkamer. Er is een aannemer aangeraden en wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Mark de Wit
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 20 mei 2019
Badkamer. Na eerst keuken en 2 maal toilet gezocht te hebben 2016 afgelopen jaar badkamer besteld. Wederom alles tot volledige tevredenheid geleverd en geinstalleerd.
Frank Romijn
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 24 april 2019