Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Leuke ontvangst door prettige medewerkers. Goede adviezen en deskundige installateurs. Zeer scherpe prijs.
Syl Lust
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 juni 2020
Het was een zeer fijne ervaring om een keuken bij Grando te bestellen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zeer goed ingelicht over alles. Daarbij klopte de planning precies en zijn we heel blij met de keuken!
Pieter-Bas van den Heuvel
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 17 juni 2020
Heel erg tevreden met onze nieuwe keuken, alles tot in de puntjes bedacht goed meegedacht over de opties en mogelijkheden.
Jacquelien van Slochteren
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 15 juni 2020
Begin 2020 een keukenrenovatie bij Grando Utrecht besteld. Fijn contact in de showroom en goed geadviseerd door Anne. Nadien nog wat mail contact gehad over wat aanpassingen. Ook dat verliep heel prettig en vlot. 2 weken geleden is de renovatie uitgevoerd. En de keuken is echt zo mooi geworden. Dankzij de oplettendheid van Anne hebben wij elders o.a. een nieuwe combi magnetro besteld. Hij wees ons er obv een foto vd oude keuken op dat niet alle magnetrons zouden passen. Had hij dit niet gezegd dan waren we daar de mist mee ingegaan. En de monteur was ook een vakman. Er moeten nog wat dingen nageleverd en geplaatst worden, maar gezien onze eerdere ervaringen gaan we er vanuit dat het helemaal goed komt. Al met al zullen wij Grando Utrecht zeker aanbevelen!
N. Manten
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 15 juni 2020
Een prachtige keuken gekocht met behulp van zeer goede service Na een aantal keukenbedrijven te hebben bezocht voelde Grando Keukens direct heel goed. Er was geen twijfel om hier mee verder te gaan.
van Rijs
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 14 juni 2020
Hele goede service! Met behulp van Jeremy een mooie en fijne keuken kunnen kopen. Na het bezoeken van een aantal keukenbedrijven voelde het bij Grando Keukens in Purmerend direct heel goed. Erg prettig om op je gemak gesteld te worden door iemand die meekijkt en deskundig advies kan geven.
v Rijs
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 14 juni 2020
Het plaatsen van de keuken ging super en in 1 dag. Het resultaat is precies wat we hoopten. Zijn erg goed begeleid bij de aankoop van onze keuken. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Fam van den Boogaart
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 juni 2020
Wij zijn ontzettend blij met zowel onze nieuwe keuken als de badkamer! Al vanaf het begin tijdens het uitzoeken van de spullen werd er uitstekend meegedacht en geïnspireerd door Dinesh en zijn team. Je merkt gelijk dat men veel ervaring heeft, mede daardoor hebben wij de keuze voor Grando Amersfoort gemaakt. Ook de montage is geheel volgens afspraak door vakmensen gedaan, en helemaal naar onze wensen opgeleverd. Wij kunnen Grando Amersfoort dan ook zeker aanbevelen, top adres!
T de Groote
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 13 juni 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zwolle. We zijn heel erg fijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen. Fijne manier van communicatie waardoor onze droomkeuken gerealiseerd kon worden. Afgelopen week is deze naar volle tevredenheid geplaatst!! Kortom zeer tevreden over het hele proces, van bedenken-ontwerpen-leveren tot monteren. Dikke aanrader!
Wendy Doorn
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 13 juni 2020
Bij de aanschaf van onze keuken zijn we geadviseerd door Menno. Het ontwerp is een aantal malen licht gewijzigd en is uiteindelijk precies geworden wat wij voor ogen hadden. Wij besloten om de keuken zelf te plaatsen, alleen het inmeten is door Grando gedaan. Tijdens het plaatsen heb ik 2x met een vraag Grando gebeld en werd telkens correct geholpen. Tevens heeft Menno uit zichzelf nog geïnformeerd of alles goed ging. Alle onderdelen waren aanwezig en alle delen waren goed verpakt. Dus we zijn dik tevreden en kunnen Grando Heerenveen aanraden als u naar een nieuwe keuken op zoek bent.
T. Boerkamp
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 11 juni 2020
Wij hebben een badkamer bij grando Purmerend gekocht. Zijn zeer tevreden over de kennis en begeleiding van silvana, ze dacht met ons mee en kwam met leuke en mooie oplossingen. Hoe het een en ander is geworden weten wij nog niet. We hebben een eigen aannemer en die begint, vanwege de Corona, pas over twee weken. Het is voor ons dus nog spannend hoe het gaat worden.
Yvonne Malij
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 10 juni 2020
Nieuwe keuken, inclusief alle nieuwe aparatuur, gekocht. Goed gesprek en advies bij aankoop, vriendelijk, profesioneel. Meedenkend en gericht op de wens van de klant, met aanvullende praktische ideëen, suggesties. Vertrouw gevoel. Dit is zo gebleven tijdens montage en afleveren van keuken. De aannemers (ook wanden werden gestukt, geschilderd, nieuwe radiator geinstalleerd) en monteur zijn vriendelijk en tegelijk zeer profesioneel en zorgvuldig mbt beperkingen en Coroba-19 maatregelen. Voortdurend volgens schema gewerkt, duidelijke afspraken, bij vragen zijn verkoopster Iris en winkelmanager altijd te bereiken, tijdig onze mooie keuken geleverd, keurig volgens contract, zorgelos, uitstekend winkel Grando Keukens Utrecht.
Carolina Moreno
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 juni 2020
Samen met Gaby van Grando Naaldwijk de keuken samengesteld. Heel trots op het resultaat zeker omdat het een eigen plan was en niet eerder ergens gezien.
Tilly Keijzer
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 9 juni 2020
Overzichtelijke showroom in Hoofddorp, ook om ideeen op te doen. Daarbij inhoudelijk goede informatie en voorstellen. Badkamer naar alle tevredenheid verbouwd/geplaatst. Wel later dan eerder voorgestelde planning bij verkoopgesprek.
Fred en Patricia
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Na een lange oriëntatie voor een nieuwe keuken zijn wij op zaterdag een keer bij Grando binnen gestapt. Na een lang en fijn gesprek met de adviseur zijn wij met gedegen plannen naar buiten gegaan. Door het advies en de kennis daar de keuken gekocht. Alles is mogelijk in keukenland, dan is het fijn dat je een adviseur hebt die je op weg helpt en grenzen durft te stellen! Dat maakt het aanbod en zoekgebied kleiner. Na diverse afspraken en wijzigingen nog steeds uiterst vriendelijk geholpen. Een echte aanrader om de keuken bij Grando in Hengelo te kopen.
Veronique
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
Peter en Gabrielle Oosterbaan
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Keuken aanschaf. Meedenken/ideeen in het ontwerp. Vriendelijk. Geen problemen ondervonden. Oplossingsgericht. Zeer prettig geholpen.
Wierenga
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juni 2020
Wat ben ik ontzettend blij met de keuken zoals hij geworden is! Onze zeer sympathieke keuken adviseur-eigenaar Dinesh Birtantie heeft uitgebreid de tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Dinesh kwam met een super ontwerp en de keuken had ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vriendelijke monteurs hebben hard gewerkt en onze keuken met grote kunde, netheid en voorzichtigheid geplaatst. Ik geniet elke dag van deze geweldige keuken! Grando Keukens & Bad Amersfoort is een regelrechte aanrader. Klantgerichtheid en service staan bij Dinesh hoog in het vaandel! Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen.
Raymond Arrias
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 4 juni 2020