Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super geholpen bij het kopen van een keuken. Blij met het resultaat! Aanvulling ontvangen 28 maart 2019: De keuken hebben wij zelf geplaatst. Voor de apparatuur is er wel een monteur geweest. Dit is heel goed bevallen!
Geschreven op: 27/03/2019
Bron: Qasa.nl
NanMiddelburg
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Rotterdam Alexandrium een badkamer en toilet besteld. Inmiddels is alles geïnstalleerd en we zijn buitengewoon tevreden. Alles is schitterend geworden.Niet in de laatste plaats hielp daarbij ook de prettige en deskundige advisering van de hr.Isik van Grando. De installatie werd op vakkundige wijze uitgevoerd door de aannemer, de hr. v.d.Herik. Het resultaat is een genot voor het oog. Het is de investering meer dan waard en ons appartement is hierdoor behoorlijk in waarde is gestegen.
Geschreven op: 27/03/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KakesRotterdam
10 uit 10
Wij hebben bij Grando Breda een supermooie keuken, badkamer, toilet en tegelvloer voor de woonkamer aangeschaft. Vanaf het begin al heel hartelijk ontvangen door Vera en die heeft ons verder door het gehele proces bij de hand meegenomen. Vera heeft met ons meegedacht en waardevolle adviezen gegeven. Vera heeft ook hele goede inzichten qua wat wel of niet mooi bij elkaar gaat passen of gaat werken. En niet te vergeten de aannemer die al het werk heeft uitgevoerd voor ons. Aannemer Van der Stelt (Marco, Henk) uit Hank heeft het hele project bij ons thuis heel vakkundig uitgevoerd, helemaal top en ik kan ze dan ook echt aanraden. Wij zijn erg tevreden!
Geschreven op: 26/03/2019
Bron: Qasa.nl
OosterhoutBreda
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Purmerend. We zijn best vaak langs gekomen voor we uiteindelijk de knoop doorhakten maar kregen nooit het gevoel dat er gewacht werd op de handtekening zoals bij andere keukenhandels. Gijs Jan gaf ons altijd een welkom gevoel en dacht goed met ons mee. Ook tijdens de montage die wij zelf hebben gedaan hield hij vinger aan de pols en bood hulp aan. Erg fijne ervaring dus wij zullen Grando Purmerend zeker aanraden
Geschreven op: 24/03/2019
Erwin en Leontine Purmerend
10 uit 10
In een zeer ongedwongen sfeer werden wij welkom geheten om na een paar vriendelijke woorden lekker door de showroom een eigen beeld van de mogelijkheden voor een nieuwe keuken te kunnen vormen. Eenmaal in gesprek over de mogelijkheden over onze plannen zijn wij bij de tweede afspraak geslaagd voor een nieuwe keuken.
Geschreven op: 22/03/2019
H. PruijnPurmerend
10 uit 10
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Werden erg vriendelijk geholpen, adviseur dacht goed met ons mee. Zijn nog meerdere keren terug gegaan voor advies en vragen, was nooit een probleem. Keuken keurig afgeleverd, alles klopte en paste. Helemaal tevreden!
Geschreven op: 22/03/2019
Bron: Qasa.nl
JacquelineHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Iris heeft ons geholpen met het plan maken voor onze keukenrenovatie. Dit was op een supervriendelijke manier en samen zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Vorige week heeft monteur Serge de keuken helemaal gerenoveerd. Dit was een enorme klus maar hij heeft keihard gewerkt en het is echt prachtig geworden als nieuw Over diverse dingen overlegde hij met ons om voor alles de mooiste optie toe te passen. Op de laatste dag toen de keuken klaar was werden we verrast met een telefoontje van Iris. Ze vroeg hoe alles was gegaan en of het naar tevredenheid was hoe leuk is dat Van begin tot eind zijn wij zeer enthousiast over Grando keukens. Bent u van plan om een keukenrenovatie te gaan doen ga naar Grando keukens
Geschreven op: 21/03/2019
Wendy van BeekUtrecht
10 uit 10
Goede service correcte levering en prettige monteurs en verkopers Kleine probleempjes werden zeer snel opgelost. Goede advisering bij aankoop van de keuken
Geschreven op: 21/03/2019
D.A. MulderPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Herman heeft ons erg goed geadviseerd en het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep bijzonder prettig. Jan en Herman: bedankt daarvoor! Voor mensen die nog een keuken zoeken: wij kunnen Grando Tilburg van harte aanbevelen!
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van de VenTilburg
10 uit 10
Keuken, badkamer, toilet,vloeren in gehele woning, alles bij Grando Son gekocht. Sander van Herwijnen heeft ons geweldig geholpen met ideeën, 3d tekeningen, advies, een geweldige inzet van hem zowel voor als na de koop,echt super!!! Dan ook nog de mensen van het tegelwerk, de vloeren, de speciale behandeling van de muren in de badkamer, dit alles onder de bezielende leiding van Thijs Verhagen, ook daar keurig personeel en alles netjes afgewerkt. In zijn totaal, prima communicatie en nu een prachtig huis. Mensen bedankt.
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
G.SteehouwerSon
10 uit 10

Pagina's