Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht, die half april geplaatst is. Gelijktijdig hebben we via Grando de wanden laten stuken en vloertegels laten leggen. De werkzaamheden werden prima gepland en gecoördineerd door de adviseur van Grando. Verbeterpuntje is om tijdens de doorlooptijd (3 weken) contact te houden met de klant en te in formeren of alles naar wens verloopt. Verder zijn we prima geadviseerd en is er meegedacht. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn: een prachtige functionele keuken, waar we elke dag met plezier gebruik van maken.
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
Bas van den BergHoorn
8 uit 10
Keuken voor nieuwbouw woning. De verkoper heeft optimaal meegedacht. Meerdere keren tekeningen aangepast voor nieuwe ideeën en wensen. Zelfs een week voor plaatsen nog aanpassingen mogelijk. Het plaatsen zelf is ook netjes en vakkundige uitgevoerd.
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
EllyWormerveer
8 uit 10
Ik heb bij Grando Keuken en Bad in Amersfoort een nieuwe badkamer gekocht. Het werd tijd dat ik niet meer in bad wilde gaan douchen maar in een ruime inloopdouche. Ik kwam in de winkel van Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Ik werd daar hartelijk ontvangen. Na wat rond te hebben gekeken heb ik besloten om hier een nieuwe badkamer te kopen. Ben hierbij goed begeleid door Grando keukens en Bad. Heb mijn wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan hebben zij mijn badkamer ontworpen. Zelf kon ik aangeven wanneer ik deze geïnstalleerd wilde hebben. Er kon zeer snel geleverd worden. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de verbouw van mijn nieuwe badkamer liep ik tegen enkele dingen die niet helemaal volgens plan gingen. Deze problemen werden zeer vakkundig opgelost door de medewerkers van Grando Keuken en Bad Amersfoort. Nu douche ik in een ruime inloop douche met regenshower. Gewoon fantastisch!! Ik zou iedereen deze zaak willen aanraden.
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
G.J. PrijtAmersfoort
8 uit 10
wij hebben ons aanrechtblad na 21 jaar vernieuwt en een grotere spoelbak met quooker laten plaatsen.In 1 dag was onze keuken weer als nieuw. Dankzij een monteur die zijn vak verstaat!
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
Karel PreitschopfHoorn
10 uit 10
Erg vriendelijk geholpen en deskundig advies gekregen. De badkamer moet nog geplaatst worden. Ik ga er van uit dat de plaatsing net zo deskundig en vlot verloopt.
Geschreven op: 18/06/2019
J. van Rooij-TimmermansHelmond
7 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht en zelf geplaatst. We zijn prima en vriendelijk geholpen met de aankoop. Tijdens het installeren goed bereikbaar voor vragen en wat over was, bijv. tegels, hebben we kunnen teruggeven. Misschien iets duurder maar we hebben geen klachten
Geschreven op: 18/06/2019
Bron: Qasa.nl
MariekeUden
10 uit 10
goed en duidelijk geholpen.
Geschreven op: 17/06/2019
c van kampenHoogvliet
8 uit 10
Dit weekend ontzettend goed geholpen door Grando. Echt heel goed met ons meegedacht met als resultaat dat we allebei erg tevreden en enthousiast zijn over het ontwerp en de gekozen onderdelen.
Geschreven op: 16/06/2019
MeulendijksHelmond
10 uit 10
Een keuken gekocht zeer goed geholpen verkoper dacht goed mee we hebben de keuken zelf geplaatst en tijdens dit proces ook nog goed geholpen door de verkoper. Zeker aan te raden
Geschreven op: 16/06/2019
Bron: Qasa.nl
Berrie GroenlandTilburg
8 uit 10
Badkamer gekocht en laten installeren, vooraf 2x geweest om alle wensen door te spreken, geweldig geholpen en een goed luisterend oor, daarna door Netto Montage uit Gouda geïnstalleerd, alles liep op rolletjes, ook deze had een luisterend oor en heeft alle wensen uitgevoerd, zelfs na werktijd wordt er overleg gepleegd en wij zullen zeker als er een nieuwe keuken zou moeten komen voor dit bedrijf kiezen. Het is zeker een aanrader, vooral mbt installatie, alles wordt geregeld, je hoeft zelf nergens naar om te kijken.
Geschreven op: 16/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jack en Corrie VerheijdenBergambacht
8 uit 10

Pagina's