Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed en professioneel geholpen, vriendelijk en gezellig geadviseerd door de verkoper Aanvulling ontvangen 12 augustus 2019: Aankoop is geleverd en door Grando gemonteerd, staat als een huis.
Geschreven op: 11/08/2019
Bron: Qasa.nl
WimMiddelburg
8 uit 10
Ik heb in deze mooie zaak een keuken gekocht. Hij is netjes geplaatst.
Geschreven op: 10/08/2019
Bron: Qasa.nl
HerwinMiddelburg
8 uit 10
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Geschreven op: 10/08/2019
Bron: Qasa.nl
Bram DimmickLelystad
8 uit 10
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
Geschreven op: 09/08/2019
Bron: Qasa.nl
R. VunderinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Aangeschaft: Keuken, badkamer, toilet. 4 jaar geleden hebben we voor ons vorige huis al de badkamer en keuken via Grando Utrecht aangeschaft en dit toen als zeer positief ervaren. Derhalve dat we voor ons nieuwe huis wederom Grando Utrecht verzocht hebben de keuken en het volledige sanitair te leveren. Ook deze keer weer tot grote tevredenheid.
Geschreven op: 08/08/2019
Bron: Qasa.nl
Frederik MullerUtrecht
10 uit 10
Grando Zwolle heeft de verbouwing van onze badkamer verzorgd. Op basis van onze wensen werd constructief meegedacht over inrichting en keuze van tegels en sanitair. Het resultaat mag er zijn: een badkamer in een rustige kleurstelling met een ruime en functionele inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Toen de communicatie tussen Grando en de uitvoerende partij even niet vlekkeloos leek te verlopen, werd snel en adequaat gehandeld. Lof voor de medewerkers van Grando en de installateurs van de Badkamerbrigade.
Geschreven op: 08/08/2019
Bron: Qasa.nl
Auke van der WalZwolle
8 uit 10
Wij hebben bij Grando een badkamer gekocht, omdat we graag ontzorgd wilde worden bij het plaatsen. Dit is gelukt. De monteur heeft snel gewerkt en echt zijn best gedaan om tegemoet te komen aan onze wensen. Zo heeft hij zijn best gedaan om op ons verzoek de tegellijnen door te laten lopen van de vloer in de verschillende wanden en heeft hij de douchewand op ons verzoek en tegen een kleine meerprijs dieper gemaakt dan origineel op de tekening stond. En dat nadat hij de wand al had geplaatst. Uiteraard blijft verbouwen een hoop zooi in je huis, maar wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden zo.
Geschreven op: 08/08/2019
Bron: Qasa.nl
Annemieke GrootUtrecht
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando in Utrecht. Ik heb in mijn leven al een paar keer vaker een keuken gekocht maar ik ben nog niet eerder zo fijn geholpen en vooral gehoord door de verkoper hier in Utrecht. Alle wensen worden doorgenomen en soms ook in overweging gebracht omdat door de ervaring daar vaak een ander/beter alternatief te krijgen is. Ik vond het echt een heel erg prettige ervaring. Nadat de keuken geplaatst was hebben wij een kleine lekkage gehad door de inbouw vaatwasser, ik heb dit de volgende dag gemeld en er werd meteen actie ondernomen om de fabrikant langs te laten komen om dit te laten verhelpen. Wij zijn zeer te vreden we komen hier zeker nog een keer terug voor de badkamer.
Geschreven op: 08/08/2019
Bron: Qasa.nl
Carlo TijsUtrecht
10 uit 10
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geinstalleerd.
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
MichaelBarendrecht
8 uit 10
Wij wilden badkamer en toilet compleet vernieuwen na 25 jaar en aan de vereisten 'van het ouder worden' aanpassen.Dus niet alleen luxe, maar vooral functionaliteit. Hierin werd deskundig maar vooral ook prettig meegedacht, en ruim de tijd genomen, door onze adviseur Mw. Iris Boering. Het gehele proces van bestellen, afleveren en verbouwen verliep punctueel, en klantvriendelijk. De aannemer, de heer Jan Rijken, is zeer ervaren en ging met beleid en waarnodig overleg, te werk. Het resultaat is Grando-ioos!
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
fam. G. van RossumUtrecht
10 uit 10

Pagina's