Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima geholpen in de vestiging in Hoorn. Erg tevreden met onze keuken.
Geschreven op: 15/12/2018
JolandaHoorn
8 uit 10
Geweldig goed geholpen van ontwerp tot plaatsing badkamer en keuken. Goede informatie ze nemen de tijd.
Geschreven op: 15/12/2018
Natasja v.d.BerghUtrecht
8 uit 10
Keuken gekocht. Eenvoudig keukenblok, subliem geholpen en door enige prachtige aanpassingen hebben we nu een unieke betaalbare designkeuken. Persoonlijk advies, de meneer van de keuken kwam zelfs kijkje nemen tijdens het plaatsen. Ze namen de tijd om vragen te beantwoorden en belden snel terug wanneer ik belde en ze in gesprek waren. No nonsense, goed kijk op wat wij wilden, binnen ons budget!
Geschreven op: 15/12/2018
Bron: Qasa.nl
Familie GroenewegenBergambacht
10 uit 10
Wij hebben keuken dit is onze tweede keuken van Grando eerste Grando Winterswijk tweede Grando Doetinchem. Super tevreden over Grando
Geschreven op: 15/12/2018
Bron: Qasa.nl
Lambert en Ineke KuenenDoetinchem
10 uit 10
Badkamer, toiletten en keuken gekocht. Super geholpen van begin tot eind! Er werd altikd in mogelijkheden gedacht. Medewerker bijzonder vriendelijk en verstand van zaken.
Geschreven op: 15/12/2018
Bron: Qasa.nl
Natasja en JuliaUtrecht
10 uit 10
Uitstekend geholpen en geadviseerd. Probleem met het werkblad goed opgelost.
Geschreven op: 14/12/2018
C. BindrabanHeerhugowaard
10 uit 10
Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie. Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen. Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor het renoveren van de keuken toen de monteur ziek was. Er is zeer netjes gewerkt.
Geschreven op: 14/12/2018
SmitHoogvliet
10 uit 10
10 jaar na de aankoop van de keuken nog uitstekend geholpen door Grando Keukens in Helmond. Hartelijk dank Onze keuken is weer als nieuw
Geschreven op: 14/12/2018
Gerda BerkeveldHelmond
10 uit 10
Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken, kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken, die zeer minutieus is geïnstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste, comfortabele, keramische tegelvloer.
Geschreven op: 14/12/2018
Bron: Qasa.nl
Ingrid en LexAmersfoort
10 uit 10
Na een oriënterende rondgang langs diverse aanbieders met overtuiging gekozen voor de firma Grando in Amersfoort. We zijn uitstekend geholpen door Serkan bij onze keuze en hebben een mooie badkamer samengesteld. Toch is het resultaat in werkelijkheid nog mooier en we zijn dan ook blij verrast met het resultaat. Mooi op tijd opgeleverd en afgewerkt. Al met al een prima keuze geweest.
Geschreven op: 13/12/2018
Bron: Qasa.nl
D.J.H.C. DuchenaisAmersfoort
10 uit 10

Pagina's