Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed personeel, weet waar ze over praten en geven praktische oplossingen waar andere bedrijven niet mee komen. Daarnaast fijn dat degene bij wie je de keuken besteld, de keuken ook komt plaatsen. Bij het uitzoeken van de keuken nemen ze uitgebreid te tijd voor je en ook bij vragen achteraf helpen ze je zo goed als mogelijk.
Geschreven op: 14/10/2019
Bron: Qasa.nl
PerryZevenbergen
10 uit 10
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Geschreven op: 14/10/2019
Bron: Qasa.nl
K. DuijvelaarUtrecht
8 uit 10
Super advies Goede ideeën voor een kleine badkamer
Geschreven op: 13/10/2019
Jolanda TigchelaarHoogvliet
10 uit 10
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Geschreven op: 13/10/2019
Bron: Qasa.nl
Ida den HamerHengelo
8 uit 10
Prima geholpen door dhr. Strijp. Als ik toch weer ging twijfelen over de kleur van de vloer tegels en meubel nam hij de tijd en had ie t geduld om het nogmaals een keer te bekijken.
Geschreven op: 12/10/2019
Paul en Margriet RoelingHoogvliet
8 uit 10
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
P. KokMiddelburg
10 uit 10
Ben uiterst tevreden over Grando Epe, de levering en montage liep helemaal top.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Helma BlankesteinEpe
10 uit 10
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht voor een nieuwbouwwoning. Onze verkoper is een beste man die echt met je mee denkt. Mooie spullen gekocht en je weet altijd dat je 1 aanspreekpunt hebt. Wij zouden zeker weer terug gaan naar dit bedrijf
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Andrea Bakker-JongbloedZwolle
8 uit 10
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
H.JansenAssen
10 uit 10
Een aanrechtblad en inductie kookplaat , mijn ervaring met grando is heel positief ondanks dat het blad verkeerd is geleverd en hiervoor een financiële afspraak heb gemaakt en perfect is afgehandeld ikzelf zal grando aan vrienden en familie aanraden
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
B PelHilversum
8 uit 10

Pagina's