Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima. Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Geschreven op: 28/11/2019
Bron: Qasa.nl
Marianne RollBarendrecht
10 uit 10
Onlangs hebben we een prachtige keuken van Grando aangeschaft. Noud van der Putten, locatie Son heeft ons heel goed geholpen betreft de mogelijkheden qua indeling en kwam met ideeën waar wij niet direct aan gedacht hadden. Door de samenwerking met Keukenbouwersplus is er een strakke planning gemaakt voor de uitvoering, waardoor we niet lang (2 weken) zonder keuken hebben gezeten. Alles werd goed op elkaar afgestemd en het werd snel en vakkundig afgewerkt (loodgieter, elektricien, stukadoor etc.). Complimenten voor het contact en de prettige service! Ik zou Grando en Keukenbouwersplus zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
Geschreven op: 28/11/2019
Bron: Qasa.nl
Iris van DaalSon
10 uit 10
We hebben in de september in Helmond een keuken gekocht. Hele fijne zaak met een dorps karakter. Heel gastvrij, ook voor de kids. Mooi ontwerp geworden en werd goed meegedacht. Installatie en afwerking top! Aftersales ook heel goed. Enkele puntjes werden meteen opgelost. Peter en collega's: heel erg bedankt!
Geschreven op: 27/11/2019
Bron: Qasa.nl
BramHelmond
10 uit 10
Super positieve ervaring zeer zeker aan te bevelen
Geschreven op: 26/11/2019
FatclawHelmond
10 uit 10
Was het wachten meer dan waard goede service en een goed vak man kieskeurig en een harde werker met dan aan jack en Henk voor t samen stellen van onze badkamer en keuken maar zeker ook aan de geweldig monteur wat kan die man hard werken dank je wel wojtek je heb het super goed snel en zeer goed gedaan een beter vakman als jij bestaat er niet t was dan ook een fijne samenwerking en zeer goede en communicatie helemaal top bedankt grando
Geschreven op: 26/11/2019
Fam vd kasteele Zevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een prachtige U vorm keuken gekocht bij Grando te Hilversum. Niet alleen de keuken ,maar onze hele beneden verdieping(huiskamer, keuken, plafonds, wanden, elektra etc.) Heeft het team van dhr. M. de Winter bij ons verbouwd. Echt geweldig werk hebben zij geleverd. Met dank aan; Martin, Robert, Marco, Johan, Simon, Bart
Geschreven op: 26/11/2019
Bron: Qasa.nl
Frans en Else van LuxzenburgHilversum
10 uit 10
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Geschreven op: 24/11/2019
Bron: Qasa.nl
Henk LandmanAmersfoort
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan. Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
Geschreven op: 24/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie CairoPurmerend
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen. Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Geschreven op: 23/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie KruisUtrecht
10 uit 10
Nadat we heel erg tevreden waren over onze nieuwe badkamer en toilet die we bij Grando in Son hadden aangeschaft hebben we hier ook een nieuwe keuken gekocht. We zijn heel erg tevreden over het advies van Paul bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken is door een geweldig team geïnstalleerd en we zijn heel erg tevreden over het resultaat. We zijn heel erg blij, dat we voor Grando hebben gekozen. Een echte aanrader.
Geschreven op: 18/11/2019
Bron: Qasa.nl
Piet en Ineke SandersSon
10 uit 10

Pagina's