Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken gekocht. We werden heel serieus genomen, de verkoper is ook geweest om te kijken en adviseren. Keukenadvies was heel goed en later de oplevering ook. We hebben nu een prachtige nieuwe keuken.
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
Maartje ten CateTilburg
10 uit 10
De kwaliteit van de keuken is prima en de adviseur heeft ons echt geweldig geholpen en alle tijd genomen om het beste resultaat te bereiken voor een kleine keuken
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
AHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
J.RuigrokNaaldwijk
8 uit 10
Keuken hier gekocht. Superhulp
Geschreven op: 30/10/2019
Robin BPurmerend
10 uit 10
Superhulp met de badkamer
Geschreven op: 30/10/2019
Vd BouwertZaandam
10 uit 10
Grote showroom met alle huidige trends. Alles is aan te passen en je wordt er super geholpen Aanrader
Geschreven op: 30/10/2019
Nijboor BouwmanPurmerend
10 uit 10
Na 2 jaar geleden een badkamer, nu een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Waarom Grando Heerhugowaard. Eigenlijk heel simpel : Een topverkoper Jeff die alle tijd voor je neemt, niet opdringerig is en weet waarover hij praat. Een topinstallateur Virgil die altijd met je meedenkt, altijd rustig blijft en tijdens de installatie diverse heel nuttige suggesties doet. Zo simpel kan het zijn, kortom wederom een warme douche voor Grando Heerhugowaard die wij ten zeerste aanbevelen. Eerdere ervaring van 27 december 2019: Na slechte ervaring met andere badkamer leverancier bij Grando Heerhugowaard terecht gekomen Wat een verademing, totaal geen druk en men heeft alle tijd genomen om tot een goed ontwerp van onze badkamer te komen. Over de plaatsing kan ik maar 1 ding zeggen, wat een topmonteur zeg , werkt schoon, rustig en denkt mee. Kortom Grando Heerhugowaard is een warme douche waard.
Geschreven op: 29/10/2019
Bron: Qasa.nl
Astrid & HansHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers! Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Geschreven op: 28/10/2019
Bron: Qasa.nl
NeeftTilburg
8 uit 10
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen. Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Geschreven op: 28/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rien de WitZevenbergen
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Geschreven op: 27/10/2019
Bron: Qasa.nl
LauraMiddelburg
8 uit 10

Pagina's