Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken, ouderbadkamer en gastenbadkamer. Uitstekende adviezen, service en kwaliteit!
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Theo HeininkSon
10 uit 10
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima. De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Nancy DijkstraUtrecht
8 uit 10
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ina MulderHoofddorp
8 uit 10
Voor nieuwbouwhuis zowel keuken als badkamer bij Grando Utrecht besteld. Deskundig geholpen door Anne die tijdens meerdere afspraken rustig naar onze wensen heeft geluisterd en zijn advies heeft gegeven. Zowel badkamer en keuken door vakkundig personeel geplaatst. Beoordeling 8,5 wat ons betreft en niet hoger door wat vertraging in levering mozaïek tegels. Opvolging van levering overigens ook netjes opgevolgd door Anne. Wij zouden Grand Utrecht zeker willen aanbevelen voor aankoop keuken en/of badkamer.
Geschreven op: 02/07/2019
Bron: Qasa.nl
JorritUtrecht
8 uit 10
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
Geschreven op: 01/07/2019
Bron: Qasa.nl
Michael HayesWormerveer
10 uit 10
Vanaf binnenkomst tot en met de plaatsing zeer tevreden. Tijdens ontwerpfase goede tips en veel meedenken. Uitvoering prima in orde en altijd snel reactie op vragen. Zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
van HeterenBarendrecht
10 uit 10
Onze eerste keuken gekocht bij Grando Lelystad. Er werd heel goed met ons meegedacht door de verkopers en het contact was heel erg prettig. De keuken werd geleverd volgens planning en is goed gemonteerd. Ook met vragen achteraf werden we goed geholpen. Nu heel erg aan het genieten van onze prachtige keuken! Grando Lelystad heel erg bedankt!
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
MaritLelystad
10 uit 10
Bij Grando Enschede heb ik mijn droom keuken gekocht. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen is het hele proces vlekkeloos verlopen. Vakkundig begeleid door Gea. Actief, meedenkend en prettig in de omgang. Het zorgt voor een fijne betrouwbaar gevoel. Dezelfde ervaring met de monteurs en het aannemersbedrijf die vooraf de voorbereidingen hebben verricht. Grando Enschede zal ik die keuken winkel zeer zeker aanraden.
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
Simone BaeriswylEnschede
10 uit 10
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jeannette en HenryAssen
8 uit 10
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
Rogier KokUtrecht
10 uit 10

Pagina's