Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Recent een nieuwe keuken gekocht bij Dinesh en zijn team. We zijn zeer tevreden over het advies en vooral het volledig ontzorgen bij de werkzaamheden rondom het plaatsen van de keuken is top. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe keuken.
E. Peelen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 9 februari 2020
We hebben een keuken bij Grando gekocht. Nadat we binnen kwamen, werden we geholpen door een verkoper. Helaas waren voor ons toen een aantal dingen nog niet duidelijk. Daar kwamen we thuis achter en hebben we nog met een andere verkoper gesproken binnen dit filiaal. Bij deze verkoper hadden we wel een goed gevoel bij. Bij aflevering van de keuken bleek het aanrechtblad van de keuken helaas beschadigd. De volgende dag kwam de monteur en deze bleek niet op de hoogte van dit feit, maar ook een aantal gemaakte afspraken met de verkoper waren niet bij hem bekend. Gelukkig heeft de monteur toch uitstekend werk afgeleverd. De eigenaar was inmiddels van een aantal zaken op de hoogte en heeft direct alles in het werk gesteld om alle zaken goed te regelen en dit is ook zeker gelukt. Het is jammer dat er een aantal zaken niet goed ging, maar binnen 3 dagen was alles toch opgelost en hebben we een geweldige keuken. Grando Zwolle heeft ons dus niet in de kou laten staan, maar heeft alles gedaan om het voor ons als klant op te lossen. Dit geeft ons dan toch echt een goed gevoel en zijn de 5 sterren dan dus toch echt verdiend.
Gerrit Zoet
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 9 februari 2020
Prima
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Feedback Company - 7 februari 2020
Wij zijn uitstekend geadviseerd en geholpen bij de aankoop van onze prachtige keuken, door mevr, S, Hartvelt, Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht,
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 februari 2020
Super goed geslaagd voor mijn keuken en badkamer! Echt een aanrader qua kwaliteit en service! Hoe kies je een goede winkel uit vroeg ik mij af. Al snel vielen de prijsstunters voor mij af omdat ik kwaliteit van de spullen belangrijk vind maar ook de (te) dure winkels vielen af omdat je m.i. weer teveel betaald vanwege de 'image'. Na eerst online gezocht te hebben zag ik diverse positieve reviews over Grando en besloot ik naar de vestiging in Utrecht te gaan. Ik ben goed geholpen door Vincent bij het uitkiezen van de keuken. Ook zijn collega Kevin dacht heel goed mee bij het uitkiezen van de badkamer (en deels keuken) en hij had originele oplossingen waardoor ik uiteindelijk een mooie keuken en badkamer kon samenstellen dat voldoet aan mijn wensen. Zelfs wijzigingen achteraf werden goed opgepakt en ook daarbij werd proactief meegedacht. Het is fijn om als klant serieus genomen te worden. Er was geen druk om meteen te moeten tekenen en omdat ik zo tevreden was heb ik dat bij de 2e afspraak gedaan. Inmiddels is de keuken afgeleverd en de plaatsing door Grando was in 1 dag (i.p.v. 2 dagen was gepland was). Ook de spullen voor de badkamer zijn goed geleverd en worden op mijn verzoek momenteel door een aannemer geplaatst (vanwege verbreding badkamer). Kortom, mijn ervaring met Grando Utrecht is super positief. Inmiddels heeft een familiedlid bij een Grando vestiging dichterbij hun huis ook een keuken besteld. Ook zij zijn zeer tevreden.
Joyce B.
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 6 februari 2020
Keurig geholpen en goede adviezen,
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 6 februari 2020
Wij hebben hier een super mooie en een zeer goede kwaliteit keuken gekocht. Zeer snelle levering en alles compleet! De jongeman die ons heb geholpen was er meedenkend en gaf tips die zeker geholpen hebben. Kortom voor een nieuwe keuken of badkamer zeker daar heen gaan. Top zaak! Ps en betaalbaar.
Willem
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 5 februari 2020
Een zeer goede begeleiding tijdens het zoeken naar een keuken, goede uitleg over de werkwijze van de plaatsing van de keuken, de indeling van het keukenblok zelf en de levering en de planning,
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Goed geholpenn, deskundig advies zonder opdringerig te zijn, Kennis can zaken,
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Prima, mensen hebben plezier in hun werk
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Erg goede service van showroom tot plaatsen badkamer, Zeer tevreden, Absoluut aan te bevelen bedrijf in Son,
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 4 februari 2020
Perfect geholpen, Met name door de heer H, van Staten, Ook het plaatsen ging prima,
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 februari 2020
Keuken gekocht. Goed verkoopadvies en alles goed geleverd en geplaatst. Kortom top service.
P. Delsing
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 4 februari 2020
Prima service en advies, Doen ook hun best binnen het budget te blijven,
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 4 februari 2020
Top service
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Feedback Company - 3 februari 2020
Zeer klantvriendelijk bedrijf, Prima geholpen en geadviseerd, Zeker aan te bevelen,
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 3 februari 2020

Nieuwe keuken met miele apparatuur en bora inductie kookplaat. Super goed geholpen door Iris Boering. Top adviseuse met inzicht en begrip voor de klant!

HJ van Breukelen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 februari 2020
We hebben een keuken bij Grando Breda gekocht. We zijn heel tevreden. Alles is goed verlopen. Voorbereiding en plaatsen. Goed geholpen door Vera.
Joep schets
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 2 februari 2020