Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
NijdamHoofddorp
8 uit 10
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rene en Mattie IJpmaPurmerend
8 uit 10
Dankzij het goede advies en hulp van de erg aardige en kundige medewerker hebben wij een mooie keuken gekocht. Een kleine keuken in een kleine ruimte waar toch alles in zit wat wij graag wilden hebben. Aanvulling 31 oktober 2019: De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn heel erg tevreden.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Schalk /KuiperSon
10 uit 10
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijk en goed geholpen. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Geleverd en gemonteerd. Gematigd positief. Er zijn nog enkele openstaande punten.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rob van BreemenEpe
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed. Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Geschreven op: 25/10/2019
Bron: Qasa.nl
J van DiepenHoorn
8 uit 10
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
Geschreven op: 24/10/2019
Bron: Qasa.nl
Carla MijlofZwolle
8 uit 10
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Geschreven op: 23/10/2019
Bron: Qasa.nl
Peter GerardsZwolle
10 uit 10
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Geschreven op: 23/10/2019
Bron: Qasa.nl
Tiny v VeenNaaldwijk
8 uit 10
Mijn tweede keuken die is gekocht bij Grando Hoogvliet. Heel erg tevreden over de verkoop door Stephanie en het plaatsen van onze prachtige keuken door Michael. . Nog mooier gewoorden dan we dachten .
Geschreven op: 22/10/2019
BrigitteHoogvliet
10 uit 10
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Geschreven op: 21/10/2019
Bron: Qasa.nl
MUtrecht
8 uit 10

Pagina's