Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb een uitbreiding van mijn tien jaar oude keuken gekocht. Had niet verwacht dat hetzelfde stenen blad nog te leveren was, maar dit was dus wel het geval. De kleur, en het uiterlijk, bleken ook identiek. Ik begreep dat een en ander wel voeten in aarde had, maar het eindresultaat mag er zijn. Bedankt mijnheer Hoek, Wormerveer.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
K. C. BaartmanWormerveer
8 uit 10
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
Christine KöstersAlmelo
10 uit 10
Keuken wist zelf al wat ik wilde.door stap voor stap alles door te lopen kwam ik tot een keuken naar mijn wens.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
B. Van SleeuwenUden
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden met zowel de hulp voorafgaande als ook het plaatsen. Ik heb fijne mensen getroffen bij Grando.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
MirjamMiddelburg
8 uit 10
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het bedrijf. Alles was perfect op elkaar afgestemd! Iedereen kwam zijn afspraken na! Kortom, een aanrader!
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
T. SteenbergenDoetinchem
8 uit 10
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht en zijn geholpen door Arno en Emanuel. Door de tekeningen in de winkel kregen we een goed beeld van hoe het eruit zou komen te zien. Het eindresultaat is prachtig geworden. Alles is netjes geplaatst en degene die de verbouwing hebben gedaan zijn echte vakmensen en dat is goed te zijn in het eindresultaat.
Geschreven op: 27/06/2019
Bron: Qasa.nl
Hanke Van KoeverdenUtrecht
10 uit 10
Complete keuken gekocht, ons helemaal laten voorlichten en adviseren, prima geholpen en scherpe prijs voor apparatuur, blad en kasten. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 26/06/2019
Bron: Qasa.nl
Ron TosseramTilburg
10 uit 10
Onze keuken was aan vervanging toe. Bij Grando werden we van A tot Z begeleid wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, snelle levering en uitstekende montage. Perfect geregeld.
Geschreven op: 26/06/2019
Bron: Qasa.nl
A. HarstaDen Helder
10 uit 10
Keuken gekocht. Echt geweldig advies zeker t.a.v. De te maken keuzes. Montage zelf gedaan maar zelfs toen konden we eenvoudig in contact komen met de verkoper voor vragen die we er over hadden. Levering was ook prima op tijd.
Geschreven op: 25/06/2019
Bron: Qasa.nl
JosjeBarendrecht
10 uit 10
Prima geholpen bij Grando. Bij eerste bezoek meteen keuzes kunnen maken. Levering en plaatsing van de keuken verliep goed. We zijn heel tevreden klanten!
Geschreven op: 25/06/2019
Bron: Qasa.nl
Nellie GelukGroningen
8 uit 10

Pagina's