Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Vanaf het eerste moment in de showroom werden we direct goed geholpen, Na een paar afspraken kwamen we samen tot onze droomkeuken, De tekeningen zagen er veelbelovend uit, We werden steeds goed geïnformeerd over de voortgang na de bestelling, De plaatsing ging soepel en er werd heel netjes gewerkt, We zijn super blij met het resultaat, We willen Grando aan iedereen aanraden
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 1 februari 2020
Badkamer en keuken. Uitstekend geholpen bij de keus van de inrichting en materialen en apparatuur. Goede suggesties gekregen. Tijdens de sloop en bouw misten we soms de regie, maar alles is uiteindelijk prima geregeld en het resultaat is helemaal naar onze zin .Grando heeft er alles aan gedaan om voor ons een mooie keuken en badkamer te verzorgen. We zijn er blij mee
A.Klink
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 31 januari 2020
Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
Broker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 30 januari 2020
Uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom! Keuken is zeer goed gemonteerd en alles is volgens afspraak gegaan, strakke planning, chapeau!
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 29 januari 2020
Heel blij met onze prachtige nieuwe keuken!
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 29 januari 2020
mooie keuken,
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 januari 2020
Klantvriendelijk, neemt alle tijd voor je en is erg behulpzaam bij vragen, Diverse keren gebeld met de meest uiteenlopende vragen en altijd een vriendelijk en deskundig antwoord, Ik zou zeker Grando aanraden als daarom wordt gevraagd,
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 januari 2020
Perfect geholpen in de showroom! Plaatsen verliep ook goed, duidelijke communicatie en alle afspraken zijn nagekomen!
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Feedback Company - 27 januari 2020
Grando denkt met je mee waardoor wij een prachtige keuken hebben, Super blij mee!
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 27 januari 2020

onze keuken is gisteren geplaatst en hij is helemaal naar onze zin. We zijn super goed geholpen bij Grando in Tilburg. Meteen werd er een opstelling getekend geheel naar onze wensen. Top! Goede service en ook het plaatsen ging prima. De mannen misten een afvoerslang maar gingen zelf op pad om er 1 te bemachtigen en in de avond was de keuken helemaal af en aangesloten. Wij zijn tevreden

fam van Nuenen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2020
Een complete keuken voor een nieuwbouw woning aangeschaft via Grando. De algemene indruk nu de keuken geplaatst is zijn super. Het gehele traject wordt er met je meegedacht. Want mijn inziens zijn er altijd zaken die wat tegen zitten. Maar belangrijkste is dat de verkoper denkt in oplossingen. En die werden ook altijd snel aangedragen als er een puntje was wat tegen zat. De verkoper was voor mij altijd goed bereikbaar voor vragen die ik gaande het traject had. Tijdens het plaatsen werd er secuur gewerkt. En de woning was na plaatsen ook netjes achter gelaten. En na het plaatsen van de keuken blijft Grando correct en snel reageren op vragen. Dus al met al kan ik Grando aanbevelen voor de aanschaf van een keuken. Niet alleen tijdens het verkoop gesprek denken ze met je mee maar het gehele traject.
David
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 24 januari 2020
Met Pasen een keuken en badkamer gekocht. Niet alleen een goede paaskorting maar ook daar boven op nog eens een pakket korting. Erg vriendelijk geholpen en mee gedacht aan onze wensen en oplossing gericht. Gemaakte tekeningen waren erg duidelijk. Afspraken waren goed nagekomen en na afloop werd er contact opgenomen of alles naar wens was. Wij vertellen iedereen dat we zeer tevreden zijn en verwijzen iedereen door.
Shanna Bruinink Eshkoli
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Na besloten te hebben een nieuwe keuken aan te schaffen. Ging het snel en goed. Eigen ideeën werden professioneel aangepakt. Keuken is geplaatst in overleg snel en goed. Ik ben heel tevreden. Afspraken zijn goed nagekomen.
Annemiek den Hertog
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Keuken met apparatuur gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en goede afspraken kunnen maken met de aannemer over het meerwerk dat ik wilde laten doen. Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Ben er zeker tevreden mee.
Schouwenburg
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 22 januari 2020
Super geholpen bij Grando in Barendrecht!
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 20 januari 2020
Uitstekend geholpen door Evert van Grando Barendrecht, Vol goede ideeën het resultaat mag er zeker zijn, Schitterende keuken en badkamer,, Top,
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 20 januari 2020
Aanrechtblad graniet. Voorlichting prijsafspraak was niet optimaal. De definitieve inmeting liet zien dat het om een verbreed aanrecht blad ging. Dit betekende een aanpassing van de aankoopprijs naar boven. Altijd een tegenvaller natuurlijk. Plaatsing van het blad is goed verlopen, zelfs een extra man van jullie kwam helpen tillen. Mooi geregeld. Bij oplevering hadden we het stopcontact niet getest (omdat we beter de eerste uren niks op het blad konden zetten i.v.m. het zetten van de spoelbak.) De volgende dag deed het stopcontact het niet. Bleek dat Peter vergeten was de stekker achter het ladenblok was vergeten weer in het stopcontact te steken. Dus was snel opgelost. Peter had oor voor mijn vragen om een keuken die al enkele jaren oud is nog verder even "af te stellen". Wij hebben nu weer een mooie e prima functionerende keuken. Blij mee.
R. Herfst
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 19 januari 2020
Zeer prettig geholpen bij Grando Hoogvliet door Cindy , vakkundig advies Alles volgens afspraak verlopen Ook de plaatsing van de keuken is zeer vakkundig verlopen ! Top !
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 januari 2020