Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken, douchewand en badkamerkast gekocht. Zeer te spreken over de kwaliteit en de mensen. Aanvulling ontvangen 24 juni 2019: In maart 2019 gemonteerd en bevalt prima.
Geschreven op: 24/06/2019
Bron: Qasa.nl
Nel VoskuilenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Hoogvliet gekocht. Service super en montage klasse. Grote flexibiliteit en denken echt mee voor de optimale keuken. Enige punt van feedback is het missen van antislipmatten. Deze zijn keurig nabesteld overigens.
Geschreven op: 24/06/2019
Bron: Qasa.nl
Rick de GrootHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. In de winkel zijn wij goed begeleid om tot een juiste keuze te komen. De verkoper is daarna in onze woning komen kijken en de plaatsingsdatum is in goed overleg geprikt. De montage verliep goed en na plaatsing vond er een laatste inspectie plaats door de verkoper. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
Geschreven op: 24/06/2019
Bron: Qasa.nl
M. de BoerZwolle
10 uit 10
Het hele proces is goed verlopen. Alles keurig volgens afspraak. Wij zijn erg blij met het eindresultaat .
Geschreven op: 23/06/2019
VerweijUtrecht
8 uit 10
Wij hebben een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De begeleiding was gedurende de koop, de montage en de afronding super.
Geschreven op: 23/06/2019
Bron: Qasa.nl
HashemyDoetinchem
10 uit 10
de 4e keuken voor ons gezin gekocht in Lelystad Reactie ontvangen 24 juni 2019: Gemonteerd zeer naar onze tevredenheid.
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Karel KoopmanLelystad
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Doetinchem. Geneviève heeft ons uitstekend en binnen ons budget geholpen met het ontwerp. Ze heeft goed met ons meegedacht en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De vestiging in Doetinchem is een gemoedelijke vestiging met zeer vriendelijke medewerkers. Het assortiment is overzichtelijk, de aflevering was supernetjes en de monteur heeft goed werk afgeleverd.
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Danielle van de WeerdDoetinchem
10 uit 10
We hebben een keuken bij Grando gekocht en we zijn echt heel tevreden met het resultaat! Herman heeft goed naar onze wensen geluisterd!! Ik zal zeker aan mijn vrienden Grando aanraden! We zijn ook erg tevreden met de monteurs (professioneel en flexibel).
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
MichellaTilburg
10 uit 10
ik heb een keuken aangeschaft . Het bedrijf is echt super , met namen de de persoonlijk en betrokkenheid en het plezier waar de mensen verkopers je te woord staan en adviseren over hoe en wat en je niet iets aansmeren , ze denken mee , en dat is echt een super iets , en dit geld ook zeker voor de monteurs die de keuken kwamen plaatsen , echt top
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Mark hillen en Marise van montfoortUtrecht
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht en een aantal opties aangedragen. De verkoper oordeelde vooral niet maar adviseerde wel met goede argumenten. Ook de service na plaatsing is bijzonder goed, wordt direct gereageerd en gehandeld op wensen en onvolkomenheden.
Geschreven op: 21/06/2019
Bron: Qasa.nl
J.G. van der BeekEpe
8 uit 10

Pagina's