Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn uiterst tevreden over Grando Barendrecht. Onze adviseur Evert heeft ons op een andere manier laten kijken naar de keuken. We zijn met een zeer creatief ontwerp de deur uit gegaan. Blij met het eindresultaat mooie kwaliteit. Daarnaast de montage helemaal goed verlopen. We kunnen daarom Grando Barendrecht écht aanraden
Martha Slaa
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Grando heeft van begin tot eind fantastische service geleverd. Ze denken goed mee bij het ontwerpen van de keuken denken mee en zijn creatief. De service is uitstekend zowel tijdens het traject tot aanschaf van een nieuwe keuken naar de aanloop van de montage tijdens de montage en ook daarna nog. Kortom een echte aanrader
Sander de Nijs
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
De Grando winkel in Naaldwijk gaf voor ons de doorslag om een nieuwe keuken aan te schaffen. Wij hadden geen idee van een goed ontwerp. Daar hebben ze echt alle tijd genomen met meerdere ontwerpvarianten. Dit in detail uitgewerkt en tot slot een werkelijk prachtige keuken geplaatst. De keuken monteur was vakbekwaam en heeft met veel dingen meegedacht. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service
Familie Broeksema
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Geweldige zaak. Ze zijn eerlijk en denken met je mee.
Fabian Kramer.
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Wij hebben een goede ervaring met Grando. Nemen de tijd voor het uitzoeken van alle materialen. Ook waren we snel aan de beurt voor het plaatsen van onze badkamer. Ook een goede samenwerking met de zzp ers We zijn blij met het resultaat
Esther Braakman
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
prettig geholpen en gedacht in mogelijkheden. heel blij met onze keuken.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
We zijn erg tevreden met de schitterende keuken van Grando Keukens Bad in Uden. Liesje onze verkoopster heeft alle tijd voor ons genomen. Ze luisterde goed en opperde goede ideeën. De koof is volgens afspraak gemonteerd. We zijn erg tevreden over de vakbekwaamheid en de vriendelijke benadering van de monteur. De keuken werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Schellekens
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 22 februari 2020
Keuken gekocht bij Grando Doetinchem. Het advieswerk van Coen heeft ons een prachtige keuken opgeleverd die helemaal naar onze zin is.
Anoniem
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Feedback Company - 22 februari 2020
Grando Tilburg ik zou hier zo weer een keuken kopen. Zeer goed geholpen.
Jos
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 20 februari 2020
Ik heb een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen. Ben super goed geholpen en er is ook goed naar me geluisterd. Aan andere zou ik hun zeker aanraden!
Yvon
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 20 februari 2020
We zijn goed geholpen. Fijn advies en tips. Duurde wel lang maar je doet ook een grote aankoop.
Eva
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 20 februari 2020
Keuken. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen m.n.door Sander van de Meer. Het hele team is eigenlijk vriendelijk en enthousiast. Ook zijn we zeer tevreden over Johan, de keukenmonteur. Het bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Ria uit Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 februari 2020
Geweldig geholpen goed advies gehad van Hans. Ontwerp van de keuken is geweldig.
Patrick
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 19 februari 2020
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur. In de keuken moest het nodige verplaatst worden. Ketel op een andere plek en ingebouwd, muurtjes verbreed en ingekort. Met de hulp van Kevin van Grando in Utrecht zijn we uiteindelijk na heel veel passen, meten en heel veel goede tips tot een mooi ontwerp gekomen. Tussen bestellen en plaatsen zijn er nog wat wijzigingen geweest, die konden worden doorgevoerd. Gisteren is de keuken geplaatst. In een dag door Frans. Vakwerk. In het echt is de keuken nog mooier dan op de 3 d foto. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen. Kortom, mede dankzij Grando heb ik mijn droomkeuken.
Marja
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 18 februari 2020
Een keuken, we hadden geen ervaring met Grando maar door de klantvriendelijkheid waren we meteen geïnteresseerd. Toen we andere keukenzaken bezocht hadden wisten we meteen het wordt Grando keukens uit Zwolle. Ik zou ook iedereen Grando aanraden de deskundigheid, geduld en vriendelijkheid was voor ons enorm doorslaggevend we hebben een super mooi keuken.
Ferdinand Garib
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 februari 2020
Goed geholpen en mooie badkamer
Anoniem
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 17 februari 2020
We hebben bij Grandorado Doetinchem een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Coen en zijn assistente. De keuken is erg mooi en door een enorme vakman geplaatst alle lof daarvoor. Onze indruk was meteen bij binnenkomst dat het een goed bedrijf is en daarin zijn we niet teleurgesteld.
Grando Doetinchem.
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Feedback Company - 16 februari 2020
Vakkundige informatie en bovendien inlevingsvermogen ten aanzien van mogelijkheden en ook goede monteurs bij plaatsen zzp ers
Anoniem
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 16 februari 2020