Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Geschreven op: 23/10/2019
Bron: Qasa.nl
Tiny v VeenNaaldwijk
8 uit 10
Mijn tweede keuken die is gekocht bij Grando Hoogvliet. Heel erg tevreden over de verkoop door Stephanie en het plaatsen van onze prachtige keuken door Michael. . Nog mooier gewoorden dan we dachten .
Geschreven op: 22/10/2019
BrigitteHoogvliet
10 uit 10
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Geschreven op: 21/10/2019
Bron: Qasa.nl
MUtrecht
8 uit 10
Prima geholpen - alle tijd terwijl we zonder afspraak binnenliepen. Keuken uitgezocht, goed advies ontvangen en bij het opmeten het plan nog iets aangepast. Onze keuken heeft namelijk wat bijzondere hoeken dat maakte het wat lastiger. Levering keurig op tijd, installatie meer dan goed, snel en netjes keurige installateurs. Zeer tevreden
Geschreven op: 19/10/2019
Bron: Qasa.nl
HennyUtrecht
10 uit 10
Toen wij de winkel binnen kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en in gesprek raakten met Bas, hadden wij er gelijk een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werden oplossingen aangedragen waar nodig. Dit heeft ons doen besluiten hier onze keuken te kopen. Op het moment dat onze keuken geleverd werd, bleek dat het keukenblad niet in de lift paste. Er werd meteen actie ondernomen en er werd voor een verhuislift gezorgd. Dit kwam uiteraard voor kosten van Grando. Perfect geregeld dus. De keukenmonteur was kundig en precies. Ja, wij bevelen Grando aan. Aanvulling ontvangen 4 december 2019: Wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe badkamer. We wilden een iets andere indeling en er werd goed meegedacht met ons. We hadden een prettig contact met verkoper Bas die ook deskundig en attent was. Inmiddels is de badkamer geplaatst door een vakman en het resultaat is fantastisch! Grando Zwolle bedankt!!
Geschreven op: 19/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jan en Yvonne PasmanZwolle
10 uit 10
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Geschreven op: 19/10/2019
Bron: Qasa.nl
Hans den BoerRotterdam
8 uit 10
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
Geschreven op: 19/10/2019
Bron: Qasa.nl
B.B.J. SlevenDen Helder
10 uit 10
Badkamer gekocht en zeer goed geholpen en geïnstalleerd.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
N. KruijssenSon
10 uit 10
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jan de BeerTilburg
8 uit 10
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
W.westdijkUden
8 uit 10

Pagina's