Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
Ronnie Storteboom
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 april 2020
Onze oude keuken was aan vervanging toe. We zijn eerst naar een concurrent collega gegaan. Hier hadden we geen goed gevoel bij. Daarna zijn we in Emmen bij Grando keukens terecht gekomen. Belangrijk is om goed van te voren uit te zoeken hoe je het gesprek in gaat. Wij hadden geleerd van de eerste keer namelijk. We hebben punten op papier gezet en dit direct bij aanvang gesprek kenbaar gemaakt. Doordat we dit hadden gedaan wist Jeroen direct dat wij ons wel hadden voorbereid en dit kwam het geheel alleen maar ten goede. Er zijn duidelijke adviezen gegeven, wij wilden bv een magnetron en oven boven elkaar in 1 kast, dit wilde Jeroen niet verkopen, gezien dit geen veilige opstelling was. Uitleg volgde en een alternatief werd aangeboden. Alles werd keurig netjes besproken, stap voor stap. We konden zelfs nog veranderen nadat we een prijs waren overeen gekomen dat we liever een inductiekookplaat wilden ipv gas. Kleuren van de keuken, welke handvatten e.d. alles werd besproken met duidelijk aanwezige voorbeelden. Ook de aandacht voor de inbouwapparaten was voldoende. Gezien de oude keuken eruit moest maar het Coronavirus huishield was er onzekerheid bij ons of het goed zou komen. Je wilt niet dat de oude keuken eruit is en de nieuwe niet geleverd wordt....dat zou toch iets zijn. Regelmatig is er contact geweest onderling en dit is een heel sterk punt wat wij hebben ervaren, een goede en eerlijke communicatie. Onze keuken is geplaatst en we zijn dik tevreden. Natuurlijk zijn er kleine dingen waar de monteur nog voor terug moet komen, maar dit is keurig in een lijst zwart op wit vastgelegd en naar ons gemaild. Onze ervaring met Grando keukens Emmen hebben wij als zeer positief ervaren en de kennis en communicatie van zowel Klaas Jan, de eigenaar en Jeroen Bik, de verkoper van onze keuken willen wij toch als zeer goed belichten. Grando Emmen...bedankt wat een mooie keuken is het geworden en dit ook nog binnen het afgesproken bedrag.
Andre en Jetty Barkhof
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 21 april 2020
Het kopen van een nieuwe keuken was voor ons na 35 jaar een hele uitdaging. Waar moet je beginnen, met welk bedrijf ga je in zee en wat kost dat allemaal wel niet? Binnenlopen bij Grando Keukens Utrecht zorgde ervoor dat we op al onze vragen antwoord kregen. No nonsense verkoper Kevin die onze wensen op zeer vakkundige en geduldige wijze wist de vertalen naar een eerste ontwerp. Keurig verwerkt in 3D model maakte het voor ons makkelijk om niet meer verder te kijken. Het voelde goed zo. Nog wat fijne gesprekken gevoerd om de bekende 'puntje op de I'. Niets was teveel. Heldere leverings- een betalingsvoorwaarden. Goede communicatie met de planning. Alles perfect uitgevoerd volgens afspraak; slopen, voorbereiding, levering van keuken en apparatuur en plaatsing waren in een woord perfect. Vakkundige, vriendelijke hard werkende medewerkers (Peter en Rogier) die zeer betrokken waren bij ons project. Na plaatsing en geheel volgens afspraak informeert Grando of alles naar wens is verlopen. Een 'keukenavontuur' naar volle tevredenheid verzorgt en ontzorgt door GRANDO. Wij zeggen TOP!
Ruud
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 21 april 2020
wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer ,vanaf het moment dat we bij Grando binnen stapte werden we super geholpen en met ons meegedacht.Allemaal vriendelijke mensen. Monteur die het plaatste dacht ook nog mee en zo hopen we nog heeel veeel jaren plezier te hebben van onze badkamer. We raden het iedereen aan om bij jullie te gaan.
J.Straathof
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 21 april 2020
Zeer goed geholpen door Dinesh en zijn mensen met een mooie keuken als resultaat. Het uitzoeken van de keuken is soepel verlopen. Alle opties werden laten zien in de showroom zodat we een goede keuze konden maken. De levering van de keuken was op tijd en de installatie verliep ook soepel.
Arno
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 21 april 2020
Aankoop van keuken was zeer geslaagd. Adviseur Jan Wooning gaf zeer kundig advies en raad. Alles in zeer gemoedelijke sfeer zonder moeten besproken, wat resulteerde in de aankoop.
P.P.M. Cools
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 20 april 2020
Tevreden over deskundigheid, klant vriendelijkheid, bereidheid stapje extra te doen en de monteur was nauwkeurig en had oog voor detail.
T.wolffenbuttel
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 20 april 2020
Wij kochten een zwarte keuken en zijn zeer tevreden over de nieuwe opstelling en de montage. We genieten volop.
Richard
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 april 2020
We zijn in eerste instantie geholpen door Bas en later door Erwin. Beide betrokken verkopers. We hebben zowel sanitair als keuken in order laten zetten. Het was fijn om tussentijds wijzigingen te kunnen doorvoeren en nog eens op gesprek te kunnen. Zowel keuken als badkamer zijn volgens verwachting gemonteerd. Goede contacten met de monteurs. Op het sanitair zit nog een nalevering, die hopelijk spoedig door de monteur wordt gemonteerd.
Wim Tuin
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 april 2020
Wij zijn bij Grando Breda terechtgekomen door de reviews en deze bleken gelukkig te kloppen. Vincent Brizzi luisterde goed naar onze wensen en kwam met een perfecte opstelling van de keuken en een goede prijs waardoor wij overtuigd waren. Nog een paar keer contact gehad om fine te tunen en toen alles naar wens was de keuken besteld. Deze is geplaatst door KeukenbouwersPlus op advies van Grando; ook daar zijn wij zeer tevreden over. Kortom: de volgende keuken (en badkamer) komen ook van Grando. Vincent: nog bedankt voor je fijne advies; het geduldig blijven als we weer iets wilden wijzigen en het meedenken in oplossingen. De koffie staat klaar voor je :-)
Martin en Jeanette van Leeuwen
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 14 april 2020
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Utrecht. We zijn erg goed geholpen en er is goed meegedacht met de indeling van onze kleine badkamer. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en er is dan ook veel keuze en voor ieder was wils. Tevens ook gelijk een Quooker besteld en laten installeren in onze Grando keuken. Ze leveren erg vakkundig werk, ze zijn zeer klantvriendelijk en de communicatie is tijdens het hele proces erg goed verlopen.
Lisa & Menno
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 april 2020
Zeer tevreden over de verkoper (Tom) met een luisterend oor en passend advies. Bezorging keuken keurig en volgens afspraak. Installatie keuken perfect. Kortom zeer tevreden over het geheel.
Coen
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 13 april 2020
Super geholpen en advies gekregen mooi Fenix keuken gekocht .
pernet
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 13 april 2020
Keuken gekocht. Verkoopster was behulpzaam en niet opdringerig. Kreeg voldoende tijd om na te denken over mijn aankoop. Bij inmeten van de keuken trad een onvoorzien probleem op maar dit is prima opgelost door de keuken zetters.
Maaike
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
Zeer kundige adviseurs die van A tot Z hebben meegedacht bij de aanschaf van onze woonkeuken! Aanvulling ontvangen 14 april 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. We zijn zeer tevreden over de installateur van de keuken. Het werkblad is beschadigd en daar is gelijk actie op ondernomen en een nieuwe zal nageleverd worden.
Odette
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 13 april 2020
Na het bezoeken van meerdere keukenzaken en daaruit volgende gesprekken en keukenopstellingen, is de keuze op Grando in Middelburg gevallen. Het luisteren naar de wensen en dit omzetten vanuit creativiteit naar een prachtige keuken passend binnen de beschikbare ruimte. De monteur moest het nog zien uit te voeren. Dit gebeurde met alle rust om het goed uit te voeren en ook de nieuwsgierige klant te informeren wat hij aan het doen was maakt het aankoop tot plaatsing proces tot een prachtige ervaring en keuken voor jarenlang plezier. Grando-team bedankt!!
Berger
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
We zijn heel erg tevreden over het advies, ontwerp en materiaalkeuze die we ontvangen hebben van Mario bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Daarbovenop kwam nog de vakkundige installatie, het nette werken en het hoge afwerkniveau van de monteur Marco.
Tonnie van Voren
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 april 2020
Wij zijn op een heel plezierige manier geholpen. De verkoper naam de tijd voor elk detail en gaf daarbij goede tips/aanbevelingen/advies. Ook door het overige personeel werden wij goed geholpen bij het bepalen van de juiste (kleur en materiaal) keuze van de keuken. De keuken is door een kundige en serieuze monteur keurig netjes geplaatst. Kortom dik tevreden.
G en E van der Hoeven
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 13 april 2020