Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben onze keuken bij Grando Hoogvliet gekocht en zijn erg tevreden. Er wordt goed meegedacht en wensen zijn goed verwerkt in onze keuken. Nu dat de keuken is geplaatst komt het getekende ontwerp tot leven. Grando Hoogvliet is echt een aanrader.
Roijers
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 april 2020
Zeer goed en professioneel
Rutger
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 april 2020
Heel goede ervaring met Grando Hoogvliet
J. Roelse
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 10 april 2020
Wij hebben vorig jaar januari een keuken uitgezocht bij Grando Zwolle. Wij hadden al een beetje een idee wat wij wilden, maar in de winkel werden wij fantastisch geholpen. Er werd naar onze wensen gekeken en samen zijn we tot een mooie keuken uitgekomen. Ze geven handige tips, laten van alles zien in de winkel, en zijn eerlijk over dingen die je beter wel en niet kunt nemen. Afgelopen december is onze keuken geleverd. Wij hebben een nieuwbouwwoning en deden het plaatsen van de keuken zelf. Hij is nu af, en het is echt een plaatje geworden! Helaas was 1 handgreep niet goed, we kregen hier een nieuwe voor zonder dat er moeilijk over gedaan werd. Wij hebben ook al vele leuke reacties ontvangen op de keuken. Mochten wij ooit weer een nieuwe keuken uitzoeken, zullen wij zeker weer aan Grando Zwolle denken!
Sarissa
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 9 april 2020
Wij zijn in de winkel zelf heel goed ge nformeerd. Er werd met ons meegedacht. De heren Aziz en Karl hielden zich keurig aan de afspraken en leveren vakwerk af. Wij zijn dan ook erg blij met onze badkamer maar ook de keuken enige tijd geleden . We raden dus zeker Grando aan voor zowel de keuke als in dit geval de badkamer.
D.Mulder
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 8 april 2020
Goede informatie en service bij Grando Utrecht. Goed geadviseerd en geholpen door Iris Boering.
Joke Uijtewaal
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 8 april 2020
Ik ben enorm goed geholpen door Nick van der Laan in Utrecht. Ik had Ik had van tevoren gebeld over de kleur keuken die ik zou willen. Toen ik de eerste keer kwam lag er al van alles klaar. Het was een prettige ontvangst en meteen al aansluitend bij mijn telefonische vraag. De keren dat ik er was heeft Nick steeds enorm mee gedacht en goede adviezen gegeven, zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik producten op gedrongen kreeg. Nogmaals enorm bedankt en ga zo door!
Marjolein Lofvers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 8 april 2020
Zeer te vreden netjes afgewerkt
J jans
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Feedback Company - 7 april 2020
Na t opvragen van n folder werden wij door Grando uitgenodigd voor n vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek met verkoper Brahim werden wij zo klantvriendelijk geholpen dat we ter plaatse besloten om bij Grando tot koop over te gaan. Brahim dacht met ons mee, liet verschillende mogelijkheden zien, de voor-en nadelen van de te maken keuzes en maakte zelfs van de 2 keukens waaruit ik twijfelde beiden n 3D tekening. Maar ook na de koop, nam Brahim nog n paar keer contact op met de vraag of toch alles naar wens was en totdat de keuken daadwerkelijk in bestelling ging konden we nog kleine dingetjes veranderen. Ook de bezorging en t zetten vd keuken ( door meneer Tsjeu) is in goed overleg en uitstekend gegaan. Nu onze keuken eenmaal staat is hij net zo mooi als op de tekening en we zijn er dan ook superblij mee. Wij zijn heel blij en tevreden over Grando, en bedanken Brahim voor zijn persoonlijke betrokkenheid en goede zorgen. Mede dankzij kunnen wij nu gaan genieten van t plezier en gemak van onze keuken.
Miranda Konings
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 7 april 2020
Badkamer gekocht, we zijn zeer tevreden! De communicatie met de verkoper, het plaatsen en service, prima!! Ondanks de corona voorschriften heeft iedereen super zijn werk gedaan, top!!
R. Straatman
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 6 april 2020
Prettig bedrijf met adviseurs die de tijd nemen om naar de wensen te luisteren meedenken voorstellen doen en wijzigingen in goed overleg verwerken. Levering conform afspraak deskundige monteur en goede informatie inzake after sale. Een bedrijf om aan te bevelen.
Leenen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Een super aardige monteur echt een vakman.
Diana van Hell
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Zeer tevreden
Inge van der Aart
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Een aanrader goed advies en ondersteuning.
Gerda van der Spek
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Goede informatie en goed mee denken met de klant betreffende het gehele kostenplaatje
M. van Son
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
We hebben een verkoper (Brahim) getroffen die door had wat we voor ogen hadden. Dacht veel mee en had zelf echt de juiste inbreng en een geweldig advies! Ook de complimenten voor de keukenmontage, Koen en zijn vader (helaas naam vergeten)! Wij zijn echt heel erg tevreden met heel de gang van zaken en zeker Brahim en vader en zoon!!!
Inge Pulles
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 6 april 2020
Goed geholpen door Loes in de showroom die ruimschoots de tijd nam om al onze wensen in kaart te brengen. De badkamerspullen zijn tijdig afgeleverd en vakkundig gemonteerd door Perry en zijn mannen van Driessche Bouw. Hij kwam ook met goede adviezen hoe het een en ander te monteren.
S. van Zijp
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Bij Grando Rotterdam Alexandrium hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. In de showroom zijn wij erg fijn geholpen. Er werd goed meegedacht naar mogelijke opties. De installatie is soepel en fijn verlopen door een zeer vriendelijke monteur. We zijn erg tevreden met de keuken en de service.
Geeratz
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 5 april 2020