Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Het heeft even geduurd voordat we op het beste plan zijn gekomen voor onze kleine badkamer, maar wat een top hulp en advies hebben we hierbij gekregen van Erwin en Peter Paul! De levering van de spullen was netjes en de plaatsing door de monteurs was ook super. We zijn zeer tevreden over Grando Zwolle!
Jasper en Britt
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 5 april 2020
Vanaf ontwerp tot plaatsing prima geregeld. Ze nemen de tijd om met je mee te denken en komen met goede ideeën. Ook is de keuken snel en vakkundig geplaatst.
Familie Westmaas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 4 april 2020
Zeer kundige hulp van Ingrid Grando Son bij samenstelling van de nieuwe keuken
piet janssen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 31 maart 2020
er werd veel tijd voor ons vrijgemaakt waardoor je geen gehaast gevoel hebt of dat je wordt weggekeken alles op het gemak en wisten precies wat wij zochten en hebben hier op ingespeeld. De monteur was echter een ander verhaal slecht kit werk de douchecabine is scheef geplaatst het tegelwerk rondom de inbouwkast was erg slecht enz. Grando kan daar niks aan doen en hun best om het op te lossen
Veronique Trommels
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 31 maart 2020
In 3 weken tijd hebben wij een prachtige badkamer gekregen
Barleeus
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 maart 2020
Goede service en montage.
Bontekoe
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 maart 2020
Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Fam. Baas
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 28 maart 2020
We zijn goed geholpen door de adviseur van Grando. Het is een mooie keuken geworden waar we blij mee zijn.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 26 maart 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
joep
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 26 maart 2020
Hele aardige adviseurs die meedenken en doen wat ze zeggen. Ook bij levering en montage ging alles vlot en zeer netjes afgewerkt. Kan deze partij bij iedereen aanraden.
Swan hurkmans
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 26 maart 2020
Je word goed geholpen en er wordt meegedacht en geluisterd naar je wensen. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 25 maart 2020
Enthousiaste ondernemer. We hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Ook de installatie heeft Grando voor ons verzorgd. Handige mannen hebben op een nette wijze onze aankopen gemonteerd.
Koen en Nicole
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 24 maart 2020
Wij hebben n nieuwe klassiek moderne keuken op maat laten samenstellen voor in ons vooroorlogs huis. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering klopte alles, goed meegedacht, goede communicatie, prima montage team en n geweldig eind resultaat . Dus bij grando hilversum moet je zijn , complimenten voor je bedrijf en team martin
Fam brouwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 24 maart 2020
Prettig geholpen door Corine van Grando Zwaag bij de keuze van de keuken.
Anoniem
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 maart 2020
Sinds een week prachtige nieuwe keuken geleverd door Grando Tilburg. Goed geholpen en geadviseerd door Herman Wooning tevreden over de informatievoorziening en installatie. Erg fijn dat Grando een totaalpakket kan bieden inclusief meerwerk door dezelfde installateurs.
Anoniem
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 23 maart 2020
Recentelijk nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hengelo. Wij zijn heel erg tevreden. Service en kwaliteit was super. Monteur was gewoon top. Grando beveel ik zeker aan.
Murat & Hatice
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 22 maart 2020
Sinds enkele weken staat onze nieuwe keuken van Grando. We zijn er hartstikke blij mee en supergoed geholpen door Karen en Menno het team van Grando Heerenveen.
Willeke B.
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 22 maart 2020
Wij zijn op alle fronten enorm tevreden over Grando. Het team van Grando Hoorn heeft alle tijd voor ons genomen bij het ontwerpen van zowel onze badkamer keuken en 2 seperate toiletten. Van de deskundige en meedenkende houding tijdens het ontwerp proces tot de vakkundige en nette afwerking. Zeer net en flexibel personeel Goede prijs kwaliteit verhouding
Fam. Weevers
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 20 maart 2020