Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
Annette ToetenelHengelo
10 uit 10
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
Geschreven op: 06/08/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. SahinBreda
10 uit 10
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Geschreven op: 05/08/2019
Bron: Qasa.nl
ElviraAmersfoort
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
Geschreven op: 04/08/2019
Bron: Qasa.nl
H.C. van GulikRotterdam
8 uit 10
Prima geholpen leuke alternatieven aangedragen waar wij zelf niet op zijn gekomen. Ee werd goed naar onze wensen geluisterd. Plaatsing liep perfect probleem direct opgelost
Geschreven op: 03/08/2019
Arian van DoornHoogvliet
9 uit 10
Prachtige keuken gekocht bij Jeff van Grando Heerhugowaard. We hebben best lang nagedacht hoe en wat we wilden en hebben het Jeff in het uiteindelijke ontwerp zeker niet gemakkelijk gemaakt. Jeff kwam met de juiste oplossingen, zelfs ' s nachts bedacht! In de uiteindelijke montage en afwerking heeft Jeff elke uitdaging vakkundig opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Thnxs Jeff
Geschreven op: 03/08/2019
Bron: Qasa.nl
Peter van der HaagenHeerhugowaard
10 uit 10
Ik heb een prachtige keuken gekocht bij Grando Utrecht. Ik ben super geholpen door Dhr. N. van der Laan. We zijn samen tot een prachtig plan gekomen op papier. En nu staat mijn keuken er net zo bij in het echt. Dit is gewoon super geregeld.
Geschreven op: 02/08/2019
Bron: Qasa.nl
M.v.d. LaanUtrecht
10 uit 10
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst, we zijn er erg blij mee. Alles werkt naar behoren en de keuken ziet er prachtig uit. We hebben gekozen voor de Bora kookplaat en afzuigkap in één, die echt een aanrader is! Gedurende het proces was de adviseur vriendelijk en meedenkend en ook de monteurs waren vriendelijk en bekwaam. Wij raden Grando zeker aan als keukenzaak!
Geschreven op: 01/08/2019
Bron: Qasa.nl
Bas en JudithUtrecht
10 uit 10
Wij zijn blij met de nieuwe keuken gekocht bij Grando Keukens te Bergambacht. Verkoper: Fred Kreukniet. Geplaatst door Willem Holstein. Alles is keurig netjes, in overleg, afgerond. Zeker een aanrader. Plezierig met deze mensen zaken te hebben gedaan.
Geschreven op: 31/07/2019
Bron: Qasa.nl
Henk en Gerrie RothfuszBergambacht
10 uit 10
Wij hebben bij jullie een badkamer, wc en keuken gekocht! Ook hebben we alles laten slopen en klaarmaken voor hetgeen wat erin kwam! Wij zijn echt super tevreden! De mensen die over de vloer kwamen waren echt vakmensen, het was heerlijk om ze in huis te hebben! Ook de communicatie vanuit jullie kant was erg goed, we wisten elke dag precies wat er ging gebeuren en hebben ons de hele verbouwing nergens druk over hoeven maken! En natuurlijk zijn we super blij met het eindresultaat! Een dikke pluim voor jullie, dank jullie wel!
Geschreven op: 30/07/2019
Bron: Qasa.nl
Chantal JanssenSon
10 uit 10

Pagina's