Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Badkamer offerte aangevraagd bij Grando professioneel en vriendelijk geholpen
Geschreven op: 06/01/2020
BasHazerswoude-Dorp
9 uit 10
De keuken ziet er prachtig uit maar er moet nog aardig wat nazorg plaatsvinden. De look is tof en we zijn er erg blij mee.
Geschreven op: 05/01/2020
anonymousMiddelburg
7 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geadviseerd over wat onze wensen waren en wij zij echt tevreden.
Geschreven op: 04/01/2020
Bron: Qasa.nl
De BoerTilburg
8 uit 10
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De service was echt supergoed. Ik zou dit bedrijf ook aan anderen adviseren! Aanvulling ontvangen 8 januari 2019: Keuken is in juli 2019 gemonteerd. We zijn heel tevreden hierover!
Geschreven op: 04/01/2020
Bron: Qasa.nl
Brenda KamperveenHeerenveen
10 uit 10
Wij hebben recent een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Alles is zeer goed verlopen volgens afspraak. Wij raden Grando zeker aan.
Geschreven op: 04/01/2020
Bron: Qasa.nl
fam. klein SelleDoetinchem
8 uit 10
zeer positief over het gehele traject
Geschreven op: 01/01/2020
SarkNaaldwijk
8 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Zwaag uitstekend geholpen door dhr Rinkels. Alles precies zoals is afgesproken. De monteurs Marco en Marco zijn zeer bekwame vaklieden. Ook de onderaannemers electra en stukadoor hebben prima werk afgeleverd kortom een zeer geslaagde keuken
Geschreven op: 31/12/2019
Grando ZwaagHoorn
10 uit 10
We hebben nu een 4e keuken gekocht bij Grando Uden steeds naar volle tevredenheid. Alles in 1 dag geplaatst en goed. Uitstekende nauwkeurige verkoper Ivo en goede monteurs.
Geschreven op: 30/12/2019
EldersUden
10 uit 10
Prima prijskwaliteit van de keuken. In filiaal Hoorn goed geholpen en meegedacht met het samenstellen van de keuken. Installatie uitstekend en ook de nazorg Service is erg goed probleem met de wasbak werd snel en correct verholpen.
Geschreven op: 30/12/2019
anonymousHoorn
10 uit 10
Zeer tevreden over de advisering en begeleiding vanuit grando hazerswoude dorp
Geschreven op: 30/12/2019
KarinHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's