Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima geholpen in de winkel. leverdatum geheel volgens afspraak. Over de monteur zijn we helaas minder tevreden.Afspraak was 7.00:uur 's morgens. Na bellen kwam hij om 11.15 uur, hij had zich verslapen... Wilde niet met mij communiceren, jammer.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Heleen BulthuisAmersfoort
8 uit 10
Keuken alles prima geregeld. De adviseur was zeer aan te bevelen . Hij was niet zo opdringerig als bij andere keukenboeren. De monteur was prima ook de nieuwe monteur was een prima leerling
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Angelo LannooMiddelburg
8 uit 10
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Niels & LauraZwolle
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Peter-Paul de Jong. We hebben aangegeven wat we graag willen qua keuken en wat we willen uitgeven. Peter-Paul heeft hier keurig gehoor aangegeven zonder enige druk of poespas of agressieve verkoop, en we hebben zelfs een luxere keuken gekocht wat ergens anders niet mogelijk was voor ons budget. Er is makkelijk contact te leggen met de winkel en alles gaat in goed overleg. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Zwolle aan! Peter-Paul, Alex en Bas super bedankt!
Geschreven op: 10/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jeffrey SieroZwolle
10 uit 10
Bij het eerste bezoek aan Grando in Son voor de aankoop van een nieuwe keuken hadden wij meteen een goed gevoel. Ingrid heeft ons bij de aankoop uitstekend voorzien van advies. Haar tekeningen gaven een goed beeld van de inrichting van de keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst en voldoet hij voor 200% aan onze wensen. Ook de installatie is keurig verlopen. Ingrid en Grando team: BEDANKT !!
Geschreven op: 09/10/2019
Bron: Qasa.nl
Ine en Piet MathijsenSon
10 uit 10
Een keuken, badkamer, vloer en toilet aangeschaft. Het was een groot project met een lange doorlooptijd. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep werden alle problemen keurig en snel en naar volle tevredenheid opgelost. Het installatieteam zijn kundige en zeer fijne mensen die echt iets moois voor je willen maken, het personeel van Grando Lelystad vind ik 100% betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Geschreven op: 08/10/2019
Bron: Qasa.nl
Patrick van der KolkLelystad
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet waar we erg tevreden mee zijn. Al bij het uitzoeken van de keuken werden wij vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen en werd er mee gedacht met de opstelling en indeling van de keuken.
Geschreven op: 07/10/2019
M.J OudshoornHoogvliet
9 uit 10
Hele vriendelijke en professioneel advies. Alles is mogelijk.
Geschreven op: 06/10/2019
Theda BlonkHoogvliet
8 uit 10
Tijdens de oriëntatie en de aanschaf van mijn keuken ben ik zeer vriendelijk geholpen. Er is goed naar mij geluisterd en meegedacht over indeling/apparatuur. De open communicatie geeft veel vertrouwen. Ook na aanschaf ben ik iedere keer netjes te woord gestaan. Geen enkel moment heb ik mij opgejaagd gevoeld. De oplevering is geheel volgens afspraak gebeurd. Zeer nette afwerking.
Geschreven op: 06/10/2019
Bron: Qasa.nl
Marnix de GrootPurmerend
10 uit 10
Als zeer prettig De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en kundig. Werken samen als een hecht team en die sfeer voel je als klant. We zijn er erg in de watten gelegd zelfs een heerlijk warm pistoletje tussen de middag en hebben samen een mooie badkamer en keuken uitgezocht. We wilden eigenlijk niet gelijk beslissen maar het bezoek aan de winkel beviel zo goed dat we er eigenlijk snel uit waren. Ons vertrouwen hebben ze. Na de aanschaf kwamen ze bij ons meten. De afspraak maken ging prima. Na het meten nog een keer afgesproken in de winkel om alles door te nemen. Gelijk een montagedatum gepland voor beide onderdelen super want zo ver van te voren plannen is erg fijn met onze agenda . Tussendoor nog een paar keer contact gehad van onze kant uit. Hier werd steeds de tijd voor gemaakt. Het plaatsen ging ook allemaal goed De monteurs zijn heel vriendelijk en werken hard. Overduidelijk veel ervaring. Dit geldt zowel voor de keuken als voor de badkamer. Al met al een zeer positieve ervaring en wij kunnen en zullen Grando dan ook bij iedereen aanbevelen Een dikke vette en verdiende 10
Geschreven op: 04/10/2019
Ria ter BroekeZaandam
10 uit 10

Pagina's