Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer
Geschreven op: 12/12/2018
Van der meerRotterdam
10 uit 10
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Geschreven op: 12/12/2018
Boudewijn HeinemanMijdrecht
10 uit 10
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Geschreven op: 12/12/2018
Bron: Qasa.nl
Familie van der meerRotterdam
10 uit 10
Heel blij met onze mooie keuken! En zijn bij het maken van de keuze in de winkel goed geholpen!
Geschreven op: 10/12/2018
Bron: Qasa.nl
PetersUtrecht
10 uit 10
Wij hebben bij Grando in Amersfoort een nieuwe keuken, badkamer en tegelvloer voor de gehele beneden verdieping gekocht. Wat ons als eerste opviel was de gastvrije en professionele ontvangst in de showroom. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamers en tegels op een prachtige manier gepresenteerd! We konden vrij snel onze keuze bepalen en kwamen tot een uitstekende deal. De spullen werden keurig zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Net als in de showroom wederom een uitstekende ervaring met de mensen die de montage voor hun rekening namen. Alles werd volgens een strakke planning met een uitstekende kwaliteit afgeleverd! Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
Geschreven op: 10/12/2018
Bron: Qasa.nl
RobAmersfoort
10 uit 10
Zowel een keukenrenovatie als een nieuwe badkamer gekocht beide op hetzelfde moment uitgevoerd. Mooi design goede kwaliteit onderdelen en zeer vakbekwame monteurs. We zaten twee weken in het stof maar dan heb je ook wat
Geschreven op: 09/12/2018
Johan ElzengaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Een goed gesprek met creativiteit van de medewerker over zaken besloot ons om de keuken bij Grando te bestellen. Tevens besloten om het geheel van voorbereiding ook aan het bedrijf waat de plaatsing ging doen uit te besteden. Keuken van Grando prachtig gemaakt zoals wij het wilden hebben inclusief inzet van oude apparatuur die netjes is opgenomen in de keuken. Plaatsing door R D de Visser te Middelburg perfecte offerte duidelijke communicatie totale ontzorging in het geheel van voorbeiding keuken sloop oude aansturing diverse onderaannemers en plaatsing van een prachtige keuken. Die mannen staat om 07 uur op je stoep en doen het even voor je Echt een Top bedrijf en aanrader voor elke keukenplaatsing .
Geschreven op: 09/12/2018
Michiel NicaiseMiddelburg
9 uit 10
Vloer voor de woonkamer, keuken, hal gekocht. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Levering en het leggen van de vloer is allemaal volgens afspraak gegaan.
Geschreven op: 09/12/2018
Bron: Qasa.nl
M. dijkgraafAmersfoort
10 uit 10
Mooie showroom met veel inspiratie voorbeeldkeukens. Advies door verkoper in eerste gesprek prima aftersales vonden wij onvoldoende.
Geschreven op: 08/12/2018
Rocco EmmaneelHeerhugowaard
8 uit 10
Bij Grando Rotterdam een keuken badkamer en toilet gekocht. Team is erg gedreven behulpzaam en hebben een hart voor de zaak. Spullen zijn kwalitatief goed en er werken vakkundige mensen inclusief de monteurs die graag op locatie meedenken om iets moois van te maken. Ook wij hadden 1 aanspreekpunt de gehele traject. Oplevering was 100 TOP. Bedankt voor alles team Grando Rotterdam COMPLIMENTEN
Geschreven op: 08/12/2018
MandersRotterdam
10 uit 10

Pagina's