Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Eind 2018 bij Grando een keuken aangekocht en ben erg tevreden over het advies en het gehele proces bij Grando Amersfoort. Het hele team van Grando denkt mee om de juiste opstelling, inrichting en samenstelling van de keuken te maken. Aanvulling ontvangen 21 maart 2019: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Geschreven op: 19/03/2019
Bron: Qasa.nl
Hans Oude BreuilAmersfoort
8 uit 10
Van advies en ontwerp tot montage en uitvoering alles uitstekend en vlekkeloos gelopen. We hebben een heerlijke badkamer waar we nog lang van zullen genieten. Alles keurig geregeld.
Geschreven op: 17/03/2019
Chris van der VoortUden
9 uit 10
Er is bij ons zojuist een nieuwe badkamer geplaatst, vanuit eerdere ervaring met de aanschaf van de keuken ( 20 jaar geleden) opnieuw voor Grando gekozen. De aannemer Jonathan Vega en zijn team hebben een klein wondertje verricht, binnen 2 weken de sloop en totale nieuwbouw. Ook tijdens de werkzaamheden kwamen er nog adviezen en verbeter puntjes aan de orde, mannen bedankt klasse! Ook Robin Bouwland een compliment tijdens ons bezoek aan de showroom, prettige en deskundige verkoper.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
Inge en Niek van der MeerPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Purmerend. Zeer vakkundig geholpen, hebben best een kleine badkamer, maar met veel creatieve oplossingen zit alles wat je kan wensen in deze kleine ruimte en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
van VelsePurmerend
8 uit 10
Wij kregen een nieuwe badkamer, tevens een separaat liggende toiletruimte. Opmerkingen over het proces: 1 Ophanging handdoekradiator is niet naar tevredenheid gebeurd: Er zijn 3 ophangpunten, waarvan de bovenste twee niet loodrecht op de wand staan, maar naar beneden hangen. Het derde ophangpunt middenonder is helemaal niet vastgezet. De twee aanvoerpijpjes van het water buigen daardoor door onder het gewicht van de radiator. Dit vinden wij een kwalijke zaak. Later is dit tot redelijke tevredenheid aangepast. 2 De afronding van de werkzaamheden is naar onze mening overhaast gebeurd: We kregen geen uitleg/gebruiksaanwijzing over/van de vloerverwarming. Tevens bleek de afvoerruimte van de Easyrain vol te zitten met gruis waardoor het weglopen van het douchewater stagneerde. Dit hebben we zelf moeten ontdekken en schoonmaken. 3 Ons is niet duidelijk hoe het geregeld is met garantie van de diverse onderdelen van onze badkamer, zoals het badkamermeubel, de sanitairaccessoires, de radiator, de led-dimmer en ook de vloerverwarmingsunit. 4 De aanloop naar het creëren van de badkamer tijdens de verkoop in de showroom verliep vlekkeloos: Iris wist van de hoed en de rand en deed erg haar best. Tijdens de installatie ging alles ook goed, alleen in het staartje zat het venijn. We vonden dat de afronding van het geheel wel een beetje te snel ging met alle gevolgen daarvan, onder meer een lekkage in het badkamermeubel dat zijn sporen zichtbaar naliet. 5 Los van voorgaande kritische noten zijn wij heel tevreden met onze nieuwe Grando Badkamer, c.q. toilet. Resumerend: Het voorgerecht was erg goed, het hoofdmenu iets minder en het dessert was wat teleurstellend. Ik hoop dat Grando uit onze ervaring lering trekt.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
OlgaUtrecht
8 uit 10
Erg blij zijn wij met onze nieuwe Keuken! Bij het ontwerpen is er goed mee gedacht. Bij de oplevering werd alles nog even nagelopen en uitgelegd. Toen er wat gedoe was met een bijna overspannen tegelzetter, is dit keurig afgehandeld. En achteraf werd er nagebeld of alles naar wens is en over er nog vragen waren.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
Liane woudboer- van den BergAmersfoort
8 uit 10
Klantvriendelijke medewerker, die mijn keukenwensen in een mooi en praktisch ontwerp heeft omgezet. Plaatsing op tijd met goede monteur, beetje 'Gronings accent'. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marian GasselingZwolle
10 uit 10
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
Geschreven op: 15/03/2019
J MangnusZaandam
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We hebben goede ondersteuning met goede ideeen gekregen toen we ons oriënteerden. We hebben geen moment druk gevoeld om tot kopen over te gaan. Na aankoop zijn we enige keren terug geweest bij Jeff en zijn vrouw om wijzigingen aan te brengen. Telkens werd opnieuw de tijd voor ons genomen.
Geschreven op: 15/03/2019
Wim en Jannie de WitHeerhugowaard
9 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Levering en plaatsing ging volledig volgens afspraak. Vakkundig personeel. Snel en accuraat de foutjes hersteld.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
JohnHoorn
10 uit 10

Pagina's