Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Overzichtelijke showroom in Hoofddorp, ook om ideeen op te doen. Daarbij inhoudelijk goede informatie en voorstellen. Badkamer naar alle tevredenheid verbouwd/geplaatst. Wel later dan eerder voorgestelde planning bij verkoopgesprek.
Fred en Patricia
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Na een lange oriëntatie voor een nieuwe keuken zijn wij op zaterdag een keer bij Grando binnen gestapt. Na een lang en fijn gesprek met de adviseur zijn wij met gedegen plannen naar buiten gegaan. Door het advies en de kennis daar de keuken gekocht. Alles is mogelijk in keukenland, dan is het fijn dat je een adviseur hebt die je op weg helpt en grenzen durft te stellen! Dat maakt het aanbod en zoekgebied kleiner. Na diverse afspraken en wijzigingen nog steeds uiterst vriendelijk geholpen. Een echte aanrader om de keuken bij Grando in Hengelo te kopen.
Veronique
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
Peter en Gabrielle Oosterbaan
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Keuken aanschaf. Meedenken/ideeen in het ontwerp. Vriendelijk. Geen problemen ondervonden. Oplossingsgericht. Zeer prettig geholpen.
Wierenga
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juni 2020
Wat ben ik ontzettend blij met de keuken zoals hij geworden is! Onze zeer sympathieke keuken adviseur-eigenaar Dinesh Birtantie heeft uitgebreid de tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Dinesh kwam met een super ontwerp en de keuken had ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vriendelijke monteurs hebben hard gewerkt en onze keuken met grote kunde, netheid en voorzichtigheid geplaatst. Ik geniet elke dag van deze geweldige keuken! Grando Keukens & Bad Amersfoort is een regelrechte aanrader. Klantgerichtheid en service staan bij Dinesh hoog in het vaandel! Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen.
Raymond Arrias
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 4 juni 2020
Ik heb een badkamer gekocht bij Grando Tilburg en heb daarvoor specifiek met Herman Wooning gewerkt. Het unieke vond ik, dat Herman bij ons thuis kwam om, mede op grond van de sfeer en inrichting van ons huis en onze kenbaar gemaakte wensen, een ontwerp badkamer te maken op zijn laptop. Daarbij kregen we een heel goed beeld hoe de toekomstige badkamer eruit zou komen te zien. Vervolgens hebben we tijdens een uitgebreide sessie op de vestiging in Tilburg de materialen verder uitgezocht, beoordeeld en de laatste aanpassingen aan het ontwerp gedaan. Vanaf het ontwerp, de tussentijdse communicatie, de installatie en oplevering en de after sales service heb ik het gehele traject als heel prettig en professioneel ervaren. Herman nam de tijd voor vragen en opmerkingen, de monteurs leverden vakwerk af en waren gezellig tijdens de twee weken installatie bij ons thuis en een kleine onvolkomenheid werd binnen een paar dagen opgelost, waardoor wij direct van onze badkamer konden gaan genieten. Niets dan lof voor het verkoop- en installatieteam en Grando Tilburg is een prima partner om zaken mee te doen.
Adrie
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 4 juni 2020
Goed geholpen in de showroom,samen een mooie keuken uitgezocht en een goede prijs afgesproken.Levering was op tijd,het plaatsen is niet helemaal volgens planning verlopen maar na wat over en weer gebel goed opgelost door Bas.
Gert en Anita van Boven
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 juni 2020
Een badkamer vervangen, met tegenzin op bezoek bij badkamerleveranciers voor saaie en vervelende verkoopgesprekken. En als we maar niet bij Mandemakers terecht komen, de recensies zijn vaak niet heel bemoedigend. Wij kozen voor Grando Zwolle, toch ook onderdeel van Mandemakers maar dan het franchise concept. Je doet dus zaken met de lokale ondernemer. In Zwollle is dat Bas Velzing, een nuchtere en duidelijke adviseur die duidelijk aangeeft wat wel en niet kan in wens en prijs. Wij kozen op gevoel en dus voor Bas, het is geworden zoals het bedacht is en binnen het budget. Grando Zwolle is een positieve uitzondering in keuken en badkamerland. Houdt dat vol!
Rene de Graaf
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 juni 2020
Nadat cindy bij mij thuis naar de situatie is komen kijken is er uiteindelijk een keuken uitgerold die helemaal naar onze wens is nog even naar hoogvliet om de puntjes op de i te zetten goed advies in een gemoedelijke sfeer en er wordt op alle fronten meegedacht uiteindelijk gekocht en keurig op tijd geleverd en geplaatst monteur maikel een gepassioneerd vakman die de kneepjes van het vak goed beheerst. Kortom een aanrader Grando Hoogvliet
Fam otten gemert
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 2 juni 2020
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, was al in verschillende zaken geweest en wist precies wat ik wilde. Er werd meegedacht en ik kreeg bruikbare adviezen en tips. Afspraken verliepen goed, gerekend op maximaal 3 werkweken, uiteindelijk 12 werkdagen. De heren die de badkamer plaatste waren vriendelijk en werkte zeer netjes en nauwkeurig. Ik ben blij met mijn nieuwe prachtige badkamer en toilet.
H. van Appeldoorn
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 2 juni 2020
Al 2 maanden kunnen wij genieten van onze prachtige keuken, gekocht bij Grando te Zwolle. Wij zijn met een schets en budget naar Bas toe gestapt en na een aantal aanpassingen heeft hij een keuken ontworpen dat voldoet aan onze wensen. Wij kijken terug op een goede samenwerking, communicatie en zijn bovenal tevreden over de goede service. Bas en Grando, nogmaals bedankt!
Marco Oostland
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
Danielle paasen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Keuken gekocht bij Grando Middelburg, adviseur Michel de Ridder gaf ons prima informatie over noviteiten op keukengebied waarop wij uiteindelijk onze keuze hebben bepaald en gekocht. Alvorens de definitieve bestelling te plaatsen hebben we nog een tweede ronde gedaan op verzoek van Michel, we hebben niets veranderd en bleven bij onze eerste keuze. Na oplevering van ons appartement Is de keuken geplaatst door 2 vakmensen tot 100% tevredenheid. Misschien hebben wij geluk gehad dat alles 100% klopte, vandaar een vette 10
Huib en José van der Hiele
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
Natasja Vasterink
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Grando keuken en bad Hoogvliet heeft ons geweldig geholpen met het uitzoeken inmeten en plaatsen van zowel onze keuken als badkamer. Het personeel in de showroom heeft goede ideeën komen afspraken na en gaat samen opzoek naar praktische oplossingen. Niks is te gek en ze staan je altijd netjes te woord. Ook de monteurs denken mee en werken super netjes Zowel de keuken als de badkamer zijn tijdens de Corona lockdown geleverd en geplaatst. Je kunt begrijpen dat sommige onderdelen van de keuken en badkamer niet gelijk voorradig waren. Na 1 belletje richting de showroom hebben ze dit in samenspraak met de Monteurs zonder verdere tussenkomst van ons opgelost Super fijn en erg bijzonder. Wij hebben ons nergens druk over gemaakt. wij raden het iedereen aan om hier een badkamer en keuken aan te schaffen.
Rianne
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 29 mei 2020
Een volledig nieuwe badkamer kopen, kost tijd en die krijg je bij Grando Son. Betrokken en vakbekwame medewerkers die graag meedenken in de voor jou ideale opstelling en het maken van materiaalkeuzes. Ook de sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe is uitstekend verlopen. Onder leiding van Thijs, bekwame en goedlachse vakmannen over de vloer gehad. Alles ging in nauw overleg en de badkamer was op de afgesproken datum gereed. Zeer tevreden.
Angela
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 28 mei 2020
In de winkel was er duidelijke en goede informatie. We hebben een nieuw aanrechtblad en kookplaat aangeschaft. De levering was volgens afspraak. Montage is goed en correct verlopen. Monteur vriendelijk en deskundig.
Fam Weijers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 28 mei 2020
Na bij diverse keukenleveranciers binnen te zijn geweest liepen wij bij Grando Keukens in Middelburg binnen. Na even rond te hebben gekeken kwam een medewerker naar ons toe. Het gesprek wat volgde was een verademing ten opzichte van de andere zaken, voor zover men aandacht aan ons schonk. Grando Keukens was onbekend bij ons.
A.F. Sandberg
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 mei 2020