Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
Geschreven op: 17/11/2019
Bron: Qasa.nl
J. GrootenhuisZwolle
10 uit 10
Goed advies, alles volgens afspraak geleverd. De keuken is van top kwaliteit en op de zelfde manier geplaatst. Geen onderdelen tekort, alles klopt. Een aanrader!
Geschreven op: 15/11/2019
Bron: Qasa.nl
Peter DiepstratenBreda
10 uit 10
Tijdens verkooptraject alles top en na plaatsen ziet de keuken er mooier uit dan gedacht. Bedankt Peter en de rest
Geschreven op: 14/11/2019
Bron: Qasa.nl
Esther HendriksHelmond
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt
Geschreven op: 14/11/2019
Bron: Qasa.nl
Youssef AbarkaneAmersfoort
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, geheel naar ons zin. Wij werden plezierig geholpen en meneer dacht met ons mee, kwam thuis kijken zo kon hij zien hoe het er uit kwam te zien. De keuken werd keurig geplaatst en het resultaat mag er zijn. Dankjewel Grando Keukens en Bad Bergambacht
Geschreven op: 13/11/2019
Bron: Qasa.nl
Aart en Alie VerhoefBergambacht
10 uit 10
Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas vakman werkelijk topklasse mannen eigenaar Paul mag trots zijn op zulke mannen zal een ieder aanbevelen daar heen te gaan .
Geschreven op: 12/11/2019
j kleinLelystad
9 uit 10
Wij hebben hier een keuken gekocht. Prettig contact met deze vestiging en hun goede, attente verkoper. Zeer bekwaam en hulpvaardig met de verkoop van onze keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit is zeer prezierig verlopen. Kortom, zeer prettige ervaring en daardoor zeker aan te bevelen.
Geschreven op: 11/11/2019
Bron: Qasa.nl
Van den HoutenBreda
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Geschreven op: 11/11/2019
Bron: Qasa.nl
R. VisserTilburg
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 11/11/2019
Bron: Qasa.nl
F van OosterwijckBreda
8 uit 10
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
Geschreven op: 10/11/2019
Bron: Qasa.nl
De VliegAmersfoort
10 uit 10

Pagina's