Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Geschreven op: 03/02/2019
Eszter Zaandam
10 uit 10
Afgelopen zomer een keuken gekocht in Breda, welke in november is geplaatst, en ik ben super tevreden hoe ik in de winkel ben geholpen. Dankzij de goede adviezen en het meedenken van Brahim en Vera ben ik tot een juiste keuze gekomen die helemaal bij mij past . Ook de nazorg is prima met een bezoek van de verkoper na plaatsing en telefonisch contact achteraf of alles naar wens is . Kleine aanpassingen achteraf zijn ook zonder problemen verholpen. Een aanrader dus! Mijn badkamer komt later nog aan de beurt en dan zal ik ook zeker weer bij Grando Breda langs gaan.
Geschreven op: 03/02/2019
Bron: Qasa.nl
JolandaBreda
10 uit 10
In September is onze gigantische keuken geleverd een kookeiland van 4 meter lang en 1.20 breed en een kastenwand van 5 meter lang. Een zwarte keuken met beige composieten blad greeploos kookeiland en robuuste grepen op de kastenwand. Inmiddels geheel voorzien van inbouw Bosch apparatuur. Doordat wij een bijzonder ontwerp wilde wat wij bij voorbaat al zelf hadden samengesteld in combinatie met interieuradviseur J ai Design gebaseerd op de stijl van Eric Kuster was het lastig om een keukenzaak te vinden die hierin mee ging en een schappelijke prijs kon bieden. Wij hebben namelijk onze trap achter de keukenkastenwand verwerkt. Nadat onze ideeën waren uitgetekend kwam Grando zelf nog met veelnpraktische aanpassingen waar wij zelf nog niet over na hadden gedacht. Er werd op alle vlakken heel fijn mee gedacht. Wij hebben gekozen voor zelf monteren omdat wij de montageprijs aan de hoge kant vonden €2000 - Na het leveren bleek dat één onderkant van het aanrechtblad niet was afgewerkt. Na dit aangegeven te hebben kwam Grando met een nette en juiste oplossing en was dat snel geregeld. Ook miste wij een afdekplaatje van de wasbak waarschijnlijk zelf kwijt gemaakt . Dit werd na een telefoontje meteen naar ons opgestuurd. Momenteel is bij ons een keukendeurtje uit zijn ophanging ontwricht wat al gemonteerd was bij aflevering en goed is aangedraaid . Dit vinden wij wel iets minder positief. Misschien niet helemaal goed in elkaar gezet in de fabriek. Buiten dat zijn wij erg tevreden over de service het meedenken de praktische tips en vooral de prijs kwaliteit van Grando. Bijna alles is mogelijk bij Grando en dat vinden wij erg fijn Onze grote keuken is echt ons pronkstuk van het huis en wij zijn dan ook erg blij dat Grando ons zo fijn ondersteund heeft tijdens dit bijzondere ontwerp. Jammer dat er geen foto s bijgevoegd kunnen worden
Geschreven op: 01/02/2019
J ai Bouw en Design OphofRotterdam
9 uit 10
Wij hebben een luxebadkamer aangeschaft met echt wel moeilijke onderdelen. De adviseur heeft alles tot in de puntjes uitgezocht, heeft veel contact opgenomen met de bedrijven die onze spullen ouden leveren en heeft een goede aannemer bij ons geplaats. De mannen die de badkamer geplaatst hebben zijn super vaklui, zowel qua kennis als qua uitvoering.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
Petra RebelAmersfoort
10 uit 10
Keuken, en werd ook binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Ook een nabestelling van bijpassende wandtegels werd correct geregeld.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca molenHoorn
8 uit 10
Keuken gekocht, hele goede informatie en creatieve oplossingen. Aanvulling ontvangen 6 februari 2019: Keuken is zeker naar tevredenheid geleverd en geïnstalleerd.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
FritsZevenbergen
8 uit 10
Wij zijn door Marco super fijn geholpen met onze droombadkamer (en toilet beneden). Wij vonden het lastig om van stalen, enkele tegels etc een beeld te krijgen maar we zijn geduldig geholpen en alles heeft prachtig uitgepakt, we zijn er zo blij mee! Bedankt Grando Hoofddorp, ik raad jullie ten aller tijden aan!
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
Danielle dolieslagerHoofddorp
10 uit 10
Keuken gekocht is zeer mooi geworden en we zijn zeer goed geholpen
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
WiegerUtrecht
10 uit 10
Keuken gekocht.Zeer goed advies bij de aanschaf van apparatuur. Er werd heel goed naar de wensen van de klant gekeken en heel goede tips gegeven.Heb ook vrienden Grando aanbevolen. Zij hebben ook een keuken gekocht bij hun.Zeer vriendelijke behulpzame mensen. Een aanrader voor een nieuwe keuken.
Geschreven op: 31/01/2019
Bron: Qasa.nl
Fam RoijackersTilburg
10 uit 10
We moesten een nieuwe keuken uitzoeken, na een brandschade. We werden heel goed geholpen met daarna een supersnelle levering.
Geschreven op: 31/01/2019
Bron: Qasa.nl
Roel van de PollHoogvliet
8 uit 10

Pagina's