Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
van A tot Z liep het prima. Goede klik met de eigenaar betreft advies en offerte plaatsen van de keuken was een feestje met een topteam. Niets was teveel
Geschreven op: 11/07/2014
van der LindenUden
8 uit 10
Wij kunnen iedereen Grando Hilversum aanraden.
Geschreven op: 10/07/2014
AnoniemHilversum
10 uit 10
Goede samenwerking met montageteam
Geschreven op: 10/07/2014
van den BraakUden
8 uit 10
Perfect bedrijf . komen gemaakte afspraken meer dan na Aardige verkoper
Geschreven op: 08/07/2014
muldersUden
8 uit 10
Er werd goed geluisterd naar onze wensen
Geschreven op: 07/07/2014
P.w. pollingHoogvliet
8 uit 10
32 jaar geleden hebben wij een keuken van Grando gekocht en nu hebben wij vorig jaar een nieuwe keuken ook weer bij Grando gekocht. Omdat wij zeer tevreden waren over onze oude keuken vandaar dat de keuze niet moeilijk was.
Geschreven op: 07/07/2014
van VugtUden
10 uit 10
Levering op afspraak. Twee dagen van te voren nog een telefonische bevestiging. Jammer dat het door gedeeltelijk verkeerd geleverd blad en tot 2 maal toe verkeerde deurtjes boven de koelkast twee maanden heeft geduurd voordat de keuken compleet was.
Geschreven op: 07/07/2014
Fam. KagenaarHoogvliet
8 uit 10
goede service en uitleg geduldig en niet te opdringerig goeie kwaliteit en prijs verhouding
Geschreven op: 07/07/2014
TimmersUden
10 uit 10
Zeer positief dit ook doorgegeven aan vrienden en er zijn ook keukens door verkocht.
Geschreven op: 24/06/2014
RaaijmakersUden
8 uit 10
In een woord prachtig
Geschreven op: 22/06/2014
Famiele SchaapZaandam
8 uit 10

Pagina's