Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Tijdens onze orientatie werden wij keurig en vriendelijk geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken en badkamer nam men alle tijd voor ons (in totaal 7 afspraken, ook 's avonds laat incl. eten). De bouwvakkers werkten keurig netjes. Uiteraard zijn er altijd wat opleverpunten die nog herstelt moeten worden maar tot nu toe worden ook deze keurig netjes opgepakt en afgewerkt. De algehele doorlooptijd van de verbouwing is wel langer dan wij gedacht hadden. Maar het einde is gelukkig in zicht. Dan kunnen we gaan genieten van de mooie keuken en badkamer.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
Wendy FrankenZevenbergen
8 uit 10
Bij aankomst bij grando heel goed behandeld met de uitleg van onze nieuwe keuken, de verkoper denkt echt met je mee. Daarna bij ons thuis alles komen opmeten,en enkele maanden later onze keuken door 2 hele goede monteurs ge plaats. De keuken is prima gezet we konden alles vragen en het werd gedaan. Dus alles bij elkaar zijn wij heel goed behandeld hier voor een hele dikke pluim.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
P BiemansZevenbergen
10 uit 10
Ik heb bij Grando Zevenbergen een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben door dhr lambrechts zeer goed geadviseerd en zeker ook in fiancieel opzicht zeer goed in gelicht . Een zeer vakbekwame begeleiding waar je in een vrij korte tijd word geholpen en geadviseerd en tot aankoop over gaat zonder er later spijt van te hebben . De aankoop van een keuken/badkamer is vrij moeilijk maar met het advies van Jack kun je knopen doorhakken en later denken van dar was toch een goede beslissing
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
G. HUIGEZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een badkamer, tegelvloer en keuken gekocht. Tussen de aankoop van ons huis en verbouwing zat weinig tijd, met een goed advies, in een korte tijd, zijn wij echter snel geholpen. Alles was maatwerk en is naast de tekeningen in de computer op locatie nagemeten en bekeken. Met een correcte levering, goede plaatsing door vakmensen en goede service nadien (na plaatsing is men komen kijken om het werk te controleren en onze tevredenheid te toetsen) is het hele traject erg goed verlopen.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
Kees de RooijZevenbergen
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht; ruime keuze en prima sfeer in de winkel. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd! Ik zal Grando Zevenbergen zeker aanraden bij anderen.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
van der WeeleZevenbergen
10 uit 10
We hebben een keuken, bijkeuken en nieuwe vloer laten installeren. We zijn uitstekend geholpen . Het ontwerpen en uitzoeken van alles werd met grote zorg gedaan en er werd niets overhaast beslist. Het verbouwproces viel ons zwaar en duurde wat langer dan gepland. De medewerkers van Grando waren heel plezierig om in huis te hebben , maar waren vooral uitstekende vaklieden. Het resultaat is schitterend en iedere dag genieten we van onze vernieuwde woonkamer/ keuken . En ja, we zouden Grando Zevenbergen van harte kunnen aan bevelen !
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
Toos GeldofZevenbergen
10 uit 10
wij hebben een prachtige badkamer meubel gekocht en mooie groote tegels bijpassend bij ons interiur . dankzij jack lambregts. zijn advies zeker de moeite waard om daar bij hem in de zaak even te gaan kijken en te laten informeren.
Geschreven op: 15/06/2015
Bron: Qasa.nl
a van zantenZevenbergen
10 uit 10
Grando Uden heeft erg goede service verleend met de problemen die wij hadden vanuit een andere Grando vestiging. Dit door een complete oplossing te bieden voor problemen die wij alle lange tijden hadden en niet werden opgelost door de verkopende partij. Ivo nogmaals bedankt
Geschreven op: 14/06/2015
BergackerUden
8 uit 10
We hebben een badkamer en een keuken van dit bedrijf gekocht. Veel gesprekken gehad om te komen tot de juiste ideeen en prijzen. Mooie showroom en altijd bereid om naar de klant te luisteren en deze te begrijpen. De monteurs zijn erg vriendelijk and prettig om over de vloer te hebben. De afleverbonnen kloppen niet altijd met de offerte, dus controleer dit goed. De aftersales is ook erg goed, en alle problemen worden opgelost. We zijn helemaal gek op onze badkamer en keuken. Als ze ook opritten zouden aanleggen zou ik ze nog een keer terugbellen :-). Naschrift: Deze ervaring is door Qasa.nl vertaald uit het Engels.
Geschreven op: 14/06/2015
Bron: Qasa.nl
Michelle McNabbHilversum
10 uit 10
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Geschreven op: 13/06/2015
Bron: Qasa.nl
TinekeHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's