Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed overzichtelijke showroom en een bron van inspiratie.
Geschreven op: 19/08/2013
B. FikkertAlmelo
9.7 uit 10
Mijn ervaring met Grando Epe is erg goed. Al verschillende keren langs geweest voor een keuken en wordt altijd goed geholpen en je krijgt er tenminste een eerlijke prijs. Let op: niet alle Grando's zijn het zelfde maar in Epe is die echt top! Goede service zelfs na 3 jaar.
Geschreven op: 07/08/2013
Bron: Qasa.nl
RoelandEpe
10 uit 10
De keuken is niet allen mooi maar ook praktisch.
Geschreven op: 26/07/2013
Fam. De JongHoogvliet
9 uit 10
het is een keuken geworden die echt bij ons past in kleur en model het is net het gevoel van een warme jas die we aantrekken als we onze keuken in gaan .
Geschreven op: 20/07/2013
KeplingerZaandam
10 uit 10
Door het diverse aanbod hebben wij meer dan voldoende keuzemogelijkheid gehad om onze keuken naar wens samen te stellen
Geschreven op: 26/06/2013
T. KlokgietersNaaldwijk
9.3 uit 10
Nette overzichtelijke showroom vriendelijk te woord gestaan kregen alle tijd om rustig rond te kijken en vragen te stellen.
Geschreven op: 21/05/2013
Wilma en LuwoltUtrecht
10 uit 10
Ziet er netjes overzichtelijk uit regelmatig nieuwe aanwinsten te zien keukens en badkamers Je wordt zeer gastvrij ontvangen mag rustig kijken vraag je informatie dan krijg je die al vraag je iets 10 keer je krijgt koffie thee aangeboden herkennen je al snel en je wordt dan aangesproken met Mevrouw en Meneer Muizer zijn zeer atent
Geschreven op: 03/05/2013
Fam. MuizerHoogvliet
10 uit 10
Het is echt prachtig geworden. Maar ik heb hem dan ook zelf uitgezocht
Geschreven op: 24/04/2013
VealetonZaandam
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens Tilburg. De oude was aan vervanging toe. Wat we perse niet wilden was een Keukenzaak met een opdringerige verkoper die een hele trukendoos op ons zou gaan uitproberen. We wilden een eerlijk verhaal, een kwalitatief goede keuken voor een nette prijs. Na wat rondgekeken te hebben bij verschillende keukenzaken kwamen we bij Grando Keukens Tilburg terecht en vonden de verkoper die voldeed aan genoemd profiel. Wim bleek een man met geduld en een luisterend oor voor de klant. Na vier bezoeken afgelegd te hebben waarin het vertrouwen in elkaar groeiden, vonden we elkaar. Door het deskundige advies en het meedenken in ons concept werd het een keuken waar we vierkant achter stonden. Na de koop gesloten te hebben verlieten we Grando Keukens Tilburg met een goed gevoel. De keuken werd geplaatst door het bedrijf De Klein Keukenbouwerplus uit Zeeland. Tijdens het bezoek aan huis om de maten op te meten, werd met Mark het concept doorgenomen en werden goede praktische adviezen door Mark gegeven. Ook hier werd wederom goed meegedacht en voelde het goed om met elkaar in zee te gaan. Vanaf het begin werden alle afspraken door beide bedrijven keurig nagekomen. Er werd vakkundig gewerkt en na 2 verbouwweken (en veel stof door het hele huis, je moet er wat voor over hebben) stelden we vast dat we een prachtige keuken hebben gekregen en dat de gewekte verwachtingen zowel door Grando Keukens Tilburg als door De Klein Keukenbouwersplus volledig zijn waargemaakt. We danken beide bedrijven dan ook graag voor het geleverde werk, hun aandacht voor, tijdens en na de uitvoering van het werk en bevelen hen dan ook van harte aan bij de lezers van deze recensie.
Geschreven op: 22/04/2013
Bron: Qasa.nl
HansTilburg
10 uit 10
Het ontwerp dat Cindy Manders maakte was heel bijzonder en voldeed precies aan onze wensen. Zij luisterde goed naar onze wensen en kon dat omzetten in mooie keuken ontwerpen.
Geschreven op: 16/04/2013
P.H.Hoogvliet
9 uit 10

Pagina's