Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ervaringen met Grando Tilburg zijn door ons als heel positief ervaren. Met name de benadering door Frans Kwakkenbos is door ons als zeer prettig ervaren. Hij nam echt de tijd voor je en dacht ook gedurende het hele aankoopproces mee. En bovendien hij kwam zijn afspraken na. Niet onbelangrijk Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen.
Geschreven op: 06/07/2015
familie van SpaendonkTilburg
10 uit 10
Wij hebben in april een keuken gekocht bij Grando Alexandrium. Wij zijn bijzonder goed geholpen en begeleid door de verkoper Leendert Oomen en adviseur Hans Warner. Het was een vrij uitgebreide keuken en we hadden veel specifieke wensen. Er werd niets overhaast gedaan of gepusht. Het was heel prettig dat we alle tijd kregen om onze plannen nog bij te stellen en we werden daar ook goed in geadviseerd. De communicatie met Grando verliep uitstekend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en probleemloos verlopen. Er is niets misgegaan. Het resultaat is helemaal naar onze wens en we zijn erg blij met de keuken.
Geschreven op: 05/07/2015
Bron: Qasa.nl
B.J.OdenkirchenRotterdam
8 uit 10
Ja ,ik zal zeker dit bedrijf aanraden . Er zijn prima mensen die met je meedenken en goed advies geven , over keuze maken en wat technisch mogelijk is. En een vriendelijke en goede persoonlijke begeleiding . Nu hoop ik te kunnen genieten van mijn mooie nieuwe keuken .
Geschreven op: 03/07/2015
Bron: Qasa.nl
C van GilsZevenbergen
8 uit 10
Geweldig leuke adviseur en instaleur die erg meent met mijn wensen. Zeer tevreden met met eindresultaat van de keuken. Ik raad zeker Grando Keukens aan voor eventuele aanschaf van een nieuwe keuken. Ik heb helaas al een nieuwe badkamer bij een andere leverancier laten leveren en installeren anders had ik zeker ook mijn badkamer bij Grando keukens besteld.
Geschreven op: 02/07/2015
Bron: Qasa.nl
Marc LunenburgHoofddorp
8 uit 10
Na vele keukenzaken te hebben bezocht, vonden wij in de showroom van Grando een idee voor onze nieuwe keuken. Zonder al te veel opdringen van een verkoper hebben we al e.e.a. doorgenomen en een afspraak gemaakt. Na het gesprek met de adviseur voelde hij precies juist aan wat wij zochten en schetste de perfecte keuken. Zelfs de 3d schets sloot aan bij wat wij in gedachten hadden. Ook nog wat kleine aanvullingen maakten het juist. Na het definitieve ontwerp kwam de adviseur zelf ter plaatse om na te meten of het allemaal wel paste. De keuze van de apparatuur is ook nog uitgebreid besproken. Zo ook praktische zaken als lades, hoogte van koelkast / magnetron en aanrechtbladhoogte. De levering van de keuken viel nog voor de eigenlijk afgesproken datum, de chauffeur van de wagen belde een half uur van te voor, en ter plekke heeft hij uitgebreid de tijd genomen voor het neer zetten van alles in de garage met uitleg (plaatsing doen we nl zelf). Waarna alles werd afgevinkt na controle op de paklijst. Kortom, we hebben dan ook totaal geen opmerkingen. Wel moeten wij de keuken nog plaatsen, maar aangezien alles al geassembleerd klaarstaat denk ik niet dat daar veel mis mee gaat.
Geschreven op: 02/07/2015
Bron: Qasa.nl
PetraMiddelburg
8 uit 10
Prima gesprekken gevoerd met de sympathieke adviseur die goed luisterde naar de wensen en geduldig zocht naar mogelijkheden en goede uitleg gaf. De sympathieke installateur heeft uitstekend werk geleverd. Zocht steeds de beste en mooiste oplossing, Hij werkte erg netjes en probeerde zo min mogelijk overlast en stof te veroorzaken
Geschreven op: 02/07/2015
Bron: Qasa.nl
Nico JaspersHoogvliet
10 uit 10
Filiaalmanager Marc Bartels is fantastische adviseur. Luisterde goed naar onze wensen. Geeft helder en rustig uitleg over de producten en mogelijkheden zonder de overbodige woordenvloed en "laatst nog bij die en die klant"-verhalen waar andere keukenverkopers je mee lastigvallen. Denkt zeer creatief mee. Wij wilden een extra meubel om de kattenbak in de keuken en nette plek te geven. Marc heeft de avond na het gesprek al thuis tekeningen gemaakt en opgestuurd. Ook stuurt hij de mensen die de keukens plaatsen zelf strak aan zodat je niet voor verrassingen komt te staan en weet dat evt. problemen adequaat worden opgelost.
Geschreven op: 02/07/2015
Bron: Qasa.nl
Richard SmokersDelft
10 uit 10
Ik ben heel erg blij dat ik deze winkel heb gevonden
Geschreven op: 01/07/2015
Wol en Breiboetiek Ans BienefeltHoogvliet
10 uit 10
Frans Kwakkebos heeft ons geweldig geholpen met de keuken. De keuken staat er prachtig bij en zijn zeer tevreden over de service. Ik zal dan ook iedereen aanraden om de keuken bij Frans te bestellen!
Geschreven op: 01/07/2015
Bron: Qasa.nl
Rochelle IJsselsteinTilburg
8 uit 10
mooie showroom fijn personeel..niet opdringerig..EN geen rare offertes aanbiedingen die ineens 5 tot 10.000 euro verschillen als je besluit nog eens na te denken... heb ik 2 x ervaren bij andere keukenmerken..en vond dat zeer onbetrouwbaar Bij van der Wijst Grando informeren ze U reeel over de prijzen denken met uw budget mee ..en luisteren naar wat U wilt tot slot ..EEN SUPER SERVICE Ze komen meteen wanneer er iets niet in orde is..TOP
Geschreven op: 30/06/2015
van der MiessenUden
10 uit 10

Pagina's