Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
"Ontzorgen". Dat werd ons beloofd toen wij een nieuwe keuken kochten bij Grando Zevenbergen. En ontzorgen is precies wat ze hebben gedaan. Wij zijn uitermate tevreden over de service, levering en plaatsing van onze nieuwe keuken en zouden iedereen dan ook van harte aanbevelen een kijkje bij de Grando te nemen. Er werd gesteld dat de keuken in een tijdsbestek van twee weken zou worden gerealiseerd (sloop oude keuken, plafond verlagen, leidingen omleggen, vloer tegelen, stucwerk, enz) en dat leek me gezien de grootte van de keuken bijna onmogelijk. Gelukkig kreeg ik ongelijk en werd de klus ruimschoots binnen de termijn geklaard. Er werd netjes gewerkt en ik heb eigenlijk alleen maar super aardige mensen over de vloer gehad. Nu geniet ik dagelijks van mijn paradijsje!
Geschreven op: 29/06/2015
Bron: Qasa.nl
Froukje SmedingZevenbergen
10 uit 10
Het kopen van een nieuwe keuken is een zeer intensief traject waar je de tijd voor moet nemen. Zowel in de aanschaf als tijdens het plaatsen passeren honderden details de revue waarover je moet nadenken en beslissen. Dan heb je vakmensen nodig om je te begeleiden. Dat heeft Grando erg goed gedaan; zij hebben die mensen. Het gezamenlijke resultaat is dat er nu een TOPKEUKEN staat die aan alle wensen voldoet.
Geschreven op: 27/06/2015
Bron: Qasa.nl
Marion BregmanZaandam
10 uit 10
Bij Grando te Delft heb ik een keuken gekocht. De hulp hierbij was snel en effectief bovendien ook zeer vriendelijk. De plaatsing van de keuken vond plaats in de door mij gewenste periode door een uitstekende monteur. Marc van Grando Delft kwam die dag ook een aantal keren langs om de monteur voor noodzakelijke verrichtingen bij te staan. Er is die dag ontzettend hard gewerkt in goede sfeer en verstandhouding en om 19.00 uur in de avond stond er een prachtige keuken af en netjes alles achtergelaten. Petje af voor Grando te Delft!
Geschreven op: 27/06/2015
Bron: Qasa.nl
Emmie StalsDelft
10 uit 10
Daar waar de meeste keukenverkopers meteeen aachter de pc duiken hier een iets andere en persoonlijkere benadering. Hier een dus keuken gekocht en voorzien van een goed advies. Bij de levering ging het e.e.a. mis maar hier kon men op de vestiging in Heereveen niet veel aan doen. Wel prima service en fanatieke inzet om de problemen snel op te lossen. We zijn dan ook tevreden met onze nieuwe keuken en een goede keus gemaakt om de keuken hier aan te schaffen.
Geschreven op: 26/06/2015
Bron: Qasa.nl
Van der HeideHeerenveen
8 uit 10
Wij hadden in Amersfoort een Grando Keuken besteld, op het laatste moment ging Amersfoort stoppen verkoop van keukens. Ons huis was bijna klaar, de keuken mag er in. Wij werden gebeld door Danny van Zijl Grando Hilversum hij vertelde ons dat ze de offerte zo als is uitgebracht een op een overnam. Wij zijn uitgenodigd om in Hilversum alles definitie te maken. Dat is gebeurt en wij hebben ook nog kleine veranderingen mogen maken voor de zelfde prijs. Het GRANDO Team in Hilversum Bedankt. P.S. Frida is super blij met haar Boretti gasfornuis.
Geschreven op: 25/06/2015
Bron: Qasa.nl
Frida & Jorg KarwoczikHilversum
10 uit 10
Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Het enige wat jammer is is dat we een combi oven magnetron op ooghoogte hebben.. En ik het bijna niet kan schoonmaken... Niet over nagedacht!!!
Geschreven op: 24/06/2015
Bron: Qasa.nl
RuitenburgDen Helder
8 uit 10
We zijn heel erg goed geholpen door de adviseur. Tijd speelde letterlijk geen rol. Het is een mooie badkamer geworden. Helemaal tevreden. Levering was ook op tijd ondanks de redelijke krappe planning.
Geschreven op: 24/06/2015
Bron: Qasa.nl
DaanDoetinchem
8 uit 10
De behandeling in de winkel en daarna het samenstellen van de badkamer en de keuken waren perfect! Goeie samenwerking met de medewerker van Grando. En zo zijn we samen tot een fantastisch resultaat gekomen! Het plaatsen van de keuken en badkamer verliep niet helemaal perfect. Stucwerk was te laat gedaan ( niet droog) dus keuken kon pas maandag geplaatst worden ipv donderdag. Kraan paste niet. Twee kasten beschadigd ( wel later vervangen, maar was wel wachten en rommel). Na de plaatsing van de keuken was het huis en de achtertuin een rommeltje. Ik had het fijn gevonden als het bezemschoon was opgeleverd. Bij het ophangen van een nieuwe kachel in de keuken bleek de aansluiting niet goed te zijn aangesloten, waardoor we vanuit de meterkast lekkage plekken op de keukenmuur kregen. Plaatsen van de badkamer was een ramp. Muurtje van de douchecabine was scheef, waardoor de deur niet pastte.( Is er weer uitgehaald en opnieuw geplaatst) Wastafel kraan niet goed aangesloten, daardoor lekkage in het meubel met als gevolg beschadiging aan meubel.( Is wel weer vervangen. ,maar wel een paar weken later). Tot twee keer aan toe lekkage in de woonkamer, doordat de voegen in de badkamer niet goed waren. We hebben veel lopen vloeken, maar uiteindelijk zijn we tevreden en lachen we er om!
Geschreven op: 23/06/2015
Bron: Qasa.nl
Marleen DijkemaDen Helder
8 uit 10
de keuken werd goed begeleid bij de aanschaf en de plaatsing was snel en vakkundig en ook de nazorg was goed ,de keuze die er was in goede apparatuur was goed en ook deze begeleiding was goed verzorgd ,ook de prijs kwaliteit was okay
Geschreven op: 23/06/2015
Bron: Qasa.nl
ahc buisDen Helder
10 uit 10
Wij zijn in oktober in Den Helder komen wonen en waren op zoek naar een keuken , zo zijn we bij Grando Keukens en Bad terecht gekomen, We zijn ontzettend goed en zeer vakkundig geholpen , er werd ons niks aangepraat maar vakkundig de plus en minnen van de diverse keukens en apparatuur uitgelegd zodat de keuze stapje voor stapje makkelijker werd. ook nog leuke korting gehad. De montage is erg vakkundig gedaan door twee aardige vakkundige jongens en zelfs het verpakkingsmateriaal werd meegenomen, ook de nazorg is uitstekend, even 1 telefoontje en er werd gelijk een afspraak gemaakt om wat kleine dingetjes na te stellen . Kortom ik zou een ieder die een nieuwe keuken zoekt even binnen te stappen bij Grando , U zal er geen spijt van krijgen!
Geschreven op: 23/06/2015
Bron: Qasa.nl
R.PlaggenborgDen Helder
10 uit 10

Pagina's