Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Showroom is functionele en prettige ambiance. Plezierige sfeer en prettig contact met Richard Robben.
Geschreven op: 18/01/2013
W. Pieksma
9 uit 10
niet in showroom geweest
Geschreven op: 18/01/2013
OkraUtrecht
9.3 uit 10
Erg deskundig en motiverend personeel
Geschreven op: 14/01/2013
HartmanBreda
10 uit 10
In verhouding minder badkameropstellingen dan van keukens. Wel netjes.
Geschreven op: 07/01/2013
Remco van MourikHoogvliet
9 uit 10
We wilden heel graag een leefkeuken met een eiland. Grando maakte voor ons een prachtig ontwerp met warme kleuren en mooie materialen. Nog steeds geniet ik elke dag van mijn sfeervolle keuken.
Geschreven op: 04/12/2012
Fam. VermeulenUtrecht
10 uit 10
Het advies dat wij hebben gekregen was erg goed. Wij zijn uiteindelijk ook voor deze opstelling gegaan
Geschreven op: 29/11/2012
Fam. De KoningUtrecht
10 uit 10
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
Geschreven op: 26/11/2012
M. PronkHoorn
8.3 uit 10
Reuze vriendelijk ontvangst. Altijd een heerlijke kop koffie
Geschreven op: 15/11/2012
van ijkenBreda
10 uit 10
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Geschreven op: 12/11/2012
Martijn van der hertHoorn
9.3 uit 10
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Geschreven op: 08/11/2012
Frieda RuitenbergHoorn
8 uit 10

Pagina's